בית פורומים החרדים והאינטרנט

משיח מתהלך ביננו!!!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-17/2/2005 21:10 לינק ישיר 
משיח מתהלך ביננו!!!

תוקף קדושת התנא האלוקי רבי שמעון בר יוחאי זיע"א שתוקף גדולת מעלתו וגודל עוצמת תורתיו הקדושים שלא ניתנה רשות לאף אחד לגלותם גילה אותם הוא, דברים שהמלאכים נבהלו ורעדו מאימת פחד הגילוי הנורא שלא היה כמותו מעת בריאת העולם!
וממנו וחבורתו המשיכו תלמידיו ומרן האריז"ל ותלמידיו להמשיך הגלויים הנוראים שיהיו באחרית הימים!
ורק ע"י התפשטות הדעת נזכה לגילוי משיח, והתפשטות הדעת זה לימוד פנימיות התורה והזוהר הקדוש וקבלת האריז"ל, שביאר הוד כ"ק רבינו איש אלוקי רבי יהודה לייב הלוי אשלג זיע"א. ומה זרעו בחיים אף הוא בחיים!
ווכמ"ש בהקדמת ליקוטי מוהר"ן לר"נ מברסלב זיע"א שע"י זה שמרומז בפסוק "כי לא תשכח מפי זרעו" ס"ת יוחאי "עיר וקדיש מן שמיא נחית" ס"ת שמעון נזכה לגילוי משיח וע"י לימוד תורתו זה זה המה ההכנה לקראת משיח צדקנו!
ורק ע"י נזכה לכל הבטחות התורה!
להרמת קרנה של פנימיות התורה בחוצות אה"ק, וללמד לבנ"י דעת ותבונה, למען ישכון אור במעשיהם וצמיחת קרן משיחנו ופדות נפשנו במהרה בימנו אמן!

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/7/2005 20:22 לינק ישיר 

בס"ד
מדברי רבנו הרמב"ם זצ"ל באיגרת-תימן:
אבל איכות עמידת המשיח ובאיזה מקום יראה,בתחילה יראה בארץ ישראל,כי בארץ ישראל תהיה תחילת הראתו,שנאמר מלאכי ג' א' "ופתאום יבא אל היכלו האדון אשר אתם מבקשים ומלאך הברית אשר אתם חפצים הנה בא אמר ה' צבאות".
אבל איכות עמידתו,דע שלא תדע עמידתו קודם היותה,עד שיאמר עליו שהוא בן פלוני וממשפחה פלונית.אבל יעמוד איש שלא נודע קודם היראותו,והאותות והמופתים שיראו על ידו הן הן הראיות על אמיתת יחוסו. שכן אמר הקב"ה כשספר לנו עניין זה. הנה איש צמח שמו ומתחתיו יצמח.ואמר ישעיהו כמו כן,כשיראה מבלי שיודע לו אב ואם ומשפחה,"ויעל כיונק לפניו וכשרש" וגומר ישעיה נ"ג ב'. ואחר שיגלה בארץ הצבי, ויקבץ כל ישראל לירושלים ולשאר ארצות, אז תמשך האומה ותתפשט ממזרח מערב עד שיגיעו לכם אל ארץ תימן וליושבים אחריכם בארץ הודו. שכן כתוב ע"י ישעיהו שם י"ח ב' "השולח בים צירים ובכלי גומא על פני מים לכו מלאכים קלים אל גוי ממשך ומורט אל עם נורא מן הוא והלאה גוי קו קו ומבוסה אשר בזאו נהרים ארצו" וגומר "אל מקום שם ה' צבאות הר ציון".
אבל כלל מעלותיו,שיסופר בהם על ידי כל הנביאים ממשה רבנו תחילתם,עד מלאכי שהוא סופם,תוכל אתה ללקוט אותם מן הארבע ועשרים ספרים.אבל המידה המיוחדת לו היא בשעה שיגלה ייבהלו כל מלכי ארץ משמעו ויפחדו ותיבהל מלכותם, ויתנכלו איך לעמוד כנגדו בחרב או בזולתה, כלומר שלא יוכלו לטעון ולערער עליו ולא יוכלו להכחישו,אלא ייבהלו מן המופתים שיראו על ידו,וישימו ידם לפיהם,שכן אמר ישעיהו בעת שספר שישמעו המלאכים לו אמר נ"ב ט"ו "עליו יקפצו מלכים פיהם כי אשר לא ספר להם ראו ואשר לא שמעו התבוננו".ואמר שימית כל מי שירצה להמיתו בדברו,ולא יוכל להימלט ולהינצל ממנו.שכן אמר שם י"א ד' "והכה ארץ בשבט פיו וברוח שפתיו ימית רשע".
אבל הסתלק החירום והמלחמה ממזרח שמש וממערבה,אין זה בתחילת היגלותו אלא אחר מלחמות גוג ומגוג,כמו שבאר יחזקאל ע"ה.ואיני רואה שזה שעמד בארצכם יש בו מכל אלו.
פורסם בקישור הבא:
www.daat.ac.il/daat/mahshevt/mekorot/teyman1-2.htm

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/7/2005 14:00 לינק ישיר 

בס"ד
המשיח בן דוד הוא לא מיוחס ולא אדמו"ר וכתב במפורש רבנו הרמב"ם זצ"ל באיגרת תימן שלא ידעו מאיזה משפחה הוא ונראה לענ"ד שהוא יהיה דווקא אדם בעל תשובה וכ"כ מוהרנ"ת זצ"ל תלמיד רבנו נחמן מברסלב זצ"ל ועיין בישעיה נ"ג שלא תואר ולא הדר לו אכן משחת מאיש מראהו ונחמדהו.ובמ"ש הרמ"ד ואלי תלמיד הרמח"ל זצ"ל בליקוטים.
פורסם בקישור הבא:
http://hydepark.hevre.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=1451805

תוקן על ידי - shay98 - 11/07/2005 20:26:04

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/7/2005 13:55 לינק ישיר 

בס"ד:
תגובת כפח_נקיון:
הייתי מעוניין לשמוע באמת!,מי לדעתך הוא המשיח..?
פורסם בקישור הבא:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/7/2005 13:48 לינק ישיר 

בס"ד
הרבי מלובביץ זצ"ל מעולם לא אמר שהוא המשיח בן דוד הוא אמר שהוא יעלה לארץ כאשר יבוא משיח צדקנו.
פורסם בקישור הבא:
http://hydepark.hevre.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=1449687

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/7/2005 13:46 לינק ישיר 

בס"ד
די כבר הרבי מלובביץ זצ"ל הוא לא המשיח בן דוד הוא נפטר בג' תמוז התשנ"ד והמשיח בן דוד הוא נמצא בארץ ישראל לא בחו"ל,כמ"ש רבנו הרמב"ם זצ"ל דברים ברורים באיגרת תימן שמשיח צדקנו גר בארץ ישראל ולא ידעו מי הוא עד שיתגלה .
עש"ה .
פורסם בקישור הבא:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/6/2005 14:20 לינק ישיר 

בס"ד
איפה המשיח שהבטחת לנו מר אלעזר פרץ ???
הנה הנה משיח בא!!!
מטה המאבק להצלת ארץ ישראל מידי הערב רב
פורסם בקישור הבא:
http://hydepark.hevre.co.il/hydepark/topic.asp?whichpage=2&topic_id=1443598

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/5/2005 02:00 לינק ישיר 

בס"ד
הרמב"ם כתב במפורש שלוש מצוות נצטוו ישראל בשעת כניסתן לארץ
א.למנות להם מלך שנא' "שום תשים עליך מלך"
ב.להכרית זרעו של עמלק שנא' מחה תמחה את זכר עמלק".
ג.לבנות בית הבחירה שנא' "לשכנו תדרשד ובאת שמה".
הרי דברים ברורים כשמש שיש סדר בדברים.
פורסם בקישור הבא:
www.hydepark.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=1362544

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/5/2005 01:56 לינק ישיר 

בס"ד
כל דבר שאין לך תשובה עליו אתה מוחק מה לעשות הרב מלובביץ הוא לא המשיח ואני מכבד אותו אישית תאמין לי
הוא לא בנה את בית-המקדש ,זה שאתה מחקת את דברי הרמב"ם
אומר לי שאתה חולק עליו כי זה לא מוצא חן בעיניך .
תגובתי זאת נמחקה ע"י הצנזור של חבדני"ק_אחד

תוקן על ידי - shay98 - 03/05/2005 3:27:46

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/5/2005 01:50 לינק ישיר 

הרבי מלובביץזצ"ל לא בנה את בית -המקדש
בס"ד
הרבי התגלה אליי ואמר לי שהוא לא המשיח ומבקש ממני לפרסם שיפסיקו להשתמש בשמו ואני מבקש מהמשיחסטים של חב"ד להפסיק לחלל את זכרו של הרבי מלובביץ זצ"ל .
בברכה לב-ארי.
פורסם בקישור הבא:
www.kaduri.net/Index.asp?CategoryID=164&KeyWords=&SearchCategory=&Show=1&Page=2

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/5/2005 01:21 לינק ישיר 

בס"ד
כתוב שהמשיח יהיה בין העניים וסובלי חולאים
והמשנה אומרת ביומא דף מ"ה ע"ב שעשיר שהקריב קרבן עני
לא יצא ועני שהקריב קרבן עשיר יצא ,ושאל מו"ר שליט"א
מהיכן העני הביא קרבן עשיר אלא הוא עשיר שהקריב את-עצמו
קרבן וקורבן גימטריא משיח ונאמר על המשיח עני ורוכב על-החמור דהיינו שירכב על החומר א"כ יוצא מזה שלא יכול להיות שכ"ק הרבי מלובביץ זת"ל הוא המשיח כי הוא היה עשיר.
לחבדניק_אחד מהפורום החרדים בנתניה אין לו שום תשובה על זה שהמשיח יהיה עני,שתיקה כהודאה זאת אומרת שהוא מבין שהרבי מלובביץ זצ"ל הוא לא המשיח.
פורסם בקישור הבא:
www.hydepark.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=1299708

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/5/2005 01:16 לינק ישיר 

בס"ד
לחבדניק_אחד מהפורום החרדים בנתניה אין לו שום תשובה על זה שהמשיח יהיה עני,שתיקה כהודאה זאת אומרת שהוא מבין שהרבי מלובביץ זצ"ל הוא לא המשיח.
פורסם בקישור הבא:
www.hydepark.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=1299708

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/5/2005 01:13 לינק ישיר 

בס"ד
תגיד לי אני רואה שאתה לא יורד מענין שהרבי מלובביץ הוא המשיח?מענין שדבריך סותרים את דברי הרמב"ם בהלכות מלכים
שלוש מצוות נצטוו ישראל בשעת-כניסתן לארץ
א.למנות להם מלך שנאמר "שום תשים עליך מלך".
ב.להכרית זרעו של עמלק שנאמר "מחה תמחה את זכר עמלק"
ג.לבנות את בית המקדש שנאמר "ולשכנו תדרשו ובאת שמה".
לי נראה שאתם מפרשים את דברי הרמב"ם איך שמתאים לכם,
ולא לזה התכוון הרבי מלובביץ ואני מבקש להפסיק עם
זה ולכבד את הרבי מלובביץ,זה לא תפקידה של חב"ד
המשיחסטית למנות משיחים אליהו הנביא הוא יכריז על מלך המשיח כמ"ש "הנה אנכי שלח לכם את אליה הנביא לפני בא יום ה' הגדול והנורא".בברכת התורה לב ארי
פורסם בקישור הבא:
http://www.hydepark.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=1362544

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/4/2005 02:16 לינק ישיר 

בס"ד
המשיח בן דוד כבר נמצא בישראל !
פורסם בקישור הבא:
www.hydepark.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=1357986

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/4/2005 21:22 לינק ישיר 

בס"ד תגובתי שי בוארון:
קבלתי את הודעתך ואת דבריך ואני יותר לא אתייחס לכופר הזה שצוחק על דברי תורה וחז"ל
בברכת מועדים לשמחה הצ' שי בוארון .
פורסם בקישור הבא:
http://yeshiva.org.il/forum/forumShow.asp?fid=29&id=52674&tid=52656

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/4/2005 21:17 לינק ישיר 

תגובת מבוג יום ב', טז ניסן ה'תשס"ה
תביןיש כאן כופר אחד שלועג רבות לדברי תורה, והוא אינו מוכן לשמוע כלום. הוא זה הכותב לך אינספור פעמים ש"תצא מהארון" או "תישאר בארון".טוב תעשה אם פשוט תתעלם ממנו.
פורסם בקישור הבא:
http://yeshiva.org.il/forum/forumShow.asp?fid=29&id=52674&tid=52656

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > החרדים והאינטרנט > משיח מתהלך ביננו!!!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext