בית פורומים החרדים והאינטרנט

שקט תקשורתי בשל תמיכה בהינתקות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-22/2/2005 13:06 לינק ישיר 
שקט תקשורתי בשל תמיכה בהינתקות

בס"ד

גורמים במערכת הפוליטית ובתקשורת מודים: השתיקה הציבורית סביב החשדות הפליליים נגד שרון נובעת מתמיכת התקשורת בתכנית ההתנתקות."מעשה ידינו,ערכים ונורמות טובעים בים והשמאל אומר שירה",אומר איתן הבר במסדרונות הכנסת נשמעים קולות, חלקם המבקשים לשמור על עילום שמם, משורות השמאל המבהירים באופן נחרץ כי לולא היה ראש הממשלה שרון מקדם את תכנית ההנתקות היתה קמה זעקה ציבורית נגד החשדות בתיק האי היווני ועמותות הקש של ראש הממשלה שרון. נורמות וערכים טובעים בים והשמאל אומר שירה איש מערכת 'ידיעות אחרונות' וראש לשכת ראש הממשלה רבין, איתן הבר מצדד באמירות הללו וקובע בראיון לגלי צה"ל כי אכן העיתונות בישראל שותקת מול שרון אך ורק בגלל תמיכתה בתכנית ההתנתקות."מעשה ידינו מבחינת ערכים ונורמות טובעים בים ואנשי השמאל אומרים שירה",אומר הבר."השמאל ולא רק הוא לחלוטין עוטה את שתיקת הכבשים כי נוח לו ששרון מיישם את תכניתו הפוליטית". טיפול עדין בשם התמיכה הפוליטית איש חדשות ערוץ 10, מוטי קירשנבויים, מחזק גם הוא את דברי הבר ואומר כי אין ספק שבגלל האמפטיה שיש לתקשורת לתכניותיו המדיניות של ראש הממשלה היא מטפלת בעדינות שאינה אופיינית לה במשפחת שרון בכלל ובראש הממשלה אריאל שרון בפרט. קירשנבויים קובע, גם הוא בראיון לגל"צ, כי פרשת האי היווני היא חמורה "פי אלף", כהגדרתו, מפרשת העמותות שהיו בעבר לנורמה במדינה. ובפרשת האי היווני סימני השתיקה התקשורתית סביב התנהלות שרון חמורים פי כמה מאלה שבפרשת העמותות. "נימוקי היועץ המשפטי היו כל כך קלושים כדי לפטור את ראש הממשלה, שזה ממש נוראי", אומר קירשנבויים. "אם מה שהוצג לפני היועץ המשפטי, כולל הקלטות תימלולים ועוד אינם ראיות נגד שרון אז אינני יודע מה הן ראיות". מתקפה נוספת נגד התנהלות התקשורת פורסמה לאחרונה על ידי העיתונאי יעקב אחימאיר שקבל על האופן בו מוכנה התקשורת להיעתר להתנהלותו של ראש הממשלה הממאן לענות לשאלות עיתונאים וזוכה לראיונות העוסקים בעברו הרחוק מבלי שיוצגו בפניו שאלות קשות אודות התנהלותו המדינית והמשפטית. דבריו אלה של אחימאיר זכו לתמיכתו של העיתונאי דן מרגלית שהציע לכלי התקשורת להחרים ולהימנע מלהופיע בפתח ישיבות ממשלה שם נושא ראש הממשלה דברים מבלי לאפשר לעיתונאים להציג בפניו שאלות קשות. הנדל:שרון יצא עם תכניתו המדינית בניגוד לדעתו רק כדי למנוע כתב אישום חבר הכנסת צבי הנדל מחזיר לדיון הציבורי את טענתו ולפיה כל העלאת תכנית ההנתקות לא נועדה אלא להשתיק את התקשורת הישראלית ואת המערכת הפוליטית לנוכח מעשיו החשודים בפלילים. הנדל מזכיר את הישיבה בחוות השקמים בה,לטענתו,משנודע לראש הממשלה שרון כי צפוי להיות מוגש נגדו כתב אישום חמור בפרשת האי היווני ביקש מיועציו ובהם עורך הדין דב וייסגלס פתרון למצוקה ולתסבוכת המשפטית אליה נקלע. לדברי הנדל ידוע לו כי נאמר לראש הממשלה שנסיון ההסטוריה מוכיח כי מנהיג שביצע מהלכים היסטוריים נמחלים לו מעשים פליליים ואחרים.בתחילה נשקלה יציאה למלחמה,אולם זו נדחתה בשל ההתנגדות הציבורית הצפויה לנוכח עברו הצבאי והפוליטי של ראש הממשלה. הנדל מספר כי יועץ התקשורת של ראש הממשלה הציע לו לצאת מעזה. ראש הממשלה הזכיר לו שישראל כבר יצאה מעזה בתקופת אוסלו, ובתגובה נאמר לו שהעם לא יזכור זאת ויהיה קל לשווק מהלך שכזה לציבור הישראלי. במשך שלושה שבועות המשיכו יועציו של שרון בנסיונות לשכנעו ורק אחרי שבנו גלעד הבהיר לו כי זו האפשרות היחידה העומדת בפניהם שוכנע לפתוח במהלך על מנת למנוע את הגשת כתב האישום נגדו. כיוון שכך "בניגוד לדעתו החליט לבחור במהלך הזה. אני מוכן לעמוד לעימות מול שרון או מול כל אדם אחר או חוקר אחר בדבר מהימנות הסיפור הזה", אומר חבר הכנסת הנדל. עוד מציין הנדל פרט נוסף והוא כי במהלך כל כהונותיו של שרון כשר, אם כשר החקלאות, אם כשר השיכון או התשתיות דאג שמנהל מקרקעי ישראל יהיה תחת שיפוטו."חשבתי שזה למען טובתה של המדינה,אבל עכשיו אני יודע שמדובר בדאגה לטובתו האישית בלבד". אז איך פועלת ההשתקה התקשורתית? באשר לאופן קבלת ההחלטות בתקשורת הישראלית אומר קירשנבויים כי לא מדובר בהחלטה מתואמת אלא "זה בא מתוך שהעיתונאים והפרשנים נמאס להם מהמצב והם רוצים באופן אישי לראות אם יש סיכוי לשינוי במצב".גם איתן הבר הסכים עם הערכתו של קירשנבויים שלא מדובר בהחלטה קונספירטיבית של עיתונאים אלא מתוך נטיית ליבו של כל עיתונאי ועיתונאי. קירשנבויים מצידו רומז כי העיתונאים מתכוונים לטפל בחשדות נגד שרון לאחר יישום ההתנתקות. השאלות שבכירי התקשורת סירבו לטפל בהן כתבנו שמעון כהן מציין כי שתיקה עיתונאית נוספת לנוכח חשדות חמורים באשר למייזם האי היווני.על פי חשדרות אלה קיים חשד שראש הממשלה קידם את מינויו של הפטריארך היווני,ידידו של ערפאת על מנת שזה יאשר את מכירת האי היווני למייזם בו אמור היה גלעד שרון לגרוף סכומי עתק דרך הקבלן דודי אפל.כתבנו מציין כי בטרם פרסום החומר באתר ערוץ 7 הגיש אותו לבכירי העיתונאים והתחקירנים בערוץ הראשון והשני של הטלוויזיה,בעיתונים 'הארץ' ו'מעריב' אולם איש מהם לא בחר להרים את הכפפה ולהתמודד עם הנתונים החמורים. http://www.a7.org/news.php?id=104257 תוקן על ידי - shay98 - 24/07/2005 18:29:00

תוקן על ידי shay98 ב- 03/09/2007 12:22:08

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/7/2005 18:03 לינק ישיר 

בס"ד
הסתה פרועה של התקשורת השמאלנית המשרתת את אויבי ישראל
ותומכת ב'היתנתקות' תמורת כסף מהאיחוד האירופאי והגרמנים ימ"ש.די להסית נגד ציבור המתיישבים יש לשחרר אתהבנות האלו לאלתר זה פשע של מערכת-המשפט במדינת ישראל וביהמ"ש העליון בשבתו כבג"ץ שותף לפשע כולל השופטת איילה פורקציה המושחתת בתמיכת אמנון דנקנר עורך העיתון "מעריב" ,הגיע הזמן להחרים את העיתון "מעריב" שמסייע לאויבי-ישראל ומשתף פעולה עם אש"ף.
http://hydepark.hevre.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=1484878

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/7/2005 18:25 לינק ישיר 

בס"ד:
עוקץ התנתקות בגלי צה"ל:
מאזין תיעתע במערכת גלי צה"ל.הצליח לשכנע את המערכת בנחיצותו של אייטם אודות אזלת יד המשטרה מול הפשיעה, וכשעלה לשידור טען: הנושא הועלה לשידור רק על מנת להכפיש את המתיישבים.
מאזין בשם רונן סיפר הבוקר למערכת גלי צה"ל כי הוא מבקש מהמשטרה להגיע לביתו ולטפל בפריצה שאירעה שם,אולם המשטרה העסוקה בטיפול במתיישבים ובמפגינים שבכפר מימון אינה מתפנה לטפל בעבירות שכאלה.
בעקבות הפניה הוכן בתכניתו של רזי ברקאי 'מה בוער' אייטם בו אמור היה לעלות לשידור המאזין רונן ומולו איש משטרה בכיר שאמור היה להפריך את הטענות.ברקאי מצידו פתח את תכניתו בהכנה לאייטם כשהוא מכריז שאמנם קשה להשיג את המשטרה גם ביום-יום אך כעת,לנוכח ההפגנות אירועי פשיעה מופקרים על ידי המשטרה העסוקה עד מעל לראשה במאבק עם המפגינים.
ברקאי פתח גם את הפרק העוסק בתלונתו של רונן בדברים דומים וביקש את רונן עצמו לשידור.
רונן עלה ואמר לברקאי שאמנם הנושא חשוב אך הוא כלל לא נכון.לדבריו במערכת התכנית החליטו להעלות אותו לשידור ולשמוע את תלונתו אך ורק כדי להכפיש את המתנחלים.
רונן המשיך וניצל את הבמה הרדיופונית המאולתרת שניתנה לו ותקף את ראש הממשלה שרון ועושה דברו אהוד אולמרט שהונו את בוחריהם כשנבחרו על בסיס מצע מסויים והפכו את עורם לאחר שקיבלו את המנדט ליישומו.מערכת התכנית הורידה את המאזין מקו הטלפון לאחר זמן קצר תוך שברקאי מבהיר למאזיניו את שאירע.
פורסם בקישור הבא:
http://www.a7.org/news.php?id=118625

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/4/2005 15:33 לינק ישיר 

מטה המאבק לצדק חברתי-עמנואל :
העיתונאי אמנון אברומיץ יצא מהארון להגנת ראש הממשלה!
בס"ד הגיע הזמן לומר את האמת עם תקשורת עוינת מי צריך אויבים,עם אותם שמוכנים לשרת את האויב הערבי תוך אי שמירה על הזהות היהודית כאן בארץ ישראל אין צורך באויבים ,וכת הערב רב השולט בתקשורת הגיע הזמן שלא נממן אותם ואת כל התקשורת הכתובה והמשודרת שמטרתה אחת הרס עצמי ו"ככל הגוים בית ישראל" היה לא תהיה , "מהרסיך ומחריביך ממך יצאו " שיצאו כבר מעם-ישראל וה"היתנתקות" היא סימפטום על איבוד הדרך של כל ערכי המסורת והסממנים היהודיים שלנו כעם הנבחר ואינו שורש הבעיה,אלא הבירור בין טוב לרע ובין קדש לחול ובין הטמא לטהור.
בברכת מועדים לשמחה הצ' שי בוארון מטה המאבק לצדק חברתי. [email protected]
פורסם בקישור הבא:
http://www.a7.org/news.php3?id=110115

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/4/2005 15:30 לינק ישיר 

בס"ד :צריך לשמור על שרון כמו על אתרוג
העיתונאי אמנון אברמוביץ יוצא להגנתו של ראש הממשלה. הוא מסכים עם הטענה הבאה מהימין, שהתקשורת עושה לשרון חיים קלים בגלל תמיכתה בהתנתקות."אני חושב שצריך לשמור עליו כמו על אתרוג".
בכנס בנושא ההתנתקות,מצדיק העיתונאי אמנון אברמוביץ', פרשן חדשות ערוץ 2,את טענת הימין שהתקשורת שומרת על אריאל שרון בשל תמיכתה בהתנתקות: "שרון הוא היחיד שיכול לעשות את ההתנתקות,לכן אני חושב שצריך לשמור עליו כמו על אתרוג,גם עם קופסה אטומה,וגם עם צמר גפן".
אברמוביץ הוסיף כי:"מי שהקים את כל המפעל הזה זה שרון, ואם באה עליו רוח טובה לקראת סוף ימיו והוא מוכן להוריד את זה, לדעתי צריך לשמור עליו לא רק מפני הדגלים הפוליטיים אלא גם מפני דגלים משפטיים".
במעריב דווח כי אברמוביץ' אמר את הדברים לפני כחודשיים, ביום עיון על תוכנית ההתנתקות במכון ון-ליר בירושלים. בפאנל,שעסק בפוליטיקה הישראלית, לקחו חלק אברמוביץ' ונחום ברנע,פרשן ידיעות אחרונות.הנחה אותו אמיר אורן, פרשן הארץ לענייני צבא וביטחון.
מדבריו של אברמוביץ בכנס עולה כי הוא מצדיק את טענותיהם של אנשי ימין,מתנגדי תוכנית ההתנתקות שנשמעו בחודשים האחרונים,על כי עיתונאים רבים אינם מקשים על ראש הממשלה, משום שהם תומכים בתוכנית ההתנתקות שהוא מוביל.
"אני,בניגוד למנחה עמיתי מר אורן,חושב שצריך לשמור על שרון כמו על אתרוג,גם עם קופסה אטומה, גם עם ספוגית וגם עם צמר גפן",הצהיר אברמוביץ' מעל במת הכנס,על רקע קולות צחוק מהקהל.
"וגם עם טלוויזיה",העיר המנחה אורן."וגם עם טלוויזיה, ודאי",אישר בחיוך אברמוביץ'," כי הוא היחיד שבאמת מסוגל לבצע את הדבר הזה,הרי הוא הקים את הדבר הזה".
ברנע לעומת זאת הביע הסתייגות:"אין לי שום עניין או כוונה לשמור על שרון מעבר למה שהוא שומר על החוק,על הצדק, על ההיגיון", אמר, "יכול להיות שנתעורר למחרת ההתנתקות ונשאל את עצמנו מה הפסדנו בדרך,שאינו נוגע להתנתקות.הרי אנחנו מדינה שצריכה לענות על עוד כמה דברים בנוסף למשאלה המאוד-מאוד רצינית ומכובדת שלך לראות את מפעל ההתנחלות עובר לפסים רציונליים".
אברמוביץ' השיב לטענות הנגד של ברנע ואורן והמשיך באותה הרוח:"כל השנים אתם כותבים את אותו המאמר נגד הכיבוש, וכששרון הולך ועומס את העניין על גבו-השאלה מה תפקיד העיתונות, שכאמור סדר היום שלה מזה שנים הרבה מוכתב בשאלת הכיבוש בעזה ובגדה. האם היא צריכה לתמוך בו, לא לתמוך בו,לתת לו מעטפת.אני דיברתי קודם על ה'אתרוגיות', אז נחום קצת הסתייג.אני מוכן לבוא לקראתו-'אתרוגיות' עד סוף ספטמבר 2005,אחר כך נשקול מחדש".
"אם זה סדר היום המרכזי שלנו במשך שנים,השאלה מה פה תפקיד התקשורת? אנחנו,כנקודת מוצא,יחסנו לפוליטיקאים הוא בדיוק כמו יחסם של הפוליטיקאים אלינו. הוא פונקציונלי ובמקרים מוקצנים כמו אהוד ברק ואולי אחרים הוא אפילו אינסטרומנטלי.אבל אני לא מצפה מהם למה שאני לא חושב שהם מצפים ממני.אם זה משרת את תפישת עולמך הכוללת -לא משנה אם כרגע אנחנו מדברים על הנושא המדיני,שלטון החוק, שביתות וכן הלאה-התמיכה או ההסתייגות צריכה להיות בהתאם."
"אני מדבר על אנשים שעובדים בתקשורת שמותר להם או מתאפשר להם גם לחלחל באופן לגיטימי את דעתם פנימה.אני לא מדבר על שדה החדשות.אם אני חושב ששרון הוא הראשון שעומד להוריד התנחלויות ולהתחיל את סיום הכיבוש של-67',אני חושב שהוא ראוי לתמיכה. . .בא שרון,אם תרצו במרכאות לדעת מתנגדיו,'השתגע',אני בעד השיגעון הזה ולכן התמיכה צריכה להיות בהתאם".
אמנון אברמוביץ' אמר בתגובה,כי "מדובר בדיון רציני, לפחות בזכות שני עמיתי,והדברים שאתה מצטט הם חלק מדויק מתוך מכלול שלם.ומי שמעוניין בהרחבה-אני מזמין אותו לקרוא את מאמרי שיתפרסם בגיליון הקרוב של כתב העת העין השביעית ".
הכתבה פורסמה בקישור הבא:
http://www.a7.org/news.php3?id=110115

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/3/2005 19:17 לינק ישיר 

בס"ד אקטואליה שמיימית: מניעי אריאל שרון
שאלה: האם מניעיו של שרון לביצוע ההינתקות הינם מניעים טהורים, או כפי שיש האומרים שכגודל החקירה כן גודל העקירה?
תשובה:מניעים אישיים לחלוטין - רצון להיות רשום בספרי ההסטוריה. זה כל העניין. בתוספת לחץ מארה"ב, שמר שרון הזמין על עצמו, כיוון שרצה לבצע פעולה שתרשום אותו בספרי ההסטוריה. על כן יצר מציאות, בתור ראש ממשלה, שמופעל עליו לחץ מארה"ב שאינו יכול לעמוד בו. הפתרון הכי טוב עבורו היה פשוט להתפטר, אבל הוא בחר להשתמש בזה כאמתלא (אמת לא) ליצור את המצב של הגירוש.
פורסם בפורום מתחילים מבראשית בקישור הבא:
www.kaduri.net/Index.asp?CategoryID=148&Page=1&Flag=1
תגובתי לעניין פורסמה שם:
בס"ד מניעי רה"מ אריאל שרון הם סגירת-התיק החקירה
נגדו וכפי שאמר ח"כ צבי הנדל ''כעומק-החקירה
עומק הנסיגה ולכן מכאן תבין את קשר הרשעים
אינו מן המנין בשתיקת -הדממה של התשקורת
הישראלית מכיון שזה משרת את האינטרנס
האישי שלהם שהוא בה לטובת אויבי ישראל
ואביא לכך סימוכין לדבריי מהכתבה שפורסמה
באתר ערוץ שבע בקישור הבא:
www.a7.org/news.php?id=104257
גורמים במערכת הפוליטית ובתקשורת מודים: השתיקה הציבורית סביב החשדות הפליליים נגד שרון נובעת מתמיכת התקשורת בתכנית ההתנתקות. "מעשה ידינו, ערכים ונורמות טובעים בים והשמאל אומר שירה", אומר איתן הבר
תגובתי לעניין בס"ד שרון ראש המכשלה תתפטר מיד! כותרת:
השחיתות של ראש המכשלה יש להעמיד לדין את שרון לדין פלילי על הונאה ושחיתות וגניבת דעת והפרת אמונים ,אני קורא לשרון שר"י להתפטר מיד מתפקידו אתה לא ראוי להיות מנהיג ישראל ! חזור לחוות השיקמים! למה אתה הורס את ישראל מבפנים ונותן כח לאויב הערבי לנצח במלחמתו נגד ישראל ואבו מאזן המרצח ימ"ש.מכחיש השואה ממשיך במלחמתו נגד ישראל בסיוע השמאל הישראלי הליכוד ואגודת ישראל .
בברכה הצ' שי בוארון

תוקן על ידי - shay98 - 15/03/2005 19:26:41

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/3/2005 18:33 לינק ישיר 

בס"ד אשריי שנתפסתי על בנין א"י
שר השיכון לשעבר, אפי איתם, אמר בערוץ 7, בעקבות דו"ח ששון: "אשריי שנתפסתי על בנין א"י. אבל הדו"ח הזה הוזמן על ידי רה"מ כדי לתגבר את מערך השיסוי שלו נגד מפעל ההתיישבות ביש"ע והציונות הדתית".
בראיון לאמציה האיתן ביומן הלילה אמר ח"כ איתם כי "העיתוי מוזמן, התוכן ברור וידוע. שרון מוכן אפילו להוציא לעצמו עין אחת כדי להוציא לנו שתיים. האמת היא שאין פה שום בעיה חוקית. הכל נעשה בהסכמה וידיעה של כל השרים הממשלות והיועצים המשפטיים. לא מקימים מאחזים בהיקף כזה מתחת לשולחן. אין מה לדבר פה על רמסת החוק. הם נקראים מאחזים בלתי מורשים מסיבות הקשורות לטובת המדינה וקשרי החוץ שלה. זה לא עבר פרוצדורה מסוימת אך מבחינת העברת הכספים הכל נעשה חוקי לחלוטין. על העניין פוליטי ולא משפטי. טליה ששון הביעה בעבר את דעותיה וכל ההתישבות היא לצנינים בעיניה. ברור שהדו"ח ועיתויו הם פוליטיים. אני מציע שנראה איך היועמ"ש לממשלה יתייחס לדו"ח. אם זה נכון אז גם בהכרזת המדינה או בהקמת קיבוץ עין גב ניתן למצוא הליכים לא חוקיים. יש מהלכים כלליים של אומה ששבה לארצה ומי שלא רואה זאת כמהלך על שנותן תוקף לכל הפעילות, ויחפש סעד משפטי, ימצא שגם לא חוקי להקים מדינה", אומר איתם.

איתם הוסיף "כשר בינוי ושיכון לשעבר אני אומר שמכת הבניה הבלתי חוקית היא במגזר הערבי והבדואי- הם בנו באדמות מדינה, שטחי אש, שמורות טבע, ויחד עם זה הם מקבלים כסף לבנייה- בזמני נבנו להם מבני ציבור בסכום של 200 מיליון שקלים. היו להם 60 אלף מבנים בלתי חוקיים בשטחי מדינה. נלחמתי בהם - פניתי למשרד הפנים ובטחון פנים וליועצים משפטיים. כשיוסי בילין היה שר הפנים יצאה הוראה ממנו לא לאכוף את חוק הבניה הבלתי חוקית במגזר הערבי. איפה ואיפה זו מילה עדינה לטירוף שאחז את מדינת ישראל. רה"מ מוביל מגמה של מכחיש ציונות. מעשה המאחזים כולו היה בהקשר החוקי ביותר שמדינה יכולה לחשוב עליו. זה בניין חיינו ואם זה לא חוקי גם המדינה לא חוקית. בניגוד לבניה הבלתי חוקית אצל הערבים, אותה רואה המדינה כסכנה לאופיה היהודי של המדינה ומגלה אזלת יד, בנושא ההתישבות ביש"ע- כל מוסדות השלטון פעלו למען זה באופן ברור, ראו בזה אינטרס לאומי ולערער עכשיו על חוקיותו זה מגוחך. זה כמו לומר שרצונו של אדם לחיות הוא לא חוקי. הייתי מצפה שיטפלו בבניה הלא חוקית של הערבים, בה המדינה רואה סכנה. אני אשמח להיחקר ולחלוק תא מאסר עם שרנסקי, אוכל ללמוד ממנו הרבה איך להיות אסיר ציון".
פורסם בערוץ שבע בקישור הבא:http://www.a7.org/news.php3?id=105827
תגובת מטה המאבק לצדק חברתי פורסמה שם:
בס"ד יישר כח לח"כ אפי איתם
שהתפטר מהממשלה על תכנית ה'היתנתקות'.
אני רוצה לברך את ח"כ אפי איתם שהתפטר מממשלת הזדון של שרון שר"י ועסק לחזק את בניין ארץ ישראל בזמן שהיה שר השיכון .לאפי איתם זכויות כבירות על בניין הארץ.
מטה המאבק לצדק חברתי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/2/2005 13:43 לינק ישיר 

בס"ד שרון ראש המכשלה תתפטר מיד!
השחיתות של ראש המכשלה יש להעמיד לדין את שרון לדין פלילי על הונאה ושחיתות וגניבת דעת והפרת אמונים ,אני קורא לשרון שר"י להתפטר מיד מתפקידו אתה לא ראוי להיות מנהיג ישראל ! חזור לחוות השיקמים! למה אתה הורס את ישראל מבפנים ונותן כח לאויב הערבי לנצח במלחמתו נגד ישראל ואבו מאזן המרצח ימ"ש.מכחיש השואה ממשיך במלחמתו נגד ישראל בסיוע השמאל הישראלי הליכוד ואגודת ישראל. [email protected]
פורסם באתר ערוץ שבע בקישור הבא:http://www.a7.org/news.php?id=104257

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/2/2005 13:08 לינק ישיר 

בס"ד לא להתנתקות כן להתחברות!
הבעיה של הזהות היהודית אינה מתחילה בתכנית
ה'היתנתקות' ,כאשר מאבדים את הזהות היהודית
במדינת ישראל ,ונחטפים ילדים מהוריהם
ואין פוצה פה ומצפצף והכל בשם 'טובת הילד' והגנת הילד',לצערי הרב אגו"י והמפד"ל וש"ס שותפות לכל המחדל הזה בעצם הסכמתם לקבל את שלטון הרשע ובתי דין רבניים המעוותיםאת הדין ההלכה וכותבים גיטין פסולין
מתחת ידם 'אין פורענות באה לעולם אלא בשביל דייני ישראל כמו שאמרו בגמ' שבת דף קל"ט ע"א וזה שורש הבעיה ידידי הלל וייס המלומד .אשמח לקבל את תגובתך.
בברכה הצ' שי בוארון
פורסם באתר כדורי נט בקישור הבא:
http://www.kaduri.net/Index.asp?ArticleID=515&CategoryID=69&Page=1

תוקן על ידי - shay98 - 01/03/2005 0:05:42

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > החרדים והאינטרנט > שקט תקשורתי בשל תמיכה בהינתקות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext