| נשלח ב-14/3/2005 19:39 |
|
| |
לא כואב לי כל כך חוצפת הדוקא שלהם, כככאב חשיפת ילדינו הטהורים לדברים לא רצויים
אכן אני מבין לנשמתם של הנושרים (טיפלתי פעם באחד כזה, והייתי בקשר עם הרב יעקבסון מזכרון יעקב, כך שהפנמתי היטב את דרך הטיפול), אבל זה בהחלט לא יכול לבוא על חשבון הילדים שלנו.
אני עוד לא מצאתי את שביל הזהב, איך לשמור על ב' אינטרסים אלו "יחד"
|
|
|
|
| נשלח ב-14/3/2005 19:59 |
|
| |
*שמחהלע*
---------
אתה צודק מאוד!! עוד לא מצאנו את דרך המלך "לטפל" בנוער הנושר
אבל גם להתעלם מהבעיה זה לא פיתרון...
הלוואי שבעז"ה נמצא את הפתרון הכי נכון ומתאים...
(אחרי הכל זה יכול לקרות במשפחות הכי טובות...)
יפה שאתה מכבד אותם ומבין...!!
|
|
|
|
| נשלח ב-19/5/2005 19:09 |
|
| |
האם הפרשיה האחרונה קשורה לנושא ?
|
|
|
|
| נשלח ב-19/5/2005 22:56 |
|
| |
א. אין כזה דבר משמרת הצניעות.
ב. אין כזה דבר משמרת הצניעות.
ג. אין כזה דבר משמרת הצניעות.
זה בערך כמו ארגון ק.ש.ת.
או ט.נ.ט.
מה כן יש.
יש התארגניות מקומיות של אנשים רדודי שכל ומעוטי מחשבה החושבים כי בדרך הזרוע והפחד יפקיעו את ה"חשקונים" של הצעירים והצעירות.
בדרך כלל, זה דוחף אותם לזרועות הרחוב שמקבל אותם בברכה ובשמחה. תחשבו, נער או נערה שכבר נמצאים במצב זה וחוטפים בראש כל חוצות אין להם כבר מה להפסיד, המשפחה כבר מזמן מסוכסכת עימם, מוסדות לימוד בדרך כלל הם כבר לא שם, הכבוד נאבד, מה נשאר רק הרחוב הקורץ וה"עליז" ומשם ישירות לפשע.
מה עוד יש לנו במסגרת "משמרות הצניעות" זה את אותם הסוטים וחולי הנפש שכל היום חושבים בתחתונים - כל תנועה של השני יש בה משום פריצות וכד' והדוגמאות ידועות והם רבות מאוד.
בטלז סטון המשגיח מטעם משמרת הצניעות היה פדופיל כשנתפס הסביר הוא והסבירו האחרים כי עיסוקו במשמרת הצניעות זה תשובת המשקל.
כנ"ל גם בירושלים ומשום כבוד האנשים אני לא ארחיב בדיבור למרות שקשה לי להתאפק.
דמויות כאלו הם רובם המכריע של עוסקי הצניעות המפשפשים בדמיונות.
תוקן על ידי - השמשהזורחת - 19/05/2005 23:03:22
תוקן על ידי - השמשהזורחת - 19/05/2005 23:20:28
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2005 01:20 |
|
| |
א. אליך פלפלת
הנני מסכים איתך אך משמרת הצניעות אם קיים דבר כזה הם כיום אינם יכולים לפעול כמו פעם, הנוער של היום לא יהסס להחזיר ולתקוף בסכינים מברגים וכל כלי נשק קר, אני מתאר לעצמי שגם אם היה להם נשק חם הם היו תוקפים.
ב. למה אתם כ"כ מתפלאים למה הם מתחברים לפשע?
זה הרי ברור: לכל חוג/קבוצה/קומונה של אנשים יש שפת דיבור וסגנון דיבור
בחור מהציבור החרדי שיוצא לרחוב אינו יודע לדבר ולתקשר עם/בשפה של הציבור החילוני, הציבור החרדי מוקיע אותו, מה נשאר? החבר'ה ברחוב ... שם לומדים את השפה בקלי קלות.
בנוסף אל נשכח ילד שמוקיעים אותו החוצה ואין לו כרגע איפה לישון / לאכול /סגריות וכ'ו כיצד הוא ישרוד ? אז בתחילה גונבים רק לחמניה ואח"כ רק שוקו ואח"כ רדיו מאיזה רכב כי צריך אוכל ! (אני לא מצדיק את הפשע אבל הילד רעב!!!)
|
|
|
|
| נשלח ב-26/5/2005 18:32 |
|
| |
טעות, הם רק מתוחכמים יותר .
|
|
|
|
| נשלח ב-26/5/2005 18:55 |
|
| |
קראתי בשם הרב וולבה שבימינו אין ענין של "חוסך שבטו..." מכיוון שהיום הורים באים לפרוק עצבים על ילדיהם ולא לקיים מצות חינוך.
קל וחומר מי שאינם הורים...
ולא מצינו מגדו"י הצטרפו ל'משמרת' וגדו"י כידוע רודפים אחר המצוות.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/5/2005 20:06 |
|
| |
משמרת הצניעות היא מושג קיים
גם אם כמה ניקים בבחדרי לא מכירים את הנפשות הפועלות.
המשמרת מורכבת מאנשים אלימים וסוטים.
חלקם מסתתרים תחת "הוועד למען טוהר מחננו" חלקם פרטיים שמצטרפים אליהם או פועלים בשמם.
הסיפור של יצחק פיידר שחיבב כלות ידוע , אבל מה שלא פורסם אז שהוא עבד בוועד למען טוהר מחננו , במשרד ברחוב יצחק נפחה בירושלים ועשה את הטלפונים מהמשרד.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2005 10:12 |
|
| |
ההיתממות של החברה פה ושל פותח האשכול זועקת , האם יש חיה כזאת ...יש הרבה הרבה לא רק 1 !!!
|
|
|
|
|