בית פורומים אחרדים-אלעד

זהו זה סופי

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-9/3/2005 02:08 לינק ישיר 
זהו זה סופי

סיעת שס במועצה תתקטן בעוד פחות מ 48 שעות

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/3/2005 02:17 לינק ישיר 

" עד שלא סותמים את הגולל א"א לומר שהמת מת "

היום השלוש וחצי מנכ"ל ש"ס חבר הכנסת יעקב מרגי שלח בדאר אקספרס לביתו של יפת הזמנה לב"ד בית יוסף בירושלים את יפת לדין תורה על הנזק העצום שהוא גורם בהתפטרותו לסיעת ש"ס במועצה ,ובנוסף לדיון שזומן מר יפת יש צו מניעה מב"ד הדין לא לקבל את התפטרותו של יפת.

מקורביו של יפת טוענים שהצו מניעה לא בתוקף היות ואין סמכות חוקית לב"ד למנוע מנבחר ציבור להגיש את התפטרותו בצו מניעה .

ועל כן הודיע מר יפת כי אנו מתכוון להופיע לדוין בשבוע הבא.

יש לציין כי יפת שבע רצון מהסרט הקצר והבית הספר שהוא עושה לפוליטיקאי המיובא , והוא טוען בתוקף כי זה רק תחילת הדרך ומה שיפת עשה לראש המועצה בדימוס הוא יעשה כפל כפלים למכהן כעת ,

שןחחתי הערב עם מכיריו של יפת בדבר עוצמתו של יפת ועמידתו בדבריו.

והשיבו לי שאני בסך הכל חצי שנה בישוב ואלך לשאול את זקני העיר בדבר התהפוכות שעשה יפת במועצה היוצאת

לאחר בירור קצר נועד לי על ידי חבר ותיק כי השגיו של יפת בעוצמתו הם רבים , כדוגמת בית הכנסת שבזי, בית דוד ושלמה, והמכולת הישנה ברחוב הרא"ש, עברו לשליטתושל יפת בעקבות הטרור שהוא הפעילעל ראש המועצה היוצא.

ואם כך פני הדברים מיותר לציין כי שלוחי מרנן יצטרכו להדיר שינה מעינים במשך זמן כהונתם

לסיום שיהי בהצלחה ליריבים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/3/2005 23:50 לינק ישיר 

תסלחו לי.

לא היינו כבר בסרט הזה?

http://masoret.hydepark.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=1227434

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/3/2005 20:10 לינק ישיר 

עכשיו יגידו שעוד לא עברו 48 שעות
וילחצו על יפת לחזור בו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/3/2005 19:33 לינק ישיר 

עברו ארבעים ושמונה שעות ומה עכשיו ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/3/2005 07:52 לינק ישיר 

*** חבר המועצה גדעון יפת הגיש אתמול בפעם המי יודע את התפטרותו מהמועצה.

*** משה כהן המועמד הבא שאמור להיכנס במקומו יחכה הפעם 72 שעות כדי להיות בטוח שהפעם זה סופי.

מוקדם אומנם לקבוע אם זה סופי או לא, אך חבר המועצה (עדיין) מר יפת הגיש את התפטרותו לאחר שלטענתו סירב ראש המועצה (בנימוק של תוכנית הבראה) להעסיק את מקורביו בתוך המועצה ואפי' בתפקידים זוטרים, מר יפת טוען שאין לו מה לחפש במועצה אם אין לו אפשרות להשפיע.

צעד זה במידה והוא אכן יהיה סופי, מהוה למעשה נצחון ליריביו של יפת בתוך העדה התימנית אשר מאז הבחירות נדחקו הצידה ע"י יפת ואנשיו, יפת ניסה להוביל מהפיכה בשטח התימני ולהחליף את כל אנשי המפתח הקודמים באשים המקורבים לו ולדיעותיו גם כל הסובבים את הרב גמליאל (משבקי"ם) הוחלפו, לצורך המהלך גייס יפת כוח חיצוני בעל השפעה נרחבת בעולם התימני.
המהלך עורר סערה רבתי בקהילה כשאנשי הקבוצה הותיקה שנדחקה החוצה דואגים לזנב אחרי יפת ולהוכיח שלמעשה הוא דואג אך ורק לאינטרסים שלו.

מאידך טוענים בכירים בדגל התורה שוב, בפעם המי יודע, כי קיים דיל עסקי בין יפת לבין אנשי הרב גרוסמן.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אחרדים-אלעד > זהו זה סופי
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext