כל הספרדים שנרשמו עד עתה לא קיבלו תשובות גם אצל הבנות יש את הבעיה הזאת אפ' בבני ברק לא נכורני דבר כזה כל בת אשר התאימה נכנסה לפי אזורים והמעניין הוא שגם אנ"ש הקרובים לצלחת לא התקבלו דוגמת קיסוס וכו'
נשלח ב-6/4/2005 01:17
cho460
ימותו הקנאים!
קהילת אור האמת היא קהילת בני התורה הספרדים הגדולה והמגובשת ביותר בעיר!
זה לא תקוות זה עובדות!
נשלח ב-5/4/2005 22:22
סלח לי אבל אני חייב להבהיר שאין שום השואה בין עץ הדעת לבין התרבות הרדודה של מוסדות אור האמת אם זה הפתרון שנראה בעיניך לציבור הספרדי האברכים כנראה שאינך יודע מה אתה שח
נשלח ב-27/3/2005 09:49
היחיד שלא מתרפס ובכל זאת נשאר בן תורה הוא מורינו הגדול הרב בן דוד שליט"א.
אצלו זה ההפך כל האשכנזים רודפים אחריו עד כדי כך שאפילו בן זאב מהועדה של עץ הדעת הוא בעצמו תלמיד שלו שמתייעץ אתו על כל דבר ומציית ונכנע לכל מה שהוא אומר לו ללא עוררין.
הסבתים זה כבר סיפור אחר. הרי הם לא הקימו את זכרון לכתחילה אלא רק בדיעבד אחרי שלא קבלו אותם לקהילות יעקב ועדיין רובם מנסים לדחוף את עצמם בכוח.
אני חושב שזה גזענות לא לקבל אותם כי רובם שמים בכיס את כל האשכנזים עם האף למעלה, אבל רחמי עליהם על סדרת ההשפלות שהם עוברים והם גורמים לעצמם.
רק הרב בן דוד מוכיח לכולם מי הבעל הבית.
תראו את הכוילל של מורינו הגאון האדיר הרב יוסף איך שהאשכנזים מתחננים להכנס ולהמנות על הכוילל הטוב ביותר בעיר.
היו אשכנזים שחשבו להתחכם וחשבו גם להיות עסקנים וגם להשאר בכוילל אבל מורינו ראש הכולל הבהיר להם שלא משנה מה הייחוס שלהם ולא משנה מה העוצמה הפוליטית שלהם אותו מעניין רק תורה ומי שלא מסוגל לשבת וללמוד 24 שעות ביממה ולשבת כל הסדרים ולא לדבר מילה אחת דברים בטלים המקום שלו בחוץ ומי שלא נכנע לו ולא קיבל על עצמו להיות בן תורה אמיתי בכל רמ"ח אבריו הוא שלח אותו הביתה בלי חוכמות.
בנוסף, תראו את הת"ת של הקהילה, איזו רמה, איזה מלמדים עוצמתיים.
רק ככה מחנכים את האשכנזים. לא בהתרפסות אלא בעוצמה אמיתית.
חופש-חירות-ניקיון כפיים!!!
נלחמים בשחיתות באלעד!!!
תוקן על ידי - לוחם_חופש - 27/03/2005 9:59:53
נשלח ב-27/3/2005 08:25
התרפסות הסבתים אינה המילה הנכונה,
א. יש חידר זכרון יעקב שהוא שייך לסבתים ובנוסף פתחו חידר בשם דרך התורה אשר גם הוא שייך לקהילה הסבתית
ב. עץ הדעת היא רשת השייכת לדגל התורה הארצית כלומר למצביעי דגל התורה כל עוד שהסבתים מצביעים "דגל" אין שום אדם שיכול לא לקבל את ילדיהם לרשת הגנים של מפלגתם!!!
ג.הפרדה בין בנות בגלל עדות תגרור את כל החברה לפילוג איום שאת סופו אי אפשר לתאר.
ד. אנו המשמיצים העיקרים של השסניקים בכל עניין השקפה,הנהגה,ודרך ארץ. מה לנו לשלוח ציבור כה גדול לידיהם של השסניקים???!!!!
ה. יש בעיה לכל ליטאי לומר בפה מלא אני לא אוהב ספרדים נקודה. אם באים מהכיוון הזה נשאר לומר רק גזענות לשמה אבל היא גרסה דינקותא והאשמים הם ההורים תחשבו על זה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
נשלח ב-27/3/2005 00:05
תוקן על ידי - הגרשז - 27/03/2005 0:42:30
נשלח ב-27/3/2005 00:05
מה אתם נטפלים אלי?
עלוקות!
אני לא גזען אלא בדיוק ההפך מזה.
אמרתי שאני מצדיע לשסניקים שלא מתרפסים.
קחו לדוגמה את הרב מלכה שבמקום להתרפס כמו הסבתים הקרציות, הקים מערכת מוסדות ספרדית לתפארת.
הבעיה בנמושות הסבתים שהם כל היום מתרפסים.
הם מתבישים במוצא שלהם ואחר כך רוצים שיקבלו אותם.
עם נחיתיים ומתוסבכים כאלה לא הייתי רוצה שהבת שלי תלמד!!!
ולכן אמרתי כל הכבוד לבן זאב הזה שעושה את העבודה!
כמו שאומרים "גבר גבר"!!!!
נשלח ב-26/3/2005 22:45
בגלל שזה מגיע "מהגדוילים". ואם תנסה לפתוח מוסד שאין בו עדתיות והפליות לא תקבל את ברכתם, אלא אם כן אתה מאוד, אבל "מאוד" מקושר ללמעלה.
"הנה ימים באים נאום ה''"
נשלח ב-25/3/2005 16:59
עזוב , הדעות המגעילות שלו הן נחלת רבים
וכתבות בעיתונים לא ממש יזיזו להם.
הדבר היחידי שמשפיע עליהם - זה כסף.
אני לא מבין למה לא קמים חיידרים וגנים חדשים , שאליהם ילכו כל מי שמגעיל אותו שהילדים שלו יתחנכו אצל גזענים פרימיטיבים אכולי שנאה.
ואז , כשתרד אצלם התפוסה - אתה תראה אותם אצים אחרי רישום.
ואני מקווה שזה לא יעזור להם - והם יאלצו לסגור.
אבל בתור אדם ריאלי - ברור לי שרבים וטובים ימשיכו להתרפס בפניהם ולהתחנן שיקבלו את בניהם למוסדות ה"חינוך" המפוארים , עלק, שלהם.
נשלח ב-25/3/2005 12:25
אתה יכול להתבייש ולזרוק את הכיפה ואת הכובע שלך לפח. מה משנה איפה הסבא של הילדה נולד. או מה שם המשפחה שלה, אם הבת שלך היא לא יכולה ללמוד, שחצן.לא משנה שאבא שלה תלמיד-חכם וירא-שמים בכפלי כפליים ממך ושכמותך, שכל היום מחרנטש באינטרנט שטויות, אבל הוא ספרדי ולכן הבת שלו היא מוקצה, פשוט חילול השם. צריך וחובה לעשות סידרת כתבות באחד העיתונים החילונים ואז נראה איך תגיבו.
"הנה ימים באים נאום ה''"
נשלח ב-24/3/2005 14:32
איכס.
גזענות מגעילה!
חופש-חירות-ניקיון כפיים!!!
נלחמים בשחיתות באלעד!!!
נשלח ב-24/3/2005 13:39
מה זה משנה.
העיקר שיש גבר שעושה את "עבודת הקודש".
אני לא הייתי רוצה לראות המוני סבתניקים ביחד עם הבת שלי בגן.
נשלח ב-24/3/2005 13:36
לכל "יודעי הדבר" תיקון קטן
בן זאב ולא בר זאב
נשלח ב-24/3/2005 13:10
אני לא מבין את הקטע שלכם.
תלמדו מהש"סניקים ותפסיקו להדבק כמו עלוקות למוסדות אשכנזיים.
תפתחו לכם מוסדות עצמאיים. תהיו גאים בעצמכם ותפסיקו להתרפס כמו נמושות.
אני יודע שזה לא יעזור כי אתם, סבתניקים עלובי נפש, תמשיכו להגיש את הלחי השניה ולהתעקש שהיריקות שיורקים עליכם זה גשמי ברכה.
אני לא מכיר את הבר זאב הזה אבל טוב שיש מישהו שמעמיד את הסבתים הנודניקים האלה במקום!
נשלח ב-24/3/2005 11:27
הכי קטע שאומרים שהרב נפתלי בר זאב שהוא בעצמו ראש כוילל אצל "הספרדים" - אצל הגאון החסיד רבי אליעזר בן דוד, הוא בעצמו יושב בועדה שמנפה ספרדים.
אבל מה, אומרים שאת כל מי שהגאון הרב אליעזר אומר לו לקבל הוא מקבל אז אולי אלה שנתקעו יכולים להשפיע עליו דרך הגה"צ רבי אליעזר.