נציג ש"ס במועצה זרק מתפללים מבית הכנסת בליל פורים בזמן קריאת המגילה
הנציג המתקרא בשם "הרב" (המסגר) אבי אפרהימי החליט שמניין בני תורה הספרדים שמתפללים בבית כנסת "אור החיים ג " לא יתפללו שם בפורים , מכוון שה1000 ש"ח שהם משלמים לו שכירות בחודש עבור הבית כנסת , זה רק לתפילות שבת.
מיותר לציין שהוא גובה שכירות על בית כנסת שהוא קיבל חינם אין כסף מהמועצה שזה בעצם הכספים של כולנו.
מתפללי המניין הגיעו לקריאת המגילה ואותו האיש שיש קוראים לו "הרב" העיף אותם החוצה בגסות וצעקות אע"פ שלא היה שימוש במקום באתו הזמן והבית כנסת היה ריק .
ובזמן השתלשלות העינינים עבר במקום ראש המועצה ברכבו המפואר , שאף הוא נמנה על מתפללי בית הכנסת בשבת .
(כשהוא מחליט להשאר בעיר בשבת) כמה מתפללים ניגשו לדבר איתו על זה שזרקו אותם מבית הכנסת ,
והוא הבטיח שהוא תוך כמה דקות יהיה פיתרון למצב
והפליג לדרכו ברכבו הנוצץ .
המתפללים (כ50) שנזרקו לרחוב נאלצו לקרוא את המגילה ברחוב
נכון ליום שישי בבוקר עדין לא ידוע אם יתקיים המניין במקום
מה שבטוח שהולך ליהיות שם שמח אם לא יתנו למניין להתפלל במקום
נשלח ב-29/3/2005 23:49
1. אני לא עובד באור האמת.
אני אברך כוילל תלמידו של מורינו הגאון האדיר ראש הכוילל שליט"א.
2. מוסדות אור האמת גובים את הסכום הנמוך ביותר מכל תלמודי התורה בעיר.
3. מידיעה, משלמים שם למלמדים הרבה יותר (רעב'ה זה לא מורה!) ומדבריך ניכר שאין לך מושג על מה אתה מדבר.
4. כל המבנים של אור האמת וכל קריית החינוך הוקמה בלי סיוע של שקל אחד מהמועצה!
מורינו הגדול שליט"א השקיע בהקמת הקריה מליוני ש"ח טבין ותקילין.
5. אין אפילו כיתה אחת ששייכת למועצה!
בשבילך אולי יש וזאת כנראה הכיתה שהבן שלך לא לומד שם...
סיכום,
מהדברים שלך ניכר שאין לך שום מושג במהפכת החינוך שעושים מוסדות אור האמת בעיר בנשיאות ובהנחיית רבינו הגדול שליט"א.
כמו שאמרתי, אתה בסך הכל מתוסכל ועסקן עלוב שכנראה נזרקת מהכולל כי לא התאמת ואתה מנסה להתנקם בצורה הכי מכוערת וקטנונית.
ועוד שאלה קטנטונת, אם כל כך גרוע לך למה אתה משאיר שם את הבן שלך?
נשלח ב-29/3/2005 23:37
תגובתך תמוהה ביותר מהסיבות הבאות:
1. שקוף ביותר וגם ידוע שאתה עובד במוסדות אור האמת ולכן גם כדאי שיסגרו את האינטרנט במוסדות הקדושים אור האמת ואזי יהיה כאן פחות שטויות. מלבד זאת שאין לך כלל זכות תגובה בנושא כי אתה נוגע בדבר.
2. כתבת שמוסדות אור האמת קם מכספי תרומות, על מה אתה מדבר, רוצה להיכנס לנתונים, בבקשה:
היום מוסדות אור האמת גובה מהורים (וממני) 400 שקל לחודש, בנוסף לסכום האמור מקבל אור האמת על כל תלמיד ממשרד החינוך סך של 350 שקל, בסה"כ לתלמיד לחודש 750 שקל, תכפיל זאת בממוצא של כיתת תלמידים שהוא 30, בסה"כ הכנסות 22,500 שקל בחודש הכנסות.
עכשיו הוצאות של מורים לכיתה לחודש לפי מה שמשלמים היום באור האמת, מורים לכיתה לחודש נע בין 7000 ל-8000 שקל בחודש (וגם זה סכום מוגזם) בסה"כ יתרה מהכנסות לכיתה לחודש 14,500 שקל.
עכשיו אל תספר לנו שיש הוצאות נוספות כי על זה בדיוק אור האמת מקבל פר תלמיד מהמועצה סל מיוחד שמכסה הוצאות נוספות.
כעת המבנים גם הם כידוע מהמועצה.
מה שנותר הוא להכפיל את היתרה מכל כיתה כפול הכיתות הקיימות באור האמת והרי לך...
אז מה באמת עושים עם כפזי התרומות עליהם אתה מרבה לדבר????
נשלח ב-29/3/2005 08:59
יוניקע
תקשיב טוב, אבל טוב, למה שאני אומר לך.
אתה שקרן!
אין לך בן שלומד אצל מורינו הגדול כי אם היה לך אז היית יודע.
א. שמדובר בת"ת היחיד בעיר שהוקם כל כולו מכספם האישי של משפחת בן דוד שלא חסכה שקל כדי לבנות את הת"ת.
ב. המלמדים שמחנכים בת"ת הם המלמדים הטובים ביותר בארץ וההשקעה בהם (ובמורות) בהשתלמויות הם מעל ומעבר.
ג. המקום היחיד שיש בו מפעל הזנה ומי על חשבון הת"ת הם המוסדות ל רבינו הגדול שליט"א
וכו' וכו' השקעה ופיתוח שאין מקום אחד בארץ שמשקיע בצורה כזו וההורים שצובאים על הדלתות מוכיחים.
אבל מה עשית אתה, דבר פשוט דמגוגיה ומניפולציה.
לקחת רכב משפחתי, רכב טוב אבל רכב משפחתי לא יותר מזה, שלא מוחלף כמו אצל צביקה כל יומיים אלא נקנה לשנים רבות והפכת אותו לסמל של מורינו הגאון האדיר ראש הכוילל.
וזה מעשה נבלה ממש.
א. הכולל לא קשור כהו זה לת"ת (שהבן שלך "כאילו" לומד בו)
ב. מורינו הגדול ע"י בנו ר' אבינועם אף פעם לא החסיר שקל למורה ואף פעם לא איחר במשכורות אפילו בדקה.
ג. מורינו הגאון האדיר ראש הכוילל משלם את המילגה הגבוהה ביותר בעיר לאברכים וגם הוא אף פעם לא חיסר שקל ולא איחר בדקה.
ד. ונכון שיש לו רכב משפחתי טוב.
מה זה עניינך? הוא לקח ממך שקל בשביל זה? הוא מנקר בזה את עיניך?
ולכן המסקנה שלי!
אין לך בן ולא בת במוסדות המפוארים של מורינו הגדול.
אתה כנראה נזרקת מהכוילל של הגאון האדיר בגלל עסקנות או שלא היית מתאים ואתה מנסה להתנקם בהוצאת דיבה נגד המשפחה שתורמת את כל כולה למען העיר.
481 אורך (ס''מ) מידות:
185 רוחב (ס''מ)
150-159 גובה (ס''מ)
276 מרווח סרנים (ס''מ)
455 נפח תא מטען (ל')
14.2-20.8 מרווח גחון (ס''מ)
70 נפח מיכל דלק (ל')
225/55R17 צמיגים
1,850 משקל עצמי (ק''ג) משקל:
508,000 מחיר בש''ח כולל מע''מ ומס בולים
הטקסט שלך כאן
ועכשיו שיספרו לסבתא של הרב בן דוד שזה מכספי תרומה, בעצם זה מכספי תרומה של ממש ראו:
למי שלא מצליח לראות על הרכב מצוין שמות התורמים הלא הם:
בחסות תלמידי מוסדות אור האמת אלעד.
(מכספי ה-400 שקל בחודש, 4800 שקל בשנה שאני נשדד שם מידי חודש בחודשו בעבור לימוד בני בתלמוד תורה)
נשלח ב-28/3/2005 12:30
משלמים כדי להגיב כאן בפורום???
וואו!
מחפשים עוד מישהו?
זה יכול להתאים לגרשז....
מסכן, מגיב כל בוקר, ולא מקבל תשלום... רחמים עליך (בצחוק!... בצחוק!.... שלא תיעלב לי ותתחיל עם הפושטקים וכו')
נשלח ב-28/3/2005 08:41
בשביל זה הוא מקבל משכורת בכוילל של "הגאון האדיר", לא????
נשלח ב-28/3/2005 08:35
לוחם חופש בוקר טוב
תשב תרגע. קח כוס מים
הבנו אותך אתה צודק
אבל תכתוב משהו חדש
מישהו משלם לך משכורת?
ובודק שכל בוקר תגיב?
אף אחד במניין הזה אינו מאשים את הרב בן דוד
אלא את "המסגר" שעלה לו השתן לראש
ולידיעתך 30 איש יושבים בחוץ כל שבת כי אין להם מקום בפנים וזה המניין היחידי הנורמלי בעיר שבו מתפללים תפילה נטו בלי לבדוק לאף אדם בציציות במה הוא עובד או איזה עניבה יש לו
אבל אין במניין הזה רבנים שיושבים במזרח ונואמים
ומרדימים את כולם ואין להם מי שילחם ויאיים
תוקן על ידי - אור_החיים - 28/03/2005 8:51:42
נשלח ב-28/3/2005 07:23
מה תענו ביום הדין כשישאלו אותכם איך זלזלתם בתלמידי חכמים?
הרי זה פשע שאין לו כפרה.
מי אתם שתדברו על המשפחה הזאת שתורמת את כל כולה למען העיר?
מי אתם שתשמיצו אדם שהוא תלמידם המובהק של הסטייפלער והחזו"א, אדם שמסתפק במועט ואין לו בעולמו אלא ד' אמות של תורה ומוסר.
מי אתם שתשמיצו את בנו שהרב עדס התבטא עליו שמדובר באחד מגדולי התלמידי חכמים בדורינו?
מי אתם שתוציאו דיבה ושם רע (רכילות אין כאן כי הכל שקר ורעות רוח!!!) על גדול התלמידי חכמים בעירינו שמחזיק בכוילל החשוב והטוב ביותר בעיר?
מי אתם שתדברו סרה באחד מגדולי הדור שנפלה בחלקנו הזכות שהוא גר בעירנו?
אל תגעו במשיחי!
תנו כבוד לתורה!
כל הכבוד לצורם שמחק את החרפה
ואל יבוש מפני המלעיגים עליו
חופש-חירות-ניקיון כפיים!!!
נלחמים בשחיתות באלעד!!!
נשלח ב-27/3/2005 23:17
לכל המתלהמים למינהם
עד כמה שידוע לי הרב בן דוד לא ידע על המהלך המטופש של נציגו "המסגר"
ואפילו בניו של הרב לא ידעו על המהלך כמדומני שבבמוצ"ש עבר הרב אבינועם ליד המניין שהתפלל בחוץ
והתפלא מדוע.
כמו כן אין שום פניות לשום יועץ משפטי ולמשרד המשפטים למרות שזה נשמע רעיון מענין
ובעזרת השם המניין ימשיך גם השבת או בפנים או בחוץ עד למציאת פיתרון
המתפללים מוזמנים לבוא בהמוניהם
תוקן על ידי - אור_החיים - 27/03/2005 23:25:37
תוקן על ידי - אור_החיים - 27/03/2005 23:34:54
נשלח ב-27/3/2005 22:47
אם נכונים הם הדברים, ונכונים הם כי בדקתי אז לא מחאה ולא נעליים הרב בן דוד שגה ובגדול ועליו לקרוא ולגעור בנציגו ולהחזיר את מתפללי בית הכנסת אור החיים.
נגמרו הזמנים שרבנים יכולו לעשות את כל העולה על רוחם והכל עוד בשביל כסף, כידוע כל זריקת המתפללים היה בשביל כסף, וכסף מסתבר מעוור גם את משפחת בן דוד ונציגו אפרהימי.
ללא קשר יצא הערב תלונה למשרד המשפטים אל היועץ המשפטי לממשלה בבקשה לבדוק האם בכלל מותר לגבות כסף לבית כנסת שנבנה כולו ע"י המועצה זאת ועוד לבדוק לאן הופקד הכסף שנגבה בשנים האחרונות מהמתפללים, האם הוצאו קבלות כדין וכו' ישנו חשד שהכספים נכנסו לכיסים פרטיים.
נלחמים בשחיתות!!!
נשלח ב-27/3/2005 22:31
אינני מבין כלל את לוחם חופש,
על מה בדיוק אתה רוצה שתקום קול זעקה,
ראשית אתה (לוחם נופש) אין לך כלל זכות התערבות בכל פרשה הקשורה להרב בן דוד מהסיבה הפשוטה שאתה מאד קרוב,ותרשה לי להוסיף מאד מאד קרוב להרב בן דוד, כך שכל תגובה שלך בנושא הרב בן דוד קשור בקצת וקצת הרבה אינטרסים.
אם אתה מאד רוצה אני גם מוכן לחסוף את הקשר המדויק שלך עם הרב בן דוד.
שנית, אין לי כל מושג מה אתה כל כך תוקף את חולני, בסך הכל הנ"ל העיר שכאשר נציג של הרב בן דוד מעיף מבית הכנסת אנשים הרי בטוח שדבר כל כך רגיש ומסובך נעשה בהתייעצות עם הרב בן דוד שכן אם לא כן הדבר, הרי שיש כאן קושיא על קושיא משום שתושבי העיר אלעד לא רוצים להגיע למסקנא שהנציג של הרב בן דוד עושה מה שעולה לו לראש ללא התייעצות עם הרב ששולחו למשימות ציבור, ויתרה מזו תושבי העיר אלעד לא רוצים להאמין שגם אם נציגו של הרב בן דוד עושה דבר נורא כזריקת מתפללים מבית הכנסת גם אז אין כל געירה מצד הרב בן דוד על מעשיו של נציגו.
מכאן ועד להפוך את הדברים לבזיון תלמיד חכם הדרך ארוכה וכי יש מי שחולק על גדולתו של הרב בן דוד, העובדות ברורות, אף אחד לא חולק על גדולתו כמו שאף אחד לא חולק שבניו מסתובבים במכוניות פאר.
אבל אכן מריח רח רע כאשר נציג של הרב בן דוד זורק מתפללים מבית כנסת מה לעשות
נשלח ב-27/3/2005 07:41
אין שום קשר בין ביכ"נ אור החיים לגאון הצדיק רבי אליעזר בן דוד.
אפרהימי הוא נציגו של הרב ותלמידו אבל הוא גבאי בית כנסת אור החיים שזה בית כנסת שלא קשור לרשת המוסדות של הרב.
יכול להיות שרבי אליעזר בפיקחותו יעזור אם יפנו אליו בענין אבל כעת זה לא רלוונטי כי הרב לא נמצא בארץ אלא בקהילות שלו בחו"ל.
אני מבין שניסיתם לדבר עם הדייג הטברייני.
אותי זה מצחיק כי אם זה לא נושא שקשור לרכב שלו אין בכלל מה לנסות לדבר איתו.
אני בכל זאת חושב שיש סיכוי לשכנע בדרכי נועם דרך מורינו ראש הכולל.
כי למרות שמורינו ורבינו ראש הכולל הגאון האדיר הרב יוסף שליט"א נוהג לא להתערב בפוליטיקה ואין לו בעולמו אלא ד' אמות של תורה והלכה בכל זאת יכול להיות שאם במקרה הזה יפנו אליו ויסבירו לו שמדובר במתפללים שאין להם מקום תפילה אולי הוא יתערב בענין.
אם הוא ישתכנע במאה אחוז שזה לא פוליטיקה אני בטוח שהוא יתערב וידבר עם אפרהימי ואם זה יקרה הוא יעשה כל מה שמורינו ורבינו יאמר לו!
תנסו.
חופש-חירות-ניקיון כפיים!!!
נלחמים בשחיתות באלעד!!!
תוקן על ידי - לוחם_חופש - 27/03/2005 7:52:32
נשלח ב-27/3/2005 00:34
מי זה האפרהימי הזה?
זה לא הנציג של הרב בן דוד במועצה?
אני לא מבין. בית כנסת אור החיים זה גם של הרב בן דוד?
אז אם זה כך, והוא באמת עשה את מה שכותבים כאן (כי אני בטוח שלו יש גירסה אחרת ואסור לשפוט עד ששומעים שני צדדים), שיפנו לרב בן דוד ויזנברו אותו.