בית פורומים אחרדים-אלעד

מחאה נמרצת על חילול כבוד גדולי הדור

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-27/3/2005 14:37 לינק ישיר 
מחאה נמרצת על חילול כבוד גדולי הדור

אני קורא למנהלי הפורום לחסום את הנבל חולני שהרים היום יד בה' ובתורתו ופגע בגדול תלמידי החכמים בעירנו.

אבן מקיר תזעק על גודל העוול והחוצפה.
לא יתכן שבפורום חרדי יקרו כאלו דברים.

אני קורא גם לשאר חברי הפורום להגיב ולמחות נגד הפגיעה ברבינו הגדול על ידי אינשי דלא מעלי.

לצערנו השמועות והארס שמפיץ חולני מטפטפות גם מחוץ לפורום וזה גורם לעוול איום ונורא ולחילול ה' גדול מנשוא.

על כולנו מוטלת חובת המחאה!!!!!!!!!!!!

חופש-חירות-ניקיון כפיים!!!

נלחמים בשחיתות באלעד!!!

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/3/2005 09:02 לינק ישיר 

יוניקע

תקשיב טוב, אבל טוב, למה שאני אומר לך.

אתה שקרן!

אין לך בן שלומד אצל מורינו הגדול כי אם היה לך אז היית יודע.

א. שמדובר בת"ת היחיד בעיר שהוקם כל כולו מכספם האישי של משפחת בן דוד שלא חסכה שקל כדי לבנות את הת"ת.

ב. המלמדים שמחנכים בת"ת הם המלמדים הטובים ביותר בארץ וההשקעה בהם (ובמורות) בהשתלמויות הם מעל ומעבר.

ג. המקום היחיד שיש בו מפעל הזנה יומי על חשבון הת"ת הם המוסדות של רבינו הגדול שליט"א

וכו' וכו' השקעה ופיתוח שאין מקום אחד בארץ שמשקיע בצורה כזו וההורים שצובאים על הדלתות מוכיחים.

אבל מה עשית אתה, דבר פשוט דמגוגיה ומניפולציה.

לקחת רכב משפחתי, רכב טוב אבל רכב משפחתי לא יותר מזה, שלא מוחלף כמו אצל צביקה כל יומיים אלא נקנה לשנים רבות והפכת אותו לסמל של מורינו הגאון האדיר ראש הכוילל.

וזה מעשה נבלה ממש.

א. הכולל לא קשור כהוא זה לת"ת (שהבן שלך "כאילו" לומד בו)

ב. מורינו הגדול ע"י בנו ר' אבינועם אף פעם לא החסיר שקל למורה ואף פעם לא איחר במשכורות אפילו בדקה.

ג. מורינו הגאון האדיר ראש הכוילל משלם את המילגה הגבוהה ביותר בעיר לאברכים וגם הוא אף פעם לא חיסר שקל ולא איחר בדקה.

ד. ונכון שיש לו רכב משפחתי טוב.
אז מה? מה זה עניינך? הוא לקח ממך שקל בשביל זה? הוא מנקר בזה את עיניך?

ולכן המסקנה שלי!

אין לך בן וגם לא בת במוסדות המפוארים של מורינו הגדול.

אתה כנראה נזרקת מהכוילל של הגאון האדיר בגלל עסקנות או שלא היית מתאים ואתה מנסה להתנקם בהוצאת דיבה נגד המשפחה שתורמת את כל כולה למען העיר.

אתה בסך הכל קנאי קטן ועלוב!!!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/3/2005 00:46 לינק ישיר 

מצורף קובץ

מצאנו, מצאנו את התורמים הנכבדים וכדאי שתבינו כמה הם מכובדים, הנה המפרט של הרכב של הצדיקים בן דוד, כן וגם עלות הרכב:

מנוע:
טיפטרוניק, קוואטרו הנעה
2,496 נפח מנוע (סמ''ק)
180/4,000 הספק/סל''ד (כ''ס)
37.7/1,500-2,500 מומנט/סל''ד (קג''מ)

205 מהירות מירבית (קמ''ש) ביצועים:
10.2 תאוצה 0-100 קמ''ש (ש')

9.6-9.7 ל'/100 ק''מ ממוצעת צריכת דלק:
7.5-7.6 ל'/100 ק''מ בינעירונית
13.4-13.5 ל'/100 ק''מ עירונית

481 אורך (ס''מ) מידות:
185 רוחב (ס''מ)
150-159 גובה (ס''מ)
276 מרווח סרנים (ס''מ)
455 נפח תא מטען (ל')
14.2-20.8 מרווח גחון (ס''מ)
70 נפח מיכל דלק (ל')
225/55R17 צמיגים

1,850 משקל עצמי (ק''ג) משקל:

508,000 מחיר בש''ח כולל מע''מ ומס בולים

הטקסט שלך כאן

ועכשיו שיספרו לסבתא של הרב בן דוד שזה מכספי תרומה, בעצם זה מכספי תרומה של ממש ראו:

למי שלא מצליח לראות על הרכב מצוין שמות התורמים הלא הם:
בחסות תלמידי מוסדות אור האמת אלעד.

(מכספי ה-400 שקל בחודש, 4800 שקל בשנה שאני נשדד שם מידי חודש בחודשו בעבור לימוד בני בתלמוד תורה)

תוקן על ידי - יוניקע - 29/03/2005 0:52:55

תוקן על ידי - יוניקע - 29/03/2005 1:01:23

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/3/2005 08:43 לינק ישיר 

איך אני יכול להשיג את "התורמים" האלה בשבילי?

זה לא אותם "תורמים" של הרכבים של צביקה כהן שאתה נוהג לפרסם????

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/3/2005 07:23 לינק ישיר 

כבר כתבתי בתחילת היום

מורינו רבי אליעזר בן דוד נמצא בחו"ל

האם נראה לכם שאפרהימי התקשר אליו לחו"ל והטריד אותו בשביל לשאול אותו האם לתת לעשרים איש שאין להם שום קשר לרב ולקהילתו להתפלל בתוך בית הכנסת או בחוץ???

הרי זה אפילו לא בדיחה.
כל מי שמכיר את מורינו הגדול יודע שהוא בחיים לא היה מסכים לכזה דבר!

ואתם חבורת קנאים שעינכם צרה בכל מי שמרים את קרן התורה ואין מי שעשה זאת בעיר יותר ממורינו הגדול רבי אליעזר ובנו הגאון האדיר ראש הכוילל.

אני בטוח שיושבים כאן כמה עסקנים מתוסכלים שבטח נזרקו מהכוילל של הגאון האדיר רבי יוסף בגלל שהיו נגועים בנגע העסקנות והם מוצאים במה לתקוף את המשפחה.

אין להם אומץ לבוא ולדבר כי הם יודעים מה הם שווים ומה להבדיל אלף אלפי הבדלות הוא שווה.

אבל לתקוף ולהשמיץ מאחורי הגב זה הרי הדבר הכי קל.

ואתם הקטנים צרי עין ומשמיצים עלובים, אין לכם מושג בגדולת של רבי אליעזר וכנראה שגם אף פעם לא יהיה לכם.

אם אתם מייחסים לו או לבנו מורינו הגאון האדיר ראש הכוילל או למנהל המוסדות ר' אבינועם הי"U רכבים ושטויות אתם רק מוכיחים את חוסר ההבנה שלכם בצורה החזקה ביותר.

כל מי שמכיר את המשפחה הזאת יודע שזה לא מעניין אותם וזה שיש להם רכבים כמו שיש לכל אדם שרוצה לחיות ולנוע בעיר הזאת זה אך ורק כדי שיוכלו לתרום על ידי זה לקהילה בצורה יותר מהירה.

כמו"כ ידוע לי שהתורמים הציעו להם אלף פעם לקנות להם רכבי פאר אבל הם מסרבים בעקשנות ומסתפקים במינימום שבמינימום ואת כל הכסף שיש להם משלהם ושהם אוספים מתורמים הם דואגים לחלק לאברכים לנזקקים ולחינוך ילדי ישראל!!!!!

כל הכבוד לצורם שמחק את החרפה

חופש-חירות-ניקיון כפיים!!!

נלחמים בשחיתות באלעד!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/3/2005 01:10 לינק ישיר 

תהיה גם אתה חרוץ, תתלונן על דברים שמפריעים לך ותראה כיצד הם מטופלים.

אני לא עובד אצלך ולא חייב לך כלום,ואני גם לא אמור לקרוא את מחשבותיך על דברים שמפריעים לך.

עם כל הכבוד לניק שלך, הפורום הזה טופל היטב ונוקה מכל מיני מזיקים ונודניקים עוד לפני שהניק שלך נולד, אני לא צריך להוציא לך בסוף כל חודש פירוט של מה אני תורם לפורום ומה לא.
ושוב, אין לי שום קשר לאף אחד באלעד, אני לא מכיר אף גוף או דמות באופן כזה שארצה להגן עליהם כאן.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/3/2005 01:02 לינק ישיר 

לי לא מציק כלום אני לא מכיר את בן דוד ושיהיה לו לבריאות עם צי הרכבים שאין לו או שיש לו זה ממש לא מזיז לי, השאלה שלי היא
מה מציק לך???

מילא אם היית תורם לפורום וטועה מדי פעם, אז לא הייתי מתקומם.

אבל נהיה כאן מצב שאתה בכלל לא נמצא כאן ומצד שני אתה משתמש בסמכויות שלך רק בשביל דבר אחד,
כדי להגן על משפחת בן דוד.

זו לא הפעם הראשונה שזה קורה ואני לא יתפלא אם יתברר שרק בשביל זה אתה נמצא בהנהלת הפורום.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/3/2005 00:33 לינק ישיר 

גם אצל הסיום לא היו שיכפולים של אשכולות, לא היה העתק הדבק מאשכול לאשכול.

ושוב, אם משהו מציק לך והציק לך אז שיש חמישה אשכולות היה עליך לפנות להנהלה ולבקש שיטפלו בזה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/3/2005 00:18 לינק ישיר 

דוגמה קטנה.

היו חמישה אשכולות על הסיום של פכטר.

מיותר לציין שאף אחד מהם לא נחסם.

אז מה קרה פתאום צורם?

התעוררת????

צבוע!!!

תן למישהו יותר אובייקטיבי לנהל את הפורום!

תוקן על ידי - הגרשז - 28/03/2005 0:24:37

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/3/2005 23:46 לינק ישיר 

לא רק חולני,גם מדומיין.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/3/2005 23:31 לינק ישיר 

מעולם לא נחסם כאן אשכול:
לא כאשר ישנם דברים כפולים באשכולות שונים
לא כאשר מעלים כאן בביזיון אשכולות על כדור רגל
לא כאשר ישנם כאן גסויות
ולא, כן לא כאשר הושמצו כאן רבנים אחרים מהעיר

אז מה קרה פתאום הערב שהיה כאן אשכול שלם על פרשת נזרקי בית הכנסת ע"י נציגו שח הרב בן דוד והוא פשוט נמחק.

אז הנה לכם התשובה לוחם חופש הידוע שמקורב ומאד למשפחת בן דוד (פרטים יבואו) הרים הערב טלפון בהול לאחד ממנהלי הפורום זאת לאחר הנזק התדמיתי שנגרם להרב בן דוד מפרשת זריקת המתפללים וביקש ממנו למחוק את האשכול על הרב בןב דוד (מסומן עם מנעול) כשהמנהל הפורום הסביר לו שזה לא שייך טכנית ביקש לנעול את האשכול ולחסום אותי. אז אכן נענה מנהל הפורום לנעול את האשכול בתמורה לקצת מצלצלים ואף לחסום אותי, אני עם קצת ידע והרבה נסיון בהייטק חזרתי ואני כאן חי נושם וגם בועט...

ד"ש למשפחת בן דוד וללוחם נופש

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/3/2005 22:44 לינק ישיר 

אם נכונים הם הדברים, ונכונים הם כי בדקתי אז לא מחאה ולא נעליים הרב בן דוד שגה ובגדול ועליו לקרוא ולגעור בנציגו ולהחזיר את מתפללי בית הכנסת אור החיים.

נגמרו הזמנים שרבנים יכולו לעשות את כל העולה על רוחם והכל עוד בשביל כסף, כידוע כל זריקת המתפללים היה בשביל כסף, וכסף מסתבר מעוור גם את משפחת בן דוד ונציגו אפרהימי.

ללא קשר יצא הערב תלונה למשרד המשפטים אל היועץ המשפטי לממשלה בבקשה לבדוק האם בכלל מותר לגבות כסף לבית כנסת שנבנה כולו ע"י המועצה זאת ועוד לבדוק לאן הופקד הכסף שנגבה בשנים האחרונות מהמתפללים, האם הוצאו קבלות כדין וכו' ישנו חשד שהכספים נכנסו לכיסים פרטיים.
נלחמים בשחיתות!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/3/2005 22:27 לינק ישיר 

אינני מבין כלל את לוחם חופש,

על מה בדיוק אתה רוצה שתקום קול זעקה,

ראשית אתה (לוחם נופש) אין לך כלל זכות התערבות בכל פרשה הקשורה להרב בן דוד מהסיבה הפשוטה שאתה מאד קרוב,ותרשה לי להוסיף מאד מאד קרוב להרב בן דוד, כך שכל תגובה שלך בנושא הרב בן דוד קשור בקצת וקצת הרבה אינטרסים.
אם אתה מאד רוצה אני גם מוכן לחסוף את הקשר המדויק שלך עם הרב בן דוד.

שנית, אין לי כל מושג מה אתה כל כך תוקף את חולני, בסך הכל הנ"ל העיר שכאשר נציג של הרב בן דוד מעיף מבית הכנסת אנשים הרי בטוח שדבר כל כך רגיש ומסובך נעשה בהתייעצות עם הרב בן דוד שכן אם לא כן הדבר, הרי שיש כאן קושיא על קושיא משום שתושבי העיר אלעד לא רוצים להגיע למסקנא שהנציג של הרב בן דוד עושה מה שעולה לו לראש ללא התייעצות עם הרב ששולחו למשימות ציבור, ויתרה מזו תושבי העיר אלעד לא רוצים להאמין שגם אם נציגו של הרב בן דוד עושה דבר נורא כזריקת מתפללים מבית הכנסת גם אז אין כל געירה מצד הרב בן דוד על מעשיו של נציגו.

מכאן ועד להפוך את הדברים לבזיון תלמיד חכם הדרך ארוכה וכי יש מי שחולק על גדולתו של הרב בן דוד, העובדות ברורות, אף אחד לא חולק על גדולתו כמו שאף אחד לא חולק שבניו מסתובבים במכוניות פאר.
אבל אכן מריח רח רע כאשר נציג של הרב בן דוד זורק מתפללים מבית כנסת מה לעשות

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אחרדים-אלעד > מחאה נמרצת על חילול כבוד גדולי הדור
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext