| נשלח ב-28/3/2005 10:38 |
|
| |
החשש: השב"כ שותל פרובוקטורים
בס"ד:כתבה מאתר ערוץ שבע בקישור הבא:
http://www.a7.org/news.php3?id=107357
בעקבות אירוע חמור ביותר הנחקר בימים אלה, שב ומתריע יו"ר מועצת יש"ע, בנצי ליברמן, מפני פרובוקטורים שהושתלו בחוגי הימין. ליברמן קורא להגיש תלונות במשטרה על כל גילויי פרובקציה.
יו"ר מועצת יש"ע וראש המועצה האזורית שומרון, בנצי ליברמן,אמר לכתבנו חגי הוברמן "אני חושש שממשלת שרון מנסה לשתול במועצת יש"ע פרובוקטורים, כדי להפוך את המאבק שלנו ללא לגיטימי".
ליברמן הזכיר כי גם הסטיקר "שרון,לילי מחכה לך" נעשה בידי סוכן מושתל של המשטרה, תושב אפרת שבגוש-עציון.
לדבריו, ייתכן מאד שגם חסימות הכבישים הראשיים נעשים בעידוד פרובוקטורים מושתלים. "מועצת יש"ע נגד השיטות הללו" אומר ליברמן "אנחנו לא מכירים את האנשים הללו, ואין לנו ספק שחלק מהם פרובוקטורים.אנחנו בהחלט חוששים שהשב"כ או המשטרה מנסים להשתיל אצלנו סוכנים פרובוקטורים, כדי להכשיל אותנו. ממשלת ישראל מנהלת מדיניות לא לגיטימית, וכחלק מכך היא מנסה להחדיר סוכנים למערכות שפויות, כדי להפוך אותם ללא לגיטימיות. בגלל המעשים הללו, המשטרה לא מאפשרת לנו לקיים מאבק לגיטימי".
כתבנו מציין כי במועצת יש"ע זועמים על שהמשטרה לא מאפשרת סגירת הכבישים ליד הכנסת מחר ומחרתיים, בהפגנה הגדולה המתוכננת, זאת למרות שעשרות אלפי אנשים עשויים להגיע להפגנה. "ברור שעשרות אלפי אנשים לא יוכלו לעמוד רק על המדרכה, והכביש ייחסם
בסוף, ואז אנו נוצג כלא לגיטימיים" אומר ליברמן.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-29/3/2005 00:24 |
|
| |
בס"ד אכן נודע זיו ריצקין הוא סוכן שב"כ!
ידידי הנכבד מר זיו ריצקין אכן התגלה שאתה סוכן שב"כ סמוי,אני אפעל רק ע"פ החוק ולא מסכים לשום פרוקציה,כל מאבק לגטימי במסגרת החוק על זה אני לא חולק איתך,בענין תכנית ה´היתנתקות´ לענ"ד ברור כשמש,שזה לא יוביל לשום שלום אלא להפך זה יוביל למלחמת גוג ומגוג,ובפרט שכל ראשי מערכת הבטחון הזהירו כי תכנית ה´היתנתקות´
תתפוצץ לנו בפנים,אם כבר ניסוגים למה לא בהסכם חד צדדית זה משדר לגוים חולשה והתרפסות בפני רשעי-הגוים ,ויש כאן פיקוח נפש של מיליוני אחינו בני ישראל שבזה אתה פותחים את הארץ ליכבש ע"י רשעי-הגוים.וזה סכנה גדולה שאחריתה מי ישורנה ,איני סבור שמאל עם היה פותר את הבעיה ,ומכתחילה היה טעות להעלות נושא זה למשאל עם כי בזה בעצם נותנים לגטמיציה למסירת חלקי ארץ ישראל נחלת אבותינו
לידי מרצחים שפלים ,לי ברור שאין כוונת אבו מאזן המרצח לשלום אמת.ועובדה שאין מפסיקים את ההסתה בבתי הספר של הערבים,וכן האמנה הפלשתינאית הקוראת להשמדת ישראל לא שונתה.לכן בודאי שלהקים ליד מדינת טרור ליד מדינת ´ישראל´ הוא מישגה חמור.לענ"ד ראש ממשלתנו זורה חול בעינים שבזה ישיג את השלום המיוחל והרי בזה הסכנה קריבה יותר למרכז הארץ.ולכן חובת השעה היא לסרב פקודה ולמנוע את האסון הנקרא ה´היתנתקות´,אין להתנתק מנחלת-אבותינו יש להתחבר אליה.
הצ´ שי בוארון יו"ר מטה המאבק לצדק חברתי
פורסם בקישור הבא:
http://www.yesha.org.il/index.asp?section=forum
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-29/3/2005 00:06 |
|
| |
בס"ד תספיק לספר לי סיפורים תודה באמת! מטה המאבק לצדק
חברתי אחרי שחשפתי את תפקידך הסמוי המסתתר כאן בפורום נזעקת לשמים!
איך אני יודע שאתה סוכן שב"כ ,אני יודע שמשרד רה"מ מממן את תגובתיך הפרובקטיות כאן בפורום.ותכחיש את זה שמה שאני כותב הוא לא נכון.
בברכה ובכבוד רב מטה המאבק לצדק לצדק חברתי.
תגובת זיו ריצקין לדבריי תודה באמת!
מחמיא לי שחכם כמוך קורא את תגובותיו של אדם פשוט האוהב לשוטט ברשת ומייחס לו כתיבה מקצועית בשליחות הממשלה. כנראה שאני מרתק אותך.
הבעיה רבינו,שפרובוקטורים של השב"כ אמורים לעודד את מתנגדי ההתנתקות לפעול בכדי לאתר את הסיכונים הפוטנציאליים בקירבם.
אני עושה ההפך-אני מדבר בעד ההתנתקות. אז מה?אולי הטיעונים שלי כל-כך חריפים שהם גורמים לך לרצות לפעול ? אתה בהחלט לא מתייחס אלי בביטול, נהפוכו.ברור שאינני מסית ואינני אומר דברי בלע שכן אני עובר את הפילטר של מנהלי האתר ההגונים לכל הדעות.
(בעד משכורת חודשית של סוכן שב"כ אני מוכן להודות שאני כזה)
פורסם בפורום אתר דעות בקישור הבא:
|
|
|
|
| נשלח ב-28/3/2005 20:42 |
|
| |
בס"ד אתה פרובקטור של השב"כ!זה בדוק!
נמסר לי ממודיעין בכיר שאתה סוכן שב"כ סמוי המעורר פה פרובקציה אני אישית דיברתי חד משמעית על מרי אזרחי בלתי אלים,לא עוסק בשום מאגיה שחורה לא כישופים ולא קבלה מעשית ולא השבעת שדין .האם זה ברור לך סוכן השב"כ הסמוי כאן בפורום!
פורסם בקישור הבא:
|
|
|
|
| נשלח ב-28/3/2005 20:38 |
|
| |
תגובת זיו ריצקין פחדן מניפולטיבי ושפל
איזה בלע איזה? אני מסיט נגדך, הרי לא קראתי לאף אחד להצטרף אליי, הדגשתי שנתמודד אחד על אחד. קרב מאגים כזה, כל אחד ופנקס הכישופים שלו. זו לא הסתה, זה כמו שעשה אליהו הנביא לנביאי הבעל - דו קרב הוגן בו יקבע למי אלוהים מקשיב. האם אתה מפחד מזה, קטן אמונה שכמותך, שהתחלת להתבייכן "הסתה הסתה!" כמו איזו כרוכייה שמאלנית. אני לא קורא להרוג יהודים (פולסא-די-נורא זה מכת אש בארמית, והפרשנות שלך לביטוי היא עיסקך בלבד) אלא לדכא קיצוני דת, בכל העולם ובכל התרבויות. אתה אחד מהם, במיקרה אתה גם יהודי, אני ממש לא מתבלבל מזה. אתה קורא להפלה של הממשלה בכל מחיר, גם אלים, וזו, על-פי אמות המידה הדמוקרטיות, ה-ס-ת-ה.
תאשים אותי בפורענות כמה שתירצה, אש חיה נורתה עד היום רק מצד ימין (עמיר, אברושמי) ועוד לא שמעתי על סטודנטים שנקינאים שניסו לדרוס קצין צה"ל. תפנים טוב טוב - רוב העם חילוני ומאמין בדמוקרטיה, למרות קריאותיך קורעות הלב.
ושאלה לסיום - אם תתרחש התתנתקות בע"ה, האם אז תודו שכניראה היושב במרומים לא ממש מקשיב לכם ולא ממש מסכים עם האג´נדות הפוליטיות שלכם, או שתיטענו כמו תמיד שיצר הרע או השטן השתלטו על המדינה הפועלת בשירותם של בני-חושך רשעים?מתי תשתכנעו, הוא לא רוצה שנתעסק בתורה ונשננן אותה כל היום, ממש לא, הוא רוצה שנחיה חיים רגילים בצל רוחה של התורה ומתוך קבלה של עקרונותיה.(הגית=חשבת, ולא - קראת חזור וקרוא)אתם כמו התלמיד הטיפש בכיתה שלא מבין מה המורה אומר אז הוא כותב מילה במילה את מה שנאמר בכיתה ואחר"כ במבחן שופך את כל הזכור לו בתיקווה שהידע שהפגין יצטלב במיקרה עם אחת השאלות. הוא לא מחביבי המורה, זה בדוק.
פורסם בקישור הבא:
 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-28/3/2005 10:41 |
|
| |
תגובת שי בוארון מטה המאבק לצדק חברתי-עמנואל
בס"ד חותמו של הקב"ה הוא אמת!נצח ישראל לא ישקר!
בעהי"ת נעשה ונצליח לעסוק בתורה לשמה ולפעול במעשינו להקים את השכינה מהעפר ולעשות נחת-רוח ליוצרינו ולעשות רצון בוראינו ללמוד את חכמת האמת והזהר הק' להצלת עם ישראל כי ע"י לימוד פנימיות-התורה מכניעים את החיצוניות שבאומה"ע שהם בעלי החרבן וההרס כמ"ש רבנו האר"י אשלג הלוי זצ"ל בהקדמתו לס' הזהר שע"י זה נצא מהגלות ברחמים.אמן כן יהי-רצון.
בברכה הצ' שי בוארון מטה המאבק לצדק חברתי [email protected]
פורסם בקישור הבא:
http://www.a7.org/news.php3?id=107357
|
|
|
|
|