פרטים ועידכונים נוספים בהמשך.
(הוי אומר: בתום יום עבודתי...)
המשך יום נעים.
נשלח ב-6/2/2014 19:44
.
תוקן על ידי להפיציאמת ב- 06/02/2014 20:27:57
נשלח ב-9/9/2013 16:11
בתור אחד שהגיע לעיר שנה לאחר הסיפור, אפשר לקבל הסבר מה היתה העלילה, מי (לכאורה) רקח אותה ולמה ?
נשלח ב-1/4/2005 16:01
אוקיי.
אבל הרי לפי מה שאני מבין התביעה לא הצליחה "להוכיח" האשמה פלילית.
הרי על זה לבד אי אפשר לבנות תביעת דיבה.
אבל בסדר, שיהיה.
מגיע לצורי קצת רגעי שקט ואני לא יהיה זה שיפר לו אותם בשאלות מטרידות...
נשלח ב-1/4/2005 15:52
למשל,
נגד אותם נקבות בנות ישראל תמות ותמימות שלא שזפתן עין (ובודאי לא יד ורגל ) גבר מעולם.
נשלח ב-1/4/2005 15:15
אהבתי את הידיעה בקוראים אלעד על זה שצורי מתלבט אם להגיש תביעת דיבה.
לי זה נשמע מופרך מיסודו.
נגד מי הוא יגיש תביעה בדיוק?
נגד מדינת ישראל? נגד בימ"ש השלום בפ"ת שדן בתיק? נגד מי?
נשלח ב-1/4/2005 06:36
חברים, קצת הגזמתם.
לייחס כל אמירה של הגדוילים למניע כלכלי?
נו, באמת...
אני מודה שיש פאשלות וקומבינות של עסקנים קטנים מחבלי כרמים, אבל לומר את זה על "כל" המלצה של הגדוילים זה קצת מוגזם.
נשלח ב-1/4/2005 02:12
yy.כמה שאתה צודק.הגדוילים הם עלה התאנה של העסקנים הפושעים שכל מעיינם בעשיית עוד ועוד ממון לביתם ובעבור זה הם מוכנים לשקר ולרמות את גדולי הרבנים שנופלים שוב ושוב ברשתם. בכל המלצה או חרם שארגנו העסקנים הנ"ל תחפשו את המניע העסקי ותמצאו חיש קל.בושה שאלו הם נציגינו, בושה.
נשלח ב-31/3/2005 13:09
המקרה המצער הזה מראה עד כמה אפשר לבלבל לגדולי ישראל את המוח עם פוליטיקה מסריחה והכי גרוע שכולם הולכים אחריהם בעינים עצומות ומי שפותח את פיו ומערער אוי לו ולנפשו .הרי הגדולים אמרו! וכבר הרבה מאוד סבל נגרם לציבור החרדי בשל כך למשל שמעלקע הלפרט טוען שהרבי שלו הורה לו להביא את חוק משפחות ברוכות וכו' והרי כולנו יודעים תאמת ומי סובל מזה? הסיפור של הפיאות שעלה רבבות דולרים לאברכים בני תורה.הבחירות באלעד שכל העיר סובלת מפוליטיקה מסריחה וסיפורי כבוד שהיו לפני הבחירות כמו כן גם בביתר שרובם רוצים בהחלפתו של ראש העיר השולח חוקרים לעקוב אחר אברכים אם הם לומדים או עובדים לדעת אם לאשר הנחה בארנונה ולאחרונה מתפתח סיפור חדש העברת הציבור החרדי לקופ"ח לאומית בשם הגדולים כמובן את הקמפיין מנהלים אלה שלפני שנים העבירו את הציבור החרדי לכללית גם אז כמובן בשם הגדולים הקיצור חוגגים עלינו אנחנו מפסידים הם מרויחים ואנחנו שוב בוכים ושותקים ומצפים בכליון עינים לזבנג הבא
נשלח ב-31/3/2005 13:00
הצלה ידידי,
לא נקטתי עמדה, כלל ועיקר, באשר לויכוח שהתנהל בין אלון לברק.
בסה"כ, ציטטתי, את תמליל שיחתם של השניים.
נשלח ב-31/3/2005 09:23
מרנן תמהני עליך!!
וכי אתה בעיתונך היית כותב ומרחיב בפרשת האיש וההטרדות שלא היו וכו' ?
יש הבדל בתקשורת החרדית בין סיקור משפט למניעת התמודדות בבחירות ואפילו משפט פלילי של גניבות וכדומה מאשר משפט מהסוג הנ"ל,ומי כמוך יודע את זה
אבל הסר דאגה מליבך.... בטוחני שבפליירים המחולקים מדי פעם בתיבות הדואר בבתי התושבים במוצ"ש או בשלישי תהיה כתבת טיהור גם תהיה.
נשלח ב-31/3/2005 07:26
בן תיירה?!
לא מתאים לך לתקוף בהתלהמות בלי להבין.
לא סתרתי את הדיווח של מרנן שברק דיבר עם אלון לטובת קריספל ולא באתי לומר שברק שכח מי גידל אותו.
בסך הכל אמרתי (הרהרתי בקול...) שמעניין יהיה לראות את הפרצוף של ברקי הבוקר.
בסך הכל זה ממש לא נעים לדבר עם מישהו בשיחה פרטית ואחר כך לראות שמישהו הדליף את זה לפורום...
נשלח ב-31/3/2005 00:03
עובד מועצה,
את מלאכת הציתות אני מותיר למקורותי הנאמנים והדיסקרטיים,
לי לא נותר אלא לצטט...
אוח אוח
נשלח ב-30/3/2005 23:53
השבוע תראו ותקראו,
איך פתאום כל העיתונים שתקפו בזמנו את צוריאל,
היות והם היו ה"משרדי-פרסום" של צביקה,
פתאום הם יחניפו לצוריאל החף מפשע,
העיקר הרצח אופי בזמנו עכשיו אנחנו חברים,
פוליטיקה שכזו,
"גועל-נפש".
נשלח ב-30/3/2005 23:26
שטויות במיץ...
ברק שטיגליץ לא מסתיר ולעולם לא הסתיר למי נאמנותו נתונה... לראש לשעבר....
הוא בניגוד לאחרים יודע להכיר טובה ואינו שוכח מי גידלו ורוממו!
הלוואי וכולם היו מוקירי טובה ונאמנים כמוהו.
נשלח ב-30/3/2005 17:58
מרנן,
קבל גם ממני ח"ח עצבני
אני רק מקווה שבסגרת "האזנות הסתר" שלך במועצה אתה לא מצותת במקרה גם לי...