חשד: ביצע מעשי סדום בגיסתו בת ה-15 "כדי לעודדה"
לפי החשד, תושב אלעד, בן 29, קיים יחסי מין עם אחותה של אשתו, בת ה-15, לאחר שחברה נפרד ממנה. "לאחר שהחבר עזב אותי, הוא החל לעודד אותי וקנה לי דברים, ומאוחר יותר ביצע בי מעשה סדום וקיים איתי יחסי מין". לדבריה, היא חששה ממנו ולכן שתקה במשך שנה. הוא טוען: הכל היה בהסכמה
רענן בן צור - Ynet
תושב אלעד, בן 29, נעצר אתמול (ג') בחשד כי קיים יחסי מין עם גיסתו בת ה-15, במשך שנה, כדי "לעודד אותה" לאחר שחברה נפרד ממנה. החשוד טוען כי "הכל היה בהסכמה".
חקירת הפרשה החלה בעקבות תלונתה של הנערה במשטרת ראש העין. הנערה סיפרה לאמה כי הגיס מקיים איתה יחסי מין, ובעידוד האם הגיעה הנערה להתלונן.
בתלונה סיפרה הנערה כי לפני כשנה, בהיותה בת 15, חברה נפרד ממנה למורת רוחה. הנערה הוסיפה כי גיסה החל לעודד אותה בעקבות הפרידה, "לקנות לי דברים ולקחת אותי לטיולים". לדבריה, הוא לא הסתפק בכך ואף החל לגעת בה, לבצע בה מעשי סדום ולקיים איתה יחסי מין. לטענת הנערה, היחסים היו ללא הסכמתה אך היא חששה מפניו ולא יכלה לומר לו להפסיק את המעשים "בגלל שלא היה לי נעים אחרי שהוא עודד אותי וקנה לי דברים". המעשים בוצעו לטענתה בבית אחותה וגיסה, בבית הוריה וכן מחוץ ליישוב.
בהמשך עדותה סיפרה הנערה כי החליטה להתייעץ עם אמה ולחשוף בפניה את הפרשה, אותה נצרה בלבה במשך שנה, לאחר שלדבריה הגיעה למצב בו אינה יכולה לסבול יותר את הפגיעה המינית בה. לאחר ההתייעצות הן החליטו על הגשת התלונה.
בעקבות התלונה והחקירה שנפתחה, נעצר החשוד לחקירה וטען להגנתו כי היחסים ביניהם היו בהסכמתה המלאה. מהחקירה עד כה עולה כי יחסי המין ומעשה הסדום שבוצעו היו "תוך שמירה על בתוליה של הנערה", מכיוון שמדובר בישוב דתי-חרדי ובמשפחה דתיה ו"כדי לא לפגוע בעתידה להינשא בעתיד". במשטרה אמרו שמדובר ביחסים ש"עדיין לא מובנים לגמרי".
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3065510,00.html
-------------------------------------------------------------
תושב התנחלות חרדית חשוד בהתעללות מינית
נעצר תושב אלעד בחשד שקיים יחסי מין עם גיסתו הקטינה
מאת כתב "עניין מרכזי"
נערה בת 16 התלוננה ביום שלישי, במשטרת ראש העין, כי גיסה בן ה-29, תושב הישוב אלעד, קיים עימה יחסי מין במהלך השנה החולפת.
הנערה, אשר התייצבה במשטרה יחד עם אימה, סיפרה כי הקשר עם גיסה התהדק, לאחר שהחל לעודד אותה מבחינה נפשית ומוראלית, בעקבות פרידתה מבן זוגה.
היא סיפרה לחוקרי המשטרה כי משך חודשים ארוכים נהג הגיס לרכוש עבורה מתנות ובשלב מסוים החל גם לקיים עימה יחסי מין, לעיתים בביתו שלו, ולעיתים בבית הוריה.
עוד סיפרה הנערה כי יחסי המין סיפרה לדבריה, יחסי המין עם הגיס היו ללא הסכמתה, אולם מכיוון שחששה מפניו, לא עצרה בעדו. לאחר כשנה, כך סיפרה הנערה, החליטה לשים קץ לדבר, וחשפה את הפרשה בפני אימה.
הגיס נעצר שעה קלה לאחר הגשת תלונה. בחקירתו הוא חוזר וטוען כי מערכת היחסים בינו לבין גיסתו הקטינה היו בהסכמה מלאה.
http://www.news-israel.net/news.asp?id=12815
תוקן על ידי - עובד_מועצה - 30/03/2005 18:20:31
 |
|
|