בית פורומים אחרדים-אלעד

*** לשכת המם-מם מציגה: המתנדב בע"מ ***

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-2/4/2005 20:42 לינק ישיר 
*** לשכת המם-מם מציגה: המתנדב בע"מ ***

* אפילו שרון, שספג השבוע חיצי ביקורת שנונים על מינוי סגני-שרים ללא הבחנה, לא העלה בדעתו למנות סגנים לסגנים *

* "רק באלעד" בעלת הרזרוות התקציביות, אין גבול למכסת המינויים והג'ובים *

* "המתנדבים בע"מ" - נוסח לשכת המם-מם *

מבחינתו של הרבסט, מבהירים מקורביו, מדובר במאבק של להיות או לחדול.

מרגע הכרעת הגריא"ל על מינויו כמם-מם לא ידע הרבסט רגע אחד של חסד.

ההתלוצצויות סביב תואר הכבוד נטול הסמכויות כבר מזמן אינם נחלתם של נערי המרא בלבד.

כחצי שנה מכהן הרבסט בתפקידו, ודומה שגם לו עצמו קשה להעיד על נושא, ולו אחד, עליו הותיר הוא את חותמו.

אפילו במחלקת חינוך עליה הוא מופקד "בתוקף תוארו" עושה רושם שאיש אינו סופר אותו, הגיעו הדברים לידי כך, שלעיתים, מתעדכן צביקה בהתפתחויות, דרך פורום האינטרנט המקומי.

אך טבעי שבמצב עניינים נואש שכזה, ימתין הרבסט להזדמנות הראשונה בה יתאפשר לו להביא לידי ביטוי ממשי את "עוצמתו" הפוליטית.

* מם-מם למם-מם *

"מבחן-כוח" שכזה הגיע השבוע.

עפ"י ההסכם הקואליציוני, אמורות הסמכויות המנהליות במח' חינוך להתחלק בין ש"ס לאגו"י.

למנהל האגף אמור (עפ"י ההסכם) להתמנות איש ש"ס ולממלא מקומו איש אגו"י.

טרם חג הפורים, ולאחר שבמחצית השנה האחרונה כיהן מזכיר המועצה כמ"מ מנהל המח', נכנס לתפקידו בהנהלת האגף ר' מרדכי ממליה איש ש"ס.

מסיבות בירוקרטיות אלו ואחרות (חובת פרסום מכרז וכדו'), התמנה (לעת-עתה) ממליה למ"מ מנהל האגף, כשבפועל מתפקד הוא כמנהל מח' חינוך לכל דבר.

דרישתו של הרבסט להשלמת ההסכם הקואליציוני, לא איחרה להגיע.

המועמד שהציג הרבסט לתפקיד מ"מ מנהל מח' חינוך (נכון להיום, כאמור, מ"מ למ"מ), הנו מוישה שטיין מנהל רשת גני אגו"י באלעד ומנאמניו של הרבסט.

אך כאן נכונה לאנשי המם-מם הפתעה.

הן ראש המועצה והן המרא, (כל אחד מטעמיו), הטילו ווטו על מינויו של שטיין.

"נערי המרא" טענו בגיחוך כי שטיין "המוכשר" יכול (אולי) לשמש כנציג "גני" אגו"י במועצה, ולא יותר.

החרו החזיקו אחריהם "השותפים הפוליטיים החדשים"-אנשיו של ראש המועצה, שטענו (טענה שעדיין לא הוכחה), כי מבחינה חוקית אין אפשרות למנות מ"מ למנהל האגף.

אך אנשיו של הרבסט, מאידך, לא אמרו נואש. מבחינתם מדובר במאבק שיהווה אבן דרך בכל הנוגע לתפיסת מעמדו של הרבסט במועצה.

שכן, אם אפילו הסכם קואליציוני חתום, אינו מאושר, מה ערך יש עוד לתואריו נטולי התוכן של המם-מם?

* המתנדב בע"מ *

אנשי לשכתו של הרבסט החליטו לעשות מעשה, ובשבוע החולף נכנס שטיין למשרדי אגף החינוך, על אפם וחמתם של נערי המרא ואנשי ראש המועצה.

"אני כאן מתוקפו של ההסכם חתום", מצהיר שטיין באוזני כל מי שמוכן לשמוע, "אם יש בעיה חוקית במינויו של מ"מ נוסף אהיה כאן על תקן מתנדב".

בל יטעו נערי המרא ומקורבי רה"מ ברצינות כוונותינו, מבהירים נחרצות מקורבי הרבסט.

"ההתנדבות" (הזמנית) של שטיין היא בערבון מוגבל מאוד.

הסכם, הוא הסכם ונעמוד על כך שהוא יבוצע במלואו, כלשונו, נאום אנשי המם-מם...

לפעילי השטח של "שי" לא נותר אלא להאנח לנוכח התקיפות שמגלה המם-מם בכל הנוגע למינוי מקורביו.

חבל מאוד - מציינים הפעילים - שבכל האמור לקיומם של הסכמים חתומים הנוגעים לתשלום שכרם הזעום של פעילי השטח לא מגלה הרבסט את אותם "תעצומות הנפש"...

* נציגו של הגריא"ל?! *

חזית נוספת שבראשה עומדים לאחרונה, אנשי לשכת המם-מם, עוסקת במאבק הפנים-ליטאי שבין רשת "עץ הדעת" לרשת "גני החושן", מאבק הניטש סביב סוגיית גני הבנות בעיר.

אנשי רשת "גני החושן" טוענים כי ידוע להם בוודאות כי הגריא"ל הורה לצביקה הרבסט לשתף פעולה עם הרשת ולסייע לה בפתיחתם של גני הילדים בעיר לקראת שנה"ל הבאה.

למרות זאת - טוענים אנשי הרשת - מסרב הרבסט לשתף פעולה ואנשיו אף מערימים קשיים בירוקרטיים שיתכן וימנעו את פתיחתם של גני הילדים שמטעם הרשת, בעיר.

הרבסט רואה עצמו כנציגו של אברימי פכטר ומשום כך אין הוא יכול להרשות לעצמו לפעול נגד רשת "עץ הדעת" אשר למנהלה-מקלב, קשרים כלכליים ופוליטיים עם פכטר ואנשיו, מסבירים אנשי "גני החושן".

אנשי גני החושן, שהעלו את הדברים בפני הגריא"ל מספרים כי הגריא"ל זעם למשמע הדברים וביקש מאנשי ביתו ליצור קשר ישיר עם הרבסט ולהורות לו להפסיק לתקוע מקלות בגלגליה של הרשת.

* אירוע רב מפקדים *

"אירוע רב מפקדים" התקיים השבת בביהכ"נ נוסח ספרד ברח' חוני המעגל.

ר' אפי שטרן, מפקד זק"א אלעד, ערך קידוש בביהכ"נ לרגל הולדת ביתו וכל המי ומי הגיעו להשתתף בשמחתו.

השאלה שנותרה עד לרגע זה פתוחה, הנה, הכיצד (בעיצומו של יום השבת), ידע המרא להגיע לאירוע בתיזמון מושלם לתום נאומו של צביקה הרבסט?
לנערי המרא, פתרונים...

תוקן על ידי - מרנן_ורבנן - 02/04/2005 21:01:00

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/9/2005 00:59 לינק ישיר 

"המתנדב" הוא בעצם עובד רשת הגנים של אגו"י ומקבל תוספת משכורת על זה שהוא "יושב" ב"התנדבות" במועצה ו"דואג לכל העיר" .
גם ידידי היקר אברימל'ה פכטר דואג לו בתמורה ל"שירותי הסעות" במזדה החדשה -רכב של מתנדבים.
כך שמי שחושב ששטיין הוא פרייר מתנדב .. שיחשוב שוב על הנושא .
"התנדבות" זליג היא נושא בפני עצמו שראויה בהקדם לניתוח מעניין..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/9/2005 15:12 לינק ישיר 

אני ממש לא אוהב את מה שקורה במועצה שלנו ובעיקר בנושא המינויים אבל רציתי להודות לר' משה שטיין בבמה זאת על הטיפול בכמה נושאים בענייני הגנים שהייתי זקוק לעזרתו, תודה.

"הנה ימים באים נאום ה''"

תוקן על ידי - צפלין10 - 16/09/2005 15:12:09

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/9/2005 22:52 לינק ישיר 

הצלהלישן

זה לא מכובד ובטח שלא תורם למאבק, לפרסם את ענייניו הפרטיים והאישיים של בן-אדם ולא משנה מיהו, ברשות הרבים.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/9/2005 21:54 לינק ישיר 

השאלה אם בכלל תתפוס את הסגן כי עסוק כל הזמן בנסיעות דחופות בעיר ומחוץ לעיר עם פכטר.
וגם הוא קצת עסוק כי אשתו צריכה ללדת כך אמר לגננות שביקשו ממנו קצת אבל רק קצת להיות בשטח

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/9/2005 23:20 לינק ישיר 

מיהו שם לב ? ממליה "הבלתי מתפקד" עבר ללשכה חדשה וגדולה ו"המתנדב" נשאר במחלקת תרבות ..
אגב במסעדות יש לו כן מקום קבוע (עם זליג)
מרדכי , העולם מתחלק לאלו שמדברים ולאלו שעושים .
אם אני צריך משהו אני בוחר אותך .
להמלצה על מלון אני לוקח את "סגנך" .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/9/2005 18:11 לינק ישיר 

מרנן מי יזכה בתקציב ההסעות?
ילדי פ"ת או הילדים הלומדים בעיר?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/9/2005 17:57 לינק ישיר 

אלעעדד מסכים איתך על עבודתם הקשה והמאומצת ורק מי שלא נמצא בתחום החינוך בקטע הלוגיסטי ולא של ההוראה לא יבין זאת איזה עבודה קשה ומאומצת וכפוית טובה היא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/9/2005 16:25 לינק ישיר 

הגרשז יש לי הסבר הגיוני לזה (אולי):

אם נקח דוגמא מהממשלה, אז ידוע שלשכת שר החוץ מטפלת בכל ענייני העולם חוץ מארה"ב. בנוסף, אם ישנה מדינה שיש צורך לטפל בה במיוחד - שוב משרד ראש הממשלה נכנס לתמונה למרות שיש שר חוץ.

את כל נושא החינוך בעיר ראה צביקה כהן כפרויקט אישי. אולי זאת הסיבה שהוא ירד לפרטי פרטים ולכן גם ממליה וגם שטיין לא יכולים להציג איזה שהוא הישג על שמם (אגב גם בנושא הזה אני מאמין שיש להם הישגים אישיים). כל השנה אני מאמין שהם עובדים קשה. שניהם.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/9/2005 16:20 לינק ישיר 

הן שטיין והן ממליה, הם אנשים ראויים בתחום העשיה.

את יכולותיו הביצועיות של שטיין אין צורך להציג...
באשר להישגיו של ממליה, ("הישג" אחד שרשום על שמו ביקשת, לא?) הרי שרק בסופה"ש האחרון הצליח הוא "לחלץ" ממשרד החינוך תקציב ע"ס מליון ש"ח(!) עבור סבסוד הסעות התלמידים לשנת תשס"ה.

ההישג אגב, רשום אישית על שמו של ממליה, שהצליח לשכנע את הגורמים הרלוונטיים במשה"ח להעניק את התקציב, למרות תשובה שלילית מוקדמת, שניתנה בעניין לגזבר המועצה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/9/2005 12:43 לינק ישיר 

אני לא מת על שטיין אבל גם ממליה לא משהו.

אדרבה תראה לי הישג אחד שרשום על שמו?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/9/2005 00:08 לינק ישיר 

אוי,

מי יפטרנו מעונשו של אנלפבית זה סכסך עייל וסכסך נפיק ויתיב בחרתא תדירא...

ואמר כל העם (ואפילו אנשי לשכת המ"מ) אמן!!!

לא לא לא תנתקו אותי

לא תנתקו אותי כל כך מהר...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/9/2005 17:47 לינק ישיר 

שטיין וממליא.

עם כזה צמד לא חמד פלא שכך נראית מחלקת חינוך?

חופש-חירות-ניקיון כפיים!!!

נלחמים בשחיתות באלעד!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/9/2005 16:51 לינק ישיר 

* "מתנדב" לסכסך... *

צביקה הרבסט רתח.

"למרות היותם אנשי המרא, עזר להם המם-מם משך כל השנה האחרונה, וזו התודה שהם משיבים לו בתמורה"? רטנו אנשיו שבמקביל לא חסכו את שבט ביקורתם גם מראש המועצה, ש"מחל" על כבודו של המם-מם.

המם-מם, בצעד מכוון, לא הוזמן לטקס חנוכת הבית של ת"ת "דעת זקנים", אליו הוזמנו כל המי ומי (מלבדו, כמובן...) דבר שהעלה את מפלס הזעם בלשכת המם-מם.

הרבסט, אשר סייע לא אחת לאנשי "דעת זקנים", למרות היריבות הפוליטית, נפגע והתקשה להבין את המניע לאי-הזמנתו. מסר בעניין אף הועבר להנהלת דעת זקנים ע"י מקורביו.

מקורבי המם-מם שהעבירו את המסר לאנשי הנהלת הת"ת, הופתעו לגלות כי הסיבה לאי-הזמנת המם-מם נעוצה ב..."מתנדב"...

לדבריהם, טענו בפניהם אנשי "דעת זקנים" כי בדקה התשעים, ערב פתיחת שנה"ל, ניסה "המתנדב", בצעד עצמאי, לשנות את ייעוד הגנים שהועברו לידי הת"ת.

אנשי "דעת זקנים" שסברו כי ידו של המם-מם בדבר, נקטו באקט מחאתי, והחליטו שלא להזמין את המם-מם לטקס "חנוכת הבית".

מקורבי המם-מם, שלדבריהם, "הופתעו" לגלות את שנעשה מאחורי גבו של הבוס, מיהרו להפנות את חיצי הזעם, לכיוונו של "המתנדב בע"מ", שלאחרונה מתנדב משום מה, לסכסך דווקא את הבוס "שהביאו עד הלום"...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

ושוב, עקב ההקשר לאשכול מחד, "חשיבות המידע" מאידך ובעיקר לנוחיות הגולשים () הקפצתי את המידע לדף הבא...

עמכם הסליחה...

תוקן על ידי - מרנן_ורבנן - 09/09/2005 16:55:04

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

תוקן על ידי - מרנן_ורבנן - 09/09/2005 16:51:24

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אחרדים-אלעד > *** לשכת המם-מם מציגה: המתנדב בע"מ ***
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 4 5 לדף הבא סך הכל 5 דפים.

bholext