בית פורומים אחרדים-אלעד

הביה"ס החדש

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-12/4/2005 00:03 לינק ישיר 
הביה"ס החדש

שמעתי שהבנות בגני חובה חזרו עם פתקים המפלגים בינהם
חלקן חזרו עם נוסח : בתכם התקבלה לביה"ס
וחלקן .... לביה"ס החדש....
וכפי הנראה עידן הדתיקן החלה גם בביה"ס של הבנות לאחר שהרסה כל חלקה טובה בחיידרים
מודרנים למעלה,,,
"צדיקים" למטה,,,,
וחלילה שלא ילמדו אחת מפאותיה של אם חברתה ( אם הם ס"מ ארוכות משל רעותה)

אוח אוח

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/4/2005 22:00 לינק ישיר 

הגרשז הענין הוא לא אתה הענין איך בן אדם כמוך שיש לך את כל הסיבות שבעלום למה לא לקבל את ילדים שלך לבהי"ס החדש ואתה עוד נובח כמו הדיוט למה צריך שתי בתי ספר....???
ואין לי שום בעיה שיהיה שתי בתי אחד במימון העיריה והשני במימון של על מיני עסקנים שמעוניים בפילוג ופירוד,
ובעוד כמה ג'ובים להם ולמקורבים שלהם ולא מכספי עיריה שנמצאת בגירעון ומי יודע אם לא בגלל זה אנו נאלץ לשלם תוספת בארנונה

בן תיירה מכוון לדעת תיירה...

תוקן על ידי - נייעס_רוב - 14/04/2005 22:34:14

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/4/2005 20:53 לינק ישיר 

לא תגררו אותי לתגובות רדודות ולא תהפכו אותי ל'תושב לשעבר' החדש של הפורום.

מכות מתחת לחגורה זה המפלט של כל הנבלים כשהפה שלהם נשאר פתוח בלי יכולת לענות.

הסברתי בצורה הכי ברורה את דעתי בנושא הבי"ס.

מי שיש לו מה לענות שיענה!

אבל כנראה שלכם, חוץ מהתקפות רדודות וניבולי פה, אין מה לומר ולהשיב לטענותי!

אתם יכולים להשמיץ עד מחר בנושא שאין לכם שמץ של מושג בו (וכמו שאמרתי אני לא חייב התנצלות והסברים לאיש) התגובות האידיוטיות שלכם שהופכות אותי לנושא הדיון לא מזיזות לי.

נייעס, מצידי "ימשיך כבודו" להשמיץ ולשים בפי מילים שלא אמרתי כמו למשל שיש רב שנתן לי אישור לגלוש. מה הקשקוש הזה? איפה אמרתי דברים כאלו?
או למשל מה שכתבת שכביכול אני תקפתי את מי שעמל לפרנסתו. מה שאף פעם לא אמרתי ולא רמזתי לכך ולהיפך.

תכתבו מה שאתם רוצים. כי בע"ה, זו התגובה האחרונה שלי בענין, אא"כ ימשיך כאן דיון פורה ועניני בנושא ביה"ס.

פסח כשר ושמח.

תוקן על ידי - הגרשז - 14/04/2005 20:57:45

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/4/2005 20:44 לינק ישיר 

תוקן על ידי - הגרשז - 14/04/2005 20:54:03

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/4/2005 18:00 לינק ישיר 

מצורף קובץ

הגרשז זה הרב היחיד שנתן לך אישור לגלוש!!!

תוקן על ידי - נייעס_רוב - 14/04/2005 18:04:40

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/4/2005 17:24 לינק ישיר 

הגרשז אתה לא עובד אצלי ואתה גם לא תעבוד אצלי כי אני לא מעסיק בטלנים ואנשים שמשקרים בשם הדת
את ההסברים שלך אתה יכול לתת לחוזר בתשובה שנמצא חצי שעה בדת והוא יקנה אותם
אבל על תנסה לעבוד על חברי הפורום שיש לך היתר לגלוש וגם אם כן זה בודאי לא לכאן
ואם אתה עובד אתה האחרון שיכול לדבר על אנשים שעמלים לפרנסתם
ואם אתה מכיר את עצמך את יודע שאין כזה מושג מכיר את עצמך יש את המושג אין אפוטרופוס לעריות ולאחד כמוך שטוען שהוא למד בכולל ולא התבטל לא צריך לתת פרשניות למאמר הזה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/4/2005 14:18 לינק ישיר 

נו זה ברור שהגרש"ז קיבל מאיזה שהוא רב אישור לגלוש באינטרנט בפורומים

סתם טיפוס עלוב נפש
צבוע ומתחסד

הצבועים הם הטיפוסים הכי מסוכנים ודוחים שיש

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/4/2005 13:52 לינק ישיר 

אני מניח שהוא גולש דרך מכשיר מירס שאינשי דלא מעלי פרצו אותו רח"ל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/4/2005 10:06 לינק ישיר 

מר נייעס היקר והנכבד,

אני לא עובד אצלך ולא חייב לך הסברים.

אם היית יודע למה אני נגיש לאינטרנט לא היית כותב את מה שכתבת.

בכל מקרה אין לי שום כוונה לרדת לרמת ההשמצות הרדודה שלך.

אני גאה במי שאני ולב יודע מרת נפשו אני מכיר את עצמי טוב ממך ויודע שההשקפה שלי זכה וטהורה ושהאינטרנט אותו אני חייב להחזיק לא פוגע בהשקפה שלי כהוא-זה.

ודרך אגב.
א. מאיפה לקחת את זה שאני אברך נטו?
ב. הילדים שלי כבר לומדים במקומות הנכונים.
ימותו הקנאים ויתפוצצו הנייעסנים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/4/2005 20:11 לינק ישיר 

הגרשז אני לא חושב שאתה שונה מברוך והחברים שלו רק ההבדל שאתה מסתיר את זה יותר טוב מהם
ואני בטוח שהילדים שלך אם יש לא יתקבלו לביה"ס אם ידעו מה אבא שלהם עושה ב1 (http://www.hydepark.co.il/hydepark/search_user_by_last.asp?userid=128096 )בלילה או בשעות שאתה צריך להיות בסדרים של הכולל
ואם הייתי באמת אברך לא היה לך אינטרנט בבית אלא מה אתה אותו דבר כמוהם רק מסתיר את זה טוב מהם
והגרשז אני לא צריך ללמד אותך איזה בהמה מראה את טלפיה כדי לומר כשרה אני

תוקן על ידי - נייעס_רוב - 13/04/2005 20:23:27

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/4/2005 09:58 לינק ישיר 

GeorgeSoro

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/4/2005 08:11 לינק ישיר 

זכורני שבעת הבחירות קהילת יושר דרשה לעצמה ביה"ס עבור בנותיה, זה לא זה? אם כן, הרי קבלו מה שרצו למה להתלונן על כל דבר???

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/4/2005 00:47 לינק ישיר 

נייעס,

אני מבין שבכולל שלמדת עד לפני ארבעה חודשים נשארו רק 14 בטלנים אחרי שעזבת...

לגוף הדברים, אין לי שום דבר נגד אנשים שעובדים. אדרבה, מי שלא מסוגל לשבת וללמוד וסתם מחמם את ספסלי ביהמ"ד שילך לעבוד!

אבל יש לי ענין נגד פושטקים כמו ברוך והחברים שלו שמציפים את הפורום הראש שלהם לא בדף היומי אלא בסל היומי ובבדיחות הגסות וניבולי הפה היומיים ועם ילדים של פושטקים ופרחחים כאלה (מסכנים הילדים שלהם) אני לא מוכן בשום פנים שילדי ילמדו!

לסיום, במקום להשמיץ את בני התורה אני מציע לך לקום מחר מוקדם לבוא לבני הישיבות ולראות במו עיניך את עשרות האברכים בני הישיבות שגם בבין הזמנים באמצע עבודות הפסח עוזבים הכל ויושבים ועוסקים בתורה כנתינתה מסיני.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/4/2005 23:00 לינק ישיר 

בס"ד
אתם יכולים לקרוא לבית ספר כזה איך שאתם רוצים רק לא "בית יעקב" כי אני חושב שמיסדת בית יעקב מתהפכת בקברה נוכח המעשים של אותם עסקנים שנוגדת את רוח מיסדת בית יעקב שחזונה היה לקרב בנות אל בית יעקב ולא חלילה להפך
ואינה שונה בת אברך מבת שאביה עומל להביא פרנסה הביתה ולהפך אם אותם עסקנים חושבים שחסר לבנות האלה קצת יידשקייט אז שיתנו להם את זה בבי"הס והגרשזי אני לא חושב שאני צריך ללמד אותך מי הם היו ר" יוחנן הסנדלר ורבי יצחק נפחא וכו ועוד גדולי הקדמונים שעסקו לפרנסתם ביום ולמדו בלילה אבל בטח לביה"ס החדש הבנות של ר יוחנן הסנדלר לא היו מתקבלת כי הוא לא היה יושב ולומד כל היום ועוד הוא היה סנדלר אז איזה חינוך הוא היה נותן
ודבר נוסף שמקומם והוא שהכסף של אותם בלעבתים הוא כסף טהור לקחת כסף של בעלבעת? מי יודע באיזה דרכים הוא השיג את הכסף הרי אם הוא לא לומד כל היום בטח הוא גם גונב
אבל שטויות ברגע שזה מגיע לכסף העקרונות והקריטריונים מתגמשים לצורך העניין בטח הם מכשירים את הכסף בזה שהם לוקחים חצי לכיס שלהם
והגרשז אני יכול לקחת אותך לכולל שאני למדתי בו עד לפני 4 חודשים ולהראות לך שמתוך 40 חברה יש 15 שלא לומדים מילה אחת בטלנים גמורים אבל הם נשארים בכולל רק בגלל שלא יגידו שהם יצאו לעבוד ואחרי זה לא יקבלו את הילדים שלהם לאף מקום ואנשים האלה עושים נזק לעצמם ולאחרים לעצמם הם עושים נזק שהם חיים בדוחק ובעוני בלי שום סיבה ולא לומדים כלום ולא עושים כלום חוץ מתה ואם אנשים האלה היו עובדים אז את הדף היומי שלהם לכל הפחות הם היו לומדים אבל ככה הם לא לומדים כלום ואת מה שהם עשו בישיבה הם ממשיכים בכולל והם עושים נזק לאחרים שאם אותם אלה שלא לומדים היו באמת יוצאים לעבוד אלה שבאמת לומדים היו מקבלים יותר ככה זה מתחלק אם אלה שלומדים לבטלנים וזה פועל יוצא מאותה סלקציה
והגרשז תקן אותי אם אני טועה כי ניראה לי שעם עובדת אי אפשר להתווכח!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/4/2005 17:07 לינק ישיר 

מה שלא הולך בכח הולך עם הרבה יותר כח

ראש המועצה צביקה כהן הוכיח שוב בפעם המי יודע כמה כי הפתגם הנ"ל עובד ועובד חזק בפרט אצלו.

ראשי בית הספר בית יעקב ניהלו מאבק לא קל מול צביקה עוד מתחילת הקדנציה לקבל אישור לפתיחת בית יעקב נוסף בעיר תחת אותה הנהלה וכרגיל אצל צביקה הצהיר זה מעל כל במה כי לא יתן שמשפחה כזו תנהל לו את מערכת החינוך בעיר ועוד בצורה סלקטיבית קיצונית.

וכרגיל, כמו שקרה בתקופה האחרונה מספר פעמים, לא התייאשו ראשי בית יעקב והחל מסע לחצים בתחילה מתון שהלך והתחזק והגיע לרמות של "שכנוע פיזי", והתוצאה לא איחרה לבוא:
צביקה כהן האיש שחרט על דגלו את נס השיוויוניות בעיר בפרט בתחום החינוך - מסר בטקס חגיגי למר לוריא את האישור לפתיחת בית ספר נוסף לציבור "דיסקלטי".

לצורך ההגינות שאיננה, נציין כי קיימות אפשרויות חינוך נוספות מחוץ לאלעד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/4/2005 11:31 לינק ישיר 

אני עדין לא הבנתי מי פותח בית ספר חדש לבנות
אני רק מבין שהגרש"ז (הניק -והמקורי) בעד הפרדה ופיצול נוסף באלעד

אני מחכה ליום שיקום הגבר ויגיש בג"ץ שימנע תקציבים לחלוטין ממסדות שמפלים ילדים על רקע גזעני
אז נראה את כל השפנים האלה רצים ומתחננים לתרומות

איכס גועל נפש

עוד סיבה למה צריך להעיף לכל הרוחות את ההנהגה החרדית

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אחרדים-אלעד > הביה"ס החדש
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext