בית פורומים אחרדים-אלעד

מה קורה באלעד עם הטלפונים הסלולריים?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-13/4/2005 14:56 לינק ישיר 
מה קורה באלעד עם הטלפונים הסלולריים?

מה קורה באלעד עם הטלפונים הסלולריים, מישהו יודע כמה מכשירים נקנו, האם ציבור בני התורה קיים את ציווים של מרנן ורבנן גדולי ישראל?

כולם מזמנים לענות! אני מחכה לתגובות יחד עם כל הגולשים!

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/5/2005 00:41 לינק ישיר 

אולי מישהו יכול לפענח לי , למה לא קולטים כאן באלעד עם מירס, פשוט אין קליטה???

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/4/2005 13:51 לינק ישיר 

גרויסמאכר

כל כך הרבה מילים כדי לתמוך בטלפונים החדשים?
פששש....

אחד יכל לחשוב חלילה שיש לך אינטרס כלכלי במכירות...חלילה.

אגב שמתם לב שמירס מוכרת את הטלפונים שלה במבצע לציבור הכללי של 2 נכשירים במחיר 54 שקלים בעוד לחרדים המכשיר המתקפל נמכר ב 54 שקל "בלבד" ליחידה?

זה כניראה בגלל שעולה הרבה כסף לחסום את המכשירים וגם החותמת עולה הון תועפות,

תעשו לי טובה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/4/2005 10:41 לינק ישיר 

פוילישער

תודה שענית על שאלתי.

ועכשיו לניתוח הדברים: מכירה של שלש מאות מכשירים נחשבת לכאורה להצלחה גדולה, באלעד. בפרט לאור העובדה שבעיר זו אין כלל חסידי גור ובעלז, כך שזה אומר שגם הציבור הליטאי, החסידי, והספרדי החל לרכוש בהמוניו את המכשיר. אמנם שלש מאות רוכשים אינם הרבה, אך ההתחלה היא דווקא טובה.

יש לקחת בחשבון בנוסף, שהמעבר של הציבור למכשירי חברת מירס יצבור תאוצה עם הזמן. כל אחד שיראה את רעיו וידידיו מסביבו, משתמשים במכשיר כשר, כשהם זורקים את המכשיר הישן הפסול, לא ירצה להיות שונה מהם, והוא יחליף גם את מכשירו, כך שלאט לאט ההצלחה תלך ותגדל.

ועכשיו לגבי הקליטה: על פי בירורים שערכתי, הקליטה של החברה הינה מצוינת ושומעים במכשירי החברה טוב מאוד, ויש האומרים שהקליטה אף טובה יותר מהחברות האחרות, אלא שבמסגרת ה'דיס אינפורמציה' הנעשית בשטח על ידי גורמים אינטרסנטיים למיניהם, התקבלו בציבור שמועות על פלאפונים שלא ניתן לשמוע בהם מאומה, אך כאמור בהאשמה זו אין ממש. כראיה ניתן להביא את העובדה שהצבא משתמש רק במכשיר מירס כשאף אחד אינו חושש, שהחייל הנמצא בפעולה ומדבר עם מפקדו, לא יוכל לשמוע אותו. אני מציע לכל אחד לבדוק את העניין מקרוב ולא להיגרר אחר שמועות שווא.

אם הגענו לנושא שמועות השווא שהופצו ומופצים כל העת, ניתן לומר כי אפשר כמעט להוציא חוברת מכובדת מליקוט כל השמועות. להלן רשימה חלקית:

א. כל המאבק עומד להיכשל, אף אחד לא קונה מכשירים. (עובדה שכבר קנו כמה אלפי מכשירים).

ב. המכשירים נגמרו. (ניתן להזמין מכשיר ולקבל במקום).

ג. ניתן לפרוץ את המכשירים ולגלוש בהם. (השמועה הוכחשה על ידי מנכ"ל מירס במסיבת העיתונאים).

ד. רק חסידי גור ובעלז קונים את המכשירים (עובדה שבעיני ראיתי ליטאי קונה מכשיר).

ה. השמועה האחרונה והטרייה כי ההסכם קרס, והרבנים עיכבו את המשך הפעילות של מירס, בתוספת תביעה משפטית. ( מבירור יסודי שערכתי הכל שקר וכזב, ההסכם ממשיך, וניתן להמשיך לקנות את המכשירים בבטחה, עסקים כרגיל)

לסיכום ניתן לומר דבר אחד: אין להאמין לשמועות, יש מספיק גורמים אינטרסנטיים שרוצים לחבל במערכה, והם אלו שמפיצים את כל השמועות הללו.

סליחה על התגובה הארוכה, פשוט רציתי לעדכן קצת את הקוראים במה שבאמת קורה.

גרויסמאכר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/4/2005 15:08 לינק ישיר 

עד כמה שידוע לי עד עתה נמכרו בערך 300 מכשירים.

הקליטה על הפנים והרוכשים (אלו שאני מכיר, ואני מכיר) אוכלים ת'לב.

(אחד מהם כבר הוחזר... )

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אחרדים-אלעד > מה קורה באלעד עם הטלפונים הסלולריים?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext