בית פורומים החרדים והאינטרנט

מדיניות ניתוק-המים בגלל חוב לארנונה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-21/4/2005 11:49 לינק ישיר 
מדיניות ניתוק-המים בגלל חוב לארנונה

לאחרונה בגלל המצב הכלכלי הקשה וגזרות הקיצוצים מרוב דאגת מדינת-ישראל
ה"נאורה" לערבים ולארגוני הטרור ובראשם אבו מאזן המרצח החלה מדיניות ניתוק המים
בשל חוב לארנונה בניגוד לחוק המחייב להפריד בין תשלום הארנונה למים וכבר היתה בזמנו
עתירה לבג"ץ נגד עירייתבני ברק ועליי לציין שהמועצות מקומיות עוברות על-החוק בריש גלי.
ועל חוב בארנונה מנתקים מים וגם לא מפרידים בין תשלום הארנונה למים כנדרש בחוק.
לידיעת התושבים .
בברכה הצ' שי בוארון
פורסם בקישור הבא:
http://karney.n42.mashoomashoo.com/phpbbheb/viewtopic.php?p=1720#1720

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/6/2008 19:14 לינק ישיר 

בס"ד
אנחנו יוצאים למאבק נגד עיריית נתניה והעומדת בראשה גב' מריים פיירברג אשר הכריזה מלחמה נגד העניים והשכבות החלשות היא אינה ראויה לכהן בתפקיד ראש עיריית נתניה ולא חברי מועצת העירייה כולל שמעון שר שדואג לפיתוח קריית צאנז ואנ"ש ולא לכלל התושבים וגם קובי לוי ראובן מיימון אמיר סיני אשר אסף יפרח שגובה כספים מעניים ואנשים קשיי יום והוראות קבע ומזוזה עם ברכה וסגולה מהרב בן ציון מוצפי שליט"א משתמשים בשמו לנצל תמימות של אנשים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/6/2008 22:53 לינק ישיר 

בס"ד
הגיע הזמן לקום ולהילחם נגד הרשויות הרומסות את העניים והשכבות החלשות ובעיריית נתניה מצאו להם שיטה לייקר את הארנונה ולהפריד את המים לחברה פרטית מי נתניה שגובה מחיר מופרז על המים ומייקרת אותם מבלי להתחשב באותם שאין להם אפשרות לשלם בושה וחרפה שככה מנוהלת מדינת ישראל והעיריות שגוזלים וחומסים את המסכנים והדלים "ואמר זעירי אמר רבי חנינא אין בן דוד בא עד שיכלו גסי הרוח מישראל שנאמר (צפניה ג) "כי אז אסיר מקרבך עליזי גאותך וכתיב (צפניה ג) והשארתי בקרבך עם עני ודל וחסו בשם ה' ". סנהדרין דף צח ע"א

תוקן על ידי shay98 ב- 26/06/2008 19:15:09

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/5/2008 00:30 לינק ישיר 

בס"ד
אנשים שאין להם לשלם  ארנונה ומים  שולחים להם הוצאה לפועל ועיקולים ומאיימים על חייהם שיא האכזריות של העיריות הרשעיות הללו והגיע הזמן לקום ולמחות נגד המצב הזה של עושק עניים בישראל ע"י הרשויות ורדיפה נגד אזרחים מעוטי יכולת כדוגמת הגב' מריים פיירברג אשר שמה להמ למטרה לפגוע בעניי ישראל ומשקיעה כאן בכיכרות באבנים במקום להשקיע באנשים כמו שאמר הרצל קרן חבר המועצה בנתניה על דו"ח החינוך

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/8/2005 12:15 לינק ישיר 

בס"ד
מר הוגושוביץ הנכבד כנראה שאינך מודע כלל כמה משפחות
בעמנואל שאין להם אפילו כסף לשלם למכולת למוצרי יסוד לחם וחלב.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/5/2005 14:16 לינק ישיר 

בס"ד
כנראה שאתה לא מודע אבל יש משפחות רבות בישראל
שלא גומרות את החודש בעקבות מדיניות הקיצוצים אשר
פגעו קשות בשכבות החלשות.
בברכת התורה הצ' שי בוארון יו"ר מטה המאבק לצדק חברתי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/4/2005 13:06 לינק ישיר 

לך שי לגבי מה שאמרת על הפרדה מתשלום ארנונה לחוד ומים לחוד אתה צודק ,אבל למה להגיע למצב כזה מי שמשלם בזמן אין לא את הבעיה הזאת חג שמח וכשר.

תוקן על ידי - star78 - 09/08/2005 12:19:10

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/4/2005 11:56 לינק ישיר 

בס"ד:בהחלט אני מסכים שבגלל גזל עניים
ועינוי דין חרב באה לעולם!!,והבעיה החברתית של גזל עניים היא חמורה ביותר ואכן אני תומך במאבק הצודק נגד התופעה של גזילת כספי ציבור ,וידועים דברי חז"ל שסאה מלאה עוונות ומי מקטרג בראש?גזל ,אני מצטרף למאבק נגד השחיתות שגזילת כספי-ציבור היא הבעיה מספר 1 של מדינת-ישראל,וגם התופעה החמורה של חטיפת-ילדים מהוריהם ע"י רשויות-הרווחה
היא בהחלט תופעה מזעזעת שגורמת לצרות רבות לעם ישראל! ולכן החלטתי להצטרף למאבק נגד השחיתות הזאת ולשם כך הוקם מטה הממאבק לצדק חברתי.
בברכת חג פסח כשר ושמח
הצ' שי בוארון יו"ר מטה המאבק לצדק חברתי
פורסם בקישור הבא:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/4/2005 11:54 לינק ישיר 

בס"ד תגובת גב' מתי-ורון :עמנואל יקר.
קשה לי להסכים איתך שצריכים לקבל גזל ורמייה כדברים מובנים מאליהם. גם אם זאת מציאות שהפכה להיות IN אנחנו צריכים לראות בה מלחמה.אשאל אותך אחרת,למה אתה
נלחם בכזה חירוף נפש על שטחי אדמה ישראליים (גם אני) אבל לא נלחם נגד גזל כלפי יהודים שחיים בסביבה שלך ונופלים קורבן למעללים נפשעים של אלה שמנהיגים אותך?
מה שונה זה מזה תגיד לי ?
אני לא יודעת אם אתה עובד ומהי המשכורת שלך,לא כל אחד יכול לשלם את ה"חריגות" האלה, אני נמצאת ביניהם ורואה את הדמעות,התסכול,המחנק,ומשם יוצאים מחלות גוף ונפש.הגזל לא מתחיל בגזברות אלא ממשיך הלאה למתנ"ס,לרווחה,ומחלקות שמלקקות שמנת ומצפצפות על האזרח.
רמת גלעד היא עקב אכילס שלהם,במועצה מניפים את דגל המאחז כדי להראות כמה הם בסדר כלפי שמיא,זה הדבר הכי יפה שהם עשו להראות שקרני שומרון שייכת לעם היהודי הנאבק על אדמתו והם ממשיכים הלאה 'לבנות ולהיבנות בה' כפי שהרצל כתב בדף הקשר,בלי להניד עפעף כלפי תושבים שלא יכולים לשאת את ה"חריגות" ששנים פגעו בהם,לפעמים תוך בעיטה כלפי אותם תושבים,רמיסת כבודם, זלזול והשפלה.
עמנואל, אתה אדם ירא שמיים כפי שהבנתי מתגובותיך, נכון שישוב ארץ ישראל היא מצווה גדולה,ארץ ישראל קדמה לתורה,אבל גזל של עניים מונע מאיתנו את הזכות על האדמה הזאת.
לסיכום:עד לאחרונה תמכתי בכל הפעולות הקשורות לארץ ישראל תוך העלמת עין ממורסות מאד גדולות שהפכו להיות אפידמיה במועצה.ההחלטה האחרונה של הרצל בן ארי להכניס טרוריסטים לישוב הביאה אותי להבנה שההחלטה היא חלק משיטה שיש בה להגיע להישגים חיצוניים על גבו של התושב בעזרתו הנדיבה של גיורא שאולי אין לו זמן לנהל את הגזברות ולבדוק את מעשיה הנוראיים. כיוון שכך, כיהודיה אני לא יכולה לטמון ידי בצלחת, אני לא יכולה להתעלם מאחים שלי שאין להם יכולת להלחם על זכותם לחיות כאן בכבוד בלי גזל.
אני מרגישה חובה אישית,כיהודיה בת תורה להילחם עבורם שלא יגזלו מהם כספים.גם אתה צריך לתמוך במאבק שלי,כולנו מכירים את המשפט "כל המרחם על אכזרים סופו שיתאכזר לרחמנים".
אגב,האם הודיתי לך שהצטרפת לפורום ?
חג כשר ושמח.
פורסם בקישור הבא:

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > החרדים והאינטרנט > מדיניות ניתוק-המים בגלל חוב לארנונה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext