בס"ד תגובת גב' מתי-ורון :עמנואל יקר.
קשה לי להסכים איתך שצריכים לקבל גזל ורמייה כדברים מובנים מאליהם. גם אם זאת מציאות שהפכה להיות IN אנחנו צריכים לראות בה מלחמה.אשאל אותך אחרת,למה אתה
נלחם בכזה חירוף נפש על שטחי אדמה ישראליים (גם אני) אבל לא נלחם נגד גזל כלפי יהודים שחיים בסביבה שלך ונופלים קורבן למעללים נפשעים של אלה שמנהיגים אותך?
מה שונה זה מזה תגיד לי ?
אני לא יודעת אם אתה עובד ומהי המשכורת שלך,לא כל אחד יכול לשלם את ה"חריגות" האלה, אני נמצאת ביניהם ורואה את הדמעות,התסכול,המחנק,ומשם יוצאים מחלות גוף ונפש.הגזל לא מתחיל בגזברות אלא ממשיך הלאה למתנ"ס,לרווחה,ומחלקות שמלקקות שמנת ומצפצפות על האזרח.
רמת גלעד היא עקב אכילס שלהם,במועצה מניפים את דגל המאחז כדי להראות כמה הם בסדר כלפי שמיא,זה הדבר הכי יפה שהם עשו להראות שקרני שומרון שייכת לעם היהודי הנאבק על אדמתו והם ממשיכים הלאה 'לבנות ולהיבנות בה' כפי שהרצל כתב בדף הקשר,בלי להניד עפעף כלפי תושבים שלא יכולים לשאת את ה"חריגות" ששנים פגעו בהם,לפעמים תוך בעיטה כלפי אותם תושבים,רמיסת כבודם, זלזול והשפלה.
עמנואל, אתה אדם ירא שמיים כפי שהבנתי מתגובותיך, נכון שישוב ארץ ישראל היא מצווה גדולה,ארץ ישראל קדמה לתורה,אבל גזל של עניים מונע מאיתנו את הזכות על האדמה הזאת.
לסיכום:עד לאחרונה תמכתי בכל הפעולות הקשורות לארץ ישראל תוך העלמת עין ממורסות מאד גדולות שהפכו להיות אפידמיה במועצה.ההחלטה האחרונה של הרצל בן ארי להכניס טרוריסטים לישוב הביאה אותי להבנה שההחלטה היא חלק משיטה שיש בה להגיע להישגים חיצוניים על גבו של התושב בעזרתו הנדיבה של גיורא שאולי אין לו זמן לנהל את הגזברות ולבדוק את מעשיה הנוראיים. כיוון שכך, כיהודיה אני לא יכולה לטמון ידי בצלחת, אני לא יכולה להתעלם מאחים שלי שאין להם יכולת להלחם על זכותם לחיות כאן בכבוד בלי גזל.
אני מרגישה חובה אישית,כיהודיה בת תורה להילחם עבורם שלא יגזלו מהם כספים.גם אתה צריך לתמוך במאבק שלי,כולנו מכירים את המשפט "כל המרחם על אכזרים סופו שיתאכזר לרחמנים".
אגב,האם הודיתי לך שהצטרפת לפורום ?
חג כשר ושמח.
פורסם בקישור הבא:
http://karney.n42.mashoomashoo.com/phpbbheb/viewtopic.php?p=1720#1720
 |
|
|