| נשלח ב-4/8/2010 13:07 |
|
| |
לצערינו ארי כבר לא כזה מתוק,הוא התכער!
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2010 13:56 |
|
| |
באמת לא מתחשק לי להשמע רעה או קשוחה, אבל לפני שמקפיצים אשכול מלפני 5 שנים ויותר, כדאי לחשוב פעמיים.
וכדאי לחשוב 10 פעמים לפני תגובה שכזו.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/8/2010 09:38 |
|
| |
5 שנים! ריבונו של עולם! זה אמיתי הפורום הזה?
|
|
|
|
| נשלח ב-5/8/2010 14:33 |
|
| |
בנות, נראה לי שטעיתן בפורום. כאן זה לא פורום רכילות וגם לא מעריצות היסטריות.
יש תיבה אישית, תנהלו שם ת'עניינים!
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2010 02:08 |
|
| |
למה מחקו את התגובה של סלסלה ושלי?
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2010 06:44 |
|
| |
את התגובות שנמחקו את רואה, ואת ההערות שמעירים לכן את לא רואה?
כמה פעמים צריך להעיר לכן עד שתתחלנה להבין ולהפנים???
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2010 10:06 |
|
| |
אני שואלת עכשיו שאלה לא מתוך רצון להכעיס, אלא באמת כדי להבין: האם יש בעיה שדיברנו על ארי רוזנר? על מה כולם מדברים פה אם לא עליהם? אז אמרנו שהוא חמוד, ואתם אומרים שהם מתוקים כל כך איך שהם הופיעו או משהו כזה, אלו פשוט מילים אחרות, לא?
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2010 10:13 |
|
| |
אין לי יותר מידי זמן לענות לך כי התשובה עליה היא לא כזו פשוטה ובדר"כ זה דבר שאמורים להבין לבד ללא הסברים.
אבל להקפיץ אשכול מלפני 5 שנים כדי להודיע לכל האומה ש- "לצערינו ארי כבר לא כזה מתוק,הוא התכער!"
זה קצת...
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2010 10:23 |
|
| |
אז ככה: אני עונה לא מתוך רצון לפגוע, אלא באמת כדי להסביר. יש בעיה עם מה שדיברתם כאן על ארי רוזנר, יש גם בעיה עם ניהול שיחות אישיות מעל גבי הפורום. למה נראה לך שזה אמור לעניין את כולנו אם את מכיר או לא מכירה את אחינועם, למשל?
לגבי מה שנכתב כאן על ארי רוזנר, אנו משתדלים מאוד בפורום לא להיכנס לחייהם האישיים של הילדים ובודאי שלא לדון ביופיים או בכיעורם. יש גבול דק בין מתוק לחמוד ומי שלא מבחין בגבול הזה, מהר מאוד ימצא את מקומו מחוץ לפורום. כי זה לא הסגנון שלנו.
עובדה היא שעם רוב החברים כאן אין לנו בעיות כאלו, ובדר"כ הפורום מתנהל על מי מנוחות. כמעט שלא זכורה לי תקופה של כ"כ הרבה מחיקות בפורום. את חושבת שלמנהלים אין מה לעשות חוץ מלגנן (מלש' גננת) כאן כל היום???
לתשומת לב.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2010 12:50 |
|
| |
יושר / ריבי, נראה לי שגם לא יזיק למחוק את התגובה ההיא של "התכער" וכו'... זה לא הכי מתאים בעולם...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2010 13:39 |
|
| |
או קיי, קיבלתי. אני מבקשת סליחה , וגם בשם סלסלה.
תוקן על ידי תמר99 ב- 06/08/2010 13:39:04
Chocolate - here today, gone today
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2010 15:04 |
|
| |
| אידי כתב: |  | יושר / ריבי, נראה לי שגם לא יזיק למחוק את התגובה ההיא של "התכער" וכו'... זה לא הכי מתאים בעולם... |
|
זה כדי שיבינו שלא סתם מחקתי וחסמתי 
|
|
|
|
|