בית פורומים החרדים והאינטרנט

יו"ר-שינוי נגד רב העיר מכתב נאצה לרה"ר!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-1/5/2005 11:58 לינק ישיר 
יו"ר-שינוי נגד רב העיר מכתב נאצה לרה"ר!

‏בס"ד:
יום ראשון 24 אפריל 2005
‏ט"ו ניסן תשס"ה
לכבוד:
הרב דוד שלוש
רב ראשי לנתניה
המועצה הדתית נתניה
א.נ.
הנדון:התבטאויותיך בעיתון "אמצע נתניה" מיום שישי ה-22 לאפריל 2005.
1.בעיתון שבנדון מיוחסים לכב' הרב מספר התבטאויות חמורות וקשות כלפי הציבור החילוני והמסורתי של העיר. נטען על ידו כי תושבי נתניה שאינם מקפידים על שמירת השבת על פי המסורת האורתודוכסית משולים ל"פראי אדם" "רשעים" ו"כופרים".
2.ראשית,ברצוני לברר האם הדברים המיוחסים לאדוני אכן נכונים ואדוני אכן עומד מאחוריהם?
3.שנית,במידה והתשובה היא אכן חיובית, הנני סבור כי אם זו השקפתו, מוטב יעשה אדוני אם יסיק מסקנות אישיות ויפרוש מכהונתו בתפקיד רבה הראשי של נתניה.
4.כל זאת שכן,אם הרב סבור כי אוכלוסיית העיר, שרובה חילונית ומסורתית, היא כהגדרתו מורכבת ברובה מ"כופרים","פראי אדם" ו"רשעים",אין זה ראוי שימשיך לכהן במשרתו הרמה.
5.בהזדמנות זו,אם יורשה לי, אביע גם את הסתייגויותיי ואת מחאתי על הנוהג הנפסד לערוך סלקציה בין יהודים תושבי העיר המובאים לקבורה בין שומרי שבת כהלכתו לבין אלה שלא הקפידו על כך. אני קורא לרב להורות על הפסקת הנוהל המפלה הזה, המהווה עלבון גדול לאוכלוסייה הלא דתית בעיר נתניה.
בברכה,
אדיר בנימיני
יו"ר סיעת שינוי
מועצת עיריית נתניה
פורסם בפורום 'החרדים בנתניה' בקישור הבא:
www.hydepark.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=1354935

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/5/2005 14:06 לינק ישיר 

בס"ד
תגובת אברהם_רואש:
ועוד,אני יודע באופן אישי שאישורי הבנייה של בית הכנסת "אם הבנים" באו ביוזמתו של ללום, אף הוא מ"שינוי", שהרי אביו הוא מחברי ועד ביה"כ.
הם חייבים לשחק את משחק הכופרים,על בסיס זה הם יושבים במועצה.
פורסם בקישור הבא:
www.hydepark.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=1335378

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/5/2005 12:14 לינק ישיר 

בס"ד
בעקבות מכתבו המלא שיטנה נגד הרב הראשי לנתניה האם עדיין אדיר בנימיני שר"י "חוזר בתשובה",זו חנופה לרשעים עוכרי-ישראל אשר כל מהוויים הוא מלחמה נגד כל קדשי-ישראל ולמה חבדני"ק צריך לשבח רשעים? על זה אמר שלמה המלך
"עוזבי-תורה יהללו רשע ושומרי תורה יתגרו בם".
ומכיון שאדיר בנימני שר"י עונה על הכלל של מסית ומדיח
יש איסור לדון אותו לכף זכות ,ואמרו רז"ל בסנהדרין(דף כ"ו ע"א)על "קשר רשעים שאינו מן המנין ".עש"ה
בברכת התורה הצ' שי בוארון יו"ר-מטה המאבק לצדק חברתי
פורסם בקישור הבא:
www.hydepark.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=1335378

תוקן על ידי - shay98 - 01/05/2005 14:09:12

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/5/2005 12:01 לינק ישיר 

בס"ד:
אדיר בנימיני שר"י בוש והיכלם!לכתוב מכתב נאצה שכזה
לכב' הרב הראשי לנתניה ר' דוד שלוש שליט"א ,המזכיר לי את הדיר שטימר ומעלה לי זכרונות מזמן ארופה בתקופת-השואה מכתבך המלא דברי שיטנה ונאצה לא היה מבייש את הקאפו אשר שיתפו פעולה עם אויבי-ישראל!אני הח"מ מביע את מחאתי הנמרצת נגד מכתב הנאצה הנ"ל.
בברכה ובכבוד רב מטה המאבק לצדק חברתי-עמנואל
פורסם בקישור הבא:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/5/2005 12:00 לינק ישיר 

בס"ד
עוכר ישראל אדיר בינימני שר"י רוצה לקבור מחללי שבת ליד שומרי-שבת יו"ר סיעת שנאת-ישראל "שינוי".
פורסם בקישור הבא:

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > החרדים והאינטרנט > יו"ר-שינוי נגד רב העיר מכתב נאצה לרה"ר!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext