בית פורומים א חרדים ספרדים

האם יש תולעים בשימורי "פרי הגליל"

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-6/5/2005 08:46 לינק ישיר 
האם יש תולעים בשימורי "פרי הגליל"

איפוה אתם הרב ויא והרב רווח כשצריך אותכם?
מהי תגובתכם לכתבה הבאה שהתפרסמה אמש בידיעות אחרונות?:
000000000000000000000000000000000

בני זוג תבעו את חברת פרי הגליל בטענה כי בשתי קופסאות שימורים שפתחו התגלו תולעים. הם פוצו ב-1,000 שקל

יש אנשים שסובלים מפחד גבהים. יש כאלה שפוחדים לטוס. אחרים יראים ממקומות סגורים וממעליות. אבל בני הזוג ע' מחיפה פוחדים לפתוח קופסאות שימורים. הם אינם מסוגלים, לדבריהם, מבחינה נפשית לבצע את הפעולה הפשוטה הזאת. למה? לטענתם, הם עברו שני אירועים טראומטיים בשתי הזדמנויות שונות,
ובהפרש של חודשיים: תולעים בתוך הקופסאות.

הדברים נאמרו בעת שנדונה בבית המשפט לתביעות קטנות בתל-אביב תביעה לפיצויים שהגישו בני הזוג נגד חברת פרי הגליל, יצרנית קופסות השימורים שהכילו את התולעים. "מדובר", העידה האישה, "בשתי קופסאות מאותה סדרת ייצור. באחת מהן הייתה תולעת שחורה, ובשנייה צהובה. כל סכום שהנתבעת תשלם לי כפיצוי לא יניח את דעתי וישכיחו ממני את הטראומה הגדולה שנגרמה לי."

בני הזוג, שהביאו עימם לאולם בית המשפט את שתי התולעים, טענו כי נגרמה להם עוגמת נפש ובקשו להורות לנתבעת לפצות אותם. "אנחנו אנשים דתיים", אמרה התובעת, "עושים קידוש. הכנסתי סיר בשר, רוקנתי לתוכו את תוכן קופסת השימורים וחשכו עיני. הייתי צריכה לזרוק את סיר הבשר". עוד אמרה האישה כי "אני פוחדת בגלל המקרה לפתוח קופסאות שימורים. לא פתחתי מאז קופסה", סיפרה לשופט.

נציג הנתבעת, אריה בוטריו, אמר בבית המשפט כי החברה התייחסה לתלונה של בני הזוג מייד כשקיבלה אותה. התקשרנו ושלחנו מכתב התנצלות מבלי להיות בטוחים שאנחנו אשמים. אין שום הוכחה שבנו האשם. יש לי את כל המסמכים שמוכיחים שאנו מקפידים על סטנדרט גבוה של איכות".

השופט, ישי קורן , שהוסמך על ידי הצדדים לפסוק בדרך הפשרה, חייב את פרי הגליל, מבלי להכיר באחריותה ובחובתה כלפי התובעים, לשלם להם פיצויים בסך 1,000 שקל.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/5/2005 06:06 לינק ישיר 

הבעיה היא של הגורם הנותן הכשר ולא של הרבנים ויא /רווח

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/5/2005 10:53 לינק ישיר 

הייתי מעוניין שהם יגיבו ויבהירו אם זה מקרה חד פעמי או נורמלי שם במפעל

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > א חרדים ספרדים > האם יש תולעים בשימורי "פרי הגליל"
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext