בית פורומים החרדים והאינטרנט

מסתבר שאלימות נשים נגד גברים מתבצעת גם ע

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-11/5/2005 13:37 לינק ישיר 
מסתבר שאלימות נשים נגד גברים מתבצעת גם ע

מסתבר שאלימות נשים נגד גברים מתבצעת גם על ידי שופטות כחלק מהמערכת...........

זוכרים כשהיינו קטנים את הבריון השכונתי שהיה תופס קורבן ואומר לו שיזוז מהמשבצת שלו ושזה לא רצה הוא אמר לו: "אם ככה אז אני ארביץ לך" והרביץ ? בטח אתם זוכרים.
היום סיפר לי גבר שהשופטת במשפטו שאלה אותו אם יסכים להעביר נושא מסויים מבית הדין הרבני אליה. כשאמר לה שהוא מעדיף שהטיפול ישאר בבית הדין הרבני משום שכמעט והגיע לסיומו שם היא אמרה לו: "עכשיו אני אראה לך, עכשיו אני מעלה לך את המזונות ב1000 ש"ח עשרה חודשים אחורה". ראוי להוסיף שמדובר במזונות על ילד אחד בלבד ואשר הועלו מ1,500 ש"ח ל2,500 ש"ח ושהוטלו על גבר שאין לו כמעט הכנסות.
תגידי ג רינה, זו אינה אלימות לשמה של אישה שמנצלת את מעמדה כנגד הגבר האומלל ?
ובכלל תגידו, אין שום מחשבה כשמטילים מזונות על גבר ? הכל מותר ? אין שום הגבלה במידת היכולת ל"דפוק" את הגבר האומלל ?
חברים בימים אלו יש השמחים שראש בתי הדין הרבניים נמצא בחקירה. חברים, השמחה מיותרת. בית המשפט האזרחי מתגלה יותר ויותר כאטום, חסר אנושיות, מקפח בשיטיות תוך פגיעה בכל עקרונות הצדק את הגבר בשל לחץ ארגוני הנשים.
והשאלה היא עד מתי ?
חברים, זה בידינו לשנות. צריך להתאחד ולהמשיך לפעול לשינוי החקיקה ולשינוי הנורמות הפסולות של בתי המשפט.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/5/2005 01:47 לינק ישיר 

בס"ד
לא הצלחתי להבין ישנה בעיה ולא בגלל שנסים נגד נשים
אלא שנפגע ע"י מערכת המשפט במדינת ישראל ובמקרה זה שופטות מביע את כאבו על עניין זה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/5/2005 20:02 לינק ישיר 

נמסיס היקר!
()
צ'טערת לסתור לך את התזה -שודאי עמלת ביזע רב לגבש אותה במוחך ואחר כך להוציאה למילים.
אבל...
אהיה אסרטיבית ואומר לך חד וחלק:
אין קשר בין מה שהתלוננת (לגבי הפליית הנשים-גברים )לבין המקרה שהבאת לנו כהוכחה!!
בתחילה טענת טענה הקשורה למעמד האשה וכפועל יוצא-מעמד הגבר.(וכן...כבר הרבה שלטים נשזפו תחת עיניי בחוצות תל אביב הנושאות את הכותרת:"זכויות הגבר במשפחה"....)
אם תרשה לי לאמר, עליית מעמד האשה בעולם כולו ובצבור שלנו בפרט,הוא נושא עמוק,טעון וחובק השקפות עולם. אשר כנראה כמו בכל נושא בסופו של דבר-דרך האמצע-היא הבחירה המועילה!
אין לי מושג וחצי מושג בקשר לבתי משפט.
אבל מה שאני יולה להסיק גם בלי להיות שם זה....שגם אם גבר היה משמש כשופט-התוצאה היתה אותה תוצאה.
ולכן...
אם אתה מדבר על שחיתות בבתי המשפט.לא אתערב ולא אומר מילה.
אבל למה לערב את נושא הפמניזים-שובניזם בתמונה???
אתמהה.
()

*גם מלכת הכיתה לפעמים עצובה...*

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/5/2005 15:16 לינק ישיר 

דרך אגב ע"פ התורה ודינא דגמרא אב חייב לזון את ילדיו רק עד גיל שש והרבה מן הפוסקים אומרים שזה כאשר הילד חי אצל אביו
תקנה רבנית משנת תש"ד שזה לא לפני הרבה זמן (לא ראשונים ולא אחרונים אלא גחמה מטופשת של רבנים)האריכה את גיל המזונות ל15 אך אינה פסיקה אלא תקנה שהושפעה מהחק האזרחי
אין ספק כי הרבנים בפסיקתם למזונות יוצאים נגד ההלכה
אין ספק כי הרבנים בניתוק הילדים מאבותיהם יוצאים נגד הלכה
אין ספק כי רבנים הכופים גט על בעל (כאשר הגט מרוקן מתוכן הרי המזונות והילדים הולכים לאם לצערי הרב)יוצאים נגד הלכה ויותר חמור יוצרים מצבים של אלפי ממזרים בישראל
די לשחיתות הרבנית באיצטלה של תורה הרי הם כופרים בתורה ובקב"ה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/5/2005 01:27 לינק ישיר 

עד גיל 13 ????????????.

ומה ילד בן 14 לא צריך אכל ובגדים ?
אביו לא חייב לזון אותו?

איזה שטויות ! אני לא מאמינה....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/5/2005 11:23 לינק ישיר 

בס"ד יום ה' י' אייר התשס"ה
ישנה בעיה רצינית בכל בתי הדין הרבניים ובתי המשפט בכלל
משום שלהסמיך דיינים העם צריך ולא שהם יקפצו מעצמם.
כמבואר בש"ע חו"מ סימן ז' הלכות דיינים ודיין שנוטל כסף דיניו בטלים למפרע ,כך יוצא שבתי הדין הרבניים פועלים נגד ההלכה ,ומזונות צריך לשלם עד גיל 13 ולא 18 כפי החוק האזרחי,יוצא מכאן שבתי-הדין הרבניים פוסקים נגד ההלכה
בש"ע חו"מ ואבה"ע.עש"ה.

הצ'' שי בוארון

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/5/2005 18:07 לינק ישיר 

שלום

אני חדשה כאן.

הסיפור שאתה מתאר
הפוך את כל הנפשות שבו לבני המין השני
וגם סיפור כזה אני מכירה מקרוב מאד.
שם
השופט בלי להתבלבל
אחרי כמעט שנה של דחיית הדיון במזונות
פסק שלא בידיו הסמכות אלא בידי בית הדין (1450 ש"ח ל2 ילדים!!!!)
ופנה לבעל בשאלה האם הוא מעוניין שהאשה תשלם את הוצאות בית המשפט....

כך שרשעות זה דבר אינדוודואלי
וגברים ושופטים יודעים מצויין להיות רשעים ואטומים גם הם.

צדק זה לפניי שאמר שלכן צריך שבעתיים להתפלל "השיבה שופטינו כבתחילה"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/5/2005 17:25 לינק ישיר 

בס"ד
יש אלימות במדינת-ישראל בגיבוי החוק,הגיע הזמן לקום ולפעול נגד מלכות הרשעה שהקב"ה יעזור לנו להילחם נגד שלטון הערב רב השולט במדינת ישראל.ובזכות לימוד פנימיות התורה נזכה לגאולה השלמה במהרה בימינו אמן

תוקן על ידי - shay98 - 16/05/2005 11:50:20

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > החרדים והאינטרנט > מסתבר שאלימות נשים נגד גברים מתבצעת גם ע
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext