בית פורומים ויזניץ החסידות

גבאי חדש למרן אדמו"ר שליט"א

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-13/5/2005 11:59 לינק ישיר 
גבאי חדש למרן אדמו"ר שליט"א

כלל חסידי ויזניץ התבשר אמש בבשורה משמחת שהגה"ח ר' יצחק דוידוביץ שליט"א התמנה למשב"ק הרבי שליט"א, במקומו של הרה"ח ר' ישראל זילבערשלג ז"ל שנלב"ע לפני זמן קצר

זהו באמת בשורה משמחת לכלל חסידי ויזניץ, היות שהגה"ח ר' יצחק דוידוביץ שליט"א הוא תלמוד חכם מובהק, איש חסיד וירא שמים מרבים

הוא תלמיד הגה"צ הרב וואזנער שליט"א, ושימש גם כמשגיח בישיבתו

הוא המגיד שיעור והמדריך לאברכים בהל' יו"ד ח"ב

והוא עוד הי' משמש בקודש אצל מרן אדמו"ר ה"אמרי חיים" זי"ע

נברכו ונאחלו, יהי רצון שיצליח ויזכה לעמוד ולשרת בקודש אצל מרן אדמו"ר שליט"א עד ביאת גואל צדק בב"א

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/5/2005 16:59 לינק ישיר 

וע"ז נאמר
האיש הנכון, במקום הנכון, ובזמן הנכון,
כה לחיי
ובהצלחה רבה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/5/2005 22:55 לינק ישיר 

הגבאי החדש ר יצחק דוידוביץ נמנה כ ממלא מקום של ר

ישראל זילברשלג (שהיה תנז לאחרונה)

ועל מקומו נמנה גבאי חדש ר יצחק (שהוא ג"כ תנז {כמו

ישראל זילברשלג}) ובעזר ה' הוא יעשה סדר עם התנזים כמו

שהוא אמר שהכול מה שר ישראל זילברשלג עוד לא עשה הוא

ישלים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/5/2005 02:42 לינק ישיר 

זה שהוא היה גבאי אצל האמרי חיים זצוקללה"ה ושהוא תנז או לא תנז ושהבא אחריו כן תנז או אל תנז לא נותן להבין כלום
היות וידוע שכהיום הכל מתנהל עפ"י הוראת כ"ק אד"ש על פי דברי מ"ח פלדמן מן הסתם מ"ח דאג לשים את מי שהוא חפץ היכן שהוא חפץ אז מה הועילו חכמים בתקנתם?
כל הבאלאגנים, [ במחילה באמת מכל אותם שחיים שם יומיום ויודעים הרבה יותר ממני ] קורה שכ"צעירים" מנסים לכבוש או להוכיח יכולות. כך היה בזמנו עם הרה"צ ר' ישראל וכך גם היום עם הרב אב"ד.

אני בכוונה כותב בניק מזוהה כי אני מדבר כב"א אל ב"א ולא כהתרסה.
היכן היו כל השנים אותם גבאים ? מה מצא הרבי כל כך טוב בר' ישראל זילברשלג ז"ל והוא לא היה מהלוחמים לא אז ולא בתקופה האחרונה.
לשם מה המחלוקת? לשם מה התועלת?
ואני יודע שיהיו רבים שיגידו הצד שמנגד מתחיל.
במלחמה אין מנצח
אחד מפסיד יותר והאחר מפסיד פחות, מרוויח אין.
כל מלמד דרדקי בגנוןן יודע שממש לא חשוב מי התחיל ומי התחיל להחזיר, הנזק רק הולך וגודל.

וזה כלל לפניי כל חשבון של לפניי מי אתה עתיד ליתן דין וחשבון , ששם אין כל אפשרות לשחקותה תמים "חשבתי.... התכוונתי..."

והכל מוקף באלימות.

ואני אנקוב דווקא בנקודה ספציפית כדוגמא.
נגיד שר' ישראל גרינבערגער התכוון בדווקא לבוא לבית מדרש בשבת, דווקא מלכתחילה כדיי שיהיו פרובוקציות.
נאמר שהאו הגורם, מי התיר לנקוט בצעדים של חילול השם בבית מדרש?
נגיד שהוא היצר הרע מי הרשה ללכת שבי אחר פיתוייו?
מוכנים אותם מחללי בית מקדש מעט להצהיר "כשלנו הלכנו אחר פיתויי יצרנו"?

אוהדים מבחוץ כבר מזמן הפסדתם, אני יכול רק לספר לכם, באמת מנקודה אמיתי שלי, לאחרונה נערהכ כתבת תחקיר מטעם אחת ממדיות התקשורת החושפניות ביותר בארצינו וכבר חתמו הסכם על הפצת הסיפור כ"סטורי" במדיות תקשורת אחרות ברחבי העולם.
גם אם קטון אתה בעיניך ראש שבטי ישראל אתה, ויז'ניץ עדיין נחשבת לפחות לאחת מהחצרות היורת גדולות בעולם החרדי [ כנרהא עבודת יחצנות טובה ].
ראיתי את החומר גלם של הכתבה ראיתי את הכתבה כמעט ערוכה, הזדעזעתי, נראה לכם מלים מצועצעות?
אינני חסיד ויז'ניץ ואף בחצר החסידות אליה אני רמגיש יותר קרוב, אני מביט על דברים כמביט מהצד ומשתדל עד מאד שלא להרגיש בתוך התמונה כדיי שלא להיכשל בהחלטות של מה כן ומה לא מה כדאיי ומה לא מה ראוי ומה לא על המ אקצור חיוכים ועל מה יפטירו בניד ראש.

על אחת כמה וכמה שלא מדובר בחצר אליה אני מרגיש שייך.

מהכתבה האמורה, כה הזדעזעתי על החומר שהיה כולל צילומים שניתנו מאירועים מבישים שהיו וקרו,הצוות שאסף את החומר היה כנראה לא קטלא קניא והוא הצליח לעבוד על הצעירים המטופשים מ2 הצדדים לכל אחד אמר כי הכתבה תייצג את הצד שלו , כי היו להם חומרים על 2 הצדדים.

ברגע הראשון נסיתי להניאם מפרסום החומר היות וברור היה שבפעם אחת לא יהיה ניתן להעביר אפילו עשירית מהחומר שנבחר ב7 נפות טמאות של השמצה, הזעזוע רק גבר כשהבנתי שמדובר בפרוייקט של ממש שייתפרס על כמה וכמה פירסומים [ כ8 ].

כבר כמה שבועות מאז ולא היה לי הבטחון לכתוב את הדברים
כי רבים לא יאמינו לשורות הבאות, גם אני בעצמי אולי אל הייתי מאמין,אינני יודע אם איי מי מהחצר אפילו נייטראלי ובעל קשר רגשי עמוק היה עושה מה שאני עשיתי למנוע הדבר.

אין בעולם החרדי ציבור נאמן שיחוש אחריי סדרה שכזו נבגד וייכעס על ויז'ניץ,אבל אני האמנתי שזה יכול להרוס הרבה יותר מאילו פרשיית בת הרב עמאר היתה מדברת על כי חטפו את הרב עמאר עצמו בעקבות פרשייה שארעה לו עם נערה.

נשתדלתי בדבר אולי יורת ממה שאדם היה משתדל על כל דבר ממון שלו עצמו, ולא באתי על סיפוקי עד שהחומר המדובר יצא מידיי אותה מערכת.

בפרשייה שנחשפה ע"י ידיעות אחרונות על שלמונים של הרב אפרתי עבור קבלת בנות לסמינרים נדרשו הצהרות 4 חברות רוכשי פרסומת כבדים מאד בכדיי לא לפרסם הכתבה.

בפרשיית המסיבה במודיעין הצהיר אחד מהדמויות המוכרות בציבוריות שלנו ושל הכלל ולא רק במדינת ישראל, בפניי עורך מעריב כי אם התמונות יעלו הריי ש"הוא סוגר את הבאסטה ומבחינתו הוא סותם את הגולל על כל פרוייקט חייו ועל חייו גם" בכדיי שלא להעלות תמונות לעיתון.
הם אנשים בעליי קשרים בדרגים גבוהים ובעלי השפעה ומדובר בפרסום בודד.
עמדתי כנמלה בפניי בני הנפילים,ואילולי שמים מסיעיים על ידי היינו כאן יחד מבכים משבוע לשבוע מפרסום לפרסום מה הפעם ייחשף.

אולי מישהו יתחיל לקלוט זאת?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/5/2005 03:20 לינק ישיר 

בויזניץ אין שתי צדדים,אין מלחמה, אני לא ראיתי מלחמה בחגים,לא בר"ה,לא ביו"כ,ובטח לא בסוכות,לא ראיתי מלחמה בשביעי של פסח, למה אתם רואים מלחמה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/5/2005 04:11 לינק ישיר 

אני אפילו לא אגיב לך.
אתה מנסה להתעלם? כמו בת יענה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/5/2005 04:30 לינק ישיר 

אז לא ...כל יהדות התורה יודעים האמת .דבר ראשון יראת שמים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/5/2005 15:44 לינק ישיר 

שי ידידי
אתה יודע שאני אוהב ומעריך אותך.
אני גם יודע שאין לך מידע אמין ומדוייק. ישנם אנשים אינטרסנטיים שמניעים אותך.
אתה בהחלט מפעיל שיקול דעת, אבל אשאל אותך בכנות - למה לך?
מה אתה מכניס את ראשך הבריא למקום שאתה לעניות דעתי לא צריך להיות בו?
כמו שאני לא אמצא את עצמי מגיב לאשכולות העוסקים בגור, סאטמר, בובוב ועוד, כך אני מצפה שלא תנסה להיות "נייטרלי" מהאו"ם.
עזוב אותך מזה... חבל על הזמן שאתה מנפק מניפסטים ניטרליים כמו: "למרות שהוא רצה פרובוקציה למה להגיב?"
מ'כפת לך? אתה הרי יודע את האמת כי אני דיברתי אתך על זה...
יש לך דברים יותר חשובים ותכליתיים בשבילך שתענה להם.
אגב, באשכולות של אשדוד אתה מגיב בחינניות ולא ברצינות תהומית

אז קח'תחיים באיזי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/5/2005 20:11 לינק ישיר 

נתבקשתי ע"י המדיה שהיתה אמורה להביא את הכתבה לאור העולם לקחת חלק בעבודה שם ואז נודעתי לעניין, לכן עשיתי את שעשיתי. תאמין לי לא מכבוד בית ויז'ניץ אלא מפניי כבוד שמים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/5/2005 20:15 לינק ישיר 

אולי בהחלט תגיד לנו שי כמקורב בחצר אחרת מה חיפש היום המשב"ק ר' הערשיל כץ בבית רבך?
היש קשר לסיפור של גרינברגר שהוא החברותא של בנו ובעבר גם שימש כראש כולל אצלכם. או שזה סתם משהו אחר.?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/5/2005 11:42 לינק ישיר 

שי קאהן עם כל הכבוד וההערכה לך על מה שעשית למען כבוד שמים, אתה נראה לי באמת מדי תמים או שאתה באמת לא יודע מה קורה היום בויזניץ.

בוא לויזניץ לשבתות, ימים טובים אף לימות החול, ותראה בעצמך האם יש משהו בדבריך שיש "באלאגנים" "צעירים מנסים לכבוש" וכו וכו'? אתה פשוט לגמרי מנותק מן המציאות!

בשונה מן הקצה אל הקצה, ממה שהי' בויזניץ לפני כ' שנים,
ויזניץ פורח ומשגשג כיום הזה לשם ולתפארת. האנשים שמנהלים ויזניץ הם אנשים תלמידי חכמים ויראי ה', והם מנהלים אותה על מי מנוחות בסייעתא דשמיא מרובה.

אתה פשוט נסחב אחרי כמה עלובי נפש - תומכי ר' מענדעלע, שהם מיעוט קטן בשולי המחנה, פוחזים וריקים או עשבים שוטים, לכל הדעות, שכל אחד מבין שהם לא יכולים ולא רוצים בשום אופן להשלים עם המציאות הטובה והנעימה ששורה כיום במחננו - כשבכל פעם ששני ילדים רבים ביניהם או לחילופין כשר' מענדעלע אכן מתחיל עם השטויות שלו הם עושים מזה רעש גדול עם פשקווילים וכדו', ואתה פשוט נסחב ומאמין כאילו יש אלימות ובאלאגנים וכו' וכו'

אם אתה לא מעודכן ממה ומי בויזניץ, למא אתה סתם מפטפט ולוקח לך את הכבוד להיות 'מוכיח השער' וללמד בינה על דברים שאין ביניהם ועם המציאות ולא כלום.

(כל אחד יודע, שבתקשורת החילונית, כשמגיע לענין חרדי, כל עלוב נפש יכול לעשות שם כותרות מכמה סיפורים ילדותיים, מתוך סילופים מגמתיים ולפרסם רק חצאי סיפור, הכל כפי האינטרסים.)

אם אתה כל כך תמים ומאמין לכל לוקש, אז זה הבעי' שלך, ולא של ויזניץ! הבנת?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/5/2005 20:48 לינק ישיר 

אז זהו שאני לא ניזון משמועות ואני כן יודע מה קורה
אז הכל מלא על גדותיו והכל כה יפה ושרים ומתפללים ...
זה לא מכחיש את העובודת שיש איבה ומלחמות ושהיו כמה קמרי אלימות מ2 הצדדים.
אם כל הכבוד לא ר' מענדע'לע ולא ר' ישראל הרבע'ס שלי.
ואין יל שום אינטרס לצדד בצד אחד ולכן גם אל אמרתי שצד אחד אשם בגרם יותר מהצד האחר.
תכל'ס מדובר יותר בצעירים שצריכים מעט טעם ותעסוקה בחיים ומוצאים לעצמם נקודת תורפה, ולא משנה מה גיל הצעירים ומה מקום תעסוקתם ודרגתם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/5/2005 01:05 לינק ישיר 

לצד הקטן,מענין רק שידברו מהם,המטרה לא לשכוח שהם עוד חיים,זה כל אחד רואה,וקורה,יום יום.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > ויזניץ החסידות > גבאי חדש למרן אדמו"ר שליט"א
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext