בית פורומים אחרדים-אלעד

מכות מתחת לחגורה ותגובה מאוחרת של ההנהלה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-15/5/2005 23:29 לינק ישיר 
מכות מתחת לחגורה ותגובה מאוחרת של ההנהלה

אמש במוצש"ק הושמץ בפורום אחד מחשובי המג"ש בעיר (אני אישית לא נמנה על קהל מעריציו אבל מכיר בעובדה שמדובר בת"ח).

הייתי מעדיף לא להעלות את הנושא אבל העובדה שהידיעה היתה כאן למעלה משעה וחצי "וזכתה" לעשרות רבות של צפיות גוררת בעקבותיה מאתמול גל של שמועות בעיר.

טוב עשו המנהלים שמחקו את דברי הנבלה אך חבל מאוד שהם עשו זאת רק לאחר למעלה משעה וחצי מהרגע שהידיעה עלתה לאתר.

עקב השמועות הרבות שעוברות מפה לאוזן (וחלקן מדברות על איומים שקיבלו מנהלי הפורום שנדרשו למחוק את האשכול פן יבולע להם) אני רואה חובה לכתוב כאן כי ביררתי הבוקר את הנושא ואני יכול לומר במאה אחוז שמדובר בהשמצה פרועה.

האשכול שנכתב כאן אתמול (ועדיין מופיע באתרים "חרדיים" אחרים בהייד פארק) שיקרי לחלוטין.

חבל מאוד שהופכים את הפורום לזירת השמצות פרועות ומשולחות רסן וחבל גם שההנהלה מגיבה באיחור וגורמת נזק בל ישוער למושמצים.

לפעמים (כמו בפעם הזאת) דוקא המחיקה המאוחרת וההתעלמות שבאה בעקבותיה היא היא הגורמת לשמועות המרושעות להמשיך לרוץ ולהפיל חללים.

ולכן אני מרגיש חובה להזים בפומבי את השמועות הנתעבות: ביררתי את העובדות ומדובר בעלילה שפילה

ומי ייתן ולא נדע עוד דברים מכוערים ואפלים שכאלו.

פולי.

תוקן על ידי - פוילישער - 15/05/2005 23:41:34

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/5/2005 12:57 לינק ישיר 

מטבע הדברים אני לא אפרט כדי לא להוסיף שמן למדורה.

ביררתי את הנושא. וכשאני אומר שביררתי, אז ביררתי.

לא רק שאין לדברים שחר אלא שגם ידוע לכל מי "המשמיץ" ומה טעמיו.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/5/2005 11:03 לינק ישיר 

אין לי מושג אם זה נכון או לא, אבל מי אומר שזה לא נכון? ואתה פוילישר אמרת שביררת, איך בדיוק נגשת לרו' ושאלת? דפקת בכל דלתות השכנים ושאלת? תסביר איך אתה יודע. פרט ונקמק.

"הנה ימים באים נאום ה''"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/5/2005 00:40 לינק ישיר 

ההנהלה לא יכולה להיות כאן 24 שעות ביממה, גם למנהלים יש חיים ויש משפחה בבית..

ברגע שראיתי את האשכול מחקתי אותו, וגם הגיעה בקשה מגולש שאמחוק אותו.

לא היו עלי שום איומים.

ברור מאילו שההשצמות שהיו שם היו מכוונות בכדי ללכלך ושאין להם שום קשר למציאות.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אחרדים-אלעד > מכות מתחת לחגורה ותגובה מאוחרת של ההנהלה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext