בית פורומים בחדרי חרדים עולם הפרסום

עבודות הגמר המנצחות של הקורס לפרסום

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-17/5/2005 13:53 לינק ישיר 
עבודות הגמר המנצחות של הקורס לפרסום
מצורף קובץ

מקום ראשון - ירקות אורגניים:

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/6/2005 15:43 לינק ישיר 

דוד 10,
מה לכהן בבית הקברות (לדעות אחרים) אתמהה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/6/2005 04:31 לינק ישיר 

דעתי, הבלתי נחשבת:

הרעיון של קרן ליב"י יפה מאוד. הטקסט בעייתי (יותר מדי פעמים "לכל חייל" בשניים וחצי משפטים).

הצילומים של עוף טוב מגרים מאוד. בולט מאוד שם החברה. נקלט אצלי מיד. אם החנות הייתה פתוחה כעת, הייתי רץ...

הצילומים של טעם בראשית יפים, אבל לא עושים לי חשק לקנות אורגני.

הדירוג שלי:

עוף טוב
קרן ליב"י
טעם בראשית

מאחל לכולם להצליח במקצוע החדש.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/6/2005 10:20 לינק ישיר 

לטעמי המקום הראשון זה דווקא עוף טוב, המקום השני אורגני וליבי שלישי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/6/2005 21:48 לינק ישיר 

סתם ככה עברתי לי על הפורום והגעתי ג"כ לאשכול הזה.

אני מוכרחה לציין שהרעיונות של לב"י חמודים למדיי.
נהניתי מכולם!

(את העיצוב לא אהבתי במיוחד, אבל שוב, הרעיונות מקסימים!)

תוקן על ידי - ריקשה - 11/06/2005 21:49:47

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/5/2005 11:35 לינק ישיר 

מעבר לעובדה שהקורס היה מלא בתוכן, עצם העובדה שהחתימה של תרצה מופיעה בסוף על התעודה היא הבדל ממשי בריאיון העבודה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/5/2005 03:50 לינק ישיר 

זה אומר שאני פריק של מוזיקה. שזה גם איזשהו קטע קריאייטיבי, יותר נכון זה מאד קריאייטיבי.

והניק שלי, אכן הוא לא ממש קריאייטיבי.

בונפיס=ילד טוב (צרפתית). גיליתי את זה למפרע.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/5/2005 02:26 לינק ישיר 

זה אומר שתמיד היית קריאייטיבי ?

או שזה אומר שהניק לא בהכרח קריאייטבי ?

...

שיהיה לך בהצלחה ושלא תתבזה משום הצעה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/5/2005 02:20 לינק ישיר 

CZW,

אני ניק די ותיק בפארק

ולראיה...

פורום חסידיניוז:
http://masoret.hydepark.co.il/hydepark/forum.asp?forum_id=8329

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/5/2005 02:16 לינק ישיר 

אינתי,

בדיוק בגלל שישנם כאלו שיצאו משם כשהם ממלמלים : " לא התלהבתי", בדיוק בגללם אני טוען שהיו צריכים להבהיר את מטרות עבודת הגמר, ואת המטלות שהוטלו עלינו.

לרגע לא חשבנו שנספיק ללמוד הכל בבת אחת, אבל המינימום שכולנו ציפינו אליו, זה קצת יותר כבוד ויחס נכון מצד אלו שבאו לתערוכה.

בינתיים כולם אמרו, שלב"י ניצחו בקריאייטיב, ואילו האורגנים ניצחו בגלל עיצוב מושלם, וקונספט מעולה מאחורי השם שבחרו לקמפיין שלהם.

הבעיה היתה שבמקום עצמו, כולם, לא הפסיקו להיתלונן על רמת ההגשה הירודה, כשהם מתעלמים לגמרי מכך שמעולם לא לימדו בקורס הזה הגשה מה היא, אלא, קריאייטיב נטו.

נכון שאנחנו עוד נילמד המון מתוך העבודה עצמה, אבל לעת עתה גם התותחים שבין בוגרי הקורס קיבלו הצעות עבודה מאכזבות ומבזות, אם בכלל.

בקיצור שום דבר לא בא בקלות, ובמיוחד לא, כשזה נראה כל כך כייף.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/5/2005 02:13 לינק ישיר 

מה שבעיקר לא למדתם שם זה:

לשנוא

את

המשרד

המתחרה

...

למצוא

תמיד

חסרונות

ביצירה

של

האחר

...

אז יש לכם עוד הרבה מה ללמוד...

החלק החשוב עוד לפניכם...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/5/2005 02:06 לינק ישיר 

אינתלגנת, אקונה, בונפיס (וכל ה"ניקים" ה"קריאייטיביים" שבוודאי לכל אחד מכם יש מגילה שתסביר מה מסתתר מאחורי הניק...)

אני אנסה לתמצת את דעתי במשפט אחד:
"אין ספק שהקורס יעזור לכם להתקבל לעבודה בתחום"

וזה בעצם העיקר...

כל השאר לומדים תוך כדי עבודה, רצוי בשילוב השתלמויות ולימודים.

ראיון עבודה לפני הקורס של תרצה לא ידמה לראיון שיתקיים לאחריו...

וזה מספיק.

לדעתי הקורס האמיתי זה החיים, ואולי קורס שמקביל לחיים-לעבודה המעשית.

אני ראיתי ביניכם כאילו שלהערכתי יהיו בכלל פלנרים/תקציבאים וכו' ולא בהכרח אנשי קריאייטיב, אבל ללא ספק הקורס יעזור להם להתחיל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/5/2005 01:32 לינק ישיר 

אקונה,

אני שונא לייעץ לאנשים אחרים מה לעשות. העצות שלי לעצמי לא עובדות.

מה שכן, אני יכול להביא לפניך את מירב הנתונים כדי שתחליט בעצמך.

הקורס המדובר נערך בליווי מקצועי של תרצה גרנות, שגם הרצתה בו. תרצה נחשבת לאשת הקריאייטיב מספר אחת במדינה. אוטוריטה מוחלטת. אבל היא מתמחת בעיקר בתחום הקריאייטיב, וכל התחומים האחרים של הפרסום לא ממש נמצאים בראש מעייניה. רק מה, בגלל שאף קופירייטר לא יכול היום להוציא עבודה טובה תחת ידיו מבלי להבין אסטרטגיה (קרי: הבנה שיווקית ויכולת לגבש מסרים פרסומיים ברורים, לפני שלב הרעיונאות), אז כמו שאמרה תרצה בתערוכת הגמר, חייבים לשלב בלימודים גם אסטרטגיה. אבל שוב, זה לא תחום התתמחות שלה. לתחום זה יש מכללות רבות לשיווק ולפרסום שנותנות כלים טובים הרבה יותר. ולמרות זאת, כפי שראיתי במו עיניי, בוגרי הקורס הנוכחי יצאו עם ידע מרשים בתחומים מגוונים.

במילים אחרות: תרצה קריאייטיב, תרצה תרצה. לא תרצה קריאייטיב, תרצה משהו יקר יותר. (מחיר הקורס היה בסביבות 4000 ש"ח, לעומת לימודים אקדמאיים במכללות לפרסום ושיווק, שעולות לערך כמחיר אוניברסיטה).

אגב, אני לא ממש מעודכן מתי אמור להיפתח הקורס הבא, אם בכלל. זה לא משהו סדיר.

בונפיס,

אין כזה דבר "מטרות עבודת הגמר". המטרה היחידה שהייתם צריכים לעמוד בה היא לשכנע את השופטים מדוע הקמפיין שלכם יעבוד. הייתם צריכים להסביר לנו מהו הבריף שעל פיו עבדתם, מהו המסר הפרסומי, מיהו קהל היעד, וכן להציג קריאטיב מפתיע שיגרם לשופטי התחרות להשתנק ולפלוט את הקפה המגעיל שהיה בשולחן הכיבוד.

אלו שהגיעו ושפטו היו אנשים שעוסקים בפרסום ברמות הגבוהות ביותר (ללא הכללות). הם מבינים מהו קמפיין מנצח, הם מבינים מהי מודעה ענקית, הם מבינים היטב מי שיחק אותה בגדול ומי צריך לבחור לו מקצוע אחר. על פי נסיונם המקצועי הם קבעו את החלטתם.לדעתי, הם צדקו.

וכפי שאמרתי לאקונה, למרות שניסו להזריק לכם כמויות אדירות של חומר ב-14 מפגשים, ולמרות שניסו לגוון לכם את הנושאים בקורס, עדין, אין מצב שתוכלו לדעת הכל באינסטנט. מה גם, כפי שאמרתי לעיל, שההתמקדות של תרצה היא בתחום הקריאייטיב, וכל שאר התחומים נספחים ושוליים (תוכל לבדוק את זה לפי העיסוק המקורי של המרצים בקורס). אז באופן יחסי, הייתם ענקיים. באופן אובייקטיבי, אני מצדיק את אלו שאומרים שהתערוכה לא הייתה משהו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/5/2005 00:57 לינק ישיר 

אינילגנת,

אל דאגה, אף אחד מאיתנו (בוגרי הקורס האחרון), לא חשד ולו לרגע אחד שזה יהיה קל.

מה שכן, מאד איכזבה אותנו העובדה שהגיעו כל כך מעט אנשים לתערוכת הגמר, ואלו שהגיעו לא תודרכו בתחילת התערוכה על מטרות עבודת הגמר.

אלו שכן הגיעו, היו חלקם אנשים שממש לא קשורים לתפקיד אותו למדנו, או שהם ממש לא התעניינו באמת במישהו אלא באו כדי שלא יגידו שהם לא היו.

יש לציין שהיו גם כמה שבהחלט שווים את שמם הטוב.

התערוכה היתה אכזבה, אבל הקורס היה פצצה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/5/2005 00:31 לינק ישיר 

תודה.
עכשיו תגיד, אם התחום הזה רק מעניין אותי. ז"א, לאו דוקא בשביל לעסוק בו ביומיום, אלא יותר בשביל ההתענינות, כדאי להצטרף לקבוצה הבאה, או שהיית ממליץ על בית ספר או מכללה אחרת? או שההפרשים במחירים ממש לא בהשוואה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/5/2005 00:07 לינק ישיר 

אקונה,

היה לפני כ-4 שנים קורס פרסום למגזר החרדי של ACC (תרצה גרנות), ביוזמה ובניהול של מר קובי אריאלי. בקורס זה השתתפו דמויות רבות שדומיננטיות מאד היום בעולם הפרסום.

לאחר מכן, היה קורס נוסף לנשים, שלא הוכתר בהצלחה מרובה (אפילו לא התקיימה תערוכת גמר).

הקורס שהסתיים בשבוע שעבר בניהולו של עמית נגלר, הוא שחזור של הקורס הקודם. קורס מזורז, ממוקד, 14 מפגשים והשטיקים של תרצה.

צר לי לאכזב את בוגרי הקורס שמסתובבים כאן, אך למרות ההבטחות הגדולות והנצורות שנאמרו לכם על השתלבות בשוק העבודה בתחום הפרסום, לא בטוח שזה ילך כל כך מהר. סבלנות, אמביציה, תעוזה וחוצפה (לאו דווקא בסדר הזה), אלו תכונות שמאד חיוניות להשתלבות בעולם המטורף הזה - אם לא תתחרטו בינתיים, כמובן.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > תרבות ואומנות > בחדרי חרדים עולם הפרסום > עבודות הגמר המנצחות של הקורס לפרסום
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 4 5 לדף הבא סך הכל 5 דפים.

bholext