בית פורומים ויזניץ החסידות

למה בחר 'מנדלה' הפעם כן להגיע ?...

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-18/5/2005 16:13 לינק ישיר 
למה בחר 'מנדלה' הפעם כן להגיע ?...

המנדליסט שואל "מעניין, למה עדכנו אותו?" דהיינו שבית הרבי שליט"א עדכנו את 'מנדלה' על הנסיעה למירון..

טיפש ונוכל כמו רבך! תשאל את השאלה הזאת לרבך 'מנדלה', למה בכל פעם שמעדכנים אותו, הוא לא מגיע??

למי שלא יודע. בכל פעם שיש אירוע וכדו' בבית הרבי שליט"א, מטלפנים ל'מנדלה' לעדכנו, והוא בוחר ברוב הפעמים לא להגיע, או משום כדי שיוכל אח"כ לשקר ולומר לחסידיו ש'רודפים' אותו ולא עדכנו אותו או משום שסתם שונא את אביו..
והיום הוא כן בחר להגיע ולהצטרף לנסיעה למירון.. למה? אינני יודע.. מסתמא מתגבש כבר במוחו השטני איזה פרובוקצי' שיחזיר איתו ממירון...

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/5/2005 23:04 לינק ישיר 

זה לא שאלה רלונטית למה אותו ה... בחר להגיע למירון

שמעון אייער

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/5/2005 01:11 לינק ישיר 

כנראה מי ששואל למה? אצל האב"ד, לא מכיר אותו... אצל האב"ד אין דרך, אין שיטה, אין היגיון, אין סיבה, יש ויש פוליטיקה , אף אחד לא יכול לחשב אותו, אפילו לא הוא עצמו,הסובבים שלו יודעים את האמת ,רק לא יודעים איך לרדת מהעץ הזה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/5/2005 18:34 לינק ישיר 

כל הקולה, שלום וברכה

תדע נאמנה שאם אתה רוצה להתעדכן מהקורה בויזניץ ע"י הפורומים בהיידפארק, אז אתה בצרות.
אם תלך לשיכון ויזניץ ותסתובב שמה איזה זמן, אז תווכח מיד שאין פה שני צדדים.
יש צד אחד והוא 'חסידי ויזניץ', ויש בשולי המחנה מיעוט קטן של עשבים שוטים אוהדי ר' מענדיל, שכל מגמתם הוא רק להכפיש ולהשמיץ ולהמציא סיפורים שלא היו ולא נבראו.
חסידי ויזניץ חיים היום יום טוב, ולא מסתכלים בכלל לעברם של העשבים השוטים הללו. סיפוריהם ותיאוריותיהם לא מעניין אף אחד בויזניץ.
פה בהיידפארק מסתובב לו מענדעליסט אחד ומנסה בכל כוחו למכור את ה'לוקשן' שלו. מי שקונה, עושה זאת על אחריותו לבד.
אכן כולם אנשים משועמים פה, אבל לכל דבר יש גבול. האם לדעתך צריכים אנחנו להתייחס לכל 'לוקש' שהמנדליסט מנסה למכור. בהחלט שלא. מי שיודע, יודע שאסור להם להאמין אפי' חצי מילה, ומי שלא יודע, זהו הבעי' שלו.

אתה שואל אותי אם יש לי מקור נאמן למה שאני מספר?
האם אנחנו מתווכחים פה על היסטורי' מלפני מאות שנים? אנחנו מדברים על דברים שקורים כיום הזה. והדברים ידועים לכל מי שרוצה לדעת. (ואם אתה דוקא כן רוצה לדעת, אז אגיד לך, שאני כמו רוב האברכים בויזניץ, יש לי חברים בבית הרבי שליט"א ויש לי חברים מראשי החסידות, שאני מכיר אותם מקרוב כאנשים נאמנים ודוברי אמת, ואתה יכול לברר בשקיפות כל דבר שקורה בבית הרבי שליט"א וכדו'. אין ע"ז שום בעי'. הבעי' הוא של המנדליסטים שמנסים למכור לך 'לוקשן', להם תשאל שיוכיחו לך את המקורות שלהם. אם יש להם מקור א' בבית הרבי, זהו 'מנדלה' בכבודו ובעצמו, שאין כמעט אדם בכל חסידות ויזניץ שלא תפס אותו בשקרים ובכזבים.. )

ולכן, משום שלדעת חסידי ויזניץ אין בכלל על מה להתווכח, מה שנשאר לנו לעשות, זהו לעשות בדיחות..

ואם תטען שגם הצד השני טוען שהוא צודק והצד השני שקרן. אז מה אתה רוצה שאני יעשה בשבילך, האם אני צריך להביא כאן ועכשיו את 'אליהו הנביא' להוכיח את צדקתי? אם ויזניץ מעניין אותך, לך בעצמך לברר מה קורה, ותווכח בעצמך את הכל.

א איד12

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/5/2005 17:53 לינק ישיר 

חבר'ה תשתדלו להיות אובייקטיבים, בדיחות תשימו באשכול בידחות.
כאן אמור להיות מבחינתכם מקור לשמוע את צד האמת שאתם מציגים ואנשים נכנסים לקרוא ...
אז אם אתה טוען שתמיד מזמינים אותו והוא סתם משחק אותה... כלומר שבכל אירוע שהרבי יוצא ונמצא גם ר' מנדל מוזמן.[ מה לעשות הוא בנש"ק ובכלל הבן של הרבי אז מבחינתי הוא עדיין ר' , עד לא ממזמן גם אתה כינית אותו יחד עם ר' ]
תן לנו להבין מה המקור והכח שלך לאמר זאת בבטחה?
סתם כדיי שיהיו 2 צדדים למטבע?
אתה איש הקונספירציות?
יש לך מקור שמהימן באמת שאין לו אינטרס להכפיש שאתה מכיר בו איש אמת ואתה מכיר בו שהוא יודע מה קורה בבית הרבי?
תן לנו להבין.

ותסלח לי אתה, כן, אתה שם בצד...
הוא אל הזכיר בשומקום שהרבי התחנן, הוא אמר שהרבי שאל על העניין וכיוון שהבינו מהרבי שהפעם יש לרבי רצון שהאו יגיע הזמינוהו.
אני במקומך הייתי לוקח מכאן מקור ואסמכתא מתוך דבריו שכשהרבי רוצה הגבאים מבצעים ואילו הריב היה רוצה שר' מענדל יגיע תמיד הרבי היה קורא לו תמיד.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/5/2005 17:22 לינק ישיר 

ברוך השם.
מענדעלע כבר חזר משם עם איזה סיפור בדוי

הסיבה שהפעם הוא כן נסע עם הרבי שליט"א, היא משום שהרבי שליט"א ממש התחנן וציוה להגבאים שגם 'מענדעלע' יצטרף לנסיעה...

הוא פשוט רצה לציית למה שהרבי אומר... הוא לא צודק?

נ.ב. המקור, שהרבי התחנן ש'מענדעלע' יצטרף לנסיעה, הוא 'ציפסל' שמסתמא הוא או חבירו היו בחדר הרבי בשעת שהרבי דיבר עם הגבאים, או שר' הרשל כ"ץ סיפר זאת ל'ציפסל' או יכול להיות ש'מענדעלע' בכבודו ובעצמו סיפר זאת ל'ציפסל' (האם אתה צריך מקור יותר מהימן מזה...?)

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > ויזניץ החסידות > למה בחר 'מנדלה' הפעם כן להגיע ?...
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext