בית פורומים אחרדים-אלעד

גנים בצל עובדים ערבים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-21/5/2005 23:11 לינק ישיר 
גנים בצל עובדים ערבים

תופעה: גני איגוד בני האברכים.

מי נתקל בתופעה החמורה הבאה:
לפני כחודשיים התחיל עונת הרישום בגנים, לתומי ביצעתי רישום לביתי בת ה-3 לגני איגוד בני האברכים שנמצא בבניין בית מרגלית. כידוע הנהלת בית ספר בית מרגלית ואיגוד האברכים היינו אח - אותה הנהלה.

הרישום לגן נעשה אחר שכנועים מטעם הנהלת בית ספר בית מרגלית ואיומים שאם לא ארשום את ביתי לגן האמור אזי גם בעתיד ביתי לא תתקבל לבית ספר, בתחילה עמדתי על שלי והשבתי שהחלטתי לרשום את ביתי בת ה-3 לגן אחר.

שיקוליי הפרטיים לא לשלוח לגן של איגוד האברכים היו לאחר שהתייעצתי עם מספר חבריי בכולל בו אני לומד שסיפרו לי שבגנים אין מענה הולם מבחינה חינוכית, לעומת הבית ספר שהמצב שונה.

לאחר מספר ימים אני מקבל טלפון בטון אחר, כלומר האיומים עלו טון, "אם לא תכניס את ביתך בת ה-3 לגנים שלנו אזי גם ביתך בכיתה ב' לא תוכל להמשיך בבית ספרנו" אמר הקול שמעבר לאפרכסת", כן, בכיתה ב' בבית מרגלית לומדת ביתי וכאן הרגשתי שנעשים כאן עסקאות מבית היוצר של חברה סוללרית, קרי שתיים תמורת אחת. בכל מקרה כבר לא הרגשתי שמדובר כאן בחינוך ילדים.

האמת ישבתי עם עצמי ואמרתי לעצמי בוא ניהיה עניינים:
מצד אחד שמתי את האיומים ואת השיטה הדיקטטורית שאימצו הנ"ל מה שבעצם הביא אותי לחשוב שדווקא לא ארשום את ביתי לגן של האיגוד, זאת ועוד שאין מענה הולם מבחינה חינוכית בגנים.
מאידך חשבתי על התסבוכת העלול להיווצר באם ישלחו את ביתי בכיתה ב' הביתה, בכך גם הוספתי לעצמי את המכריע מכל והוא שבאם הבנות שלי ילמדו באותו המבנה יהיה זה הרבה יותר קל עבורי, משום שבלכתי לכולל בבוקר לא אצטרך להסתובב בעיר ואוכל להוריד את שני בנותיי למבנה של בית הספר בית מרגלית.

וכאמור הכרעתי להיכנע ואכן לפני חודשיים ביצעתי רישום לביתי בגנים של איגוד האברכים.

אך מה שקרה כעת זה נקרא לצאת קרח מכאן ומכאן, נודע לי ע"י מקורות נאמנים ביותר במועצה שהכשירו ברובע C שטח (מי שלא יודע זהו שטח חדש הנמצא באתר הבניה, אֶי שם רחוק למעלה בין הערבים שבונים בנינים) השטח אמור לאכלס בתוכו את כל הגנים של איגוד בני האברכים, מה שבעצם אומר שבכל בוקר יהיה לי בת להביא למבנה בית הספר בית מרגלית ואחר כך לטפס במעלה ההר לעבר אתרי הבניה והפועלים הערבים לשלב את ביתי בגן.

פניתי להנהלה שהסבירו שזה לא מדויק אך דחו אותי מהסברים, בקיצור ההנהלה עושה הכל בימים אלו להסתיר את הנושא, אך עובדות נפרד והסתרות נפרד, התכנית במועצה בנושא גנים אלו כבר סגורה.

אם אשכנזים היו עושים לנו דבר כזה היינו קוראים לזה "דיקטטורה" אבל אצלנו מותר לרמות הורים לשטות בהם ולעשות כל העולה על מוחנו.

אגב, הודעתי להנהלה חד משמעית לבטל את רישום ביתי גם במחיר הוצאת ביתי מכיתה ב'.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/5/2005 23:24 לינק ישיר 

אוקיי.

חשבתי, אתה יודע.

מי ההנהלה?

אותה אחת שכתבת באשכול אחר על פיטוריה?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/5/2005 23:22 לינק ישיר 

יש לי בן במוסדות אור האמת, לשלוח לך גם את הספח תעודת זהות? או שזה מספיק.

חשבתי שתגיב ענינית.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/5/2005 23:18 לינק ישיר 

יוניקע,

תקן אותי אם אני טועה.

לא כתבת פעם שהבנות שלך לומדות אצל בן דוד?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אחרדים-אלעד > גנים בצל עובדים ערבים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext