ילדה בת 7 נפצעה באורח קשה לאחר שנשפך עליה דוד מים רותחים. צוות מד''א ירקון מטפל בילדה, הסובלת מכוויות מדרגה ב' בכל חלקי גופה.
nrg
נשלח ב-1/6/2005 14:11
הגרשז
אולי במקום לנאום בלי הפסקה, ולתקוף מתנדב שכנראה תקנא בעולם הבא שלו, אולי תתנדב גם אתה...
תתחיל לראות את עצמך גם ב"קוראים אלעד"....
איזה כבוד?????
נשלח ב-31/5/2005 07:55
כמה שטויות.....
מה עם הילדה (זוכרים על מה נפתח האשכול)....
מה מצבה....
מה שמה, להגיד תהילים........
נשלח ב-30/5/2005 20:04
בני מינצמכר ידידי על תתעסק עם שוטים שיושבים על המחשב וחרב פיפיות בידם...
הוא לא שווה אפילו חצי תגובה.
"כל העוסקים בצרכי ציבור באמונה ..."
נשלח ב-30/5/2005 11:35
הגרשז
תן לי לנחש שרצית להתקבל להצלה ולא קיבלו אותך, לכן אתה מנסה להשמיץ את מנכל הצלה אלעד, שעושה ימים ולילות למען העיר.
אבל אינני מבין, איך רצית שיקבלו אותך לארגון. איך אפשר להסתמך עליך, שבאמת תגיע לאירוע, בו דרושה עזרה רפואית, אם אתה עסוק בלהשמיץ אנשים בפורום.
תבין את ההחלטה לא לקבל אותך.
נשלח ב-30/5/2005 11:11
אני מכיר את בני מ. טוב מאוד הוא עושה הרבה למען המתנדבים אפילו עם הוא לא מגיע לכל מיני אירועים שיש בעיר בגלל שהוא בעצמו חייב להתפרנס זה כמו מנכ"ל מד"א וכו' גם הם לא מגיעים לכל האירועים . אבל עצם העובדה שהמתנדבי הצלה הצלה בכלל לא מקופחים והרבה ערים רצו שיהיה להם אחראי נורמלי . שיהיה גב לכל מתנדב .
ולך בני אני אני בכלל לא מבין מה כל הוויכוח עם את מגיע או לא מגיע ...
בברכת עלה והצלח
מתנדבי הצלה אלעד.
ודרך הגב מתי עוד פעם יהיה מפגש טוב אנחנו רוצים רק בתוך העיר שיהיה קל להגיע ואפילו ישראל חזן שבטח הוא יהיה במשמרת אבל תעשה את זה במקומות שהרכבים לא יכולים לכנס לשם.
נשלח ב-30/5/2005 10:55
כמה פעמים אני צריך להסביר שאני לא תוקף את המתנדבים היקרים אלא להיפך.
אני אומר מה שרבים מהם חושבים ומהם בעצמם שמעתי את הביקורת.
הצלה אלעד,
שאלתי שאלה מאוד פשוטה.
לכמה קריאות יצאת בשנה האחרונה?
למה אתה מתחמק? תענה!
וכעת אשאל שאלה נוספת.
איך זה שתמיד רק "אתה" תופס פוזות בעיתונים?
הרי יש 30 מתנדבים כן ירבו בהצלה אלעד אז איך זה שהתמונות שלהם אף פעם לא מופיעות ושלך תמיד כן???
הם לא מתנדבים בשטח רק אתה?
או אולי שבזמן שהם עסוקים בחילוץ ועזרה אתה עסוק בלתפוס פוזה?
ועל זה נאמר "תמונה אחת שווה אלף מילים".
ושוב פעם אני מזכיר לך שאני מחכה לתשובה עניינית.
אל תתחמק. תענה!
(ואחרי שתענה לשאלה העניינית שהצגתי אני ישמח לענות לכל שאלותיך. )
נשלח ב-30/5/2005 09:49
אני כבר שנה וחצי לא כותב פה בפורום. הגרש"ז וחבריו הורידו פה את הרמה לאפס, לזבל..
לא מעניין אותי להגיב על פוליטיקה. אבל פה ראיתי צורך, שוב פעם מכיון שדוקא אני זכיתי להכיר את הנ"ל.. אני מרגיש חייב המון להנ"ל. וד"ל.
ושוב, גרש"ז יקירי, יש גבול לאטימות, שלא תזדקק אבל האם אתה מחכה ח"ו לראות ילד מכחיל בידים בשביל להעריך את הארגון ופועלו?
מקוה שתבין את העסק, (האמת, לא נראה לי..)
נשלח ב-30/5/2005 09:22
כתבתי ומחקתי,שוטה שכמוך לא שווה תגובה.
אבל השורה האחרונה שלך נראית לי תמוהה משהו. למה שלא תכתוב מי אתה ותעמוד מאחורי המילים שלך?או אז כולם ידעו מי זה הפרזיט ששונא אנשים שעובדים ומתפרנסים בכבוד {עיין אשכול "מהומות בסניף של.."} או מי זה הגזען ששונא אנשים ספרדים ואת החינוך שלהם {עיין אשכול בנושא ביה"ס בית יעקב} או מי זה צר העין ששונא את המתנדבים ואת מה שהם מייצגים!?
אני זורק כפפה לגולשים פה בפורום אולי מאן דהו ירים אותה [וגם אותך...]
תוקן על ידי - הצלה_אלעד - 30/05/2005 9:28:46
נשלח ב-30/5/2005 09:22
חבל שאתה לא מבין ענין...
בנתיים הנ"ל הוא מנכ"ל הצלה אלעד. מה אתה רוצה שלא הוא יהיה כתוב בעיתון?
נשלח ב-30/5/2005 08:40
אני מדבר על דברים ששמעתי מהמתנדבים שכועסים על זה שמי שבכל השנה האחרונה בקושי יצא לקריאות וגם אם יצא זה בעיקר בשביל להצטלם לקוראים אלעד ומפתח העיר לוקח את כל הקרדיט לעצמו.
אז אנא אל תטיף לי מוסר. כי אני לא תוקף את המתנדבים אלא את מי שמתיימר לייצג אותם ולהצטלם ולדבר בקשר האירגוני בשמם ובעצמו הוא בקושי מתנדב (ולא הזכרתי בכלל שמות אז למה לך לעשות את זה?)
נשלח ב-30/5/2005 00:19
---
תוקן על ידי - שעון_הדובר - 30/05/2005 0:34:26
נשלח ב-30/5/2005 00:14
משום מה יש אצלנו בציבור אנשים גאוותנים, גסי רוח. שאינם יודעים לפרגן, לא יכולים לראות שהשני מקבל את הקרדיט המגיע לו. הם בטוחים שהם המייבינים הגדולים, שהם יודעים הכל, לא יכול להיות שיש אנשים שבאמת באמת עוזרים הם בטוח עושים את זה עבור כבוד, או בצע כסף.. אם תשימו לב גם בפורום 'בחדרי חרדים' יש כמה גסי רוח שתמיד כשכותבים על זק"א או על מד"א על הצל"ה או על מפעל חסד תמיד הם יגיבו באימפולסיביות מסריחה.
די, מושחתים! האם פעם ויתרתם משהו עבור השני.
למען אסיר ספק. לא, אני לא מתנדב לא בהצלה ולא בזקא ולא במד"א. את הצלה זכיתי להכיר קצת מהצד השני.
נוכחתי לפני שנתייים גם בקריאת חרום באמצע ליל הסדר אצל חמי בב"ב והגיעו 4 מתנדבים עם קיטל.. השאירו את משפחתם לבד עם האפיקומן והסדר, עם ההגדה והארבע כוסות..
בשביל מה? בשביל שאח"כ יבואו כמה פישרים מהציבור שלנו וככה יתייחסו? איכס.
נשלח ב-29/5/2005 23:41
עד שהנ"ל לא יבוא ח"ו לבנך (כמו אצלי).. לא תבין.
גרש"ז יקר, ראית פעם ילד מכחיל בידיים ?
הרגשת פעם חוסר אונים.
תתבייש לך !
אם מאד חשוב לך מה הוא עזר לי.. אז לשלוח לך את הכתובת באישי?
ב.מצמכר. אל תרא ואל תחת.
מתנדבי הצלה אלעד המשיכו עבודתכם נאמנה שלא על מנת לקבל פרס.
נשלח ב-29/5/2005 23:39
אתה לא נרגע? מפגר.
נשלח ב-29/5/2005 22:37
הצלה אלעד,
אולי תספר לנו לכמה קריאות יצאת בשנה האחרונה?
ואני לא מדבר על הקריאות שדאגת או "שדאגו" לך להצטלם בהם לקוראים אלעד בסוף האירוע...
אני גם לא מדבר על כל הפעמים שברברת בקשר ונתת הוראות למתנדבים אלא על הפעמים שירדת להגיש עזרה...
ספר לנו בבקשה. כמה?
(ואת זה אני שואל בשם המתנדבים שפועלים על אמת בשטח ולא רק מצטלמים...)