בית פורומים חרדים חיפה

מחאה נמרצת נגד חיים קפלן ומרדכי הלפרין

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-3/6/2005 04:50 לינק ישיר 
מחאה נמרצת נגד חיים קפלן ומרדכי הלפרין

שניאור זלמן פרידמן
שליח העולמי של הרבי מליובאוויטש
מלך משיח שליט"א
ת.ד. 6102 צפת עיה"ק
טל ' במשרד 6999653-04 טל' נייד 0522597368
ב"ה חודש אייר תשס"ה
מחאה נמרצת
נגד כל האנטים ובפרט נגד מחלל השם חיים קפלן מצפת שהפיץ בלג בעומר שרח"ל שהרבי שליט"א היפך חיים וגם הוא משתמש בשם חב"ד ואסור לו כי הוא לא חב"ד אלא מתנגד ,הרבי שליט"א כתב על אבא של חיים קפלן שאסור לו להשתמש בשם חב"ד וגם בפרט נגד מחלל השם מרדכי הלפרין מושב מירון הם חצופים ולוחמים נגד תורת משה רבנו ועושים הרבה חילול השם אם רח"ל הרבי שליט"א אצלכם היפך חיים חפשו חסידות אחרת , אני מציע תעשו תשובה ותקבלו את מרות רבי שליט"א ,ואתם האנטים מתנגדים לרבי מלך המשיח שליט"א ,אתם תתנו את הדין לפני הקדוש ברוך הוא על כל החילול השם שאתם עושים ,מה שהמתנגדים מבני ברק עשו לנו וטענו על חב"ד בתשמ"ט אתם עושים עכשיו לנו,הבעל הבית היחיד על חב"ד זה רק הרבי בלבד בתשנ"ג 1993 בי'שבט עודד הרבי שליט"א לעיני מאות מיליוני צופים בכל רחבי תבל בשידור חי שהוא מלך המשיח בהכרזה הכי קדושה של עם ישראל שזה השמע ישראל של דורנו –יחי אדוננו מורנו ורבנו מלך המשיח לעולם ועד ,הרבי כותב בספרו התוועדויות תשמ"ח חלק ב עמ'57 [תוכן] מה שאדמור"י חב"ד נהגו ברבים זה הוראה לרבים ,ולכן היות והרבי פרסם ברבים שהוא המשיח,חובה על כל יהודי לנהוג כמו הרבי ולפרסם בכל מקום שהרבי המשיח מול מצלמות הטלוויזיה בשידור חי כמו שהרבי בעצמו פרסם את היחי כך ,מי שמתנגד ליחי הוא חצוף שמרים יד נגד תורת משה רבנו ,רבי בלקוטי שיחות חלק יט' עמ' האחרון [תוכן]מי שמרפה ידיים מפעולות של כ"ק מו"ח אדמו"ר אינו מאנ"ש של כ"ק מו"ח אדמו"ר,ולכן אלו המתנגדים לפרסום זהותו של משיח הם אינם מחסידי חב"ד וברגע שהם יעשו תשובה רבי יקבלם בחזרה לתנועת חב"ד בשמחה גדולה,רבי כותב בפרשת חיי שרה תשנ"ב "אם הוא משנה מדעת המשלח הוא חדל להיות שליח ,רבי חי בגשמיות יותר מהרבי הריי"צ כי הוא אחרון והרבי אומר לקוטי שיחות חלק כו' עמ'7 שנשיא הדור חייב להיות נשמה בגוף ,אנטים תפסיקו להתבייש ברבי ובתורה אנו חב"ד שונים מהחרדים אנו האמת המוחלטת בשולחן ערוך כתוב לישון בסוכה ואנו על פי רבי האמצעי הולכים לישון בבית וזה ההלכה לחב"ד ,בשולחן ערוך כתוב להתפלל מנחה בצהרים והרבי כמה פעמים ברבים ואני אישית הייתי נוכח תשרי תשנ"א רבי התפלל מנחה 12 בלילה עם חזרת הש"ץ ,ואת זה אתם משתיקים כי אתם מתביישים ברבי ואני גאה ברבי נצח סלה ועד ,רבי אומר על הרבי הריי"צ ברבים וזה מוקלט בוידיאו בטו' תמוז תשמ"ה "הרבי הריי"צ חי בגשמיות בעולם הזה הגשמי שבכל רגע הוא יותר חזק יותר בריא יותר רענן, רבי אמר לרב מרדכי אליהו וזה מוקלט בוידיאו ו' חשון תשנ"ב על רבי ריי"צ שליט"א ,רבי אומר שבת פרשת וישלח תשמ"ח "להתנהג בפראות כדי להביא משיח בפראות על פי שולחן ערוך באופן שלמעלה מסדר מסודר" ,רבי אומר לפרסם חי וקיים [תוכן]ללכת לבתי כנסיות ולומר שם משה רבנו לא מת גם אם הדבר לא מתקבל ראה תורת מנחם ח"ב תשי"א עמ'36, הרבי בפרשת תזריע מצורע תנש"א(1991) בשיחה שהרבי הגיהה ופרסם בזמן אמת בעתון אלגמיינער בברוקלין (ראה בספר הרשמי של הרבי ספר דבר מלכות ויקרא עמוד 112 –13 הערה 67 )הרבי אומר את דברי הגמרא במסכת סנהדרין דף צח' עמ' ב' אומרת הגמרא שכמה תלמידים אמרו על רבם שהוא המשיח וכמה רבנים אמרו על עצמם שהם המשיח הרבי אומר שם באותו שיחה ואנחנו חסידים צריכים לומר על אדמור"י חב"ד שהם המשיח ובפרט נשיא דורנו הוא המשיח הרבי אומר שם באותו שיחה שצריך ללמוד לקוטי שיחות של נשיא דורנו,(ספר דבר מלכות ויקרא עמוד117) ,היחיד שכתב לקוטי שיחות זה הרבי עצמו וגם הרבי אומר בשיחותיו נשיא הדור הוא המשיח שבדור ומשיח מנחם שמו ,וזה השם של הרבי עצמו, הרבי כותב בשיחה שלו שמספר הבית שלו 770 זה בגימטריה בית משיח, יש טייפ מוקלט שהרבי אומר שמשיח יתגלה קודם בברוקלין, ובדורנו זה הרבי לנצח כי הרבי אומר שהדור שלנו זה הדור אחרון לגלות וראשון לגאולה, ,מחאה נמרצת נגד כמה מהאנטים שכבר כמה שנים מאיימים עלי ברצח בגלל שאני מפרסם שהרבי משיח וחי וקיים אני לא מפחד מהם אדרבה כל פעם שאני רואה התנגדות נגד משיח זה נותן לי יותר מרץ לפרסם משיח ומסיימים בטוב שעם ישראל צדיקים בני צדיקים ועברנו מספיק בגלות אנו תובעים בחוצפה דקדושה שהקב"ה ישלח לנו את הרבי מלך המשיח שליט"א , נבואת הרבי שליט"א לפרסם לכל יהודי שהנה זה מלך המשיח בא ותיכף כבר בא בפועל ממש
יחי אדוננו מורנו ורבנו מלך המשיח לעולם ועד

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/6/2005 15:46 לינק ישיר 

את מי מעניין כל השטויות שלכם. אתם לא מבינים שזה היפך הדת. לכו לגן ותריבו שם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/6/2005 01:09 לינק ישיר 

אמת מוחלטת (או לא) לא יודע .
אף פעם לא דברתי על הנושא כי לא יצא לי לדבר אם אחד כמוך ולשאול שאלות .אז תן לי רק לשאול אותך בצורה ברורה וישירה ,בתקווה שתענה לי ברצינות בלי למרוח ובלי שטויות.

אני ממש מאלה שבעד חב"ד לא אנטי ולא כלום ,אפילו זכיתי להכנס לרבה כמה ימים לפני שחלה ולא קיבל יותר.

רק יש לי שאלה, אני לא מבין אותכם את הפלג הזה של חבד היום .אני מסכים ואפילו קיויתי בזמנו שהרבה יתגלה כמשיח.

ויכול להיות ,ואני גם מוכן לקבל שהרבה יעודו להיות המשיח ברבות הימים ,לא יודע. אבל רבונו של עולם מה לכל הרוחות השליט"א הזה שאתם כותבים ,שליטא כותבים על אדם חי ,והרבה נפטר !!!!! אם אתה לא יודע הייתה לוויה גדולה מאד ,ויש ציון שכולם עולים להתפלל אליו, אז מה אתם רוצים

לא מבין! לא מבין !לא מבין!

תסבירו לנו כבר לכל הרוחות פעם אחת ולתמיד שנבין מה אתם רוצים, מה אתם מתכוונים, שהוא יהיה משיח , נגיד שאני אקבל זאת .שהוא עכשיו המשיח, אין בעיה רק תסבירו איך אדם שנפטר חי בחזרה ,תסבירו רק תסבירו , אולי אתם אומרים שהנשמה פה מסכים ,אבל משיח כתוב יהיה בשר ודם אין מה לעשות אתם למדתם אותנו את זה כדי שנבין בזמנו שהרבה שהיה חי יכל להיות משיח .
בבקשה תענה לי למרות שיש לי הרגשה שאני לא אזכה לתשובה ברורה והלואי שאני טועה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/6/2005 01:23 לינק ישיר 

אמת מוחלטת (או לא) לא יודע .
אף פעם לא דברתי על הנושא כי לא יצא לי לדבר אם אחד כמוך ולשאול שאלות .אז תן לי רק לשאול אותך בצורה ברורה וישירה ,בתקווה שתענה לי ברצינות בלי למרוח ובלי שטויות.

אני ממש מאלה שבעד חב"ד לא אנטי ולא כלום ,אפילו זכיתי להכנס לרבה כמה ימים לפני שחלה ולא קיבל יותר.

רק יש לי שאלה, אני לא מבין אותכם את הפלג הזה של חבד היום .אני מסכים ואפילו קיויתי בזמנו שהרבה יתגלה כמשיח.

ויכול להיות ,ואני גם מוכן לקבל שהרבה יעודו להיות המשיח ברבות הימים ,לא יודע. אבל רבונו של עולם מה לכל הרוחות השליט"א הזה שאתם כותבים ,שליטא כותבים על אדם חי ,והרבה נפטר !!!!! אם אתה לא יודע הייתה לוויה גדולה מאד ,ויש ציון שכולם עולים להתפלל אליו, אז מה אתם רוצים

לא מבין! לא מבין !לא מבין!

תסבירו לנו כבר לכל הרוחות פעם אחת ולתמיד שנבין מה אתם רוצים, מה אתם מתכוונים, שהוא יהיה משיח , נגיד שאני אקבל זאת .שהוא עכשיו המשיח, אין בעיה רק תסבירו איך אדם שנפטר חי בחזרה ,תסבירו רק תסבירו , אולי אתם אומרים שהנשמה פה מסכים ,אבל משיח כתוב יהיה בשר ודם אין מה לעשות אתם למדתם אותנו את זה כדי שנבין בזמנו שהרבה שהיה חי יכל להיות משיח .
בבקשה תענה לי למרות שיש לי הרגשה שאני לא אזכה לתשובה ברורה והלואי שאני טועה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/6/2005 02:34 לינק ישיר 

שניאור זלמן פרידמן
שליח העולמי של הרבי מליובאוויטש
מלך המשיח שליט"א
ת,ד 6102 צפת עיה"ק
ב"ה תשס"ד
לכבוד עם ישראל בכל מקום שהם ה' עליהם יחיו נצח
יש לנו את הרבי שליט"א שאומר לנו מה לדעת ולפרסם לכולם
הרבי שליט"א חינך אותנו להאמין לדעת התורה ולא למראה עינים
וכלשונו הק' "ומובן,שעובדה שאינו רואה את העגלות –אינה משנה את מציאות קיומן של העגלות באופן נצחי .ואדרבה מכיון שהתורה אומרת שהעגלות קיימות ,הרי,מציאותן של העגלות היא בתכלית ההתאמתות, עוד יותר מאשר דבר שרואה בעיניו, שכן דבר שרואה בעיניו, יתכן שאינו אלא דמיון בלבד,ואילו כאשר התורה מעידה על קיום הדבר, הרי זה בודאי מציאות אמיתית, בכל התוקף כו'(התוועדויות ה'תשמ"ז ח"ב עמ' 101) וכן בשיחות קודש (ח"ד עמ' 171-הוצאה חדשה) "צריכים את ההחלטה הגמורה שכאשר קשורים לרבי אין לטבע שום דעה שם"
צריך לפרסם חי וקיים וכך זה המציאות גם אינך מבין
"ובכח זה יכולים לילך להבתי כנסיות ,ולבאר ליהודים שפוגשים שם, שבאמת משה לא מת ,ואין שום שינוי ,כי אם,שנעשה נתינת מקום לקס"ד כו'.-באם יתקבלו הדברים , מה טוב , ובאם יש שאלות וקשיות,הרי, כשילד שואל קושיא אצל המלמד, והמלמד אינו יודע מה להשיב , סוטר לו על לחיו , ואומר לו: כשתגדל תבין!...כך יש לומר גם לאותו יהודי ששואל שאלות : זוהי המציאות גם אם אתה אינך מבין!"(תורת מנחם ח"ב תשי"א עמ' 36)וכלשונו הק' "(מוכרח להיות "משה" בכל דור ודור שמלובש בו נשמת משה")"(לקוטי שיחות חכ"ו עמ' 7)וכלשונו הק' "ובמילא ישנה מציאותו של משה –"גואל ראשון הוא גואל אחרון"- נשמה בגוף באופן נצחי"(התוועדויות תש"נ ח"א עמ'89)
הרבי שליט"א אומר שמי שאינו מאמין שמשיח נשמה בגוף הוא כופר
וכלשונו הק' "ופס"ד ברור ברמב"ם :כל מי שאינו מאמין בו(במלך המשיח , "מלך מבית דוד כו', נשמה בגוף בעוה"ז הגשמי)או מי שאינו מחכה לביאתו ,לא בשאר נביאים בלבד כופר אלא בתורה ומשה רבינו"!(התוועדיות תשמ"ו ח"א עמ' 155)
הרבי שליט"א חינך אותנו שהוא המשיח לנצח והוא חי וקיים נשמה בגוף לנצח והוא בביתו ב-770
וכלשונו הק' "ועל סדר הקירבה אלינו –משיח(מנחם שמו),תורת מנחם תשנ"ב ח"ב עמ' 282 הערה148)
היחיד בעולם שיש לו ספר בשם לקוטי שיחות זה הרבי שליט"א משיח צדקינו
וכלשונו הק' ...ובפרט בתורתו (מאמרים ולקוטי שיחות )של נשיא דורנו "(סה"ש תשנ"א ח"ב עמ'501)
וכלשונו הק' "נשיא הדור, הוא גם המשיח (גואלן של ישראל )שבדור"(סה"ש תשנ"ב ח"ב עמ' 470)
הרבי שליט"א מלך המשיח חי בביתו ב-770
וכלשונו הק' "ובנה מקדש במקומו"..ש"מקומו" רומז גם על מקומו של מלך המשיח בזמן הגלות (לפני ש"הרי זה משיח בודאי "),היינו שבהיותו בגלות (ששם יושב וממתין ומצפה לגאול את בנ"י ושכינה עמהן מהגלות)בונה מלך המשיח מקדש (מעט)שהוא מעין ודוגמת המקדש שבירושלים"(סה"ש תשנ"ב ח"ב עמ' 468ואילך)מעשה רב שבתש"י כשנשאל הרבי שליט"א על הנוסח של המצבה של הרבי הריי"צ הרבי אמר לכתוב "פה נגנז..." מכאן מוכח שגניזה זה קבורה
הרבי שליט"א אומר שאצלו בתור נשיא הדור לא שייך גניזה
וכלשונו הק' כפי שמגלה את עצמו "בקרבנו " "נביא אקים להם כו' כמוך" ,נשיא הדור ש"הנשיא הוא הכל ", "צדיק יסוד עולם ". ע"ד אבן השתי'-שנמצאת במקום מסוים בעולם הזה הגשמי , וקיימת תמיד בלי שינויים (אפי' לא השינוי דגניזה ,כהארון שנגנז וכיו"ב), ע"ד שופט ונביא שקיים (נצחי)בכל דור(כסימן לגילוי אלקות בעולם באופן תמידי)-שממנה הושתת כל העולם כולו."(סה"ש תשנ"א ח"ב עמ' 794 )
להכניס את הצדיק לתוך הארון זה גם גניזה וברבי לא שייך קבורה וגם לא הכנסה לתוך הארון
וכלשונו הק' "שממנו עשו הארון שבו נגנז הצדיק"(לקוטי שיחות חל"ב עמ' 25 הערה61 )
זה שהרבי כותב שבנשיא הדור לא שייך גניזה זה כפשוטו ממש ולא כדעת הטועים שאומרים שזה רק ברוחניות, שפלוני עבר אצל הרבי בדולרים וביקש ברכה לפרנסה והרבי נתן לו ברכה הוא מבין שהרבי מתכון בגשמיות, שזה מגיע לעצמו אז זה כפשוטו אבל שזה קשה לו לומר לעולם את האמת על הרבי אז אומר זה לא כפשוטו ,מי שמפרש שהרבי נותן לו ברכה לפרנסה זה ברוחניות אז אני מאמין לו שהוא טועה באמת לשם שמים ,אני עוד לא מצאתי כאלו אנשים שהרבי מברך אותם לפרנסה והם מפרשים זאת ברוחניות ,זאת אומרת שלומר רח"ל שברבי שייך ח"ו ענין של גניזה זה לא מגיע מקדושה,הרבי אומר בלקוטי שיחות חלק לה' עמ' 224 שכתוב בגמרא שיעקב אבינו לא מת יש מפרשים שאומרים אין הכוונה לחיי הגוף שלו אלא הוא חי מצד הנפש ,הרבי אומר אז מה החידוש כל הצדיקים חיים מצד הנפש שלהם אז מה החידוש על יעקב אבינו שנאמר בו שהוא לא מת הרבי אומר שהחידוש הוא שיעקב אבינו חי בגוף ממש ,אותו דבר החידוש בנוגע לרבי אם רח"ל גניזה זה ברוחניות אז מה החידוש שהרבי אומר לנו שבנשיא הדור אין גניזה הרי כל הצדיקים נמצאים ברוחניות החידוש הוא שהרבי ב770 בגשמיות ממש ולא שייך בו קבורה ,אלו שטוענים שאסור רח"ל לפרסם זהות הגואל זה שקר גמור כי הרבי עודד ופרסם כל תשנ"ג שהוא המשיח מול כלי התקשורת הרבי אומר בספר התוועדויות תשמ"ח חלק ב עמ' 57 מה שאדמור"י חב"ד נהגו ברבים זה הוראה לרבים ולכן היות והרבי פרסם ברבים מול מצלמות טלוויזיה העולמית ומקומית שהוא משיח לכן חובה על כל חסיד לנהוג כך גם ,הרבי עודד גם טו' אייר תשנ"א וזה מוקלט בוידיאו הרבי אומר בתורת מנחם תשנ"א חלק ד עמ' 200 ואילך שאדמור"י חב"ד הם הנביאים של דורנו ,בעמ' 201 הרבי אומר לפרסם שצריך לקבל את ההוראות של נשיא דורנו נביא דורנו ,אלו שלא מפרסמים זהות הגואל גם לא מפרסמים שהרבי נביא דורנו ,הרי גם לשיטתם זה הוראה של הרבי לפרסם שהרבי נביא הדור ועל פי ההלכה חייבים לשמוע לו ,הרי שאומרים לפלוני הרבי הוא נביא דורנו ואתה צריך לשמוע לו הרבה מהם יגידו איפה הרבי אומר זאת ואז שאתה אומר לו פרשת שופטים תשנ"א שיחה מוגה( שהרבי פרסם בזמן אמת בברוקלין בעיתון אלגמיינער) ואז הוא רואה שהרבי אומר שהנבואה אצל משיח לפני הגאולה ואיך שהרבי אומר על עצמו באופן ברור בשיחות שלו שהוא משיח שהרבי אומר הרבה פעמים נשיא הדור הוא המשיח שבדור לכן חבל לטחון מים ברגע שהם היו מפרסמים שהרבי נביא הדור וצריך לשמוע לו אז הם היו צוחקים על עצמם על טיפשות שלהם שהם טענו רח"ל לא לפרסם זהות גואל ,כי מתי שמפרסמים שהרבי נביא הדור בלבד אותו פלוני שלא יודע שיחות של הרבי ילמד פרשת שופטים ויגיע למסקנה שהרבי אומר על עצמו שהוא משיח השם יעזור שהם יעשו תשובה נאו ממש אבל מי שחסיד אמת של הרבי אומר ישר לאותו פלוני הרבי משיח והוא נביא הדור מעשה רב בתשנ"ג יהודי שלא מאנ"ש שהיה נכנס ל770 ישר היה רואה שהרבי מעודד ברבים שהוא משיח,הרבי כותב א"ק יא' עמ' רעג' וע"פ הידוע בכללי ההוראה, אשר מעשה רב הוא עוד יותר מהלכה פסוקה ,הרבי חי יותר מהרבי הריי"צ כי הרבי הוא הרבי האחרון ו' חשון תשנ"ב הרבי אומר להרב מרדכי אליהו על הרבי הריי"צ שליט"א וזה מוקלט בוידיאו ,הרבי הוא שליט"א לא בגלל שהוא אמר על הרבי הריי"צ שליט"א אלא זה הוראה שצריך לומר על הרבי הריי"צ שליט"א הרבי אומר על הרבי הריי"צ הקודם של חב"ד ברבים וזה מוקלט בוידיאו טו' תמוז תשמ"ה הרבי הריי"צ חי בגשמיות בעולם הזה הגשמי והחומרי שלושים וחמש שנים שבכל רגע ורגע מהם הוא עוד יותר חזק,יותר בריא ,יותר רענן ויותר חי, שום רב שום עורך-דין ואף אחד לא יוכל לשנות העובדה הפשוטה והברורה שלא יכול להיות כאן שום ענין של ירושה ח"ו ח"ו :מאחר שהוא בחיים" לא שייך לדבר על ירושה כאשר הוא עצמו חי !,הרבי אומר בספר התוועדיות תשמ"ח חלק א' עמ' 606 ואילך, ועד"ז בנוגע לדיבור אודות ביאת המשיח- דלכאורה, הדיבור בכל החיות והלהט כו' שמשיח צדקנו בא תיכף ומיד ממש הו"ע של ווילדקייט ", שהרי, כבר נאמרו דברים ריבוי פעמים, ואעפ"כ לא זז מאומה (לכאורה),ומה מקום להמשיך ולדבר בזה בכל החיות והלהט כו' שבת לאחרי שבת?!,הרבי אומר התוועדות יום ב' דראש השנה שיחות קודש תשנ"ב חל' א' עמ'11 וכידוע שבין כל שאר בני הצ"צ היתה לאדמו"ר מהר"ש שייכות מיוחדת לאביו,ועד כדי כך ,שהצ"צ דאג בחייו שהוא יהי' ממלא מקומו (מפני שבאם ח"ו תתעכב ביאת משיח צדקנו , וממילא יהי' הענין ד"ואל עפר תשוב"-הי' עליו לדאוג לממלא מקום ),ולפני זה-אדמו"ר האמצעי ,ולפניו –אדמור הזקן, זה שהרבי שליט"א לא מינה ממלא מקום זה מוכיח שלא שייך אצל הרבי ד"אל עפר תשוב" הרבי לא סתם סיפר סיפור אלא שנלמד מזה הוראה לאחרי ג' תמוז ,הרבי בלקוטי שיחות בלה"ק ג' עמ'108 כל הסיפורים שסיפרו לנו הם הוראה,
עמ' 607 והמענה לזה-שהיא הנותנת: מכיון שלאחרי ריבוי הדיבורים והפעולות כו' עדיין לא בא משיח צדקנו ,הרי, אין ברירה אחרת אלא להתנהג באופן של "ווילדקייט"[=פראות], ע"פ שו"ע ,כמובן ,אבל,באופן שלמעלה מסדר מסודר כו'. הרבי אומר בספרו ספר השליחות עמוד 274 הוצאת ספר תשמ"ז 1987 על אדמו"ר הקודם של חב"ד הריי"צ שמי ששליח שלו יכול לראות אותו בהקיץ בגשמיות ממש , אני אישית זכיתי לראות את הרבי לפני ג תמוז ואחרי ג' תמוז בהקיץ ממש,הרבי כותב אגרות קודש חל' יז' עמ' רמג' והרי כל אנשי חב"ד שלוחים הם של רבותינו נשיאינו,הרבי אומר התוועדויות תשנ"ב חל' א' עמ' 293 אם הוא משנה מדעת המשלח,הוא חדל להיות שליח ,הרבי אומר תשנ"ב התוועדויות חל' א עמ' 393 בימינו אלה –ימות המשיח שבהם נמצאים עכשיו, אני זכיתי לאמונה חזקה בזכות זקני הרב פרץ חן מגדולי רבני חב"ד לנצח שהכתיר את הצמח צדק לרבי ,וגם בפרט בזכות אבא שלי מגדולי חסידים והוא מעשרה שלוחים הראשונים שהרבי שלח לצפת ואף הקים את ישיבת חב"ד צפת שזוהי הישיבה הכי גדולה של חב"ד בעולם וב"ה הישיבה מפרסמת בכל מקום שהרבי משיח וחי וקיים ,ובזכות הסבא שלי מגדולי החסידים הרב בערק'ה חן שישב בכלא ברוסיה בסיביר על הפצת תורה בשליחות הרבי הקודם –הריי"צ והרבי שליט"א והיה שובר את הקרח על מנת לטבול בנהר,וזכה לגילוי אליהו הנביא ,הרבי הורה לו להניח ארבע זוגות תפילין ,היה כותב מתש"י 1950 לרבי שליט"א, שהרבי המשיח והרבי אמר לו איך לכתוב שהוא המשיח כך חינך אותי אבא והסבא להאמין ברבי שליט"א בלי פשרות ומסיימים בטוב שעם ישראל צדיקים בני צדיקים ועברנו מספיק בגלות אנו תובעים בחוצפה דקדושה שהקב"ה ישלח לנו את הרבי מלך המשיח שליט"א , נבואת הרבי שליט"א לפרסם לכל יהודי שהנה זה מלך המשיח בא ותיכף כבר בא בפועל ממש
לזכות הרבי מליובאוויטש מלך המשיח שליט"א לאורך ימים ושנים טובות
יחי אדוננו מורנו ורבנו מלך המשיח לעולם ועד

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/6/2005 15:46 לינק ישיר 

המת מוחלט
לצערינו מורינו האדמו"ר מחב"ד זצוק"ל ניפטר ביום המר והנמהר ג' תמוז ומקום קבורתו באמריקה ע"י הציון של חותנו הריא"צ זצ"ל כמו שהרבי היה כותב "הזכיר על הציון"
אפילו שהוא היה אומר על חותנו שהוא האדמו"ר האחרון לבית חב"ד בכול אופן הוא הלך הרבה פעמים לציון שלו כך שכמו שחותנו נפטר כך לצערינו גם הרבי ניפטר ונקבר
נ"ב האם אתה רוצה שהחברים שלך יברכו אותך שתחי????

plo1016

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > חרדים חיפה > מחאה נמרצת נגד חיים קפלן ומרדכי הלפרין
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext