בית פורומים החרדים והאינטרנט

מחאה נמרצת נגד חיים קפלן ומרדכי הלפרין

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-3/6/2005 06:21 לינק ישיר 
מחאה נמרצת נגד חיים קפלן ומרדכי הלפרין

שניאור זלמן פרידמן
שליח העולמי של הרבי מליובאוויטש
מלך משיח שליט"א
ת.ד. 6102 צפת עיה"ק
טל ' במשרד 6999653-04 טל' נייד 0522597368
ב"ה חודש אייר תשס"ה
מחאה נמרצת
נגד כל האנטים ובפרט נגד מחלל השם חיים קפלן מצפת שהפיץ בלג בעומר שרח"ל שהרבי שליט"א היפך חיים וגם הוא משתמש בשם חב"ד ואסור לו כי הוא לא חב"ד אלא מתנגד ,הרבי שליט"א כתב על אבא של חיים קפלן שאסור לו להשתמש בשם חב"ד וגם בפרט נגד מחלל השם מרדכי הלפרין מושב מירון הם חצופים ולוחמים נגד תורת משה רבנו ועושים הרבה חילול השם אם רח"ל הרבי שליט"א אצלכם היפך חיים חפשו חסידות אחרת , אני מציע תעשו תשובה ותקבלו את מרות רבי שליט"א ,ואתם האנטים מתנגדים לרבי מלך המשיח שליט"א ,אתם תתנו את הדין לפני הקדוש ברוך הוא על כל החילול השם שאתם עושים ,מה שהמתנגדים מבני ברק עשו לנו וטענו על חב"ד בתשמ"ט אתם עושים עכשיו לנו,הבעל הבית היחיד על חב"ד זה רק הרבי בלבד בתשנ"ג 1993 בי'שבט עודד הרבי שליט"א לעיני מאות מיליוני צופים בכל רחבי תבל בשידור חי שהוא מלך המשיח בהכרזה הכי קדושה של עם ישראל שזה השמע ישראל של דורנו –יחי אדוננו מורנו ורבנו מלך המשיח לעולם ועד ,הרבי כותב בספרו התוועדויות תשמ"ח חלק ב עמ'57 [תוכן] מה שאדמור"י חב"ד נהגו ברבים זה הוראה לרבים ,ולכן היות והרבי פרסם ברבים שהוא המשיח,חובה על כל יהודי לנהוג כמו הרבי ולפרסם בכל מקום שהרבי המשיח מול מצלמות הטלוויזיה בשידור חי כמו שהרבי בעצמו פרסם את היחי כך ,מי שמתנגד ליחי הוא חצוף שמרים יד נגד תורת משה רבנו ,רבי בלקוטי שיחות חלק יט' עמ' האחרון [תוכן]מי שמרפה ידיים מפעולות של כ"ק מו"ח אדמו"ר אינו מאנ"ש של כ"ק מו"ח אדמו"ר,ולכן אלו המתנגדים לפרסום זהותו של משיח הם אינם מחסידי חב"ד וברגע שהם יעשו תשובה רבי יקבלם בחזרה לתנועת חב"ד בשמחה גדולה,רבי כותב בפרשת חיי שרה תשנ"ב "אם הוא משנה מדעת המשלח הוא חדל להיות שליח ,רבי חי בגשמיות יותר מהרבי הריי"צ כי הוא אחרון והרבי אומר לקוטי שיחות חלק כו' עמ'7 שנשיא הדור חייב להיות נשמה בגוף ,אנטים תפסיקו להתבייש ברבי ובתורה אנו חב"ד שונים מהחרדים אנו האמת המוחלטת בשולחן ערוך כתוב לישון בסוכה ואנו על פי רבי האמצעי הולכים לישון בבית וזה ההלכה לחב"ד ,בשולחן ערוך כתוב להתפלל מנחה בצהרים והרבי כמה פעמים ברבים ואני אישית הייתי נוכח תשרי תשנ"א רבי התפלל מנחה 12 בלילה עם חזרת הש"ץ ,ואת זה אתם משתיקים כי אתם מתביישים ברבי ואני גאה ברבי נצח סלה ועד ,רבי אומר על הרבי הריי"צ ברבים וזה מוקלט בוידיאו בטו' תמוז תשמ"ה "הרבי הריי"צ חי בגשמיות בעולם הזה הגשמי שבכל רגע הוא יותר חזק יותר בריא יותר רענן, רבי אמר לרב מרדכי אליהו וזה מוקלט בוידיאו ו' חשון תשנ"ב על רבי ריי"צ שליט"א ,רבי אומר שבת פרשת וישלח תשמ"ח "להתנהג בפראות כדי להביא משיח בפראות על פי שולחן ערוך באופן שלמעלה מסדר מסודר" ,רבי אומר לפרסם חי וקיים [תוכן]ללכת לבתי כנסיות ולומר שם משה רבנו לא מת גם אם הדבר לא מתקבל ראה תורת מנחם ח"ב תשי"א עמ'36, הרבי בפרשת תזריע מצורע תנש"א(1991) בשיחה שהרבי הגיהה ופרסם בזמן אמת בעתון אלגמיינער בברוקלין (ראה בספר הרשמי של הרבי ספר דבר מלכות ויקרא עמוד 112 –13 הערה 67 )הרבי אומר את דברי הגמרא במסכת סנהדרין דף צח' עמ' ב' אומרת הגמרא שכמה תלמידים אמרו על רבם שהוא המשיח וכמה רבנים אמרו על עצמם שהם המשיח הרבי אומר שם באותו שיחה ואנחנו חסידים צריכים לומר על אדמור"י חב"ד שהם המשיח ובפרט נשיא דורנו הוא המשיח הרבי אומר שם באותו שיחה שצריך ללמוד לקוטי שיחות של נשיא דורנו,(ספר דבר מלכות ויקרא עמוד117) ,היחיד שכתב לקוטי שיחות זה הרבי עצמו וגם הרבי אומר בשיחותיו נשיא הדור הוא המשיח שבדור ומשיח מנחם שמו ,וזה השם של הרבי עצמו, הרבי כותב בשיחה שלו שמספר הבית שלו 770 זה בגימטריה בית משיח, יש טייפ מוקלט שהרבי אומר שמשיח יתגלה קודם בברוקלין, ובדורנו זה הרבי לנצח כי הרבי אומר שהדור שלנו זה הדור אחרון לגלות וראשון לגאולה, ,מחאה נמרצת נגד כמה מהאנטים שכבר כמה שנים מאיימים עלי ברצח בגלל שאני מפרסם שהרבי משיח וחי וקיים אני לא מפחד מהם אדרבה כל פעם שאני רואה התנגדות נגד משיח זה נותן לי יותר מרץ לפרסם משיח אני שבע דורות בחב"ד, אני זכיתי לאמונה חזקה בזכות זקני הרב פרץ חן מגדולי רבני חב"ד לנצח שהכתיר את הצמח צדק לרבי אדמו"ר השלישי של חב"ד ,וגם בפרט בזכות אבא שלי מגדולי חסידים והוא מעשרה שלוחים הראשונים שהרבי שלח לצפת ואף הקים את ישיבת חב"ד צפת שזוהי הישיבה הכי גדולה של חב"ד בעולם וב"ה הישיבה מפרסמת בכל מקום שהרבי משיח וחי וקיים ,ובזכות הסבא שלי מגדולי החסידים הרב בערק'ה חן שישב בכלא ברוסיה בסיביר על הפצת תורה בשליחות הרבי הקודם –הריי"צ והרבי שליט"א והיה שובר את הקרח על מנת לטבול בנהר,וזכה לגילוי אליהו הנביא ,הרבי הורה לו להניח ארבע זוגות תפילין , הרבי הורה לו גם כי בעת התקיעות בר"ה ,יעמוד הסבא על במת הקריאה בסמוך ממש ליד הרבי , הוא היה כותב מתש"י 1950 לרבי שליט"א, שהרבי המשיח והרבי אמר לו איך לכתוב שהוא המשיח כך חינך אותי אבא והסבא להאמין ברבי שליט"א בלי פשרות ומסיימים בטוב שעם ישראל צדיקים בני צדיקים ועברנו מספיק בגלות אנו תובעים בחוצפה דקדושה שהקב"ה ישלח לנו את הרבי מלך המשיח שליט"א , נבואת הרבי שליט"א לפרסם לכל יהודי שהנה זה מלך המשיח בא ותיכף כבר בא בפועל ממש ומסיימים בהכרזה הכי קדושה יחי אדוננו מורנו ורבנו מלך משיח לעולם ועד

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/7/2005 21:45 לינק ישיר 

בס"ד

הרבי מלובביץ ז"ל הוא לא המשיח והוא נפטר בג' תמוז ה'תשנ"ד ודי עם העבודה זרה הזאת זה דומה לנצרות להגיד על מי שמת שהוא המשיח.אתם חולקים על רבנו הרמב"ם זצ"ל באיגרת תימן שלא ידעו מהיחוסין של משיח צדקנו.

ובמפורש כתב רבנו שהמשיח יתגלה לראשונה בארץ ישראל עש"ה. 

תוקן על ידי shay98 ב- 19/06/2008 4:50:14

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > החרדים והאינטרנט > מחאה נמרצת נגד חיים קפלן ומרדכי הלפרין
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext