בעיתון המקומי בחיפה נכתב על עמותה חדשה "החי אל ליבו יתן" בראשות ר' אברמוביץ, שלקחה על עצמה לנקות את ציון קבר רב אבדימי דמן חיפה.
בכתבה מתוארת ההזנחה הקשה בקבר, הנמצא ליד המזללות ברחוב יפו בכניסה לעיר. ר' אברמוביץ מספר שהעמותה אינה דתית או חרדית, והיא נטלה על עצמה לדאוג לניקיון המקום.
האם מישהו שמע על העמותה הזו? או שזה או בלוף עיתונאי? השם ר' אברמוביץ, נראה לא אמין. גם העמותה "החי אל ליבו יתן" - נשמעת משונה.
אולי זה בכלל ניסיון לגרוף כסף מהמגיעים להתפלל באתר. צריך לבדוק את כל זה עם קבוצת החרדים בראשותו של משה טירר שעושים עבודת קודש אמיתית בציון ובאמת דואגים למקום, ולא יעלה על הדעת שיגיעו כמה שרלטנים ויקימו איזו עמותה משונה, ויכריזו על עצמם בעיתון חילוני, שהם מתחילים לדאוג לציון רב אבדימי.
נשלח ב-21/7/2005 18:09
מדוע לצחוק על אבוביץ הוא עשה לך פעם רע
ביקשת ממנו והוא א עזר לך?
למה לשפוך דם יהודי????
היה ראוי שתבקש סליחה
ולידעתך נכון שבליטנטל הוא שעמד מאחורי המעמד אבל הוא הפקיד זאת בידיו הנאמנות של איציק אבוביץ ובזכותו האירוע הצליח ואשריו שזכה לכבד גדולי תורה תלמידי חכמים ופשוטי עם ביום שמחת ליבם
נשלח ב-21/7/2005 16:42
yn18 אבוביץ לא עמד מאחורי האירוע אלא יזם וארגן את העירוא ודרך אגב שמעתי שבזכותו יונה יהב התחיל ללמוד דף היומי כי אבוביץ הביא לו גמרא ושאל אותו מה אתה מעדיף ללמוד לבד או שאני יקריא לך מה שכתוב אז יהב אמר לו לא תודה אני ילמד לבד
נשלח ב-3/7/2005 17:51
לדעתי כופר צודק במאה אחוז זה לא יפה להשמיץ וגם אם יש לך משהו נגד הבן אדם זה לא הדרך להשמיץ אותו ככה ברבים תסתכל על כל הדברים הטובים שהוא עושה
נשלח ב-20/6/2005 12:11
כופר - אני מצטרף לדעתך. צריך לדעת לפרגן ולא סתם לדבר נגד. כל הכבוד לך על כל האזכרות האלו.
נשלח ב-20/6/2005 11:53
להוי ידוע כמענה לאותו טיפש שבחר להשמיץ את הבחור היקר אבוביץ
הטקסט שלך כאן פסי האטה בבן בבא זה - איציק אבוביץ
גדרות בטיחות רחוב אורלוזורב{ תפארת ישראל והלאה} זה - איציק אבוביץ
שוק "ארבעת המינים" זה - איציק אבוביץ
ציון רבי אבדימי דמן חיפה זה - איציק אבוביץ
סיום הש"ס הקמב"צ היה - איציק אבוביץ
בשלושת הבחירות האחרונות הקמב"צ היה - איציק אבוביץ
גזימת עצים לתשובים זה - איציק אבוביץ
המדרכה החדשה בכניסה לשטיבל בעלז זה - איציק אבוביץ
העמודים בכניזסה לשטיבל בעלז- איציק אבוביץ
וכן הלאה זה מה שאני יודע יש דברים רבים טובים נוספים שהוא עשה ועדין לא ידועים לציבור
אז אנא לדעת לכבד את אלו שעושים
נשלח ב-20/6/2005 11:43
פיכסה .. פיכסה .... למה סתם להשמיץ הוא בחור נחמד אני מכיר אותו זה חמש שנים מהציון של רבי אבדימי דמןמ חיפה והוא בחור מאד נחמד ובן שיח משדהים אז למה ללכלך הוא הציק למישהוא עד כמה שידוע לי מעשיו נתמכים ע"י רוב רבני חיפה
נשלח ב-14/6/2005 18:28
למה סתם להשמיץ. הוא בסדר גמור, כבר לא מתיימר להיות נושא דגל הצניעות. פעם היה כזה, אבל הפסיק.
לא פייר לכתוב כך עליו, כפי שכתבת, כי מי שיקרא את זה, יחשוב שראית אותו במקומות בלתי צנועים וד"ל.
זה ממש לא הוגן, ואפילו בבחינת שפיכות דמים. אני מבקש ממך גרעין-אבטיח לחזור בך ולהשליך את הקליפות של האבטיח הצידה, ולא לירוק אותם בפרצוף של נושא האשכול.
נשלח ב-14/6/2005 16:54
חרדים אני לא יודע מי אתה אבל אני באופן אישי ראיתי אותו מתנהג בצורה שלא הולמת את מי שמתיימר לחזק את הצניעות בחיפה וד"ל
נשלח ב-14/6/2005 00:42
ממש לא פייר ולא נכון לכתוב עליו כך.
נשלח ב-14/6/2005 00:18
והחי יתן אל ליבו זה איציק אבוביץ
אבדימי זה איציק אבוביץ
קווי מהדרין זה איציק אבוביץ
תותח עשיתם ממנו??????
נודניק קרציה תינוק מסכן חולה זה מה שהוא!!!!!!!
נשלח ב-12/6/2005 16:28
איציק אבוביץ הוא תותח אמיתי ולא יעזור לאף אחד כלום. הוא בחור משכמו ומעלה עם כושר ארגון מעולה, אחד שלא מפחד מאף אחד ועושה הכל בצורה טובה. במערכת הבחירות, סיום הש"ס ובציון רב אבדימי הוא הוכיח את עצמו.
הכישלון היחיד שלו זה באמת קוי מהדרין. שם הוא משתולל כמו אידיוט בגלל שאיזה טיפש מהשטיבל שכונה פה ד. מסית אותו, ומבטיח לו שאם הוא יכפה על כולם את השיטה של גור, שאסור לשבת ליד נשותיהם, מובטח לו להתחתן מהר.
איציק מבין שהוא עשה טעות בכל הנושא הזה והוריד פרופיל. חוץ מזה כבר כולם יודעים ומבינים שנהריא נהריא ופשטיא. לכל זרם המנהגים שלו ואם ד. רוצה שלא לראות אפילו בזוית עינו, נשים, שלא יסע בקוי מהדרין, אלא יקח טוסטוס ושם יוכל לשבת רק עם עצמו ללא שום חשש שיכפו עליו לשבת עם מי שהוא לא רוצה.
על כל פנים, איציק אבוביץ הוא תותח, אם תרצו או לא. בחור עם לב זהב, ולוואי וירבו כמותו בישראל.
נשלח ב-12/6/2005 15:53
רבותי, להרגע!!
איציק אבוביץ לא עמד מאחורי סיום הש"ס.
הוא בחור מאוד נחמד, (גם על זה יש חולקים) בחור שאוהב להיות במרכז העיניינים. אבל מכאן ועד "תותח אמיתי",או "האיש שעמד מאחורי סיום הש"ס" יש הרבה דרך.
ובל נשכח את מעשיו בנושא קוי המהדרין (אלימות כלפי אנשים שהתנהגו כפי מה שהורו להם רבותיהם ולא מה שהורו רבותיו וכו').
ולעניין העמותה, למיטב ידיעתי האחראי על עמותה זו הוא אדם בשם אבוביץ ,אבל אינני יודע אם מדובר באיציק אבוביץ.
נשלח ב-8/6/2005 14:36
מסכים איתך על כל השבחים. למיטב ידיעתי הוא גם הבין את טעותו בקוי מהדרין והתנתק מהנושא.
נשלח ב-6/6/2005 16:00
אם זה איציק אבוביץ, אז מובטחת לעמותה הזו הצלחה. אבוביץ הוא איש מעש. הוא זה שניצח בהצלחה רבה על סיום הש"ס בחיפה ועל הרבה מבצעים דומים בציבור החרדי בחיפה. הכישלון היחיד שלו זה בהתערבות המיותרת והטפשית שלו בקוי מהדרין. אבל בשאר הדברים הוא תותח אמיתי.
טיפשים המרכז למקומות קדושים שלא הפקידו בידו את האחריות לציון רב אבדימי, הוא היה עושה את זה הרבה יותר טוב מהם.
נשלח ב-6/6/2005 14:21
כנראה שר' אברמוביץ הוא שיבוש מכוון של איציק אבוביץ. יש לו איזה התעסקות (ואולי הוא קורה לזה עמותה) עם בית העלמין הישן, אחרי שהמרכז למקומות הקדושים לקח לו את העיסוק בקבר של רבי אבדימי.