| נשלח ב-6/6/2005 23:17 |
|
| |
*** צביקה מכריז מלחמה ***
* "הכרזת מלחמה, לא פחות", כך הגדירו הערב "נערי המרא" את צעדם החריף של גורמים בכירים במועצה. *
* "הוא פשוט מוייסר" התאונן הערב אחד מנערי המרא ששכח לרגע את היתרי התלונות והעתירות שנהג להעניק בנדיבות ובסיטונאות, לא אחר מאשר "יבואן המוייסר" וממליכו הפוליטי כ"מועמד מוסכם"... *
שפל חסר תקדים ביחסי המרא-ראש המועצה.
"תלונה תמימה" שהוגשה למשטרה במהלך היום, מאיימת, כך נדמה, להחזיר את העיר לימי צורי העליזים.
ראשיתה של הפרשה בהשתלטותו של חבר סיעת "שי", גרוסמן ג'וניור, העו"ד והאחיין, על מבנה יביל במתחם המועצה הישן.
אתר הקראוונים השומם למדי, הפך באחת, עם כניסתו של גרוסמן למתחם, למוקד שוקק פעילות פוליטית עניפה, שמרכזה, עזרה וייעוץ משפטי לתושבי העיר, חינם אין-כסף.
פעילותו של העו"ד הנמרץ, היתה לזרא בעיניהם של גורמים במועצה (במועצה דיקא, ולא בעיר!) כאלו היושבים על משכורות שמנות, חסרות כיסוי ומשוללות מעש של ממש בשטח, ואשר שמותיהם כבר הועלו על ידי לא מכבר בהקשרים שונים, לרוב בלתי מחמיאים.
"נערי המרא" הדביקו זה מכבר לגורמים אלו את הכינוי "הפרזיטים".
* הפרזיטים *
"הפרזיטים" (עלומי השם...) גמרו אומר לעשות הכל על מנת להפקיע את הקראוון מידיו של העו"ד וע"י כך לשבש את פעילותו הפוליטית.
הטענה/תואנה (תלוי בעיני המתבונן) שהועלתה על-ידם היתה כי גרוסמן "פרץ" למקום ללא תיאום עמם ומבלי לקבל את האישורים הדרושים.
הטענה אגב, מוכחשת לא רק על ידי מקורביו של גרוסמן, אלא אף ע"י גורמים במועצה המעידים כי כניסתו של גרוסמן למתחם נעשתה בקריצת עין והבסכמה שבשתיקה מצידם של אנשי המועצה, ולראיה, המפתחות שנמסרו לידי העו"ד.
גרוסמן, בהבינו כי שורשי ההתנכלות לו נעוצים בצרות עין פוליטית של יריביו, סירב בתקיפות לפנות את המקום.
"הפרזיטים" לא וויתרו ובאישון ליל עשו הם מעשה והחליפו את מנעולי הקראוון.
גרוסמן, שלא עודכן על כך מראש זעם, ודרש להשיב לידיו את מפתחות הקראוון, לאלתר.
* הפורץ האלמוני *
"הפרזיטים" שהגיעו לאתר כדי "לחגוג" את ניצחונם ואת הצלחתם "להשבית" קראוון נוסף במתחם, הופתעו לגלות כי המקום נפרץ.
מכאן ואילך אצה ל"פרזיטים" הדרך להגשת תלונה במשטרה בגינה של פריצה וחבלה ברכוש המועצה.
האצבע המאשימה הופנתה לעברו של "הפורץ האלמוני"... שזהותו, מכורח הנסיבות, ברורה למדי.
גורמים בכירים במועצה עמם שוחחתי הערב, מוסיפים ומדווחים, כי עו"ד גרוסמן כבר נחקר בנושא במהלך היום ע"י פקד אופיר כפרי, מפקד משטרת אלעד.
* יועצי אחיתופל *
גורם בכיר בסביבתו של ראש המועצה עמו שוחחתי הערב, הביע בפני את תיסכולו מתוצאות "עסקי הביש", אליהם מובילים "הפרזיטים" שוב ושוב, את ראש המועצה.
רק לפני כשבוע, בפרשת הסייעות, נחלץ צביקה בעור שיניו מתוצאות עצות האחיתופל של "הפרזיטים", והנה שוב הוא מובל באפו על-ידם לעימות טעון ונפיץ, בעטיו של קראוון מוזנח וחסר משמעות.
"נערי המרא" מצידם, תמהים ותוהים הכיצד אותה משטרה הניצבת חסרת אונים מול עשרות פריצות, גניבות רכב, ונוכחותם המאיימת של שב"חים בעיר, מזדרזת, בעידודם הנמרץ של "הפרזיטים", לזמן לחקירה דווקא חבר מועצה העושה רבות ובהתנדבות למען תושבי העיר והמטפל ללא תמורה בענייניהם המשפטיים של התושבים וביניהם כאלו שרכביהם ובתיהם נפרצו בגין אוזלת ידה של המשטרה.
בסופו של דבר, מסכמים (ומקווים) "נערי המרא", כמו גם כמה ממקורביו של ראש המועצה, ישכיל צביקה להבין כי "הפרזיטים" הלוחשים לאוזניו "עצות אחיתופל" חדשות לבקרים, חפצים בסה"כ בהמשך שילטונם במועצה, בעוד שלומו וטובתו של ראש המועצה נשוא עצותיהם, מהם והלאה.
תוקן על ידי - מרנן_ורבנן - 07/06/2005 0:03:59
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2005 07:53 |
|
| |
קשה להאמין למה שאתה כותב ואלמלא שמעתי זאת במו אוזני אתמול בלילה באמצע אירוע לא הייתי מאמין ואודה ולא אבוש אבל גם כעת קשה להאמין.
כשפורסמו הדברים לראשונה לפני כשבועיים הייתי בטוח שמדובר בעוד גימיק תקשורתי של צביקה כהן וחביריו שבנסיון להתחמק מהביקורת הקשה שהלכה וגאתה נגדו הודיע על ההחלטה להחליף את מזכיר המועצה, האמת שיש לציין כי עצם ההחלטה היתה צעד אמיץ מאוד וגם על כך מגיע לו הרבה.
אבל ביצוע ? מאן דכר שמיה. היה ברור שזה יתמסמס וייעלם מהעולם כשאר הדברים בבנין זה.
אבל וזהו אבל ענק מתברר שאכן יש שינוי ושינוי ענק במדיניות של הבניין הזה.
ועל כך נותר לי להסיר את הכובע ולהמתין לאן זה יוביל.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2005 15:50 |
|
| |
*** הושלמה המהפיכה***
השמועות כך אומרות, שהיום, זה היום שחיכו לו כולם במועצה.
אמור מעתה,
"דון שמעון" - מנהל מח' שפ"ע
יצחק טרבלסי- מנכ"ל המועצה
וכל אחד "יושב " על מקומו בשלום.
קצת שמייח במועצה אבל זה יעבור לכווולם.
אם מישהו יודע עוד פרטים מעבר לזה נשמח להתעדכן כאן.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2005 13:52 |
|
| |
כל מי שגרם לשינוי המיוחל תבוא עליו ברכה.
לא לא לא תנתקו אותי
לא תנתקו אותי כל כך מהר...
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2005 11:25 |
|
| |
ומי מצטט שוב את הפורום???
קוראים אלעד כמובן.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/6/2005 00:11 |
|
| |
מר בן אליהו הנכבד,
אני משתדל להבין את תיסכולך הרב ואת הכאב שעדיין לא פג על כך כי מועמדך ל"נבחר ציבור" מר לוק לא זכה לקבל תמיכה ממספר אנשים המסוגלים לעמוד בקריטריונים לבקש בית הכנסת ואפי' אם מדובר לבית כנסת לחב"ד.
לעצם העניין,
אני עד היום הייתי מלא טרוניא על תיפקוד המערכת העירונית באופן קשה מאוד, אבל אם יש פעולה נכונה שהתבצעה במועצה החדשה אין ספק שזהו הצעד הזה שבינתיים רק מדברים עליו בכל מקום ומברכים עליו בפה מלא עם שם ומלכות.
אין ספק שמדובר בצעד אמיץ ונועז באופן חסר תקדים מה גם שבעבר כבר ניסו לבצע אותו מס' פעמים וללא הצלחה ואני מאוד מקוה לטובת העיר שהפעם הוא באמת יצליח ויעבור. ואז גם ההולך זה ברכה והנכנס ברכה כפולה ומכופלת ומי שלא מבין את זה אני מציע לו לעשות סיבוב אצל כמה רבנים ועסקנים חשובים בבני ברק להבין באיזה שינוי מבורך מדובר.
לטובת כולנו שהדברים אכן יתבצעו ולא יהיה שום מכשול ח"ו אני מוכן לארגן קבוצה לקרוא תהילים.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2005 22:58 |
|
| |
*מרנן ורבנן* ו*עובד מועצה* סוף האשכול רק מראה על השקר הגדול שבתחילתו, עם שמעון מועלם סובב את הבוס והחליט במקומו על כל הדברים הרעים ורק ראש המועצה הישר והנקי כמו קרפיון הוטעה על ידו, הנה באה ההזזה של שמעון, ובמקומו מי הוכנס?
...דייג נוסף, מקורב חסר תעסוקה וכישורים אשר פשט רגל במכולת אותה ניהל ב... טבריה.
הנה באה מבחינתכם הגיעה הגאולה.... עכשיו סופסוף תיווכחו לדעת כי הדג... מסריח מהראש.
ככה זה כאשר מקבלים מועמד מוצנח!!!!!!! ולא נבחר הציבור!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-13/6/2005 23:56 |
|
| |
הקפצה
עפ"י המסתמן, לנעלי מזכיר המועצה ייכנס יועצו הכלכלי של רה"מ, איציק טרבלסי, בעוד "הדון" ייאלץ ככל הנראה, לקבל את "הצעתו" של צביקה ("הצעה שאי אפשר לסרב לה"...) למלא את תפקיד מנהל אגף שפ"ע.
מבחינתו של טרבלסי, כמו גם מבחינתו של ראש המועצה, ישים המינוי המתוכנן קץ, לתסבוכת "משכורת הרעב" של היועץ הכלכלי, העומדת כיום על כ-4000 ש"ח בלבד.
ואפרופו הדון. בצעד שהזכיר לרבים את ימי פירפורי הגסיסה (הפוליטיים, כמובן) של קריספל, עלה הוא בשבוע שעבר לבית הגר"ע יוסף, כדי לקבל את עצתו ותמיכתו...
|
|
|
|
| נשלח ב-13/6/2005 23:31 |
|
| |
יאללה דון שמעון לארוז וללכת. עידן חדש בפתח.
תוקן על ידי - עובד_מועצה - 13/06/2005 23:32:38
|
|
|
|
| נשלח ב-13/6/2005 23:16 |
|
| |
חברים יקרים,
במידה ואכן הדברים נכונים ולפחות עפ"י השמועות והשיחות בחג הרי שיש אמת בדברים ואכן שמעון מועלם הוזז/יוזז מתפקידו אין ספק שמדובר ברעידת אדמה פוליטית
לא לשכוח שקריספל במשך כמעט שנתיים שלימות ניסה לבצע את זה ולא הצליח לפגוע ולו בשערה מראשו והנה מגיע ראש מועצה שאומנם לקח לו חצי שנה ללמוד ולהבין את המצב אבל כשזה קרה בהינף יד הוא מבצע.
אין ספק תקופה חדשה מגיעה לעיר
|
|
|
|
| נשלח ב-13/6/2005 23:08 |
|
| |
הרב עובדיה כינה פעם את ראש הממשלה ראש ממשלת פחי הזבל, האם זה מה שהוא אמר בשבוע שעבר גם לדון שמעון?
אוחחחחחחח
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/6/2005 20:59 |
|
| |
הסתובבתי בחג אחה"צ בעיר.
הכל מוזנח אין שתילים בערוגות באיזורים החדשים. זבל מתגלגל. במקום לטפל בבעיה הולכים לתת את תיק שפ"ע לפרוטקציונרים?
הדייג דון שמעון טרבלסי. כולם שווים אותו דבר.
מושחתים נמאסתם!
חופש-חירות-ניקיון כפיים!!!
נלחמים בשחיתות באלעד!!!
תוקן על ידי - לוחם_חופש - 13/06/2005 20:59:13
|
|
|
|
| נשלח ב-12/6/2005 18:56 |
|
| |
* צביקה מציע ל"דון" - "הצעה שאי-אפשר לסרב לה"... *
מנהל מח' שפ"ע, יהא ככל הנראה "פרס הניחומים" שיקבל "הדון" מאת ראש המועצה.
שמועות עקשניות, (שאינן מבוססות דיין, כבר אמרנו?) בסביבתו הקרובה של ראש המועצה, טוענות לסבב מינויים חדש העומד בפתח.
עפ"י המסתמן, ייאלץ דון שמעון להסתפק במשרת מנהל אגף שפ"ע, בעוד לנעלי מזכיר המועצה ייכנס יועצו הכלכלי של רה"מ, איציק טרבלסי.
מבחינתו של טרבלסי, כמו גם מבחינתו של ראש המועצה, ישים המינוי המתוכנן קץ, לתסבוכת "משכורת הרעב" של היועץ הכלכלי, שמשכורתו עומדת כיום על כ-4000 ש"ח בלבד.
מועלם, אגב, בצעד שהזכיר לרבים את ימי פירפורי הגסיסה (הפוליטיים, כמובן), של קריספל, עלה השבוע לבית הגר"ע יוסף כדי לקבל את עצתו ותמיכתו...
* אלוף הבג"צים *
מרגע היוודע דבר מינויו של הרב רוז'ין לרב שכונה בשכר, כוססים אנשי המם-מם את ציפורניהם בציפיה דרוכה לתגובתם של "המרא ונעריו" ("הגאון ותלמידיו", עפ"י הלקסיקון החדש של עלון "קול התורה".)
בשיחה שערכתי הבוקר עם אחד מבכירי הנערים טען הלה בתוקף, כי המרא, לעת עתה, שומר על איפוק ואינו מתכונן להגיב, כל עוד המינוי לא יאושר באופן רשמי.
"יכול להיות, ולא שאני יודע על כך, שדוקא הקהילה הדתית-לאומית תגיש עתירה", הוסיף בתמימות "תלמיד הגאון", תוך כדי שהוא מפנה אותי אל הגורם הדתי-לאומי הרלוונטי.
זה האחרון - כמה מפתיע - לא הכחיש, הן את כוונת אנשי הקהילה להגיש עתירה כנגד המינוי, והן את מעורבותם של "תלמידי הגאון" בהגשת העתירה.
 |
|
|
|
|
|