| נשלח ב-6/7/2005 15:07 |
|
| |
מודעה מעולה
אולי קצת מאוחר אבל אתה ראוי לזה
קבל אחי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2005 04:00 |
|
| |
רעיון נהדר!!!
(משהו בעיצוב לא מספיק חד)
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2005 00:31 |
|
| |
LMNT, דברים כדורבנות. 
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2005 23:41 |
|
| |
יש סיכוי שהרמה של הכותבים כאן תעלה באיזה שהוא שלב ?
אני כמעט בטוח שהבנתם את הכוונה של התגובה, ובטוח לגמרי שבמודעה של *בונפיס* אין טעויות מהסוג הזה, נכון ?
אז מה הקטנוניות הזו ???????
המודעה שלו טובה, וזו עובדה. והמודעות של משרדי הפרסום שראינו עד היום לא היו מי יודע מה מדהימות. אז אולי היא לא מאפילה עליהם, בסדר. אבל היא עומדת בשורה אחת איתם אם לא מעליהם.
באחת התגובות לסיום הקורס של מכללת רמת גן היה מי שאמר שלא לימדו אותנו לשנוא את המשרד השני, סתם מסקרן אותי מי המשרד שמשלם כ"כ טוב כדי לקנות את עובדיו בכסף מלא עד כדי שנאת המתחרה ???
ראיתם מודעה טובה, תגיבו טוב. ראיתם מודעה רעה, תגיבו רע ועדיף אם תפרטו מה היה דפוק במודעה. אבל למען ה' תגיבו לעניין.
כבר גדלנו, אנחנו לא בגנון. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2005 21:41 |
|
| |
נסחפת בגדול.
עברת כל גבול.
ואחרי זה אתה מצפה שהמשרדים יקבלו אותך לעבודה?
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2005 21:18 |
|
| |
*בונפיס* ידידי כדי ל"העפיל" על משרדי פרסום צריך קודם לדבר ולכתוב בעברית ואח"כ לנסות להאפיל עליהם.סורי.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2005 20:41 |
|
| |
"להעפיל על מודעותיהם של משרדי פרסום מכובדים"..
בחייך בונפיס, אתה לא קצת נסחף?
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2005 20:30 |
|
| |
JewWork,
Yes I JEW

|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2005 20:20 |
|
| |
מותג,
לצערי, נראה לי שאין סיכוי לכך.
גם אם העיתון היה רוצה בזאת, אני מאמין שהוא לא יעיז להכניס מודעה של אדם אנונימי שעלול להעפיל על מודעותיהם של משרדי פרסום מכובדים.
אני אשמח להיתבדות, אע"פ שהמודעה כמו שהוכנסה כבר השבוע, בעצם ענתה לך על השאלה.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2005 19:55 |
|
| |
המודעה של בונפיס תופיע במשפחה באותו פורמט של מודעות משרדי הפרסום?
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2005 10:05 |
|
| |
כל הקשר לקשרים הם נטו לאינתילגנת!
אל תגיד לי שלא ידעת עד היום שהוא תותח....
או אולי אתה חדש פה?!
|
|
|
|
| נשלח ב-26/6/2005 16:29 |
|
| |
יש'ך קשרים?
לרגע לא האמנתי שחברי הפורום יש להם פרוטקציה כזה בחלונות הגבוהים...
שפשתי עינים...
כל הכבוד
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/6/2005 16:43 |
|
| |
אישית,
אהבתי
בהצלחה בהמשך!
|
|
|
|
| נשלח ב-24/6/2005 04:04 |
|
| |
שלב ההסברים הגיע..אז הנה לכם.
המניע :
פשוט מאד. אני בוגר קורס הפרסום של ה- ACC בשיתוף מכללת רמת-גן, וכבוגר הקורס שמיתעתד גם לעבוד בתחום, עלי להכין "תיק עבודות". מודעה זו הוכנה כחלק מתיק זה.
הבלבול :
במקרה (הכל משמים ), ממש כאשר הכנתי את המודעה ורציתי גם לנסות ל"מכור" אותה לאגודה, התייעצתי עם אינתי בנושא, והוא סיפר לי על התחרות שמתרחשת בעיתון 'משפחה'. הסיפור נמשך, ואינתי רצה לגרום לי למהר יותר ואף לפרסם את המודעה כאן בפורום, לכן הוא פתח אשכול בנושא. אנשי הפורום למיניהם, חשבו בתמימות שאני ממש חלק מהקמפיין והתחילו להשוות בין מודעתי לבין המודעות שהוכנו ע"י משרדי הפרסום הדתיים שעבדו על פי בריף, בעוד שאני עבדתי לפי תחושות בטן, כיאה לקריאייטיב של "תיק עבודות".
הקריאייטיב :
רציתי להגיד סיגריה, מבלי לכתוב את המילה. רציתי להגיד סכנה בריאותית עד כדי מוות, מבלי להגיד מוות. רציתי שיהיה משהו שייקשר ביניהם.
אז כתבתי יש'ך אש ?, בכדי להביא את הקורא לידי מחשבה על סיגריה (הסיטואציה הזו מוכרת לכל מעשן).
בויז'ואל הראיתי נר נשמה, בכדי להמחיש את המוות, מבלי לכתוב אותו (העדינות קונה, כך לדעתי, יותר מאשר תמונות של קברים ושטריימל כמאפרה שזה לדעתי, פוגע מדי).
למה הנר לא דלוק ? כיוון שנר נשמה לא דלוק מסמל את העובדה שכל סיגריה מזיקה מחדש ולא כמו שהראו עד היום שכל סיגריה מתווספת לסיגריה שלפניה, זה מסר של חוסר תקווה. אני רציתי להראות שיש תקווה.
התוצאה היא, שהדבר היחיד שמקשר בין הנר לבין המשפט, הינה האש.
האש מדליקה סיגריה והיא גם מדליקה את הנר.
הסיגריה שאתה עכשיו מדליק הינה כמו נר נשמה נוסף לזכרך, בידך להדליק את הסיגריה ועימה את הנר, או שבידך לא להדליק את הסיגריה וכך גם לא להדליק את הנר.
סיכום :
לשמחתי הרבה, רוב באי הפורום נהנו והבינו עד עתה את הקופי כמות שהוא.
לצערי חלק מיושבי הפורום לקחו את עבודתי קשה מדי כשבדרך הם שוכחים, שהמדובר בקריאייטיב ל"תיק עבודות".
כולי תקווה שעתה אתם מבינים את המודעה ואותי טוב יותר.
אם לא, אתם מוזמנים להמשיך ולשאול קושיות למיניהן על המודעה.
תודה רבה שוב לכל המעודדים והמפרגנים.
תודה.
פורום חסידיניוז:
http://masoret.hydepark.co.il/hydepark/forum.asp?forum_id=8329
 |
|
|
|
|
|