היום אירח ראש המועצה הרב צביקה כהן את שר הפנים מר אופיר פינס.
השר שאינו מרבה להתארח ברשויות, בחר דוקא להתארח בעיר אלעד ואצל ראש המועצה הרב צביקה כהן.
האירוח החל בקבלת פנים מרשימה ביותר שהתקיים במוסדות דרך המלך בעיר שם כיבדו את המעמד רוב חברי המועצה ובעלי התפקידים הבכירים במועצה.
השר התקבל בחמימות רבה בתלמוד תורה דרך המלך ובעת כניסתו לקבלת פנים שרה מקהלת ילדים ילדי ת"ת דרך המלך "מלך מלך, ד' אלוקי ישראל מלך".
המנחה הרב ישי יזדי שמכהן כמנהל החינוכי של מוסדות דרך המלך הזמין את נשיא המוסדות והמרא דאתרא הרב מלכה לשאת דברים, הרב מלכה דיבר על ההתפתחות של העיר בקצב כה גדול שאין לה אח ורע וביקש מהשר לסייע לצרכי העיר.
לאחר דבריו דיבר אחד מילדי תלמוד דרך דרך המלך וסיפר על ההשקעה החינוכית שמקבל ובירך את השר להצלחתו בתפקידו.
השר פינס הפתיע כאשר חרג מהתכנית המקורית וביקש לדבר, בדבריו אמר שר הפנים לראש המועצה "בקרוב כבר לא תיהיה ראש מועצה אלא ראש עיר".
אחריו דיבר ראש העיר שביקש את עזרת השר לעמוד כיאות בהתפתחותו ושיגשוגו של העיר.
המנחה סיים בברכת צאתכם לשלום לא לפני שהמקהלה פצחה שוב בשיר "ישראל בטח בד'.
מרנן , לא הבנו את כוונת המשורר .
אולי תואיל בטובך לבאר ?
" על מכרם בכסף צדיק..."
נשלח ב-7/7/2005 00:24
אפשר ויהא זה בוז'י "שייתן כבוד" ויחבוש כיפה?!
נשלח ב-23/6/2005 19:41
באמת אני ממש לא מאמין במוסדות הרב מלכה מנכ"ל חסידי.
אבל אם זה באמת נכון אז אני עכשיו מבין מה קרה לאחרונה שמוסדות דרך המלך פשוט על המפה,
ממש ימות המשיח.
"בדרך המלך נלך - נקדש שם שמים".
נשלח ב-23/6/2005 19:38
בהחלט אירוע מרשים וקידוש ה' גדול מאוד.
אגב, מקינטוש !
החסיד שראית בתמונה האחרונה זהו המנכ"ל החדש של מוסדותיו של המרא דאתרא (התמנה לפני כחצי שנה)
שמעתי שהוא אירגן והפיק את כל האירוע הזה .
ויודעי דבר אומרים שהוא פשוט תותח במלוא מובן המילה .
נשלח ב-23/6/2005 18:31
אני רואה שבאירוע היו גם חסידים, מי יודע מי זה החסיד שנמצא שם ליד התלמידים? זו דמות חדשה ולא מוכרת. האם יש לו קשר לכח או למועצה או שמא לדרך המלך או סתם סקרן?
אלעד בכותרות בעיתונות המקומית והארצית, היום בעיתון המודיע מתפרסם סיקור נרחב על ביקור השר (לידיעת GeorgeSoro גם בהמודיע בניגוד אליך ראו זאת בברכה).
נשלח ב-22/6/2005 23:59
היה אחלה אירוע וימותו הקנאים שהיו מתים שזה יהיה בקהילות יעקב.
הדבר האחרון שצריך לשים זה על קל המקנאים שבשביל הפוזה משחקים אותה קנאים.
הייתם מתים להיות במקום. לא נורא. אולי בפעם הבאה.
נשלח ב-22/6/2005 17:34
ואגב ג'ורג'יו ארמני ,
אני מקוה שכפי שאתה חרד מכבודו הרב גרוסמן שליט"א (עקיצתן עקיצת.... ונשיכתן....)
כך תחרד מכבודו של הרב מלכה שליט"א ואם בת"ת שלו עשו כן מן הסתם שזה היה על דעתו .
אז תיזהר מעקיצתו ומנשיכתו........
" על מכרם בכסף צדיק..."
נשלח ב-22/6/2005 17:30
GeorgeSoro
תגיד לי , אם השר או כל חילוני אחר "רם מעלה" היה מבקש להתארח בחיידר אשכנזי , לא היו מקבלים אותו כפי שקיבלו בדרך המלך ? ילדי הת"ת לא היו יוצאים לכבודו באירוע מעין זה ? עזוב אותך עיניך פשוט צרות בהצלחת הספרדים בכלל וכנראה בדרך המלך בפרט ! ****** מעבר לכך האירוע נראה חזק מאוד******
בד בבד יש לציין ת"ת זה לשבח על העלונים שהופיעו בקוראים אלעד.
ממש ראוי לשבח !!!
"ימותו הקנאים"
" על מכרם בכסף צדיק..."
נשלח ב-22/6/2005 16:19
קשרים,
אכן אלעד תהפוך ביום מן הימים לעיר,
אבל כלל אין זה בטוח,
שצביקה יהפוך לראש עיר!!