|
|
| נשלח ב-29/6/2005 12:31 |
|
| |
נסגר מכון הכושר החרדי היחיד בעיר
מכון הכושר לציבור החרדי שנפתח בקול רעש גדול ברחוב ר' עקיבא 5, באמצעות "מתנ"ס אתנחתא" סגר שעריו בקול דממה דקה.
הבעלים תלו שלט בחוץ המכריז על סגירת המכון. השאלה האם יוחזר הכסף לכל מי שרכשו מנויים חודשיים ושנתיים שטרם פג תוקפם.
את מי אפשר לתבוע? את המכון? את העירייה? או את הגברת חדוה קופמן מנהלת אתנחתא.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2005 14:14 |
|
| |
חסידימניק ראשית כל מדוע להתקיף "תביעות" מדוע לא לנסח את השאלה באופן יותר נחמד "היכן ניתן לקבל החזרים למי שלא הספיק לנצל את כרטיס המנוישלו"
אהה מה דעתך על זה למה תמיד לתקוף
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2005 18:00 |
|
| |
מקבל.
אבל בוא תנסה לקבל את הכסף חזרה בלי תביעות. אם תצליח אסיר בפניך את השטריימל שלי.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2005 18:01 |
|
| |
מקבל.
אבל בוא תנסה לקבל את הכסף חזרה בלי תביעות. אם תצליח אסיר בפניך את השטריימל שלי.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2005 21:25 |
|
| |
ביקשת ממישהוא, הרי היה כתוב על הכרטיס מס נייד של בעל הבית וחוץ מזה לעניין שניסת לערבב את גב' קופמן הנכבדה מה הקשר בינה לכסף וכי שילמת לה על השימוש דיברת עימה פעם בעניין אז מה הנך מכניס אותה כעת לסיפור דבר ראשון תפנה למס' הנייד שהיה על הכרטיס קוראים לו מיכאל והנייד שלו זה 0545289025 בבקשה
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2005 21:40 |
|
| |
תודה כופיר. לא כוייפר אלא כופיר.
אתה בסדר. כך אעשה.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2005 10:26 |
|
| |
איש תקשורת יקר שלום לך משמע מדבריך שמכון הכושר לא שירת נאמנה בזמן היותו פעיל את ציבור לקוחותיו האם כך הם באמת פני הדברים ואם כן מדוע לא כתבת על זה פה לפני מדוע מדוע להשמיץ כשכבר אין מי שיגיב
ולעיניניו רק רציתי לומר לך שהייתי מנוי במכון והיה מאד נחמד וטוב לבוא למקום ולהנות ממגון השרותים שלו אך המפעיל לא השכיל להבין את צרכי הציבור ואת מטרות בוא למקום כך שלא הביא מספיק מכשירים מסוג מסויום ובמקומם הביא מכשירים שהציבור לא הפיק מהם כל תועלת כך שחבל אולי המפעיל הבא שיובא למקום ישכיל להבין ולשמוע את בקשות הציבור וכך יוטב לכולם ויהנו ויפיקו מכך תועלת
מצפה להברה מצדך שלא התכוונת ח"ו להשמיץ את המכון
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2005 15:55 |
|
| |
ראשית לא השמצתי. שנית אני חוזר על דבריי ולא חוזר בי מהם. אני שמח למפרע שלא נרשמתי למכון כושר הזה. תוכל ללמוד מהתנהלות הראשונית שלא היה שווה לבדוק אותו אפילו. אם בטלפון שהרמתי לפני מספר חודשים נאמר לי שאני חייב להרשם לכמה חודשים ואני לא יכול לבוא ולהתנסות פעם אחת, אז שיחפשו פראייר אחר. מכון הכושר בנווה שאנן (ליד בר כל) נותן לך הזדמנות להכיר את המכון כושר ואז תחילט אם אתה רוצה להרשם או לא.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2005 16:56 |
|
| |
צר לי מאד שאינך מוכן להתנצל, זכותו של כל מפעיל ומשווק להחליט על אופן הניהול שלו וזה שהוא לא רצה שאנשים יגיעו להתנסות זה בגלל שלצערנו הציבור הישראלי מה שמגיע בחינם הולך חינם והוא לא פרייער
ותחשוב שכאלו כמוכך היה לו עשר ביום מה אתה הייתה מגיב
אני בטוח שאותו דבר
מי שמגיע לחדר כושר יודע לאן הוא הולך ומי שלא,- מגיע לברר ואני יכול לומר לך שגם לי לא נתנו להתנסות אז נרשמתי כי ידעתי מה אני רוצה
ויש לציין שהוא אף פעם לא זרק מישהוא שבא לראות את המקום לא היה שער בכניסה שנכנסו רק עם כרטיס מגנטי
אז תאשים רק את עצמך
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|