בית פורומים אחרדים-אלעד

טרמפים באלעד

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-30/6/2005 08:19 לינק ישיר 
טרמפים באלעד

לדעתי אנחנו צריכים להשתפר בנושא הטרמפים!
כולנו הרי יודעים שהתחבורה על הפנים אז לפחות אם אנחנו רואים אנשים שעומדים בתחנה נעצור ונשאל אם הם צריכים עזרה וניקח אותם ברכב.
הרי אלעד לא גדולה כ"כ. זה יגזול מאיתונ בדיוק 5 דקות.
לפעמים אני עומד בתחנות ומחכה לאוטובוס שכרגיל לא מגיע ועוברים עשרות רכבים ופשוט מתעלמים!

יש במה להשתפר!

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/7/2005 19:27 לינק ישיר 

היום עמדתי באחת ה"טרמפיאדות" הידועות בעיר.
במשך כחצי שעה (עד לבוא האוטובוס) עברו עשרות רכבים ביניהם יהודים חרדיים "משלנו" ושאינם, רכבים "מוכתמים" ושאינם, ריקים וריקים למחצה.
אף אחד מהם לא עצר לשני האברכים שניסו לעצור טרמפים לבני ברק!
האין צדיק אחד בסדום?

תוקן על ידי - tcyhj - 11/07/2005 19:53:30

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/7/2005 00:24 לינק ישיר 

...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/7/2005 22:20 לינק ישיר 

חרדיחרד, אתה ממש צודק. אבל יתכן שזה לא מוצדק להכליל. בטוח שנתקלת גם במקרים מחממי לב. שתף אותנו.
ובאופן עקרוני, אם אתה בטוח שהנוסע ישלם מכיסו את הדו"ח על שעצרת לו - ברמזור, בפנייה, או בכל צורה בעייתית - תעלה אותו, אם לא - לא! וגם שייקח את הנקודות...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/7/2005 00:09 לינק ישיר 

מצורף קובץ

לשים ביחד עם הסרט הכתום!!!

בן תיירה מכוון לדעת תיירה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/7/2005 01:38 לינק ישיר 

אני רוצה לספר משהו טרי טרי...מהבוקר

יצאתי מאלעד בסביבות 8 וחצי שעה לחוצה לכל בר דעת.
עמדו שני אברכים לכיוון ראה"ע-פ"ת הראשון עמד בסיבוב ימינה והשני בתחנה. עצרתי לשני כדי לא לעכב אחרים.
לאחר חקירה רצינית מה מטרתי והאם אין לי התנגדות ליסוע דרך גבעת השלושה במקום סירקין כי "זה ממש חסד" וכו' ואחרי שאני מסביר לו שאני לא עובד אצלו ושאין לי זמן הוא סוף סוף עלה....אבל...יש לו חבר מאחורה...אז "חכה שניה הוא אומר לי הוא תכף מגיע"....פה פקעה סבלנותי והודעתי לו שיחפש לו פראייר אחר ושיחכה עם החבר שלו לטרמפ אחר.

אין גבול לחוצפה! מזל שלא ביקש ממני כסף על ה"חסד"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/7/2005 21:48 לינק ישיר 

חסד צריך לעשות כשצריך לא מתי שמתחשק. ולאותם בעלי רכבים תנסו לעמוד פעם אחת במקומינו הדעה שלכם על הנושא תשתנה
לפעמים כל כך לחוצים להגיע לאיזה מקום אוטובוסים? אין בכל מה לדבר ולפעמים בשעות הבוקר לא כל הנהגים מסכימים לקחת בתוך העיר ולחפש מונית ? כשצריך אותם הם לא נמצאים!
לא שנהגי הרכבים חייבים משהו למישהו אבל רבותי זה חסד! וזה לא שונה מכל חסד אחר שאתם עושים ועד כמעט בלי לעשות כלום רק לאמץ קצת את הרגל.....נכון יש טרמפיסטים מעצבנים אבל אלה מיעוט שבמיעוט... תחשבו על זה....

בן תיירה מכוון לדעת תיירה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/7/2005 12:58 לינק ישיר 

אני דווקא אוהב לעצור טרמפים...

לפעמים אני נוסע ברכב רק אם אישתי ולכאורה למביט מהצד נראה שיש לי מקום ואני לא עוצר כי אני רע.

חברים טרמפיסטים יקרים, זה קורה ולא רק לי, שיש מישהו/י ברכב שהשיחה איתו/ה חשובה וגם דיסקרטית כך שאם לא עוצרים לכם למרות שיש מקום פנוי, אנא תשתדלו להבין את הצרכים של בעל הרכב, וגם אם הוא ממש לבד ואתם בטוחים שהוא רשע תחשבו על הטלפון שהוא משוחח בשעת הנסיעה...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/7/2005 05:01 לינק ישיר 

אין גם סיבה להשמיץ את הנהגים שכל חטאם הוא בזה שהם לא נוסעים לבני ברק!!!!!!

אבל כמובן למי שכן נוסע רצוי להשתדל...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/6/2005 14:07 לינק ישיר 

נכון מאוד

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/6/2005 13:11 לינק ישיר 

ברור שישנם טרמפיסטים שאינם מתנהגים כהוגן כמו בכל דבר נושא ותחום. אין זו סיבה להשמיץ את כל מבקשי הטרמפים.

רוב הטרמפיסטים עושים זאת באופןו מנומס ומתחשב מאוד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/6/2005 13:09 לינק ישיר 

תוקן על ידי - גרויסמאכר - 30/06/2005 13:16:43

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/6/2005 10:20 לינק ישיר 

צריך לחשוב גם על הנהגים שהנוסעים מרגישים בעלי הבית ומשגעים אותנו

הכי חשוב לאהוב את מי שצריך

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/6/2005 08:51 לינק ישיר 

זה חסד אדיר בלי הרבה השקעה ומאמץ מצד הנותן.

ותחשבו על זה...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/6/2005 08:42 לינק ישיר 

יש גם צד שני, גם הטרמפיסטים צריכים להשתפר!

ממתינים בכל מיני מקומות בהם עצירה פרושה הפרעה לשאר המשתמשים בדרך (שלא לדבר על איסור עצירה וכו'), לא עומדים במקומות קבועים (טרמפיאדות) או אפילו לא עומדים כלל אלא צועדים בצד הדרך, וכאשר רכב מתקרב, מסתובב לו הטרמפיסט ומניף את ידו. אז הנהג צריך להחליט מהר: עצירת חרום מסוכנת או המשך נסיעה.
עומדים באמצע הכביש, מתוך מחשבה שאולי שכך לא ניתן יהיה להתעלם מהם, אך תוך סיכון עצמם והפרעה לתנועה וכו'.
וביציאה מהעיר? לטרמפיסט אין זה מעניין כלל שאתה מאחר לעבודה או לפגישה, הוא יצעד אל הרכב מעדנות, ויתחיל בשאלות אל היעד המדוייק שלך, תוך הצעות ל'קיצורי דרך' שיהיו נוחות לו יותר, או לחילופין, אם דווקא אתה פונה דרומה, יעמוד ברמזור ויבצע מכרז בין הרכבים העומדים ברמזור.
וכשכבר זכית לקיים את המצווה? את הסיגרייה לא יכבה, ויפתח בשיחת טלפון בקולי קולות, גם אם בעל הרכב בדיוק באמצע שיחה משלו, ועוד ועוד.....

כל הנ"ל - מנסיון!

יש ברשותי רכב, אך יוצא לי לא מעט גם לנסוע בטרמפים, ואפשר להגיע ממקום למקום גם כטרמפיסט מנומס ומתחשב!

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אחרדים-אלעד > טרמפים באלעד
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext