הייתי באמצע הקניות לפתע נכנסו שוטרים והיתה מהומה גדולה. כל מי ששאלתי לא ידע מה קורה. האם יש למישהו פרטים?
וואו... זה באמת ארוע חבלני ברמה. כבר כמעט לא נשארו סודות בפורום...
או לבדיחה על איש מחשבים שישב עם פוליטיקאי ושתי עוזרים שהחזיקו לו, בדינר הנ"ל. "הנה ימים באים נאום ה''"
נימנד אין עליך !!! חבר בסניף אתה בסניף הלא נכון.. תשאל את נימנד..
דומה לבדיחה על הבנקאי, הבן, והחתן, שישבו בדינר של הצלה....
"הנה ימים באים נאום ה''"
תספר לאלו שלא יודעים מה הבדיחה???
זה מזכיר לי את הבדיחה על הבנקאי האברך והזקא"י שנכנסו פעם לאינטרנט...
אם תמשיך לפרגן לי עוד עלולים להגיד שגם אני בעצם....מרנן ורבנן. או לפחות אחיו....
נימנד אהבתי את ה"יצירתיות"... תוקן על ידי - הצלה_אלעד - 01/07/2005 17:46:44
אפשר להצטרף לשיח האחים? חשבתם פעם אולי בכלל לא מדובר באדם אחד, אלא במספר אנשים הכותבים תחת אותו ניק במשותף?
צפלין, "לך תוכיח שאין לך אח"... (אחות, דוקא יש )
אם סתם חשדתי אני מתנצל... לפחות אפשר להתנחם בזה שאת האשכול הזה לשם שינוי כנראה שלא יכניסו לקוראים אלעד..... אוחחחחחחחחחח
ואל תשכח שאחיך בברנג'ה!!!!!! "הנה ימים באים נאום ה''"
פולי, לכבוד הוא לי להחשד על-ידך כר' בנימין מיצמכר. אומנם (מודה ומתוודה), נכון הוא שבני ואנוכי ידידים, וכאחים ממש... אך לא, אנו לא "אותו אדם"! "אשרי מי שחושדים אותו ואין בו"...
מרנן ורבנן והצלה אלעד. מספר עובדות: 1. הם נמצאים בדרך כלל באותם אירועים. 2. הם כותבים הרבה פעמים על דברים משותפים. 3. שניהם מפרגנים אחד לשני יותר מידי (ראה ההודעה של מרנן על ר' בני מיצמכר וכו' וכו'...) 4. שניהם תומכים תמיד בצורם בלי שום סיבה נראית לעין וכאן נשאלת השאלה: האם זה אותו אדם? ואם לא האם מדא_אלעד צדק שלשניהם יש קשר הדוק? למרנן_הצלה הפתרון...