תראו איך שמאמת מ- פ - ח - ד - י - ם
מאז הפירסום של המערכת מקור השקר שפירסמו בכזאת היסטריה
יש לנו קלטת ששומעים איך שהרה"צ שליט"א אומר במפורש למאי נפקא מיניה על סידור קידושין (שכמובן עד עכשיו לא כתב אחד שהוא שמע בברור במספר 4 כמו שבקשתי
שימו לב יש למנדלה חסיד אחד או שתיים בטוח, שיש לו כמה שמות
1)מקור האמת
2)ציפסל
3)בן מליה
4)שמעון מאיר וכו' וכו' וכו'
ויכול להיות שגם הרשל תמים אותו אדם כמו שהבאתי קודם שאיך יכול להיות אחרי כאלו מילים שכותב מקור האמת ויש לו עדיין רשות כתיבה בפורום ויזניץ.
כל השמות האלו כל יום כותבים לפחות 10 שקרים (באמת הם לא אשמים הם למדו את זה ממשהו) ואני לא מדבר כבר על הקו טלפון שיש.
מאז הפירסום שפתח אשכול מיוחד אחד מהשמות שהזכרתי קודם בפורום ויזניץ חזקו ואמצו על הפירסום הבלעדי כביכול שלא נברא, ולאחר מכן פתח אשכול 5043 כאן בהשלמות ותגובות (אחרי שמנהל הפורום ויזניץ מפחד מהאמת לאחר ש-5043 כותב אמת אז אין לו רשות כתיבה) כנראה שהם באמת תפסו שיש מי שעוקב אחריהם כל הזמן על שקריהם ומעשיהם שנעשים יום יום שעה שעה, מאז אתמול שפתחתי את האשכול הם לא כתבו שום תגובה שקרית כמעט יום שלם.
אני לא בא כאן להלחם נגדם
רק אתמול הם כתבו שהם מפרסמים לכל הצופים שידעו מה שנעשה בויז'ניץ זה מה שעיצבן אותי כי את כל מה שקורה בויז'ניץ זה ממקום אחד ויחיד מסוכת האבלים ברחוב אמרי ברוך והם עושים מה שבא לרוחם כי אין להם מורה דרך ומנסים להשמיץ שקרים ושקרים.
כנראה שהרבה צילצלו אתמול והיום למערכת לשמוע במספר 4 כמו שהם אמרו שאפשר לשמוע במפורש איך שהרה"צ שליט"א מדבר ואף אחד לא שומע שם כלום, ואתם מסכימים איתי ששנים מדברים בטלפון המשפט הכי קצר לוקח לפחות 30 שניות וכאן אפילו אין 10 שניות של שמיעה אפילו שהם הדגישו קודם לכן שזה לא ברור כל כך אבל הם אמרו במפורש ששומעים איך שהרה"צ שליט"א אומר למאי נפקא מיניה ואני את זה לא שמעתי וכמובן את קולו גם לא שמעתי אז פשוט לפני כל שקר שהם כותבים כנראה שהם חושבים כמה פעמים ולכן עד עכשיו מאתמול לא נכתב שקר.
לסיכום
אמת מארץ תצמח
 |
|
|