האלימות הגדלה והולכת אצל בני הנוער והחברה שלנו בכלל מקבלים חיזוק מצד פקידת סעד
בשם טל שרביט שניתקפה חרדה מאיומים כלפי המערכת ואיומים ישירים כלפי ילדה בת 9
וזה הסיפור
האם היא אדם ידוע כאלים פיזית גם כלפי ילדיה וגם כלפי עובדי הרווחה וגם תקפה בעבר שוטר
האם אימה על ביתה בת ה9 שאם אבא לא יסכים לשעות הסדרי הראיה (האבא משמורן) אז היא לא תיקח אותה ובנוסף הבהירה לילדה שהאבא הוא רמאי ושקרן
הילדה התקשרה לאבא ואמרה שאמא לא תבוא לקחת אותה ולא נורא אנחנו נעשה חיים התרגלתי אליה,בנוסף פקידת הסעד קיבלה טלפונים ומכתבים מצד האם כשהיא מאיימת להפסיק את הסדרי הראיה עם הבת אם לא יאשרו לה את השעות שהיא רוצה,האם בעבר תקפה מילולית
את פקידות הסעד באזור ופיזית תוך איומים ברצח את פקידות הסעד בכפר סבא
משום מה פקידת הסעד טל שרביט נכנעה לאם ואישרה את כל מבוקשה כאשר העמידה את ההורה המשמורן במצב של סמרטוט בעיני ילדיו,הילדה למדה את שניסו ועבדו קשות פסיכולוגים ואנשי חינוך שדרכה של האמא עם האלימות הפיזית וההשתולליות לא הדרך המון שעות טיפול לקחו להרגיע את הילדה אך לאחרונה פקידת הסעד טל שרביט לימדה את הילדה רק האלימות מנצחת
אני מצטט את פקידת הסעד "האם לא אדם יציב"האם מאיימת"האם אדם חולה"
אני פונה לכל אדם שחושב שבאלימות לא מנצחים,לכל מי שחושב שאיום על ילדה זאת אלימות לכתוב לפקידת הסעד טל שרביט שהיא גורמת שלא במתכוון כמובן להשרשת האלימות אצל ילדים ומבוגרים על ידי כניעה לאלימות
הפקס של הגברת שרביט
03-5582265
נשלח ב-15/7/2005 14:15
בס"ד:
להעמיד לדין את פקידת-הסעד אשר נותנת יד לאלימות בחסות ניצול החוק ומעמדה לרעה,יש להגישתלונה לוועדת המישמעת נגד טל שביט,במקום שתגן על הילדה היא נכנעת לתכתיבי ואיומי האימא,אשר במקרה זה אלימה כלפי בתה וע"פ החוק היא מחוייבת להעביר מיידית את הילדה לאבא.כדי להגן עליה מפני התעללות והיא עוברת על החוק בריש-גלי.
נשלח ב-9/5/2008 09:57
בס"ד יום ו ד אייר התשס"ח
רבו הפשעים אשר עושות פקידות הסעד והשופטים לנוער והגיע הזמן להעמיד לדין את כל הנ"ל ולהושיבם על ספסל הנאשמים על הפרת זכוית אדם אשר מדינת הערב רב מפירה בריש גלי מזה כשישים שנה מתקופת דוד בן גוריון שר"י בחטיפת ילדי תימן עד ימינו פשעי משרד הרווחה אשר
הינו חרבה שמחריב בתי ישראל ומוציא ילדים לשמד לפנימיות אשר בהם מתעללים בילדינו
כדוגמת "טירת הילד" בנתניה אשר משתפת פעולה עם פשעי המימסד והמזרחי והאגודה ושס
ידיהם במעל ועתידים ליתן את הדין על שתיקתם לפשע ונתינת יד למימסד הרשע ומפנים לעובדות סוציאליות הארורות הפושעות בילדינו יש לי חומר רב על פשעי השופטת לנוער רות בן חנוך שר"י
ושופט הנוער אברהם שייפלד שר"י נשיא ביהמ"ש לנוער בדימוס ושופטת הנוער גלית מור ויגוצקי שר"י נשיאת ביהמ"ש לנוער אשר נתנה הוראה לתת סם רעל "ריטלין " לילדינו וכאשר התלוננתי בפניה שמרביצים לילד הגדול וביקשתי שתחקור את הילד סירבה בטענות שונות ומשונות ולא ענייניות היא אינה ראויה להיות שופפת במדינה ואינה ראוייה לשבת על כס השיפוט כי היא נושאת פנים לתסקירים השקריים של יעל לוי שר"י ורחל ללו שר"י ה' ייפרע מהם ומזרעם הרשעים האלו הם כת הערב רב ואינם מזרע ישראל ופקה"ס מיכל מילשטיין ופקה"ס הראשית מרים פאבר אלו הפושעות הראשיות אשר פשעו ב3 ילדינו וגרמו לרצח תינוקת בת יומה שנולדה ללא רוח חיים
ברדיפות בלתי פוסקות נגד אשה בהריון בחודש השביעי ומעצר שוא תוך שימוש בתרגיל מכוער
של זיוף צו ביהמ"ש לנוער ושליחתו להורים תמימים שחשבו שהצו מקורי וגם עורכי דין יש ביניהם
עוכרי דין אשר מוכרים תיקים ומשתפים פעולה עם הרווחה מאחורי גבו של הלקוח כדוגמת אריה סאמרלי אשר גיסתו היא לא אחרת מאשר רחל ללו שר"י פקידת הסעד אשר שלחה ניידת משטרה לפרוץ את ביתי לא נשכח לא נסלח על הפשעים בילדינו! ועו"ס נילי רפן שבת שר"י ועו"ד
יובל זהוראי שעבד במשרדו של הנ"ל וייצג אותי ועו"ד רמי צוברי אשר מאחורי גבי מכר את התיק
וסיכם עם פקה"ס המחוזית מיכל מילשטיין נגד 3 ילדינו אשר נחטפו לקלט חירום חסוי בירושלים
בבית וגן ועו"ד אביעזר אירליך אשר כתב בקשה לביהמ"ש שהוא מסכים לאומנה יומית ואני דורש להעמיד לדין את כל אלו שפשעו ב-3 ילדינו וגרמו להם נזקים נפשיים בלתי הפיכים בהחלטות בלתי חוקיות בעליל ומאחר וביהמ"ש לנוער משמש כעלה תאנה וחותמת גומי לפשעי המימסד גם השופטים לא נקיים וידיהם במעל השופט צבי שריצקי ידו גם במעל זה שיטה אצל שופטי הנוער לשמוע רק את הצד של פקידות הסעד מבלי לשמוע את ההורים והכל בשם "טובת הילד" וחוק הנוער בהפרת חוק יסוד כבוד האדם וחירותו וצנעת הפרט תוך הפעלת וניצול סמכויות לרעה
והתעללות בילדינו. ראו הוזהרתם אל תפנו לרשויות הרשעים האלו שחוטפים ילדים.