לכל המקשקשים והמדבררים למיניהם את ארגון הצלה אלעד ומתנדביו,אם בשמי ואם בשם כביכול "מד"א/זק"א אלעד", כבר נמאס לי ולכולם לקרוא כל פעם מחדש את השטויות שלכם שהגיעו עשרה או תרי עשר לאירוע, "נאחזו בו בכוח", הולכים להשעות את פלוני או אלמוני, וכל יתר הדברים המטופשים שנכתבים פה אחת לכמה זמן.
תרדו מאיתנו!!!!! את אף אחד זה לא מעניין כל הבדותות האלו ולא כל השקרים וההשמצות ואם אתייחס רק למקרה אמש ברמת מאיר שם התקבל דיווח על ילד מחוסר הכרה שבלקסיקון הרפואי זה מקרה הדורש נוכחות של ארבעה או חמישה אנשי צוות לפחות!!
וכאן הגיעו מיידית ארבעה כשאחד נשאר בחוץ ממתין להוראות ומכוון את האמבולנס שהגיע אף הוא במהירות למקום כי כמה דקות קודם היה קריאה על ת.ד. ללא נפגעים {אותה תאונה של "עשרה כוננים החזיקו בו"...} ולכן כל ההשמצות והניפוחים מיותרים ולא מוסיפים דבר לאף אחד מאיתנו.
בתקווה שלא פגעתי באף אחד אבל באמת יש יותר נושאים מענינים בעיר מאשר לספור מתנדבים באירוע ותשאלו את מרנן
נשלח ב-31/7/2005 01:12
די לשטיות שלכם ועל המחלה הידועה מחלת הכבוד
נשלח ב-31/7/2005 00:37
לא להגזים נראה לי שאתה בעצמך כתבת אתזה עליך
נשלח ב-28/7/2005 19:58
מצטרף לדברי שני הכותבים האחרונים.
בני, חזק ואמץ.
נשלח ב-28/7/2005 18:48
ראשית שלום לכולם!!!
אמנם זה פעם ראשונה שאני מגיב בפורום מכובד זה, וזה לא יפה ישר על ההתחלה לתקוף,
אאאאאאאאבבבבבבבללללללל
חרה לי מאד שישנם אנשים רעים [חשבתי שבאלעד אין כאלו] שהאינטרס שלהם ברור: להשמיץ ולפגוע באנשים מוכשרים ומצליחים כשהדוגמא הנבחרת הפעם היא הרב בני מיצמכר שעושה ימים כלילות להצלת חיים ולרווחת תושבי אלעד.
אם לא היה בני מיצמכר באלעד - היו צריכים להמציא אותו.
אני לא רוצה להמשיך ולשבח כדי שזה לא ישמע מידי... אבל כל מילה נכונה.
ולך הרב מיצמכר שליט"א חזק ואמץ, המשך בדרכך זו ועוד נכונו לך בעזהי"ת ימים טובים בכל אשר תעשה.
נשלח ב-18/7/2005 02:00
הגרשז,
בניגוד לרושם העולה מדברי ההבל שנכתבו על-ידך, הרי שהמציאות בשטח, שונה בתכלית ומכל הבחינות.
ר' בנימין מיצמכר, נחשב לאחד מהאישים היותר מוערכים בארגון "הצלה ישראל" בכלל, ובקרב מתנדבי "הצלה אלעד" בפרט.
גיבובי הבל ורעות רוח, דוגמת הדברים הנלוזים שכתבת, אשר ניכר כי יצאו מלבו של איש רע-מעללים וצר עין, לא יוכלו לה לרוח ההתנדבות המפעמת בלב מתנדבי "הצלה/מד"א אלעד".
ולך ר' בנימין ידידי, חזק ואמץ.
לך בדרכך זו ואל תיחת מפני המלעיגים עליך.
האמן לי בני, אתה בדרך הנכונה, ולראיה, הגרשז חושב אחרת...
נשלח ב-17/7/2005 09:34
בוקר טוב לכל המגיבים.
זק"א אלעד [רק בניק] קבל התנצלות אכן לא שמתי לב שבאשכול מב"ט עסקינן
פוילישער,אלט ליבניץ,משה רבינו,חרדים אלעד,דניאלציק,צורם דוידוב,ולאלו ששלחו לתיבה האישית תודה על ההערכה והתגובות התומכות שנכתבו ושנשלחו ובזכותכם יש את הכוח לכל המתנדבים להמשיך ולעשות למען הכלל
היה עוד איזה מגיב אחד ששמו זרח מפרחוני....נו איזה מתוסכל שלא קיבלו אותו נעבך....א'ה ההוא, נו שוין לא שווה תגובה
תוקן על ידי - הצלה_אלעד - 17/07/2005 9:35:04
נשלח ב-17/7/2005 01:55
חרדים אלעד,
כתבתי את דברי על רקע מסויים.
אני הראשון שנזעק להגן כל פעם על ארגון הצלה (כולל באשכול זה). אני חושב שהארגון בראשות בני מיצמכר עושה עבודה נהדרת ומגיע להם על כך יישר כוח.
אבל, בצד הסופרלטיבים, הפריע לי שצורם כמנהל ניצל את סמכותו פעם אחר פעם בשביל למחוק דברים שקשורים להצלה ולא מטעמים עניניים... וד"ל...
ואם בנושא הניהול עסקינן, אני שמח לראות שהיד שלך כמנהל לא קלה על ההדק...
המשך כך.
נשלח ב-17/7/2005 01:49
פוילישער כותב נכבד.
כוונתו של צורם הייתה שעניניו הפנימיים של ארגון זה או
אחר צריכים להתלבן ולהתברר בתוכו ולא מעל גבי הפורום
וזוהי לדעתי הבקשה של הצלה_אלעד בהודעה הראשונה.
הנקודה שישנם כותבים השמחים לאידם של אחרים מצערת הרבה
מתוכינו ולא רק בתחום הזה אלא כללית בחיים קשה לנו
לפרגן לשני ובעיקר בדברים שאנחנו לא יכולים לעשות או
שהשני עושה אותם טוב מאיתנו מייד נדלקת אש הביקורת
ומתחילה לשרוף את כולם.
בואו נחשוב פעמיים לפני שאנחנו קוטלים מישהו בהינף יד
או מקלדת
נשלח ב-17/7/2005 01:20
צורם,
משהו מפריע לך באשכול? (ועל רקע אישי/חברי כנראה...)
מה הבעיה? תמחוק!!!
נשלח ב-16/7/2005 22:31
ברור שאם מגיעים לטפל עשרה כוננים ביחד זה דבר מאוד לא בריא, גם למטופל וגם למטפלים.
אבל מה שברור יותר שלא אנחנו אמורים לדון בענינים האלה כאן, כיון שזה ענין מקצועי נטו של אנשי הצלה באלעד ולא של כותבים בפורום שלרובם אין הבנה בעניני רפואה.
אני בטוח שאם יש דברים שבהם צריך להשתפר, הנהלת הצלה אלעד תדע בדיוק מה לעשות, ותפעל לשיפור המצב גם ללא התערבות מצידנו.
נשלח ב-15/7/2005 17:11
מתנדב לא עושה את מה שהוא עושה בגלל רצון ל'יישר-כח', וגם השמצות לא יניעו אותו מלהמשיך לסכן את עצמו בשביל להציל חיים.
גם כל המשמיצים, במקרה שחלילה יצטרכו לסייוע, יעדיפו שיהיו עשרה מיותרים ולא אחד חסר...