להלן תגובתי:
מה זה שייך?
ובכלל מעניין שאפילו בפורופ אשכנזי של בני הגזע הארי יש עינין של סינון שלא קיים באף פורום דתי או חרדי אחר
כמו השמאל שמונהג ע"יי אשכנזים שחצנים אף פה הסנוביות חוגגת.הדרישה להחליף ניק מוגזמת ומזכירה את שיכנוז השמות
של הספרדים על מנת שיתקבלו למוסדותיכם הבנויים על טהרת הגזע.לא אחליף שום ניק ואם אתם לא נותנים לי אישור
ההפסד כולו שלכם. וכי עדיף שם נבוב באידיש???????
יבוא יומכם כלבי אשפתות מתנשאים שכמוכם.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ סוף
הריני לציין בזאת שעדיף לי להיות זנב לאריות פורום "חרדים אלעד" מאשר ראש לשועלי "בחדרי חרדים"
מה דעתכם, והאם נתקלתם בסינון שכזה?
נשלח ב-17/7/2005 19:19
תעשה כמו שאני עשיתי לא גולש ביכלל בפורום הגיזעני הזה..
פורום של מפגרים..
פליטי על"ה
נשלח ב-17/7/2005 18:49
תוקן על ידי - אפרסקית10 - 17/07/2005 19:05:58
נשלח ב-17/7/2005 14:35
בלי קשר לכלום תודה רבה לך משה היקר, על עצתך בקשר לניק.
נשלח ב-17/7/2005 11:09
לאייל 100 וקשרים אלעד אשריכם שחיזקתם את דבריי ,
שמעתי על אחד שהתרגז מחדרי חרדים בגלל הסלקציה ופתח פורום משלו, בשם :חדשות אנ"ש או משהו כזה.
תוקן על ידי - משה_רבנו - 17/07/2005 11:13:07
נשלח ב-17/7/2005 00:17
מסכים. ניסיתי להרשם שם ועברתי חקירה צולבת על "לאיזה זרם אתה משתייך? , וכו'" כמיטב המסורת של אנשי הצ'ולנט והקישקע.
שילכו לחפש את החברים שלהם - מאנשים כאלו בדיוק אני מנסה לברח
נשלח ב-16/7/2005 23:38
משה רבינו,
הכל אמת ויציב, בחדרי זה מין מאפיה כזאת שמזכיר קצת את אנשי עיתון המודיע וכו',
אנשים אומללים ומובטלים.
נשלח ב-15/7/2005 19:08
אל תדאג,הנהלת בחדרי חרדים לא תעכיר את שלוות השבת שלי
ולגבי שאלתך:
אי אפשר לפתוח שני ניקים עם אותו חשבון דואר לכן....
תפתח חשבון דואר אחר בוואלה או בכל ספק דואר אחר ותרשם
מחדש כניק אחר עם כתובת המייל החדשה.
נשלח ב-15/7/2005 17:07
לא הבנתי לבסוף, משה רבנו היה אשכנזי או ספרדי?
נשלח ב-15/7/2005 17:01
1.א. זו הבמה לבטא זאת?
ב. אולי תנסה מישהו קצת יותר קרוב (הצעה: רבי לוי יצחק מברדיטשוב. או הבן איש חי אם אתה מתעקש על ספרדים...)
2. אכן, דברי תקפים גם לגבי אברהם אבינו , יצחק אבינו וכן הלאה .
אם תבחר את השם אחאב זה מן הסתם פחות יפריע...
3. שוב זהו לא פסול אלא יומרה יתירה העלולה שלא להלום את מידותיך אלא להלום לנו בשלוות הנפש... (קח בקלות...)
4. אני אינני נמנה על הנהלת פורום זה או אחר אלא מנסה להוריד אותך מן הטענות העלולות להפריע לך לשלוות השבת הפורסת את כנפיה בעוד זמן קצר...
תחשוב על החמין ... אגב לכל התוהים באישי לפשר הניק שלי: הוא קצת פחות טעון רוחנית. בעת ההרשמה להייד פארק אכלתי אבטיח. וזהו השם שעלה בדעתי "אבטיח"....
הבעיה היתה שלאחר ניסיון או שניים כושלים כבר לא הסתכלתי כל כך על המסך ובדיוק בפעם שכן הצליחה המקלדת היתה מכוונת על כתיבה באנגלית.
הרי לכם: אותיות ניקי על המקלדת תואמות את אלה של המילה אבטיח...
מישהו יודע איך משנים את זה ?
תוקן על ידי - tcyhj - 15/07/2005 17:06:47
נשלח ב-15/7/2005 15:48
ל-tcyhj
וודאי שאף אחד לא חושב שמשה רבינו שולח מפסגת הר נבו
הודעות דרך מחשב נייד לפורום ולכן אף אחד לא יאשים אותו
בהתבטאות לא מוצלחת כזו או אחרת.
ואם כבר התענינת הסיבות שהניק שלי קרוי על שמו הם:
1) הניק מראה על שאיפות להתקרב ולו במעט לדרגתו של בעל השם המקורי,
2) כל אחד שקרוי בשם אברהם ,יצחק ,יעקב, וכו קרוי על שם
סבו שקרוי על שם סבו שקרוי על שם האבות הקדושים ,וכי מישהו יטען,שנה את שמך לאחאב כדי שלא תבייש את האבות במעשיך?
3) אין כל פסול ברצון זה ואין שם זה בא להעלות או להוריד את קרני בעיני הציבור
4)זהו רק ניק ואין לכם או להנהלת בחדרי חרדים להתייחס
או להתרגש מידי מניק זה
בברכה ,מישהו
תוקן על ידי - משה_רבנו - 15/07/2005 15:48:30
נשלח ב-15/7/2005 15:47
אני חושש לפתוח תיבת פנדורה (למרות שאני בעד לדבר על זה) אבל הרבה מאוד ממה שמוחשב "גזענות" הוא בעצם הבדל של מנטליות. אנשים נוטים לעשות מזה סלט אחד גדול.
זה נכון שיש ביטויים גועליים (בעיקר מכיוון אחד לכיוון אחר) אבל אני חושב שהם מיעוט. מיעוט נתעב, אבל עדיין מיעוט.
יש לי אינספור דוגמאות מהחיים האישיים שלי ושל אחרים (להבדיל משמועות ניפוחים והגזמות) אבל לא יודע אם פתיחת דיון שכזה תתקבל בברכה. אמנם רוב הכותבים כאן הם אינטיליגנטים ולא תת-רמה אבל לך תדע...
אולי זה שווה שרשור. לא יודע. זה יכול להיות פורה ומעניין כמו שזה יכול להיות מעליב ואכזרי.
כך או כך, הדור החדש של החרדים יותר נורמלי מהדורות הקודמים בנושא הזה. וזה רק הולך ומשתפר.
נשלח ב-15/7/2005 15:37
אין המחשה טובה יותר, כמה צורם אתה יכול להישמע. מהסיום הזה "בברכה משה רבנו"
תחשוב על זה בלי קשר לשום דבר אחר,
ותחשוב מה יקרה אם יפלט לך איזה רעיון לא מוצלח (כמו שבהודעה האחרונה הסברת את עצמך ותיקנת את כוונת הראשונית. מה שאומר שבתחילה התבטאת לא כל כך מוצלח) ובסוף עוד תחתום על זה "בברכה משה רבנו"...
תוקן על ידי - tcyhj - 15/07/2005 15:44:24
נשלח ב-15/7/2005 15:11
לאאלעעד
טוב ששפטת בצדק ואתה מדבר דברי טעם
כנראה שלא הסברתי את עצמי נכון, וודאי שאין להם מושג מה מוצאי אך עצם הסלקציה פסולה , אין סיבה שמשה רבנו יהיה ניק פחות טוב מאשר יוסי80 או ישראל30 ,השיטה שלהם לפיה קודם תהיה בדיוק כמונו אפילו בשם ,ואז נקבל אותך,פסולה מעיקרא
אני טוען: קבלו אותי ואז בדקו אם דבריי דברי טעם או הבל,
בלי לנחש מה מוצאי ומה דעותיי ואיפה אני גר ומה אכלתי אתמול.
ולכל השאר,תתרוממו טיפה מהביקורת הפסולה שלכם ונסו לקרוא
מעבר לשורות.
בברכה
משה רבנו
תוקן על ידי - משה_רבנו - 15/07/2005 15:23:25
נשלח ב-15/7/2005 14:53
לא הרי זה כהרי זה ולא זה כהרי הרי זה.
זה נכון ששם כזה "משה רבינו" יכול להזכיר להם איזשהוא "בעל תשובה" (מבחינת הסטראוטיפ בלבד) שהולך עם כיפה לבנה וממלמל כל שני צעדים "ישתבח שמו". אבל לאו דווקא בשל היותו ספרדי אלא בגלל הקונוטציה שהם עושים לסוג האדם הזה.
יש כאלה שיחשבו ש"זעליג" או "מושיק_זוכמאכער" יהיו אנשים בסגנון "המעוררים". כלומר, אנשי פשקיווילים מרושעים במיוחד שכל כולם 'דעס תיירה' לשם ההשמצה...
אם יש לך מה לומר (ויש לך את זה בגדול) אולי תסביר להם מדוע אתה רוצה להישאר בניק הזה ותראה מה תהיה תגובתם. או שתחליף ניק ואז תאמר מה שאתה רוצה לומר (ויש לך מה לומר).
אבל למה באמת לתייג את זה מיד כגזענות? לא שאין גזענות בציבור שלנו.. אבל כאן זה לא כל כך שייך כנראה.
נשלח ב-15/7/2005 14:52
רוץ.
רק תיזהר בריצתך מאלה המחכים לכך כדי לשים לך רגל...
ולא רק בגלל המוצא