בית פורומים בחדרי חרדים עולם הפרסום

פרסומת סמויה בלי בושה ב"גיוונים" של יתד

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-17/7/2005 08:51 לינק ישיר 
פרסומת סמויה בלי בושה ב"גיוונים" של יתד

מענין אותי מה דעתכם כאנשי פרסום על הענין הזה
בתור קורא נאמן של יתד נאמן
התאכזבתי לגלות את המודיע בעטיפה של יתד נאמן
המגזינים הקודמים היו על רמה (מה שאני זוכר) והכי חשוב הם לא ניסו לשקר את הקוראים עם כתבות שהם בעצם פרסומת

הפעם זה על הפנים, אפשר להתווכח על רמה אבל על זה אני לא סולח שמנסים לעבוד על הקוראים להכניס פרסומת בצורת כתבות רגילות על כל מיני דברים מסחריים
מגעיל ולא מתאים ליתד
"המודיע" עושים את זה קבוע אפילו לא מתביישים
אבל "יתד"?

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/7/2005 11:46 לינק ישיר 

הפרסום הסמוי הוא הדבר הבא בפרסום העולמי. הוא נושא לדיון מקצועיים, אתיים ומשפטיים. יש אנשים בעלי עמדות ברורות ומוצדקות הטוענים כי הדבר פסול מעיקרו. אבל בעולם המסחרי שלנו, מרשים לעצמם גופי תקשורת שהמטרה המוצהרת שלהם היא לייצר רווחים, לעשות זאת גם על ידי פרסום סמוי.

עיתון יתד נאמן הולך פה צעד אחד קדימה (או אחורה) ונוהג כמו כל גוף מסחרי אחר. חושב על טובתו האישית ולא על טובת ציבור הקוראים. הוא הופך להיות מעיתון אידיאולוגי / מפלגתי, לעיתון מסחרי לכל דבר (עם קו אדום רוחני בלבד).

לעניות דעתי, הציבור לא טיפש, ובאם העיתון ימשיך במדיניות זו, יתחיל תהליך של אי-אמון בעיתון וירידת ערכו. כך שלטווח הרחוק מנהלי העיתון יורים לעצמם ברגליים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/7/2005 11:10 לינק ישיר 

מה אתה קופץ מעל הפופיק???
ככה מתפרנסים העיתונים וכל כלי התקשורת.
למה נראה לך שהמומחה שמדבר ברדיו קול חי.
משלמים לו על זה???? הוא משלם בשביל שהציבור ישמע אותו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/7/2005 11:06 לינק ישיר 

למה חכמי הפרסום השתתקו?
אני יתן לכם דוגמא, שנראית כאילו לקחו אותה מ"המודיע"
שאלה במדור "שאל את המומחה: (למען הסיר ספק זה לא מדור פרסומי)
איך משפחות ברוכות ילדים יכולות לתכנן חדר ..עמיד פונקציונלי ומעוצב?
תשובה: "5 נגרים היא הרשת המובילה בעיצוב חדשני של חדרי ילדים ונוער, חולשת על התחום .. מתמחה במתן פתרונות.
לא נגעלתם מספיק? עוד אחת
"מוישי הוא צרכן מתמדי של דיסות, בסופר על המדף מחכות לי דייסות יקרות ולצידן דייסות זולות... איך יודעים לבחור?"
תשובה:
"גיוונים יצא לשטח וערך תחקיר בקרב צרכני הדייסות בציבור החרדי, מהר מאוד גילינו שבטר אנד דיפרנט מובילה כבר 18 שנה בשוק וזוכה לאימון..."
אותו דבר "שאלות" של אמהות שד"ר פישר עונה עליהם. פרסומת נטו
יתד נאמן לכלכתם . מרחתם כתם על השם "גיוונים" שהיה עד עכשו מגזין עם שם אמין. העורכים שלו איבדו את האמון. אם אני היתי מנכל יתד נאמן לא הייתי נותן לעורך הזה לערוך יותר את המגזין
או שגם המנכל בבוץ המושחת הזה? שכחתי להזכיר שבטר אנד דפרנט , 5 נגרים, ד"ר פישר הם מהמפרסמים כמעט היחידים שפרסמו במגזין הזה כנראה אחרים הריחו מראש

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > תרבות ואומנות > בחדרי חרדים עולם הפרסום > פרסומת סמויה בלי בושה ב"גיוונים" של יתד
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext