בית פורומים א חרדים ספרדים

דברים כהוויתן אודות הרנטגן איפרגן

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-17/7/2005 14:27 לינק ישיר 
דברים כהוויתן אודות הרנטגן איפרגן

כבוד הרב או רני רהב

יחסי ציבור הם עניין לחברות מסחריות ולפוליטיקאים, לא להילולות צדיקים. ירעם אטיה על עירוב תחומין מסוכן
17/7/2005

פרטי האישיים רשומים בחברת "יפעת", המספקת מידע למשרדי יחסי-ציבור. בשל כך, לכתובת הדוא"ל שלי מגיעות ידיעות מידיעות שונות, כמעט מכל משרדי יחסי הציבור האפשריים, ידיעות אשר אינן קשורות בהכרח לתחום סיקורי.

וכך, קיבלתי בשבוע שעבר הודעה לעיתונות, אשר נשלחה ממשרד יחסי-ציבור מסוים, אותו שכר הרב יעקב ישראל איפרגן – "הרנטגן" או מישהו מטעמו, וזו לשונה: "ההילולה ה- 11 לזכר הרב המקובל שלום איפרגאן זצ"ל תתקיים... ברחבת הציון הקדוש בנתיבות. הילולה, בסימן אחדות ואהבת ישראל, תחל בשעה 18:30 בעצרת המונית, כששיאה ב'תיקון' המרכזי שיחל בשעה 23:00. ההילולה תיערך ע"י בנו וממשיך דרכו, הרב יעקב ישראל איפרגאן שליט"א (הרנטגן), שישא תפילה מיוחדת לאחדות עם ישראל, לשלום חיילי צה"ל ולפרנסה טובה. הציבור מוזמן".

ההודעה הזו, גרמה לי לזוע בחוסר נחת בכסאי. תמהתי אודות הקשר המוזר בין הילולת צדיק למשרד יחסי-ציבור. ניסיתי לעמוד על קושיות כגון למי זה טוב, מדוע רב זקוק למשרד יחסי ציבור, והאם יש לראות בתופעה זו, ההולכת וגדלה, סימן מבורך הממחיש את התקרבותה של היהדות אל עבר המודרנה והקִדמה.

השאלות הללו צצו ועלו במוחי שוב כאשר, בתוכנית "היום שהיה" בישראל 10, אזכרו את קיום ההילולה. לכאורה, חשבתי לתומי, בזכות החשיפה הטלוויזיונית, אנשים רבים יותר יוכלו לדעת על דבר קיום ההילולה, ובכך לזכות לעלות לקברו של הצדיק. מי ייתן, הוספתי וחשבתי, כי היו מודיעים בטלוויזיה על כל הילולת צדיק, כפי שנוהגים בהילולא דרשב"י.

אבל מיד בחלוף מחשבה זו, הבנתי שעניתי לעצמי על כל שאלותי. הרי אין זה סוד שהנהירה ההמונית אל קבר רשב"י גרמה לתופעות שליליות רבות: חוסר הצניעות המשווע, המסחור המזעזע, והניצול הפוגע - כולם מחזות מוכרים מיום ההילולה. עד כדי כך, שרבנים רבים קראו, לא אחת, כי אין לעלות לקבר ביום ההילולה, וכי הצדיק מתהפך בקברו בשל מה שקורה במתחם שמעליו.

הבנתי כי השאלה האמיתית היא מה מסתתר מאחורי המודעה או הידיעה בדבר קיום ההילולה. האם רצון כן ואמיתי לשתף את הציבור בזכות ההשתתפות בהילולה, או שמא רצון "לעשות כסף קל" מציבור העולים לציוּן.

כאשר רב בוחר לשכור משרד יחסי-ציבור, שבאמצעותו הוא זוכה לקבל אייטם בטלוויזיה או אזכור עיתון, התשובה ברורה וחדה - המניע המוביל הוא הרצון לגרוף כסף מפשוטי העם, מהם קל לקושש כסף שנשפך על חוטים אדומים, מים קדושים וקמעות למיניהם, יותר מאשר הרצון הכן בשיתוף הציבור בהילולה.

אין לראות בדברי אלה הטחת אשמה כלפי "הרנטגן" באופן אישי, ואין לי כל כוונה להיכנס לשאלות הנוגעות בהיסטוריה הפרטית שלו ומעמדו התורני - האם בכלל הוסמך לרבנות, האם באמת ניחן בכוחות קבליים או אחרים, האם טקסי זריקת הנרות לתוך כבשן נוחים ליהדות או שמא זרים לה. מטרתי היא להצביע על הריח הרע הנודף משכירת משרד יחסי-ציבור בהקשר יהודי-דתי. אף רב מקובל אחר מעולם לא עשה זאת, אפילו לא הרב אבוחצירא, שגם סביבו נשמעים רינונים מרינונים שונים

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/2/2010 16:35 לינק ישיר 
מה מטרתו?

תבדקו היום מה המצב אצל הרנטגן, שמעתי שהוא פתח עיתון. מי שקרוי רב לא פותח מפלגה ועיתון?

תוקן על ידי נתיבותי100 ב- 14/02/2010 16:41:44

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/7/2005 14:13 לינק ישיר 

שידור לא כדאי לך...
אם הוא לא נעזר בשדים זה הוצאת דיבה...
ואם הוא נעזר בשדים אני הייתי ניזהר שלא יכנס בי....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/7/2005 13:23 לינק ישיר 

חשיש
.....

הוא לא עובד אלילים הוא " רק " נעזר בשדים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/7/2005 13:10 לינק ישיר 

חשיש, לשם שינוי אני מסכימה איתך

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/7/2005 18:10 לינק ישיר 

ארבל. ניראה לי שאני מעשן ואתה המסטול....
לא ייחסתי לרב גרשנוביץ שום מילה לא היכרתי אותו ולא ראיתי אותו מעולם....
תיבדוק מי כתב מה ליפני שאתה כותב תגובה...
אגב לא איכפת לי מה הרנטגן עושה ואני אישית לא אוחז מימנו אבל מי אמר לכם שהוא עובד אלילים זה הוצאת דיבה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/7/2005 14:52 לינק ישיר 

שיטות הנומרולוגיה וכיו"ב הינן עבודת אלילים במיטבה.

כיום אין מי שיודע לעשות זאת בשיטת היהדות האמיתית !!!

ובאשר לכל המקובלים מטעם עצמם והיח"צנים שלהם אומר הרב מוצפי שליט"א. ,מי שיודע לא מדבר ומי שמדבר לא יודע'!!!

ועל כן יש להזהר כמפני הסכנה מכל הידעונים ומאחזי העיניים הקוראים לעצמם באבות ומקובלים וכיו"ב הצופים את העתיד ויעני חושפים את נבכי האדם בדרך ובאופן כלשהם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/7/2005 13:49 לינק ישיר 

זה עדיין רק הטכניקות הפשוטות.
ישנן גם שיטות כמו נומרולוגיה ודומותיה אותן ניתן ללמוד נרמה גבוהה גם בסין או בהודו ולשלוט בהן היטב.
נדמה לי שישנה גם תכנית רדיו כלשהי הזוכה לפופולריות רבה מאוד בהיותה עוסקת בתחומים דומים בהצלחה מעוררת התפעלות .
הזדמן לי לשמוע מכמה אנשים שאוחזים מאוד מהשדרן באותה תכנית רדיו.

תוקן על ידי - tcyhj - 19/07/2005 13:49:39

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/7/2005 08:39 לינק ישיר 

איש החשיש !!!

כנראה שה,חומר' משפיע עליך כשהינך מנסה לייחס לרב גרשונוביץ זי"ע את מה שאתה מייחס אליו ו/או מנסה להמעיט מערכו.

באם היה גדול בדורנו בעת האחרונה לא היה זה אלא הרב גרשונוביץ זצוק"ל, שכל דבר שהוציא מפיו יצא רק לאחר חקירה ודרישה וכן כל ברכה ויעוץ שנתן היו רק לאחר מיצוי האמת, ולא היה זורק ,ברכות בלעם' תמורת מלוא ביתו כסף וזהב...

מכל תעשית הבאבות של נתיבות ( בה היה חי בשנותיו האחרונות) בפרט ובשאר רחבי תבל בכלל החזיק מהם פחות מקליפת השום, אך תמיד מבלי להוציא דבר שלילי מפיו על מאן דהוא.

כל דבריו במתן עצה וברכה היו בגדר , צדיק גוזר והקב"ה מקיים' ואישית העברתי אליו דברים ליעוץ וכיו"ב מבלי לבקש כלל ברכה, וכל התייחסות שלו בגדר , כזה ראה וקדש'.

שיטות הפעולה של הבאבות ( כולל הרנטגן) נחשפה לפני מספר שנים בכתבת תחקיר שגם הובאו שם הוכחות כיצד הם יודעים לקלוע בול ולהתמקד בבעיה המציקה כביכול ולתהות ברוח הטומאה והממון על האדם ומה קורה אצלו מבלי שידבר בכלל כשמגיע אליהם.

סה"כ יש להם מה שנקרא בלשון המשטרה , מדובבים'
ובעלי קשרים במערכות הנכונות, וכאשר מאן דהוא לחוץ להתקבל לברכה וכיו"ב, נערי החצר בהיות המבקש לחוץ, מתענינים במה מדובר, ממלאים כרטיס עם פרטים מלאים במה מדובר, לעיתים כבר עלו על כך שהופעלו בעלי גישה למערכת המיחשוב בבנקים וכיו"ב שאינם אלא משת"פניקים של הבאבא וכן כאלו בעלי גישה למרשם התושבים ועוד מאגרי מידע, וכאשר מגיעים למאחז העיניים, לפתע משום מה הוא יודע לקלוע בול על המתרחש ועובר על הפונה התמים לבאבא הנוכל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/7/2005 07:50 לינק ישיר 

אם הרב גרשונוביץ אמר את זה לצורך פרסום.(שוב - בדוק) אני לא דואג מלשון הרע בכלל!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/7/2005 07:11 לינק ישיר 

חחחחחחחחחחחחח
הורס תאשליות.....
תישמע בוא נאמר שהרנטגן חילוני...
אז גם מה שאמרת עליו עדיין נחשב לשון הרע.....
תחשוב על זה..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/7/2005 03:16 לינק ישיר 

אחיי היקרים.
בדקתי היטב לפני שכתבתי זאת.
שמעתי את המילים הללו בנפרד משניים ששמעו בעצמם את הדברים!
צר לי אם יש מישהו שזה הורס לו אשליות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/7/2005 01:33 לינק ישיר 

מי שיגיד מה שיגיד יהיה מי שיחלוק...
אז למה???
שכל אחד יעשה מה בראש שלו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/7/2005 01:29 לינק ישיר 

שידור
אתה כותב שזה לא מקדושה בדוק,
שאלתי מהיכן אתה יודע?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/7/2005 22:24 לינק ישיר 

למה לישלול??
אני לא חסיד של הרנטגן ממש ולגמרי לא
אבל למה להגיד שהוא מכשף??

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/7/2005 21:48 לינק ישיר 

חשיש
....

גם אם חלילה לא אמר . עזוב אותם זה לא מהקדושה . בדוק !ואל תנסה .

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > א חרדים ספרדים > דברים כהוויתן אודות הרנטגן איפרגן
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext