בית פורומים א חרדים ספרדים

שרון כעת: לכל המאוכזבים, מצבי תקין"

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-24/7/2005 14:01 לינק ישיר 
שרון כעת: לכל המאוכזבים, מצבי תקין"

לכל המאוכזבים, מצבי תקין"

שמועה שנפוצה בצהריים טענה כי רה"מ לקה בהתקף לב. אחרי כמה דקות התברר: זוהי שמועה זדונית

ראש הממשלה, אריאל שרון, לקה בהתקף לב – זהו נוסח ההודעה שנפוץ בצהריים ברחבי הארץ. רק לאחר דקות התברר כי מדובר על שמועה חדשה וזדונית, על פי החשד מצד מתנגדי ההתנתקות. "החולה" עצמו הודיע לכל המאוכזבים: "מצבי תקין".

סמוך לשעה 11:30 התקבלה הודעה אצל כוחות ההצלה רה"מ לקה באירוע לבבי. עד מהרה הועברה הידיעה לגורמים ביטחוניים ובכירים במדינה, שמיהרו להתקשר ולברר אם אכן יש אמת בידיעה. ל-NRG מעריב נודע כי בין השאר קיבלו את הידיעה קצינים בכירים בצבא ובמשטרה וגורמים נוספים במערכת הביטחון. השמועה הגיעה גם לבכירי מד"א שהחלו לברר אם יש אמת בדברים.

לרה"מ צמוד פראמדיק מטעם מגן דוד אדום, שאמור לדווח על כל אירוע רפואי או ביטחוני חריג אותו חווה שרון. אולם הפעם הדיווח לא הגיע. במד"א לא לקחו סיכונים והחלו להתכונן להפעלת נוהל חירום הקשור בפגיעה או במצב חירום שמצויה בו אישיות רמת מעלה.

במד"א הבהירו כי במקרה אמת אמור להתקבל דיווח מסודר, שבעקבותיו מופעל נוהל מסודר המשותף למד"א ולשירות הביטחון הכללי. "כשהדיווח לא הגיע חשדנו כי משהו אינו תקין אולם לא רצינו לקחת סיכונים", אמרו במד"א. רק לאחר דקות ארוכות התברר כי מדובר בשבועה.

על פי החשד, מדובר בפעולה זדונית של גורמי ימין שהפיצו את השמועה. בימים האחרונים מופצות ידיעות, לפיהן רה"מ חולה ואינו נראה במיטבו. בשלב זה משטרת ישראל לא חוקרת את נסיבות האירוע.

שרון, ששמע על השמועה במהלך ישיבת הממשלה, אמר לשרים: "גונבה שמועה לאוזניי שקיבלתי התקף לב. אני רוצה להראות לכם שאני מסוגל לדבר. אני מבין שהדבר מעורר סערה ואני רוצה להרגיע ולאכזב את כולכם, כפי שאתם רואים מצבי תקין. אבל אתם חייבים להודות שמעניין כאן".

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/7/2005 02:44 לינק ישיר 

מצורף קובץ

שרון: "הידיעה שאיבדתי את ההכרה היא חלק מההסתה נגדי בתוך הליכוד"
האמת שהוא לא איבד את ההכרה היום, לצערינו הוא איבד את ההכרה כבר לפני שנה,ולכן הוא מוכן להקריב את עם ישראל לטובת בנו (זי)ע{ו}מרי, ולא כאברהם אבינו שהיה מוכן להקריב את בנו היחיד לטובת עם ישראל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/7/2005 02:09 לינק ישיר 

שרון: "הידיעה שאיבדתי את ההכרה היא חלק מההסתה נגדי בתוך הליכוד"

ראש הממשלה התייחס הערב בכינוס בחירות בעפולה לשמועות שנפוצו הבוקר על-כך שלקה כביכול בהתקף לב. "הידיעה שאיבדתי את ההכרה במהלך ישיבת הממשלה היא חלק מההסתה נגדי בתוך הליכוד", אמר שרון והוסיף: "כמו שאתם רואים, אני נמצא כאן כדי להכחיש את הדיווחים מהבוקר".

שרון אמר בבדיחות בדעת: "זה מוזר שכל הצלמים קיבלו הנחייה לצלם אותי מקרוב רק כדי לראות איך אני מרגיש".

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/7/2005 20:00 לינק ישיר 

חשיש-

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/7/2005 19:11 לינק ישיר 

אבל יש עוד אופציה..
כן יאבדו כל אויביך ה"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/7/2005 18:52 לינק ישיר 

האמת שזה היה יכול להיות פתרון טוב למצב..
ובכל זאת- "יתמו חטאים" ולא "יתמו חוטאים"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/7/2005 17:01 לינק ישיר 

לאיש הח{סד}שיש

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/7/2005 16:58 לינק ישיר 

סקופ...
אכן היה לאריק שרון התקף לב אבל לא הבוקר זה היה ליפני בערך שנה ובטיפול מהיר אצל רופא הכנסת הוחלט לעקור לו את הלב כי הלב היה גמור וחדל לעבוד
ומאז אין לו לב....
יש כאלה שעדיין מאמינים שיש לו לב אך גם הם מודים שאם יש לו לב זה הלב של יאסר עראפת שהושתל בימקום הלב המקורי

תוקן על ידי - איש_החשיש - 24/07/2005 16:59:18

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/7/2005 16:55 לינק ישיר 

מצורף קובץ

מובן שלא קיבל התקף לב היות ואין לו לב||| רק חבל ועצוב לנו מאוד ואולי יחוס אולי ירחם?
מה נאומר ומה נדבר, על השותפות עם הפל "שטנים" ולאחר הרצח הוא אמר שלא יסכים שימשיכו כך? אלא שהוא לא עושה כלום חוץ מל"ברבר" ולדחוף את עם ישראל לכיוון הים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/7/2005 15:14 לינק ישיר 

עצוב שזה לא באמת...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/7/2005 15:09 לינק ישיר 

עצוב שאנו צריכים להתעצב מכך

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/7/2005 14:27 לינק ישיר 

כמה חבל ועצוב

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > א חרדים ספרדים > שרון כעת: לכל המאוכזבים, מצבי תקין"
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext