בשם כלל תושבי העיר ברצוני להודות לראש המועצה על החלטתו להאיץ את נושא סלילת כבישי גישה חדשים לאלעד.
מרבית האנשים עמם שוחחתי הערב (ושוחחתי עם רבים) תומכים במהלך ומעודדים מכך שצביקה מתחיל סוף סוף לגלות יוזמה ולקחת את מושכות העשיה לידיו.
צביקה, בשם הרוב הדומם של תושבי העיר שבחרו בך אני רוצה לחזק את ידיך ולאחל לך כי תצליח במלאכת פיתוח העיר לשביעות רצונם של רוב תושביה (את כל התושבים הרי לא תצליח לרצות אף פעם).
כמו שידענו למתוח ביקורת נוקבת על מהלכים שגויים, כך עלינו לדעת לפרגן ולתת קרדיט על מהלכים נכונים.
אני קורא לידידי חברי הפורום שתומכים במהלך להצטרף לאיחולי ההצלחה לראש המועצה הפועל למען בניית ופיתוח העיר.
נשלח ב-26/7/2005 13:16
חברה,אמרו לי היכן אתם גרים ואומר לכם למה אתם מצטרפים לאיחולים הלבביים כלפי צביקה. אני יחזור על זה גם אלף פעמים אם לא הבנתם ,תרחיקו את הכביש ב-100 מטר וגם אני יצטרף לאיחולים, עובד מועצה,אם צביקה יחליט לפטר אותך חלילה, האם גם אז תענה אחריו אמן קדוש?
ולשאר מה תענו אם אפרוץ לכם לבית או מטר לידו ואקיים שם שיעור תורה "לרווחת התושבים ולזיכוי הרבים" עם הילולות מלילה ועד בוקר ,התשובה פשוטה: מייד תתקשרו למשטרה למרות שמדובר בעבירה קלה שבקלות(רעש אחרי 11) מבחינה חוקית ולמרות שיש פה "דבר ה בזה" מצד שני,
מעניין שאנשים נוטים לוותר על חילולי חוק שזה מועיל להם ,אבל כאשר אתה אשם הם ילמדו אותך תילי תילים של הלכות חוקה ומדינה ,
שוב פעם:צבועים נמאסתם.
תוקן על ידי - משה_רבנו - 26/07/2005 13:23:48
תוקן על ידי - משה_רבנו - 26/07/2005 13:41:00
נשלח ב-26/7/2005 10:29
קוטרים לא מתים, קוטרים מתחלפים.
אם צביקה יתחיל להירתע מכל איום וכל השמצה, אנחנו התושבים נהיה המפסידים העיקריים.
צביקה התותח כהן,
כשאתה עובד הציבור מפרגן ואשכול זה יוכיח, תמשיך להיות מתחשב אך יחד עם זאת נחוש חזק ומוביל.
נשלח ב-26/7/2005 10:18
נכון מאוד די לקיטורים וקיטורים צריך להנות ממה שיש ולדעת להכיר בדברים הטובים שהוא עושה.
בסך הכל היום שלו סביב אלעד.
נשלח ב-26/7/2005 10:02
מצטרף לאיחולים לצביקה.
לא מצטרף למריבות המיותרות בפורום.
לגבי הסלילה, באמת צריך עוד כביש.
קריספל דיבר הרבה אבל לא עשה כלום. אם צביקה יעשה את זה, זה יהיה דבר גדול.
אני רק מקווה שיהיה מו"מ עם התושבים והם ירגעו ויבינו שהם צריכים לחשוב על כלל העיר ולא לדאוג רק לפופיק שלהם.
הם צריכים להבין שבכל מקום שלא יהיה תמיד יהיו מתנגדים ולכן התפקיד של ראש מועצה לחתוך ולהכריע ולפעמים ללכת נגד הזרם.
אלו החיים ולמי שזה לא מתאים תמיד יש את האופציה לעבור דירה לשכונה אחרת אבל אי אפשר לתקוע עיר שלמה בגלל כמה תושבים מקטרים.
נשלח ב-26/7/2005 09:10
לדעתי יש בעיה רצינית באלעד כל אחד שקנה דירה חושב שקילומטר לפני הבית שלו שייך לו ואסור לבנות כלום לא כביש ולא חנויות, איך אתם רוצים שאלעד תפרח אם בכל מקום שבונים מרכז חנויות אז זה ממול מרחק קילומטר צועק וצורח או שבונים כביש אז כולם צועקים חברה איך גרים בכל מקום בבני ברק בירושלים במודיעין עילית יש חנויות ויש כבישים וכולם חיים תפסיקו לריב על כל דבר תחזקו את ראש המועצה שעושה למען העיר ולמען הכלכלה שלה
נשלח ב-26/7/2005 07:33
לחצי טון ומרא נייעס:
שכוייח (יישר כוח) ,ברצוני להוסיף נקודה או שתיים
1)המועצה מציגה את זה כאילו זה "רק" כביש גישה לפארק ,אבל בעצם גם כביש גישה לפארק הוא לא חוקי.
2)כאשר התושבים שסמוכים לברכל(רבנו בחיי?) זעקו מרה נגד המפלצת החדשה ,מאבקם היה ברור ולגיטימי לחלוטין,כך גם בנדון דידן.
3) אני לא מבין לשם מה נחוץ כביש נוסף לאותו הכיוון(תחשבו על כך שממילא המרחק לנחשונים הוא 2 ק"מ לא פקוקים בלבד!!!!) הנזק פה רב מהתועלת.
4) וודאי שאין עינינו צרה ברווחת התושבים או ברקורד של צביקה אך כפי שטענו פה כבר,בולדריזם הוא דבר מסוכן מאין כמוהו וכשם שאני מסכים שיש להאבק כנגד צעדי הבראה דרסטיים במועצה על חשבון הסייעות המסכנות כך צריך להאבק כנגד כל דורסנות של השלטון מכיוון שהיום אולי זה פגע בתושבי בית וגן ,אך מחר זה עלול לפגוע גם בכם.
עובד מועצה-מצמרר לראות איך אתה קורא לאזרחים הגונים פורעי חוק,כמו ששרון רוצה לגרש יהודים מביתם ואף קורא להם בשמות דומים כדי לזכות באהדת הציבור,כמדומני שבאינקוויזיציה קראו לנו כופרים.
5) תושבי השכונה נדרשו לשלם מכיסם האישי מאות שקלים כדי להגן על זכותם הלגיטימית לחיות בשקט וישנו מספר לא מבוטל של תושבים שמשלמים 1000 (!) שקלים .לא נתפס שנשלם מאות שקלים ואף יותר עבור ארנונה כדי לממן את אלו שפוגעים בנו (ואפילו מפנים פחים בצורה סלקטיבית) ולהוסיף סכום עתק מכיוון ששאר נבחרי הציבור לא עוזרים לנו במאבקינו.
לא נשכח ולא נסלח!!!!! בע"ה תושבי השכונה ינצחו במאבק ואף נפגש בבחירות הבאות .
תוקן על ידי - משה_רבנו - 26/07/2005 7:54:53
נשלח ב-26/7/2005 03:31
ובכל מקרה, כעת לא מדובר על כביש כניסה לעיר אלא בסך הכל על כביש גישה ל"אמפי-פארק".
תסכים איתי שזה לא פרוייקט קריטי ברמה שמצדיקה התעלמות מוחלטת מהחוק ומהתושבים.
תוקן על ידי - חצי_טון - 26/07/2005 3:31:23
נשלח ב-26/7/2005 03:29
מישהו יכול להסביר לתמים שכמותי איפה זה לעזזאל שכונת בית וגן ואיך הכביש בדיוק יעבור לידה ?
נשלח ב-26/7/2005 03:27
חוות הדעת של משרד התחבורה צוטטה לפני שבועיים-שלושה ב"קוראים אלעד".
(אופס, זה לא הועתק מהפורום...)
נשלח ב-26/7/2005 03:17
בא נסכם שברגע שאראה חוות דעת של משרד התחבורה שהכביש אינו נצרך אני אתחיל לחשוב אחרת.
עד אז אני מסתמך על חוות דעתי הלא מלומדה וטוען שהכביש חיוני.
אני מציע לך לבוא בוקר אחד לכניסה לעיר ולראות במו עיניך כמה חשוב שיהיה כמה שיותר כניסות ויציאות לעיר.
בעיר שבה מחצית מהתושבים יוצאים מידי בוקר מהעיר, שלוש כניסות זה מינימום.
נשלח ב-26/7/2005 03:13
א. זה לא בגלל ש"חושב אחרת ממני". הסברתי בהודעה מפורטת וארוכה מה האינטרסים שעומדים מאחורי הכביש.
ב. מי שמתבונן במפה ורואה ש-4711 מתחבר להמשך רח' יהודה הנשיא לא מבין למה חסרה עוד כיכר על הכביש המעצבן הזה. מספיק שיפתחו את היציאה שבסוף יהודה הנשיא.
(תאר לך שילוט לאורך הכביש הראשי - "היציאות הבאות: אלעד מזרח 1 ק"מ, אלעד מרכז 1.5 ק"מ, אלעד מערב 3 ק"מ" - מה אנחנו, תל אביב?!)
ג. ידוע לי שהתושבים עומדים לפנות לערכאות. אם יש להם עו"ד טוב - העבודות יסתיימו מהר מאד.
נשלח ב-26/7/2005 02:56
אז ככה זה הולך?
כל מי שחושב אחרת ממך הופך אוטומטית ל"שודד הקופה הציבורית"? נו, באמת.
ראיה שטחית או לא ראיה שטחית, כל מי שמתבונן במפה רואה שהכביש טוב.
הוא פותח גישה נוחה וקלה לרובעים D ו-A וישחרר הרבה לחץ מהכניסה/יציאה הקיימת.
אדרבה, אם התושבים כל כך בטוחים בעצמם נראה אותם פונים לערכאות ומעכבים את העבודות.
כתב כאן אחד התושבים שכבר שנה מורחים אותם. שנה והם לא עושים כלום? מדוע ולמה?
אא"כ גם הם מבינים שהצדק אינו רק בצד שלהם...
תוקן על ידי - פוילישער - 26/07/2005 3:00:30
נשלח ב-26/7/2005 02:50
והערה אחרונה, פולי,
עדיף שראש המועצה יהיה כלי משחק בידיהם של הרבנים והתושבים מאשר שיהיה כלי משחק בידיהם של שודדי הקופה הציבורית ממשרד השיכון וגרורותיו.
התפיסה שלך את "פרשת הכביש" לוקה בראיה שטחית או בחוסר מידע בסיסי (או בשניהם).
נשלח ב-26/7/2005 02:44
לדעתי להיות הוגן זה לא בהכרח להיות "רכיכה", ו"בולדוזר" לא חייב לדרוס אנשים בדרך. אם אתה סבור שכן - זו זכותך. אני רק מאחל לך שלא תמצא את עצמך יום אחד מתחת הגלגלים של בולדוזר כזה.
בכל אופן, בשביל השיטה הזו לא היינו צריכים את צביקה. צורי היה אבי אבות הבולדוזריזם. הוא התנהג כמו "שריף" בלי לספור אף אחד. (צחוק הגורל: היום הוא מתחנן בפני משרד הפנים שיקטינו את החיוב האישי שהוטל עליו בסך 10 מיליון ש"ח...)
נשלח ב-26/7/2005 02:02
אמרתי.
כל מהלך שצביקה יעשה יקומו לו מתנגדים.
אני לא מצפה מראש מועצה להיות צדיק וגם לא מדקדק על כל תג ותג בספר החוקים של מדינת ישראל.
אני כן מצפה ממנו להיות בולדוזר ששועט קדימה.
בלי בג"צ ובלי בצלם...
אלו הסיפורים ששמענו עליו ולכן בחרנו בו.
לא בחרנו בו בגלל שהוא רכיכה ולא בשביל שהוא יהיה כלי משחק בידי רבנים, עסקנים, ועם כל הכבוד גם לא בידיהם של תושבים.
בחרנו בו כי סיפרו לנו שמדובר בתותח-על שמזיז ענינים בלי בירוקרטיות מיותרות.
עד עכשיו חשבתי שמכרו לנו סיפורי מעשיות והבן-אדם אשכרה פראייר, לכן אני כל כך מבסוט כשאני רואה לפתע שהצביקה לא כזה פרייאר וכשהוא רוצה לקדם את העיר הוא לוחץ על הגז בלי לדפוק יותר מידי חשבון...