בית פורומים אחרדים-אלעד

הכביש - פרק שלישי

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-26/7/2005 09:10 לינק ישיר 

לדעתי יש בעיה רצינית באלעד כל אחד שקנה דירה חושב שקילומטר לפני הבית שלו שייך לו ואסור לבנות כלום לא כביש ולא חנויות, איך אתם רוצים שאלעד תפרח אם בכל מקום שבונים מרכז חנויות אז זה ממול מרחק קילומטר צועק וצורח או שבונים כביש אז כולם צועקים חברה איך גרים בכל מקום בבני ברק בירושלים במודיעין עילית יש חנויות ויש כבישים וכולם חיים תפסיקו לריב על כל דבר תחזקו את ראש המועצה שעושה למען העיר ולמען הכלכלה שלה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/7/2005 10:02 לינק ישיר 

מצטרף לאיחולים לצביקה.

לא מצטרף למריבות המיותרות בפורום.

לגבי הסלילה, באמת צריך עוד כביש.

קריספל דיבר הרבה אבל לא עשה כלום. אם צביקה יעשה את זה, זה יהיה דבר גדול.

אני רק מקווה שיהיה מו"מ עם התושבים והם ירגעו ויבינו שהם צריכים לחשוב על כלל העיר ולא לדאוג רק לפופיק שלהם.

הם צריכים להבין שבכל מקום שלא יהיה תמיד יהיו מתנגדים ולכן התפקיד של ראש מועצה לחתוך ולהכריע ולפעמים ללכת נגד הזרם.

אלו החיים ולמי שזה לא מתאים תמיד יש את האופציה לעבור דירה לשכונה אחרת אבל אי אפשר לתקוע עיר שלמה בגלל כמה תושבים מקטרים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/7/2005 10:18 לינק ישיר 

נכון מאוד די לקיטורים וקיטורים צריך להנות ממה שיש ולדעת להכיר בדברים הטובים שהוא עושה.
בסך הכל היום שלו סביב אלעד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/7/2005 10:29 לינק ישיר 

קוטרים לא מתים, קוטרים מתחלפים.
אם צביקה יתחיל להירתע מכל איום וכל השמצה, אנחנו התושבים נהיה המפסידים העיקריים.

צביקה התותח כהן,

כשאתה עובד הציבור מפרגן ואשכול זה יוכיח, תמשיך להיות מתחשב אך יחד עם זאת נחוש חזק ומוביל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/7/2005 13:16 לינק ישיר 

חברה,אמרו לי היכן אתם גרים ואומר לכם למה אתם מצטרפים לאיחולים הלבביים כלפי צביקה. אני יחזור על זה גם אלף פעמים אם לא הבנתם ,תרחיקו את הכביש ב-100 מטר וגם אני יצטרף לאיחולים, עובד מועצה,אם צביקה יחליט לפטר אותך חלילה, האם גם אז תענה אחריו אמן קדוש?

ולשאר מה תענו אם אפרוץ לכם לבית או מטר לידו ואקיים שם שיעור תורה "לרווחת התושבים ולזיכוי הרבים" עם הילולות מלילה ועד בוקר ,התשובה פשוטה: מייד תתקשרו למשטרה למרות שמדובר בעבירה קלה שבקלות(רעש אחרי 11) מבחינה חוקית ולמרות שיש פה "דבר ה בזה" מצד שני,
מעניין שאנשים נוטים לוותר על חילולי חוק שזה מועיל להם ,אבל כאשר אתה אשם הם ילמדו אותך תילי תילים של הלכות חוקה ומדינה ,
שוב פעם:צבועים נמאסתם.

תוקן על ידי - משה_רבנו - 26/07/2005 13:23:48

תוקן על ידי - משה_רבנו - 26/07/2005 13:41:00

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אחרדים-אלעד > הכביש - פרק שלישי
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.