בית פורומים א חרדים ספרדים

אורי זוהר נותר הדוגמה הקלאסית/גלובס

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-27/7/2005 17:54 לינק ישיר 
אורי זוהר נותר הדוגמה הקלאסית/גלובס

במגפיים מטונפים, אצלי בסלון
מכל שיטות השיווק, ההודעה המוקלטת שמחכה בצדו השני של הטלפון היא השיטה שהכי פוגעת בי

דרור פויר 13:58 27/7/05

א. באחד מהערבים היותר-חמים של השבוע שזה עתה מסתיים, בעוד אני ספון בחדר-עבודתי והוגה ברשעותן של חברות הסלולר ובצורה שבה הן מנצלות את כוחן הרב על-מנת להשפיע על מנהיגי הציבור להתעלם מהציבור בסוגיית האנטנות, מצלצל הטלפון בבית. זה לא קורה יותר מדי, לצערי. לפעמים זה טוב שהטלפון מצלצל באמצע מחשבה; זה קצת כמו לצאת לפרסומות. אל תלכי לשום מקום, אני אומר למחשבה שלי, מיד אני חוזר.
מסבי, עליו השלום, ירשתי מספר תכונות מודעה

אופי. אחת מהן, מהחביבות עליי במיוחד, היא הדרך שבה עונים לטלפון בבית: בתחושת כבוד וברוב טקס. כסבי בשעתו, אני אוהב לכחכח בגרוני, להיטיב את קשר העניבה, ובקול הכי רשמי בארסנל לענות לטלפון בנימוס החלטי, אבל חם ואדיב עם קורטוב של שמחה אמיתית ואהבת אדם: "ערב טוב" בערב, "שבוע טוב" במוצ"ש, "חג שמח" במועדי ישראל, וכך הלאה. אותו הערב לא התייחד בשום דבר: זה היה ערב של "ערב טוב" ותו לא, אבל גם ל"ערב טוב" הפשוט מגיע הכבוד שלו, ואת הכבוד הזה אני נותן בשמחה.

ערב טוב, אני מברך את השפופרת. שלום, אומר הקול מהצד השני של הטלפון, כאן אורי זוהר. זו הודעה מוקלטת, רציתי לדבר איתך על החינוך בלה בלה בלה. ניתקתי לו בפרצוף. זה הרגיש לא רע לנתק לאורי זוהר בפרצוף, האמת, למרות שבסולם "האנשים שהייתי רוצה לנתק להם את הטלפון בפרצוף" הוא מופיע די נמוך. הרבה יותר הייתי מעדיף לנתק את הטלפון לדדי בורוביץ', לדליה איציק או לישראל כץ, אבל הם לא מתקשרים אליי, ובחיים צריך לדעת לקחת מה שיש.

מה גם שלנתק את הטלפון להודעה מוקלטת זה לא ממש מרגש. ההפך הוא הנכון: בכל פעם שאני מנתק לאחת מההודעות המוקלטות האלה - זו לא הייתה הפעם היחידה השבוע שברכת השלום הרשמית שלי בוזתה על-ידי הודעות מוקלטות מכל הסוגים - אני מרגיש סוג מסוים מאוד של עצב לא ממוקד, שקצת קשה להסביר אותו. אולי איפשהו ליד העצב של לראות חוף-ים מזוהם בבוקר יום ראשון.

לצד העצב הלא-ממוקד אני כמובן מרגיש כעס ממוקד מאוד: מישהו סוחר במספר הטלפון שלי עם מישהו אחר. זה כל-כך לא אישי, שפשוט אין שום דרך שלא לקחת את זה אישי. הם סוחרים בנו, הם סוחרים במרחב שלנו. והכי מעצבן: הם סוחרים באחד הזיכרונות המתוקים שנשארו לי מסבא שלי. למזלי, יש לי עוד מלא

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/7/2005 11:30 לינק ישיר 

לאיש חש חיש
כדי שלא ירגיז אותך הודעות בסוללרי, תעבור למירס שם אין S.M.S

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/7/2005 00:41 לינק ישיר 

בי פוגע ההודעות הכתובות שנישלחות לסלולאר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/7/2005 17:58 לינק ישיר 

בי יותר פוגעות פרסומות קופצות ודואר זבל..

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > א חרדים ספרדים > אורי זוהר נותר הדוגמה הקלאסית/גלובס
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext