| נשלח ב-27/7/2005 18:00 |
|
| |
מסתמן: היהלומן אליעזרוב יחזיר רק 60%
מסתמן: היהלומן אליעזרוב יחזיר רק 60% מהחובות
משפחת אליעזרוב, מחותניו של לב לבייב, נקלעה לקשיים וחובותיה מסתכמים ב-34 מיליון דולר
הדס מנור 17:11 27/7/05
היהלומנים אליעזרוב ודסטוב יחזירו 60% מהחובות בתשלומים. כך עולה מהסדר המתגבש עם השניים. משפחת אליעזרוב, מחותניו של לב לבייב, נקלעה לקשיים וחובותיה מסתכמים ב-34 מיליון דולר.
במקביל להסדר צופים בבורסת היהלומים כי אליעזרוב יקבל סיוע על בסיס עזרה הדדית, מ'הקבוצה הבוכרית' בבורסה, שמשפחות אליעזרוב ולבייב נמנות עליה.
נשיא התאחדות תעשייני היהלומים, מוטי גנץ, אמר ל"גלובס" כי הוועדה שהוקמה במסגרת הבורסה, בה נדון ההסדר עם אליעזרוב, מצאה כי 4 מיליון דולר מתוך חובו של אליעזרוב, שהם חובם לבנקים, מכוסים בערבויות באופן מלא.
על מודעה
יתרת החוב (30 מיליון דולר) מתנהל מו"מ, כשהם מגבשים הסדר לתשלום כ-60% מהיקף החובות. במסגרת ההסדר המתבגש, יימחקו לאליעזרוב חובות בהיקף 12 מיליון דולר.
אחרי שאליעזרוב נקלעה לקשיים, עלה בבורסה ליהלומים חשש מאפקט דומינו בענף. החשש התבדה עד כה, למעט חברה נוספת אחת, דוסטוב, ואז גם החל להתגבש ההסדר בין חברי הבורסה. החובות של דוסטוב קטנים לעומת אלה של אליעזרוב - 2.7 מיליון דולר בלבד.
ההסדר המתגבש עם דוסטוב לא כולל מחיקת חובות. דוסטוב הודיעו כי ישלמו 80% מהחוב במיידית, וביקשו מהחברים לפרוש את יתרת החוב למספר שנים. גם במקרה זה טרם נקבע טווח הפרישה עדיין.
גנץ מנסה להרגיע ואומר כיהנפילות האחרונות בענף היו נקודתיות ואינן מעידות כלל על התערערות ביציבות
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2005 18:34 |
|
| |
לב לבייב נכון לערוב להסדר הנושים של דניאל וגדיאל אליעזרוב
הביע נכונות מותנית לערוב להסדר הנושים של החברה, שיכלול בתוכו מרכיב של תשלום 40% של הנושים במשך 6 חודשים
יצחק דנון 15:19 14/9/05
עו"ד יעקב וינרוט, המייצג את לב לבייב, הודיע היום (ד') בבית-המשפט המחוזי בת"א בדיון בעניינם של האחים דניאל וגדיאל אליעזרוב, בעלי השליטה בחברת אליעזרוב ראובן ובניו יהלומים (בפירוק זמני), כי מרשו הביע נכונות מותנית לערוב להסדר הנושים של החברה, שיכלול בתוכו מרכיב של תשלום 40% של הנושים במשך 6 חודשים.
לבייב יהיה מוכן לבחון במשך תקופה של שבועיים את מלאי היהלומים והממסרים של קבוצת אליעזרוב. אם ישתכנע שהמלאי והממסרים הם בעלי ערך מסוים, הוא יהיה מוכן לערוב להסדר הנושים. וינרוט ביקש להקפיא את המצב הנוכחי לשבועיים.
בא כוחו של המפרק הזמני, עו"ד חגי אשלגי, אמר, כי שוחח אתמול (ג') עם שמואל לבייב והודיע לו על נכונות המפרק לשקול הסדר, ואי מוכנותו של המפרק להקפיא את הליך איסוף הנכסים. לדבריו, שמואל לבייב לא הסכים עימו. כמו כן, האחים אליעזרוב ניסו להגיע עימו להסכמה שלא קוימה.
חובות אחים אליעזרוב נאמדים ב-40 מיליון דולר. (פש"ר 1853/05).
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-12/9/2005 08:37 |
|
| |
נעצר היהלומן מוטי קסטנבאום, החשוד בהונאת ענק
היהלומן מוטי קסטנבאום, החשוד בהונאת ענק בבורסה ליהלומים ברמת גן, נעצר הבוקר על ידי המשטרה, בביתו. בקול ישראל דווח, כי קסטנבאום חשוד בהונאה בהיקף של מיליוני דולרים. עם מעצרו הוא נלקח לבורסה, כדי להתעמת עם היהלומנים
זה קשור או שזה סתאם עוד הונאה??
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2005 18:30 |
|
| |
יחביבי לא אמרתי שאני מכיר אחד שנעקץ ב 50 מיליון אמרתי שהסכום הכולל הוא 50 מיליון
דייק פעם הבאה
ואגב זה שאתה מכיר לא אומר לי כלום אני אומר מה שמעתי מאנשים מוסמכים ביותר
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2005 18:27 |
|
| |
תגיד לי מאיפה המספרים האלה?
אני מכיר מישהו שנעקץ ב- 50 אלף $.
אל תנסה להיות מומחה בתחום שאתה לא מבין בו כלום. ואל תפריח סתם מספרים רק בשביל הרושם.
לשם הגילוי הנאות אני מכיר אישית את אלעזרוב לביוב ועוד הרבה מהנעקצים.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2005 17:50 |
|
| |
הנעקץ הכי קטן זה על מיליון ש"ח
תבין בשוק הזה כל המיסחר מיתבסס על מילת כבוד
כלומר תן לי יהלומים ואשלם לך שבוע הבא וכך מוציאים יהלומים במיליונים
ואני מדבר על כאלה שנתנו יהלומים ליפני הקריסה בהקפה ועד היום לא קיבלו כסף לא על הלוואות שניתנו לאחר הנפילה
אגב כל החובות שמעתי שנאמדים ב 50 מיליון דולר
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2005 10:11 |
|
| |
איש החשיש המידע שאתה מביא אינו נכון.
האדם היחיד "שנעקץ" ב- 2 מליון $ הוא שמואל לביוב אחיו של לב לביוב, והוא לא נהרס כלכלית בגלל "העקיצה", אולי זה קצת דגדג אותו או עקץ לו, אבל בשום אופן לא הרס אותו כלכלית.
לגבי המחותנים (קרי לב לביוב) הוא לא עקץ אותו כי הוא לא מכר לו סחורה.
לביוב נתן לו תמיכה (הלוואה) של מספר מליונים לפני מספר חודשים כדי שלא יקרוס, דבר שלצערינו לא עזר, ואלעזרוב נשאר חייב לו, אבל זו לא עקיצה אלא הלוואה ביודעין שמצבו הכלכלי קשה.
שוחחתי עם אחד "הנעקצים" הקטנים שסיפר לי שנפגש שבוע שעבר עם אלעזרוב בביתו והוא הבטיח לו את כל כספו עד הפרוטה האחרונה, 50% מיד והשאר בפריסה.
תוקן על ידי - תלאביבי60 - 31/07/2005 10:12:02
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2005 01:07 |
|
| |
הינה התגובה למרות שאין לי רצון להשמיץ
אני מכיר אחד שנעקץ מהם בסכום של 2 מיליון דולר
הבן אדם הרוס כלכלית
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2005 01:02 |
|
| |
חשישי בטח שאין לך תגובה אחרי שהשמצת אותם בצורה כ"כ נלוזה
ואתה מתיימר להביא את הסכום האמיתי של חובותיהם
אתה אולי חשב הבורסה
או שאתה באמת עבדת אצלהם שאתה יודע כ"כ הרבה פרטים.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2005 00:58 |
|
| |
חשיש- מותק של תגובה
כמו לענות "כן" על השאלה אם אתה ישן..
(תוקן עקב שגיאת כתיב)
תוקן על ידי - דלת_אחורית - 31/07/2005 0:57:39
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2005 00:56 |
|
| |
חני בוק
אין תגובה
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2005 00:55 |
|
| |
כמו שאמרתי אם הייתם מכירים את המשפחה המדוברת לא הייתם מדברים עליהם כך.
חשיש יכול להיות שעבדת אצלהם פעם ונפגעת מהם זה לא אומר שהיום אתה צריך לדבר עליהם כך בשעתם הקשה.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2005 00:47 |
|
| |
חני בוק
........
חשיש לא רוקד על הדם אבל אם חלילה נעשה עוקץ כזה למרות שאני אישית לא מאמין ולא מקבל כל פעולות הקירוב שוות ריחוק אחד גדול .
צריך לתת לזמן לעשות את שלו ולהתפלל שה" יתברך יעזור להם לחזור לאיתנם . כי לי הן מוכרים כאנשים ישרים והגונים .
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2005 00:43 |
|
| |
לא רוקד על דם של אף אחד
רק אומר מה אנשים בבורסה אומרים
וכי מה איכפת לי מה היה ולמי חייבים???
מה אראה אגורה??
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2005 00:41 |
|
| |
חשיש האם עישנת היום יותר מדי
או שרק בגלל שאתה ספרדי שלא יודע לפרגן אתה ככה רוקד על הדם על אנשים שעשו כ"כ הרבה למען עולם התורה וקירוב רחוקים באזור המרכז.
אם היית מכיר אותם לא היית מדבר עליהם בלשון כזאת.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/7/2005 23:55 |
|
| |
משערים שהחובות הם בערך 70 מיליון ש"ח
אבל מחר אני יביא מיספר מדויק
|
|