|
|
| נשלח ב-28/7/2005 00:49 |
|
| |
משום מה קשה לי קצת לקנות את המסירות הזו.
כואב הלב על יהודים הנעקרים מביתם אבל ביהדות ישנם דברים שלא עושים בכל מחיר.
כמו למשל גילוי עריות ואביזריה הבאים לידי ביטוי בהפגנות הללו כפי שכתבתי למעלה (ואף פעם לא שמענו על משהו שמתקרב להיות דומה לזה בהפגנות על הקברים, אולי בהופעות של זמרים. איש.)
בגיוס מעט קיצוניות אפשר להתבטא כי ה"עבודה זרה" של הדלי"ם בהאללת ראשי המדינה יועציה ושריה, הביאה אותם ל"גילוי עריות" של בנותיהם המבולבלות , ולבסוף החשש הגדול השורר בארץ מפני ה"שפיכות דמים" שעלולה להתפתח בעת הפינוי.
כך אנו זוכים לשלושת העבירות שהן בגדר "יהרג ואל יעבור" (ובטח יתפנה מביתו ואל יעבור בשום פנים ואופן וללא שום הצדקה זו או אחרת!!!)
צדקנות? אני מעדיף אותה על פני זלזול בערכי יהדות בסיסיים.
ואל תחזור לי על "זכותו של כל אחד לחיות את חייו" בנוסח פורומי ה"שבאבניקים הגאים".
תוקן על ידי - tcyhj - 28/07/2005 0:52:24
|
|
|
|
| נשלח ב-28/7/2005 00:55 |
|
| |
ואל תחזור לי על "זכותו של כל אחד לחיות את חייו" בנוסח פורומי ה"שבאבניקים הגאים".
יחזור ועד איך יחזור זו האמת שלי אם יש בעיה אשמח לדעת
ובקשר לבנות האלה יש בינהם צדיקות יותר מימך ומימני
וגם אם לא אתה לא צריך לישמוח לאיד שלוקחים אותם לקיבוץ של אוכלי דבר אחר וכל התועבות
|
|
|
|
| נשלח ב-28/7/2005 00:56 |
|
| |
אני מסכים שהציבור הד"לי צריך להתפכח ומהר מהמדינה המסריחה הזאת(לא הארץ אלא המוסד שקרוי מדינה)
אך הזהר מלהכליל ולקרוא לציבור שלם עובדי עבודה זרה מגלי עריות ושופכי דמים.זה דבר שאסור הרבה יותר מעבירות אלו,
צריך לזכור שבציבור זה יש לימוד תורה,ישוב הארץ והרבה מעשים טובים.ואני מעדיף להלחם לצדם ולא לראות את בולדוזרי המדינה עושים בהם כזממם
אחדות יותר חשובה מהכל ואם כל הדתיים היו מאוחדים אז מאזן הכוחות במלחמה של הדתיים מול הערב רב היה ממריא לכיוונינו.
גוש קטיף לנצח!
|
|
|
|
| נשלח ב-28/7/2005 00:58 |
|
| |
אל תישכחו חברים אחרי שהם גומרים איתם הם באים אלינו...
היכונו לגזירות קשות
|
|
|
|
| נשלח ב-28/7/2005 01:06 |
|
| |
"ובקשר לבנות האלה יש בינהם צדיקות יותר מימך ומימני"
הרשה לי בבקשה לחלוק עליך אחרי שראיתי את חוסר צניעותן בחסימות הכבישים!
"וגם אם לא אתה לא צריך לישמוח לאיד שלוקחים אותם לקיבוץ של אוכלי דבר אחר וכל התועבות"
אם תקרא את שכתבתי בתחילת ההודעה על השופטים אני בטוח שתחזור בך מההגדרה "שמחה" בכל הקשור לרגשותי הקשורים נקודתית לעצם צערן הבאמת לא מתקבל על הדעת של הבנות הצעירות (אולי יותר נכון כבר לכתוב ילדות?) הללו.
בנושא השבבניקים: בלי לפגוע, אבל בנושא הזה אנחנו כנראה חלוקים מהשורש.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/7/2005 01:06 |
|
| |
איש החשיש ישר כוח זה מה שהתכוונתי
לtcyhj אבקש לא לרדת לרמה אישית כמנהגך.
למי שלא שם לב המלחמה הזאת היא מזמן לא ימין\שמאל
אלא דתיים\חילוניים . החילונים דורכם עלינו כבר 57 שנים ועכשיו הם הוכיחו שאינם מבדילים בין סוג כפה כזה או אחר.
לצד דריסת המתנחלים ,המדינה מקיימת מצעדי תועבה וקונסת את הדתיים על כך שהעזו להתנגד.מאיימת על רבנים שמבטאים את דעתם נגד ההתנתקות בפומבי, שולחת בנות כשרות ל"חינוך מחדש" אצל הגרועים שבחילוניים ומקצצת תקציבים על ימין ועל שמאל לציבור החרדי. הגיע הזמן להתאחד כנגד הערב רב ועל המנהיגים לקרוא מי לה' אלי!!!!!!!
תוקן על ידי - משה_רבנו - 28/07/2005 1:07:59
|
|
|
|
| נשלח ב-28/7/2005 01:09 |
|
| |
בימקום שתיתפלל שיחזרו ביתשובה אתה משמיץ אותם תבין כוונתם טובה גם אם חלק קטן ממעשיהם לא רצויים
|
|
|
|
| נשלח ב-28/7/2005 01:17 |
|
| |
הדגשתי שאין בכוונתי לפגוע.
ובקשר אליך משה , אתה רק מצדיק מפעם לפעם את דעתי בקשר לניק שלך. בשום אופן לא בכל הקשור לאישיותך עליה (ככל הזכור לי) לא התבטאתי אף פעם.
מצטער אם נפגעת ממני אישית אי פעם בלהט הכתיבה ומתנצל על כך באותה הבמה גם אם לא בטוח שזוהי אותה השעה...
לעצם הענין אני ממליץ מאוד לקרוא את מה שהבאתי באשכול מומלץ על סרטים ושריטות מאת הרב יוסף בן משה.
אדרבה, תנסו להתוכח איתו.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/7/2005 01:53 |
|
| |
לtcyhj אם כבר אז קבל גם את התנצלותי אם פגעתי בך במהלך הוויכוחים.
אך אם כבר הזכרת את ניקי אז יש לקחת דוגמא מנשוא הניק
(משה רבנו האורגינל) שמסר את נפשו עבור ישראל שהיו באותו הזמן עובדי עבודה זרה ממש וראוי לקחת דוגמא מימנו לגבי אהבת ישראל שבו במיוחד כלפי ציבור שקרוב אל ה'
ובאשר לרבנים ,איני מכיר את הרב המדובר ,אך ללא קשר אליו סיפר לי חבר ששמע הרצאה מ"רב" שטען שהציבור הד"לי זה בעצם קליפת עמלק-ואין מחילה למי שאומר דברים אלו.
לכן אל תדון את חברך,אלא הצטרף אליו ובאחדות ננצח .
|
|
|
|
| נשלח ב-28/7/2005 02:02 |
|
| |
קראת את מה שהוא כתב?
אני לא חושב שהוא התקרב ל"עניני הקליפות"...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-28/7/2005 02:04 |
|
| |
לא קראתי ולא דיברתי עליו אבל תשלח קישור ונבדוק....
תוקן על ידי - משה_רבנו - 28/07/2005 2:04:55
|
|
|
|
| נשלח ב-28/7/2005 10:13 |
|
| |
רבינו- אני בטוחה שהתכוונת למושא הניק,
ולעצם הענין, בלי קשר לרגשות כלפי הציבור הדל"י וטעויות השקפתיות ואחרות שהוא עושה- מאבקם הוא מאבקינו. גם המאבק בהתנתקות- כיוון שההתנתקות תפגע בכל עמ"י והמתנחלים הם הסובלים הראשונים והמיידיים ממנה, אבל בשום אופן לא היחידים- ההתנתקות רק תאפשר לערבים לשגר פצמ"רים למטרות רחוקות יותר בתוך ישראל- אשקלון לדוג', וגם המאבק באקטיביזם השיפוטי הארור שמנסה לנגוס כל פעם בציבור שומרי המצוות בא"י.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/9/2005 13:33 |
|
| |
איום ונורא
לא ראיתם את מבחן התוצאה של האמונה
את התפילות האחרונות בבית הכנסת
ועוד מספרים לי על צניעות
איך בדיוק תופפה מרים?