בית פורומים א חרדים ספרדים

מצחיק : איך מתמחרים פולסא דנורא

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-28/7/2005 01:41 לינק ישיר 
מצחיק : איך מתמחרים פולסא דנורא

קיש קיש קריא

איפה הקלטת של האיסתרא בלגינא? מי החבר'ה שבאים לטקסים המחתרתיים? ואיך מתמחרים קלטות כאלה?

הועתק לאחר צנזור בסיסי מ-NRG יהדות

מערכת NRG יהדות
27/7/2005 12:35

אתמול, 10 בבוקר

הלו, מה נשמע צדיק? אנחנו מארגנים היום פולסא, אתה בעניין? יש לך מה? עוד פעם לפנצ'ר את הג'יפ של אלוף פיקוד הגירוש? עזוב אותך, יש עניין גדול לבוא לפולסא.

מה זה מה נעשה שם? נבוא לחירב'ה ליד השער של היישוב, נגיד פסוקים, קצת זוהר, נרות שחורים. בשביל מה להביא קומפקט? לא זוהר ארגוב. זוהר זוהר, עם פירוש הסולם. איזה תקשורת? השתגעת? הזמנו צלם חובב, נמכור את הקלטת לערוץ 2, קצת פרנסה משמיים, מתחלקים בכסף.

כמה יצא לך בסוף? תלוי איך נארגן את הפולסא. עזאם עזאם קיבל 40 אלף דולר על ראיון בלעדי. רוני קמפלר צילם את האירוע ההוא, זה שעוד יש סביבו הרבה שאלות וקיבל מיליון שקל. יש סיכוי להביא מכה יפה.

אל תדאג, השם יתברך יעזור לנו. יש לנו ניסיון בעניינים כאלה. נגיד להם קצת "מלאכי חבלה" ורק מהבלבלה שהם חוטפים הם לא שואלים שאלות.

אתמול, 4 אחרי-הצהריים

שלום, זה חדשות ערוץ 2? תעבירי לי בבקשה את נסים. לא את נסים מהתחזוקה. נסים משעל. מה זה אי אפשר? יש לי טקס של איסתרא בלגינא למכור לו. תודה.

הלו, נסים? מי זה אביב? אה, אתה התחקירן שלו. שמע, אתה בטח שינקינאי מצפון תל-אביב, אז תדע שערוץ 10 איתי על הקו והם מציעים 100,000 דולר בשביל הקלטת של האיסתרא בלגינא.

מה זה? אתם השמאלנים כולכם אותו דבר. לא מחוברים למורשת שלכם, פלא שאתה עובד בתקשורת ותומך בעקירה? איסתרא בלגינא זה טקס מאוד מאוד עתיק, זה בעצם מה שהיה לפני הפולסא דנורא. אה יופי שלפחות את הפולסא דנורא אתה מכיר. אז איך אתה חושב הרגו אנשים לפני הפולסא דנורא, הם מתו בשיבה טובה? אה? נכון, ערן. באיסתרא בלגינא. מה? אביב. שיהיה אביב. בקיצור, יש לי צילום בלעדי של טקס איסתרא בלגינא שעשינו בבית כנסת העתיק של נוב. כן נוב. ברמת הגולן.

נו? אז כמה אתם נותנים? מה זאת אומרת רק בדי.וי.די? מה אני חברת הפקה? אתה רוצה איסתרא בלגינא או לא? לא, אי אפשר רק את החלק של איסתרא. זה לא הולך ככה. אין אצלכם איזה מישהו דתי שאפשר לדבר איתו? מי? נסים מהתחזוקה? הוא יכול לקנות ממני את הקסטה? טוב, אין לי זמן, יש לי יום צילום היום של שלושה צורבא מרבנן, שני חוטרא דשונרא ואולי אפילו נספיק איזו מילי דשטותא.

לא הבנת אף מילה? דבר עם לייזרוביץ', הוא עושה עכשיו קורס ארמית למתקדמים לקראת ההתנתקות. דבר איתי, ביי.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/7/2005 07:19 לינק ישיר 

חברים מיתארגנת קבוצה לקיום פולסא דנורא עם הרבה יותר אפקטים יותר מישתתפים וכמובן קלטת שתימכר לערוץ 2 וגם בעזרת ה לעשות מכה יפה
מי שרוצה להישתתף מוזמן ליפנות אליי באישי..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/7/2005 09:54 לינק ישיר 

מי עשה את הפולסא דנורא?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > א חרדים ספרדים > מצחיק : איך מתמחרים פולסא דנורא
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext