בית פורומים הצלה בני ברק וגוש דן

כל הכבוד להנהלת הפורום, תחזקנה ידיכם.

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-1/8/2005 00:14 לינק ישיר 
כל הכבוד להנהלת הפורום, תחזקנה ידיכם.

זוכרים, הבטחתי לעיתים אעמוד לימינכם ולעיתים לשמאלכם, הפעם אני מימין.

מוקדם יותר בתחילת הערב, טיילתי כהרגלי בקודש בפורום זה. מה אומר לכם מנהלים נכבדים, שיני דא לדא נקשו, שערותי סמרו וכל כולי אחזתני רתת וחלחלה.

עיני ראו ולא מפי השמועה, אחד שכנראה לא קרא ולא שנה וודאי לא שימש תלמידי חכמים, פער את פיו, באצבעותיו הממהרות להרע שלח ידו בהתקפה חסרת רסן וללא כל בושה התקיף אדם אחר בפורום נכבד זה!

המתנתי לכם הנהלה כבודה, אמרתי בליבי שמא ואולי עדיין לא ראו דוברי הארגון החשוב את הנכתב. אמתין עד שיעבור פרק זמן ראוי, ובאם חס וחלילה חס ושלום המאמר המתקיף יעמוד עדיין במקומו, הרי אז אוי לכם ואוי לנפשכם מתגובתי הקשה שכבר עמדה על קצות אצבעותי להיכתב.

שמח אני שעמדתי בפיתוי והמתנתי. אודה ולא אבוש. אשריכם, אשריכם שמחקתם את הבושה מהפורום !!!

למדתי כעת מכם כמה צריך להתאזר בסבלנות לפני שמגיבים!

המשיכו כך לכבוד ולתפארת הארגון המפואר "הצלה גוש דן".

ולבן הבליעל, בן בלי שם המתקרא "לא_עוזי". בוש והכלם! כולי מלא רגשות בוז כלפיך. לא כל מה שהינך יודע צריך לתת לזה פירסום ובוודאי לא במקום מכובד זה!!!

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/8/2005 18:01 לינק ישיר 

דעבשע נכבדי!

האמת ניתנת להיאמר, כי כאשר ראיתי את שם הכותב, חששתי שמא כותרת האשכול היא רק כיסוי חיצוני לדברים שנכתבו.

אולם כשקראתי את דבריך, נגולה אבן מעל ליבי.

שמח אני שעמדנו על המשמר ולא נתנו למשחית לנגוף את בתינו.

אנו שבים ומצהירים כי לא ניתן את ידינו לניגוחים והשמצות כאן בפורום מכובד זה. במידה וייכתבו כאלו דברים, נשתדל לתקן את המעוות עד מהרה ולהעמיד את כותבם על חומרת הדברים.

- - -

יחד נשמור כאן על סטריליזציה מלאה!

יחד נביא כאן את פעילותם המופלאה של מתנדבי מד"א-'הצלה' גוש-דן.

יחד נמשיך לסקר את הדברים באופן מכובד ונאות להנאת כולם, כפי שהדברים מקבלים את ביטויים בהודעות המשתמשים להנהלת הפורום.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > הצלה בני ברק וגוש דן > כל הכבוד להנהלת הפורום, תחזקנה ידיכם.
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext