| נשלח ב-3/8/2005 21:58 |
|
| |
הפאשלה המוזרה של מפתח העיר- עם יום ליום
השבוע הייתה בפורום שלנו ידיעה מאת אחד החברים הקבועים [והאמינים ביותר] שנשאה את הכותרת "סקופ" בידיעה נאמר כי אחד ממשרדי הפרסום המובילים רכש שותפות עם העיתון יום ליום.
הידיעה נמחקה מהופרום מישום מה, כאשר התקשרתי עם מנהלנו הנכבד הוא הבהיר לי כי בבדיקה אישית שערך התברר כי הידיעה אינה נכונה והיא כנראה בלון ניסוי של גורמים אינרסנטיים בלבד.
מעניין כי הדבר לא מנע מעיתון "מפתח העיר" במדור פיסטוקים לפרסם את הידיעה בלא לבודקה שנית [הידיעה שההתה כאן בפורום כמה שעות בלבד והוסרה]
הייתי משועשע מרמת הפיסטוקים ובדקתי אף אני את הדברים, ואכן אין להם שחר.
מוזר.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/8/2005 09:39 |
|
| |
ביזנס אייכה?
|
|
|
|
| נשלח ב-8/8/2005 08:00 |
|
| |
אדון ביזנס מן יקר חבל שאינך מעוכן בנעשה בשטח לפני שאתה משבש את מוחם של האחרים יתכן שבריסק רכש את פוטנציאל, אך אין בין זה ולא כלום לבין ידיעותיך בהקשר יום ליום. אם זוהי רמת העידכון שלך בעסקים תמהני איך אתה קורא את עצמך ביזנס מן.
אם איני חושפת פרטים זה רק מעודף הגינות, מוצר שאינך מכיר, כנראה.
אגב, סתאם תתעדכן, צא מהקיפאון, כיום פנחס ספיר כבר לא שר אוצר, מהיום זה אולמרט, שלא יהיו לך שיבושים גם בשטח האמיתי. אנחנו אוחזים שם.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/8/2005 00:40 |
|
| |
למה אתה כזה תוקפני??
לא נראה לך קצת מגעיל לרדת ככה על אנשים?
אז נכון- הם טעו, בקש מהם יפה להודות בכך ונגמר הסיפור
|
|
|
|
| נשלח ב-8/8/2005 00:18 |
|
| |
ממש לא!!!!
דייקתי עובדות, במקומות שליכלכו והשמיצו לחינם, לא השקעתי מעבר לזה בגרוש, מובן לך?? בתקווה שכן.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/8/2005 23:50 |
|
| |
ביזנסמן- אני רואה שאתה לא מסתפק בהבאת לינק מבחדרי, אתה חייב לצטט
אתה ממש משקיע
כנראה אתה ממש א ו ה ב לראות בכשלונם של אחרים, נכון?
|
|
|
|
| נשלח ב-7/8/2005 23:47 |
|
| |
מסתבר שדנה וחברותיה, חגגו מדי מוקדם כישלון כביכול של מישהו שלא היה,
דנה חושבת שפותחים פורום ותוך שבועיים מצטטים אותם בעיתונים, אז בבקשה תרגיעי ומהר,
לאחר בירור מקיף עם עורך מפתח העיר, התברר כי בכלל מדובר בעסקן החרדי והבעלים של משרד הפרסום פוטנציאל מוטי בריסק, שרכש בשבוע שעבר את עיתון המחנה החרדי של בעלזא,
עכשיו לאחר שאת וחברייך חגגו בלי סוף את הכישלון, יהיה קשה לך אבל נראה אותך גבר ומתנצלת כמו גדול.
ואגב, במידה ויש פה כן מישהו שנכשל זה אתם, שדיווחתם את הידיעה על יגאל רווח ויום ליום, עיסקה שנסגרה לפני תקופה ארוכה מאוד, וזה כבר הספיק לכולם לקלוט את רמת האמינות של הפורום שלכם.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2005 17:22 |
|
| |
דו שיח של שני תל אביבים אוהבים...
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2005 17:21 |
|
| |
לא נעלמתי הייתי בנסיעה ארוכה מתוקף עבודתי
ואגב גם לא מיתכונן להיעלם בלי נדר
ולמה לא רגוע?
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2005 17:19 |
|
| |
הוא הגיב אחי זה בסדר...
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2005 17:18 |
|
| |
איש החשיש אני עדין לא רגוע.
לאיפה נעלמת?
והכי מפליא אותי שלא הגבת באשכול הסמוך לגבי הרב אדיר אמרוצי....
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2005 17:16 |
|
| |
עכשיו כולם רגועים???
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2005 17:07 |
|
| |
נתן 
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2005 17:06 |
|
| |
רג
ברוך הבא
אני שמח שאתה איתנו
אני יודע שאתה שייך לטובים
עלה והצלח וכתוב והגב 
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2005 16:42 |
|
| |
חבר'ה, עד היום צפיתי בפורום שלכם מהצד, כעת ראיתי את המריבות והמגוייסים והחלטתי להצטרף, מי שרוצה יכול להחליט שגם אני מגוייס, ולמי שרוצה להכיר אני אוהד של הרב עובדיה אבל גם של עוד רבנים, ואני פה מהיום, תחיו עם זה
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2005 16:00 |
|
| |
ולנתן היקר, לידיעתך: היום סיפקו לי פחות חומר, החבר'ה ביום ליום. הם לא אהבו את החשדות כלפיהם, יש לך חומרים טובים אחרים, אנא ספק לנו!
|
|
|
|
|