| נשלח ב-4/8/2005 08:48 |
|
| |
לאלה שהספידו את מעייני הישועה
מעייני הישועה, בית החולים של בני ברק עומד לגדול בעוד... שלוש קומות תמימות.
ממקורותי נודע לי עוד כי גם את חלקו האחורי של בית החולים הבני ברקי יגדילו על חשבון המחלקה לתשושי נפש.
ד"ר רוטשילד, העם איתך (כן, אני יודע את המצב שם אבל הוא הרי המייסד).
|
|
|
|
| נשלח ב-5/8/2005 11:58 |
|
| |
קרובת משפחתי ילדה לאחרונה ממש בבית החולים מעייני הישועה.
התקשרתי אליה עכשיו לברר מקרוב את הנושא.
"זו היתה לידה רביעית באותו מקום, ואני מקווה גם הלאה"
אלה היו מילותיה לאחר שבישרה לבעלה בשמחה על ההרחבה המתוכננת "בבית החולים שיצחק, יהודה, שולמית ודוד נולדו בו"...
היא סיפרה לי שבלידה האחרונה היה סיבוך כלשהו (שאמור היה להיות בכל מקום אחר בעקבות תגובה אלרגית לתרופה מסוימת, אלרגיה שנוצרה כנראה במהלך ההריון או משהו כזה,) אבל ברוך ה' הכל עבר בשלום כשאל מיטתה הוזעקו טובי הרופאים מהמחלקות למעלה וטיפלו בה בצורה שאימה - שילדה בעצמה בעבר בבתי חולים ידועי שם בארץ ובעולם כולו - ציינה את המקצועיות שנראתה במעייני הישועה ואת היחס הכל כך נעים ליהודים חרדיים ביום חול כבשבת .
למען הגילוי הנאות: אין לי מניות בבית החולים הזה ולא ביקרתי בו זה זמן רב!
|
|
|
|
| נשלח ב-5/8/2005 08:16 |
|
| |
אינני עובד בבי"ח זה, ב"ה מעולם לא דרכה רגלי על מפתנו של בי"ח זה.
המידע שקיבלתי מיולדות בעליהן ואחרים הינם על בסיס אישי.
האם האדמו"ר מלעלוב שליט"א יעדיף טיפול בחולה כרוני ו/או סופני בבי"ח ציבורי רגיל בו פועלים ע"פ שקיקולי תקציב או בבי"ח זה ומקביליו בהם הטיפול אינו מסתיים רח"ל משקולי תקציב ו/או הוראות של ,הטוב שברופאים....' והמאושפז ממשיך בעהי"ת לחיות לעיתים עוד תקופה ארוכה גם בביתו לאחר תום הטיפול ....
|
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2005 18:33 |
|
| |
אישית שמעתי מיולדות רבות כי זכו ליחס יוצא מהכלל.
יתכן מאד כי היה זה בתחילת דרכו של ,מעיני הישועה'. ואכן כפי שציינת, כל ההתחלות קשות.
ידוע לי מגורמים המעורים היטב בבי"ח זה כי המגמה בכל המחלקות והמרפאות הינה יחס אישי למשפחה ולמטופל, ואף קיבלתי על כך עדויותרבות מכאלו שהיו בלחץ עצב מצב המאושפז/ת והיו מלאי טענות, אך כאשר השוו את היחס שקיבלו בתחומים רבים בהשוואה לבתי"ח שאינם מנוהלים באוירה דתית, אכן הודו כי אין מה להשוות.
אישית ( וגם אבי ז"ל ואימי שתחי') זכינו לקבל יחס מעולה בבי"ח של קופ"ח כ"א בנפרד בעת אשפוזו ואף זכו לקבל על כך מכתבי תודה.
ההתיחסות שלי הינה השואתית לגישה הכללית בתחומים שונים ו/או מסויימים במסגרת הרפואה הציבורית.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2005 18:13 |
|
| |
אני לא נכיר את המילחמות שם
אבל אני יודע שמתי שאמא שלי ילדה היחס היה רע מאוד..
אולי כי זה היה בהתחלה וכל התחלה קשה
אבל פעם לא היה טוב שם וזה בדוק
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2005 09:15 |
|
| |
מי שמספיד את ,מעיני הישועה' הם אותו חוג שניסה להשתלט עליו ללא הצלחה, והם גם אלו העושים כל שביכולתם להצר צעדיו. גם באם ,אהבת ישראל' סיסמתם.
דבר זה ידוע לי מכמה גורמים הן מתוך מערכת ביה"ח והן מגורמים אובייקטיביים מחוץ לביה"ח.
|
|
|
|
|